سلام مجدد و تشکر
لطفا مدل و مارک بگید تا ما همونا رو بریم بخریم ، چون ما که اطلاعات فنی کامل مثل حضرتعالی نداریم که.
منظورم برند خوب داخلی یا خارجی هست.
ممنونم
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
سلام مجدد و تشکر
لطفا مدل و مارک بگید تا ما همونا رو بریم بخریم ، چون ما که اطلاعات فنی کامل مثل حضرتعالی نداریم که.
منظورم برند خوب داخلی یا خارجی هست.
ممنونم
علیکم السلام
تشکر از خدای دانا
بنده هم فقط یک بار خریدم اما چون دوست دارم تا حد امکان در زندگی مستقل باشم , خودم توی نت اطلاعات زیادی رو مطالعه کردم تا طرز کارش و قطعاتش و سرویس و نگهداری و تعمیرش رو یاد بگیرم
چون متاسفانه سال به سال وجدان و احساس مسئولیت نایاب تر میشه
بگذریم ...
بنده از مارکهای توی ایران خبر ندارم اما همه چیز اول از همه به بودجه ی شما بستگی داره چون از 300,000 تومنی داره که بدون پمپ هست تا 800,000 تومن که باکیفیت ترینهاست
6 مرحله ای بهتره از 5 مرحله ای هست
اینها 6 مرحله ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه دار بهتر از بی پایه هست
فشارسنج دار بهتر از بی فشارسنج هست چون اگر فشار آب ساختمان خیلی زیاد باشه میتونین با بستن مقداری از شیر ورودی , فشار رو در حد 90 psi تنظیم کنین
اینها پایه دار فشارسنج داره
اگر پمپش یا کل دستگاه گارانتی داشته باشه بهتره
اگر در جائی هستین که آب آلودگی میکروبی هم داره باید 7 مرحله ای بخرید که مرحله ی هفتمش یک لامپ قوی ماوراء بنفش هست که میکروبها رو از بین میبره
اینها رو هم بخونید
ممنونم، عالی بود
باتشکر از مطالب ارزشمندتون
یه سوالی داشتم
من احساس میکنم با مصرف آب این دستگاه معدم سوزش میکنه . آیا میتونه به دستگاه تصفیه مربوط بشه؟
چون دوستان استفاده میکنن شاید چنین موردی رو ممکنه تجربه کرده باشن
ممنون
سلام
دانستن چند چیز برای پیدا کردن علت مهم هست:
1- آیا بعد از مصرف آب تصفیه شده اینطوری شدین ؟
2- چک کردن سختی و اسیدته ی آب تصفیه شده
3- چک کردن سختی و اسیدیته ی آبِ ورودیِ دستگاه . اسیدیته باید حدود بین 6.5 تا 8.5 باشه . برای شما باید کمتر از 7.5 نباشه یعنی مقداری قلیائی باشه .
کمتر از 7 یعنی آب اسیدی هست و بیشتر از 7 یعنی آب قلیائی هست
در درجه بندیِ PH که از 0 تا 14 هست , هر درجه با درجه ی قبلی یا بعدیش 10 برابر اختلاف داره
مثال
درجه 4 , ده برابر اسیدی تر از درجه ی 5 هستدرجه 3 , صد برابر اسیدی تر از درجه ی 5 هست
10X10=100
در مورد درجات قلیائی هم همینجوره
4- آیا آب ورودی طعم یا بو داره ؟
5- آیا آب خروجی شیر دستگاه طعم یا بو یا رنگ یا داره ؟
این آب کاملاً بی طعم و بی بو و بی رنگ و بی مزه ی خاصی داشته باشه
6- چند روز از آب دستگاه استفاده نکنین ببینین سوزش معده برطرف میشه ؟
========================================
نکته ی مهم:
یه بار بوی آب تغییر کرد .
بنده از خروجیِ همه ی فیلترها آب گرفتم و بو کردم . اصلاً بو نداشت اما آب شیر دستگاه بوی بدی داشت !!!!
تا اینکه به منبعش شک کردم و ازش یک استکان آب گرفتم دیدم بو از منبع هست !!!
هنوز هم دارمش و دنبال راهی میگردم که بشه داخلش رو با سائیدن تمیز کرد چون شستشو با نمک و مایع ظرفشوئی و تکان دادن نتیجه ای نداشت .
تانکی رو عوض کردم فعلاً . یک نو خریدم 70,000 تومن تا ببینم بعداً راهی پیدا میشه برای شستشوی کامل بادکنکی که توی منبع هست و آب در اون جمع میشه
(شاید با ریختن یک کیلو ماسه بادیِ شسته شده و مقداری آب و کمی مایع ظرفشوئی و تکان دادن یا چرخاندن در جهت های مختلف خوب شستشو داده بشه )
![]()
![]()
با سلام خدمت دوستان
این تایپیک واقعا عالی بود. ممنون از شما آقای آسمونی. بابت جوابهای کامل و جامعتون.
من هم اطلاعات کمی درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم. با خوندن مطالبی که شما گذاشته بودید کلی چیز جدید یاد گرفتم.
از سایت ما هم دیدن کنید و اشکالاتش رو بگید ممنونم.
ccra.ir
سلام دوستان
این عکس فیلتر شماره ی 1 دستگاه تصفیه ی آب هست که فیلتر درست در جای خودش قرار نگرفته بوده و لبه اش له شده و قسمتی از آب بدون فیلتر شدن از این قسمت عبور میکرده
![]()
این یکی درست نصب شده بوده
![]()
دقت کنین چطور بیرون فیلتر زرد هست اما داخلش سفید هست پس دلیلی نداره با زرد شدنِ بیرونش عوضش کنین بلکه باید ببینین کثیفیها چقدر نفوذ کرده در فیلتر و آیا داخلش هم کمی زرد شده و یا هنوز سفید هست
البته این فیلتر قیمت بالائی نداره اما بیخود عوض کردنش هم اسراف هست
سلام
سختی آبِ دستگاه رو چطوری تنظیم کنیم ؟
جواب :
بسیار ساده هست .
در این دستگاهها , ممبران یک ورودی داره و 2 خروجی
خروجیِ وسطی همون فاضلاب هست یعنی آب با سختی زیادتر از آب ورودی
خروجی کناری همون آبِ فیلتر شده هست که سختیش بسیار کم شده
مثال واقعی:
بنده تست کردم , آبِ ورودی 197 ppm بود
فاضلاب 210ppm بود و آبِ فیلتر شده ی خارج شده از ممبران فقط 7 ppm بود
دقت کنین نوشتم درست بعد از ممبران 7ppm بود . آبی که از شیر خارج میشه بیشتر از هست که الان میگم چطور سختیش افزایش پیدا میکنه :
این عکس رو ببینید
![]()
همه ی دستگاههای تصفیه , شیر شماره 1 رو داره
این شیر رویِ شیلنگی وصل شده که آب فاضلاب (آب با سختی خیلی زیاد) رو میبره به فیلتر شماره ی 5
اگر این شیر کاملاً بسته باشه , تمام آبِ فاضلاب دور ریخته میشه در نتیجه سختی آب مصرفی خیلی کم میشه البته فیلتر 5 و 6 کمی سختی آب رو بالا میبرند یعنی کمی املاح به آب اضافه میکنند
مثال بنده شیر 1 رو کاملاً بستم و از شیر مصرفی 2 لیتر آب گرفتم و سپس در یک استکانِ جداگانه از شیر مصرفی آب گرفتم . سختیش 25 بود درحالیکه خروجی ممبران 7 بود پس فیلتر 5 و 6 سختی رو تا حدودی بالا میبره
=================================
حالا اگر بخوایم سختی آب مصرفی به 50 برسه کافیه شیر 1 رو فقط حدود 4 میلیمتر بچرخونیم
مقداری از آب فاضلاب میره به فیلتر 5 و مخلوز میشه با آبِ خروجی ممبران و درنتیجه سختیش بالا میره
هر چه شیر 1 رو بیشتر باز کنین مقدار آب مصرفی و سختیش بالاتر میره اما مقدار آب فاضلاب کم میشه
اگر خودتون قلم سختی سنج دارین باید به روش زیر سختی رو تنظیم کنین :
1- شیر 1 رو کاملاً ببندین
2- شیر مصرفی رو باز بذارین تا حدود 2 لیتر آب خارج بشه
3- حالا یک استکان آب از شیر مصرفی بگیرین و یختیش رو چک کنین . اگر ممبران سالم باشه و فیلترهای 1 تا 3 هم خوب باشه , به احتمال زیاد سختی آب حدود 20 تا 30 هست که برای مصرف مناسب نیست و املاح معدنیش خیلی کمه
4- حالا شیر 1 رو فقط 3 MM باز کنین
5- شیر مصرفی رو باز بذارین تا 2 یا 3 لیتر آب ازش خارج بشه (این آب رو دور نریزید . بریزید پای گلدان یا توی باغچه)
6- حالا دوباره یک استکان آب بگیرین و با قلم سختی سنج تست کنین
احتمالاً سختیش در حدود 40 تا 60 هست .
حالا با یک میلبمتر کم یا زیاد کردنِ شیر 1 سعی کنین سختی رو در حد 50 تا 60 تنظیم کنین یا اگر دوست دارین 70 PPM
سختی آب به همین راحتی تنظیم میشه
====================================
اطلاعات بیشتر برای علاقمندان:
سعی کنین قلمی بخرین که خودش اتوماتیک وار دمای آب رو اندازه میگیره موقع محاسبه ی مقدار املاح آب . قلمهای معمولی اگر آب گرم باشه یا خیلی سرد باشه درست حساب نمیکنه
•بنده از خروجی ممبران مستقیماً ربع لیتر (250سی سی) آب گرفتم سختیش حدود 7ppm بود , بهش به اندازه ی یک دانه ی لپه نمک اضافه کردم سختیش شد 80ppm یعنی دستگاه سختی سنج بیشتر به یونهای کلر و سدیم حساس هست و آبی که شور هست روی دستگاه تاثیر زیادی میذاره و ppm رو میبره بالا .
برای همینه که آب اهواز سختیش بالای 1000 هست چون نمکش زیاده
•اگر میخواین از آب این دستگاه برای رادیاتور ماشین استفاده کنین بهتره که مستقیماً از خروجی کناریِ ممبران آب بگیرین که سختیش بسیار بسیار کمه (حدود 7 ppm)
•به نفعتون هست که یک قلم سختی سنج از نوعی که قبلاً معرفی کردم بخرین چون ممبرانِ درجه یک از اون قلم گرانتره و با داشتن اون قلم میتونین 6 ماه یک بار آب خروجی ممبران رو تست کنین و بیخودی عوضش نکنین و کلی پول صرفه جوئی کنین .
=====================================
اگر برای دستگاه یک زانو لازم داشتین اما به جای سه راهه دارین , میتونین از همون سه راهه استفاده کنین و راهِ سومش رو با استفاده از یک تکه ی کوچکِ شیلنگ ببندین و سر شیلنگ رو روی اجاق و یا فندک گرم کنین و به هم بچسبونین تا کاملا بسته بشه مثل این عکس
فشار آب توی دستگاه حدود 100psi هست . اگر شیلنگ رو خوب گرم نکنین و به هم نچسبونین حتماً موقع کار کردن دستگاه نشت میده
![]()
==============================
شیر شماره 2 در عکس بالا , مقدار آب فاضلاب رو تنظیم میکنه که معمولاً همیشه بسته هست چون قطعه کناریش آب غاضلاب رو از خودش عبور میده . در بیشتر دستگاهها شیر 2 وجود نداره اصلاً چون ضروری نیست
سلام
تشکر از اطلاعات خوب و به خصوص از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دارم .
اولین فیلتر "5 میکرون" هست و بعدش فیلتر کربن داریم و بعدش فیلتر "1 میکرون" هست .
اولین فیلتر یعنی فیلتر "5 میکرون" بعد از سه ماه تقریبا قهوه ای میشه و باید عوضش کنیم ولی فیلتر سومی یعنی "1 میکرون" هنوز سفید هستش و ظاهرش تمیزه .
حالا سوالم اینه ما میتونیم به جای اولین فیلتر که "5 میکرون" هستش از فیلتر "1 میکرون" که از سری قبل مونده و هنوز تمیزه استفاده کنیم ؟
یعنی منظورم اینه کلا مییشه به جای فیلتر "5میکرون" از فیلتر "1میکرون" استفاده کرد؟
ببخشید طولانی شد .... بازم تشکر
سلام
بله , میشه اولی رو یک میکرون گذاشت که بهتر هم هست و فیلتر دوم و سوم هم کمتر کثیف میشه
در بازار فیلترهای یک میکرون شبیه همون 5 میکرونِ اولی هم هست که البته گرانتره
فیلتر اولی رو نباید از روی رنگش عوض کرد چون بیرون فیلتر زرد یا قهوه ای میشه اما داخلش تمیزه . عکسش در همین صفحه هست . تا باز نشه معلوم نمیشه کثیفی چقدر نفوذ کرده به داخلش و آیا وقت تعویضش شده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)