داداش بازی رو دوباره کپی من ولی اینبار با آنتی ویروس غیرفعال و اجازه نده یکی از فایل های بازی رو ویروس حساب کنه و گرنه بازی به راحتی میاد.
داداش بازی رو دوباره کپی من ولی اینبار با آنتی ویروس غیرفعال و اجازه نده یکی از فایل های بازی رو ویروس حساب کنه و گرنه بازی به راحتی میاد.
داداش برو توی سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk اونجا هر چی بخوای برای دانلود هست.
نسخه دوم به دلیل پاک شدن از سوی سایت اصلی از پست اول تاپیک حدف شد.
مشکل آنتی ویروس نیست یه اروری شبیه ارور سال پیش رو میده ارور crash dump اصلاً آنتی ویروس گیری نمیده حتی غیرفعالشم کردم و دوباره فایل رو کپی کردم
حالا این ورژن 1.5 گیگی رو میگیرم ببینم چی میشه
همین ورژن رو بگیر که مال من به راحتی کار داد(حتی یه بار هم به خاطر آنتی ویروس crash dump داد ولی با غیر فعال کردن آنتی ویروس و کپی کردن دوباره فایل بازی الان راحت میاد)
منم همین کارو کردم اون فایلم از قرنطینه درآوردم و برش گردوندم سره جاش ... آنتی ویروسمم محدود کردم که به اون فولدر کاری نداشته باشه ... بازی هم اجرا میشه ولی زمانی که لیگها رو انتخاب میکنی کرش میده و میپره بیرون
داداش مال من که مشکلی نداره.
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام مراحل رو از اول به طور کامل انجام بده و ببین تغییری میکنه یا نه.چون مشکل تو جدیده و مال بچه ها همون اول کرش میکرده و بعدش هم که مشکل حل میشه.![]()
باشه ممنون از راهنماییت ... امیدوارم مشکل حل بشه ... تشکر دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)