تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 126

نام تاپيک: سرویس کاهش پینگ Pingpass

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیروز این سرویس رو گرفتم . منتهی خیلی کاهش چشمگیری ندارم . پینگم رو از 200 به 150 میاره و تایم اوتها هم که کمتر نمیشه ، بیشتر هم میشه .

قبل از تغییر سرورها که اکانت تست رو امتحان کرده بودم فرق میکرد . پینگ قشنگ زیر 120 میرفت و تایم اوت هم تقریبا حذف میشد . اما حالا اینطوری نیست . مشکل از طرف مخابراته یا سرورهای جدید ؟ چون همون زمان هم مخابرات پینگش 200 بود و تایم اوت زیاد داشت .
    با سلام خدمت همشهری عزیز.

در مورد اینترنت استان ما باید عرض کنم پینگ داخل کشور تا سرور ما از 15 تا 70 متغییر هست.

و این هم به دلیل تغییراتی که مخابرات داره ایجاد میکنه هست و این تایم اوت ها هم به همون دلیل هست که امیدوارم با تغییر شرکت خصوصی مثل گلدنت حل بشه.

و اما در مورد پینگ داخل سرور پینگ سرور ها بسیار پایین بوده و بدون تایم اوت پینگ سرور 2 هم ترجیحا فعلا پایین تر هست.

سوال دیگری داشتید در خدمتم.. ....

2. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با سلام خدمت همشهری عزیز.

در مورد اینترنت استان ما باید عرض کنم پینگ داخل کشور تا سرور ما از 15 تا 70 متغییر هست.

و این هم به دلیل تغییراتی که مخابرات داره ایجاد میکنه هست و این تایم اوت ها هم به همون دلیل هست که امیدوارم با تغییر شرکت خصوصی مثل گلدنت حل بشه.

و اما در مورد پینگ داخل سرور پینگ سرور ها بسیار پایین بوده و بدون تایم اوت پینگ سرور 2 هم ترجیحا فعلا پایین تر هست.

سوال دیگری داشتید در خدمتم.. ....
    پس احتمالا این مشکلات در اینده کم میشه؟ چون دیگه ماها مجبوریم از همین مخابرات بگیریم وگرنه ISP رو عوض میکردم .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس احتمالا این مشکلات در اینده کم میشه؟ چون دیگه ماها مجبوریم از همین مخابرات بگیریم وگرنه ISP رو عوض میکردم .

بله این طوری که من صحبت کردم با پشتیبانی قرار هست رفع بشه تایم اوت ها.

6. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Google

پيش فرض

سلام.

توی روم ایران چون داخل کشور هست انتظار پینگ زیر 80 نباید داشت.

فقط باید هاست مورد نظر بکشه سیستم و اینترنتش.

حالا شما مشکلت دقیقا چیه و اینکه پینگت چند هست در روم ایران با بیشتر هاست ها.؟

مثلا اگه شما پینگتون بالا تر از 80 هست از کاهش پینگ استفاده کید پینگتون پایین میاد ولی انتظار زیر 80 رو نداشته باشید.

در ضمن باید ببینید پینگتون تا خود سرور ما چند هست.
    مشکلم تایم اوته ... مخابرات 2مگ دارم... پینگا خوبه ها ولی جدیدا یه یه هفته ای میشه نت تایم اوت میده و نمیشه گیم زد ... ما منطقه هنرستان هستیم ... راستی داداش dns خودتو رو چند ست کردی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکلم تایم اوته ... مخابرات 2مگ دارم... پینگا خوبه ها ولی جدیدا یه یه هفته ای میشه نت تایم اوت میده و نمیشه گیم زد ... ما منطقه هنرستان هستیم ... راستی داداش dns خودتو رو چند ست کردی؟
    dns مهم نیست اصلا توی این کار.

چون مسیر خودکار تایین میشه شما هر چقدر هم DNS رو ست نکنید بازم مسیر دیتا عوض نمیشه.

برای تست هم میتونید Trace بگیرید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگفتی سرویس شما دوبرابر از حجم کم نمیکنه . من سه روز پیش سرویس 1 گیگ رو گرفتم و تا الان هم تقریبا 500 مگ استفاده کردم بعد حالا میبینم اعتبارم تموم شده . تو این سه روز به طور کلی حتی 1 گیگ هم از اینترنتم استفاده نکردم چه برسه فقط موقع بازی که کانکشن رو فعال میکنم .
    Last edited by Gregar; 28-01-2015 at 17:16.

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگفتی سرویس شما دوبرابر از حجم کم نمیکنه . من سه روز پیش سرویس 1 گیگ رو گرفتم و تا الان هم تقریبا 500 مگ استفاده کردم بعد حالا میبینم اعتبارم تموم شده . تو این سه روز به طور کلی حتی 1 گیگ هم از اینترنتم استفاده نکردم چه برسه فقط موقع بازی که کانکشن رو فعال میکنم .
    در زمانی که استفاده از سرویس ندارید سرویس رو خاموش کنید.

چون حتی ممکن هست شما بازی نکنید ولی خود ویندوز هم در background مصرف داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

برای منم همینطور .550 مگ مصرف کردم اما 1 گیگم تموم شد.
    اینم عکس کانکش لوگ که نشون میده 10 بار کلا اتصال داشتم و 550 مگ مصرف کردم اون چنتا اتصال آخری ارور یوزر و پس میداد چون حجم خالی شده بوده..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم حجم 1 گبگ که بعد از 550 مگ مصرف خالی شده
    وقتی موضوع رو به ایشون از طریغ پیغام خصوصی اطلاع دادم کانکشن لوگ پاک شد...!
    اینم کانکشن لوگ همون عکس اولی که پاک شد بعد از اطلاع به ایشون

اینم صحبت من با ایشون از پیغام خصوصی

این قسمتم که بهشون گفتم 550 مگ زده تو کردیت ایشون پرسیدن یوزرت چند بوده و بعد کانکشن لوگ پاک شد

من 3 تا سرویس از شما خریدم ولی دیگه به هیچ عنوان از شما خرید نخواهم کرد.2 تا اولی خوب بود درست بود اما آخریه زودتموم شد شک کردم .کانکشن لوگ رو نگاه کردم 550 مگ زده بود !به شما اطلاع دادم پاک شد!

تو پیغام خصوصی هم بحتون احترام گذاشتم گفتم حق باشماست ولی بعد که دیدم دیگران هم شاکی شدن به خودم اجازه دادم که منم حقمو بگیرم مثل دیگران.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من تمام پستهای یکه تو این تاپیک از سرویس ایشون تعریف و تمجید کرده بودم رو ویراش کردم و نشوتم پاک شود..چون نمیخواستم مدیون کسی بشم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

در زمانی که استفاده از سرویس ندارید سرویس رو خاموش کنید.

چون حتی ممکن هست شما بازی نکنید ولی خود ویندوز هم در background مصرف داره.
    دوست عزیز بچه دبستانی هم میدونه که باید بعد از بازی کانکشن رو قطع کنه .

من دارم میگم توی این سه روز حتی 1 گیگ هم مصرف اینترنت نداشتم . هم خودم همیشه چک میکنم هم خود ریزکارکرد مخابرات داره نشون میده که توی این سه روز فقط 700 مگ مصرف کردم که خودم میدونم 500 مگ فقط واسه بازی مصرف کردم .

حالا با توجه به پست این دوست دیگه مون به نظر دیگه خرید نکنیم بهتره . واسه یک اکانت 500 مگی 3700 تومن خیلی زیاده . امروز که بدون این سرویس به سرور وصل شدم پینگ خیلی هم فرقی نکرد و حتی تایم اوتها هم بهتر شد .

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •