تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 83

نام تاپيک: آیا حذف شبانه رایگان منجر به بهبود وضعیت اینترنت ایران خواهد شد؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کلا وقتی شبانه رایگان هست، افت سرعت شدیدی مشاهده میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد. بهتره مبلغ کمی براش در نظر بگیرن...
    این کار نقشه ی خود شرکت هاست و عمدا سرعتو از اکانتینگ پایین میارن که شما رو گول بزنن وگرنه چرا مخابرات شبا سرعتش پایین نمیاد ؟نه تنها سرعتش پایین نمیاد تازه بهتر هم میشه

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من قبلا از مبین نت استفاده میکردم حتی شبانه شم عالی بود فقط یه عیب بزرگ داشن اونم خیلی حجم ازم میخورد وخیلی هم گرون بود
    الان پارس آنلاین استفاده میکنم شبانه ش که دیگه بی خیال یه صفحه معمولی هم باز نمی کنه تا چه برسه به دانلود...
    حجم خوری هم داره فقط خوبیش ارزونی شه حتی اگه سرعت سرویس شبانه ش هم مثل روزنه بشه بازم افتضاحه
    نمی دونم چرا از حساب وکتاب خبری نیست

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من قبلا از مبین نت استفاده میکردم حتی شبانه شم عالی بود فقط یه عیب بزرگ داشن اونم خیلی حجم ازم میخورد وخیلی هم گرون بود
    الان پارس آنلاین استفاده میکنم شبانه ش که دیگه بی خیال یه صفحه معمولی هم باز نمی کنه تا چه برسه به دانلود...
    حجم خوری هم داره فقط خوبیش ارزونی شه
    نمی دونم چرا از حساب وکتاب خبری نیست
    ولی من اصلا ازش راضی نیستم
    ی خیال پارس که شبانش خیلی عالیه

Sent from my HUAWEI G730-U10

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این کار نقشه ی خود شرکت هاست و عمدا سرعتو از اکانتینگ پایین میارن که شما رو گول بزنن وگرنه چرا مخابرات شبا سرعتش پایین نمیاد ؟نه تنها سرعتش پایین نمیاد تازه بهتر هم میشه
    یه سری شرکتا اینکارو میکنن ولی اگه خیلی سرعت رو کم کنن فوقش میزارنش رو سرعت اسمی سرویس...
    مخابرات اکثر سرویساش شبانه نداره و فقط برای یه سری سرویسای خاص شبانه ی رایگان میده به خاطر همین افت سرعتش کمتره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

صد رحمت به مبین نت که هنوز شبانش رو داره خدایشش درسته که گرونه و یکم حجم دزدی هم داره اما دانلود شبانش کاملا درسته و ردیفه الان با دو مگش شبی راحت4.50گیگ دان دارم بدون محدودیدت

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

برای شکایت از کلاه برداری وایمکس مبین دزد نت بدلیل عدم تعهد به قرار داد/ مشخص کردن حجمی بسیار محدود برای دانلود شبانه / کاهش ساعت شبانه /از طریق دو لینک زیر اقدام کنید :
    سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد مشتریان مال باخته مبین نت :
    صد رحمت به مبین نت که هنوز شبانش رو داره خدایشش درسته که گرونه و یکم حجم دزدی هم داره اما دانلود شبانش کاملا درسته و ردیفه الان با دو مگش شبی راحت4.50گیگ دان دارم بدون محدودیدت
    آخرش کدوم ؟

7. 2 کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سری شرکتا اینکارو میکنن ولی اگه خیلی سرعت رو کم کنن فوقش میزارنش رو سرعت اسمی سرویس...
    مخابرات اکثر سرویساش شبانه نداره و فقط برای یه سری سرویسای خاص شبانه ی رایگان میده به خاطر همین افت سرعتش کمتره...
    نه اینجور نیست
    مثلا مخابرات ما 10مگ تجاری با شبانه میداد سرعت دانلود تک کانکشنش 1.2مگابایت شبانه روز خلاصه همه رفتن 10مگ و 5مگ گرفتن اصلا افت سرعت هم نداشتن تو دانلود شبانه مخابرات هم دید ضرر(البته ضرر که نه منظور جلوگیری از سود بیشتره) میکنه شبانه 10مگو 5 مگو برداشت
    Last edited by farshad0123; 05-12-2014 at 04:14.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

امضامو همین جوری از قبل مونده حوصله نداشتم عوضش کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من 2 مگ مخابرات دارم روزها سرعتش میاد پایین. شبها که مهم نیست.

اینم تیکتی که زدم تو سایتشون:

سلام خسته نباشید. نزدیک به 6 ماه اینترنت 2 مگ نامحدود دارم ماهی 74 هزا رتومان . بعدظهر ها تقریبا بعد از ساعت 12 ظهر الی 12 شب

سرعت اینترنت افت میکنه و سرعت دانلود از 240 به 60 کیلوبایت تغییر پیدا میکنه از سرورهای خارج از ایران و سایتهای خارجی.

فقط از سرورهای داخل ایران مثل آپارات سرعت با قدرت 240 باقی می ماند.

و همونطور که مستحضر هستید اکثر سایتهای دانلود فیلم از سرورهای خارج از ایران هستند .

ممنون میشم پیگیری کنید.

در سایت speedtest.net تست ساعت 8 صبح با 2 بعد ظهر
    زمین تا آسمان فرق میکند.

تست بعدظهر :

تست صبح:

نزدیک به 6 ماه هست همچین وضعیتی دارم. انگار که سرویس 512 دارم اما ماهی 74 هزا رتومان دارم پول قبض میدهم.

خواهش میکنم رسیدگی کنید.

تهران هستم منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی پیش شماره 3310

شماره کامل را قید کردم

و این پاسخ رو دادن

مشترک گرامی باسلام لطفا برای اطلاعات بیشتر باواحد فروش و پشتیبانی وفنی ADSL با سامانه ٢٠٢٠ بلافاصله عدد١ راشماره گيري كنيدتابامسئول مربوطه تماس بگیرید.ارتباط مردمی
    بعد زنگ میزنی میگه بلد نیستم درست کنم اصلا این سرعت کللی دست ما نیست

12. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه اینجور نیست
    مثلا مخابرات ما 10مگ تجاری با شبانه میداد سرعت دانلود تک کانکشنش 1.2مگابایت شبانه روز خلاصه همه رفتن 10مگ و 5مگ گرفتن اصلا افت سرعت هم نداشتن تو دانلود شبانه مخابرات هم دید ضرر(البته ضرر که نه منظور جلوگیری از سود بیشتره) میکنه شبانه 10مگو 5 مگو برداشت
    البته یه چیز رو راست گفتی... شرکتا رو 1/8 سرویس تعهد دارن پس میتونن سرعت رو بزارن رو 1/8 اسمی....
    در هر صورت شبا بحث شلوغی شبکه هم هست فقط این نیست که بگیم خود شرکتا عمدا محدود کردن.....

14. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •