تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 52 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کل ایران هم اعتراض کنن این قانون اجرا می شه همینطوری که در بعضی isp ها به صورت موقت اجرا شده بود
    داداش باید تلاش خودمونو بکنیم از هیچ بهتره شما هم برو تو صفحه وزیر و یه کامنت بنویس ممنون

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آخه شکایت دزدی رو پیش خود دزد که نمیبرند کارشناس 195 گفته چرا به صبانت اعتراض میکنید این قانون خود ما هست
    شکایت برا اینکه اعتراض کاربر ها به گوششون برسه تا بلکه عاجز بشن و هر روز از این مصوبه ها درنیارن
    اول اون قانون حذف نامحدود ها الان هم مصرف منصفانه بعدش هم مصوبه جدید تر که قراره قیمت اینترنت بالا بره

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان لطفا شما هم تو سایت رسمیش شکایت کنید تا تعداد شکایات زیاد شه شاید فرجی شد.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کل ایران هم اعتراض کنن این قانون اجرا می شه همینطوری که در بعضی isp ها به صورت موقت اجرا شده بود
    به نظرم اینقدر نا امیدی هم خوب نیست بالاخره ما باید سعیمون بکنیم

دوستان اگر کسی میتونه این خبر بفرسته برای سایت خبری خدا رو چه دید شاید یکیشون اومد حرف مردم زد من خودم سعی میکنم برای چند تا بفرستم
    Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 20:21.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مصوبه ی جدید هم که قراره اینترنت کلا گرون بشه اونوقت فکر کنم 1گیگ رو باید 10هزار تومن بخریم

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظرم اینقدر نا امیدی هم خوب نیست بالاخره ما باید سعیمون بکنیم

دوستان اگر کسی میتونه این خبر بفرسته برای سایت خبری رو خدا چه دید شاید یکیشون اومد حرف مردم زد من خودم سعی میکنم برای چند تا بفرستم
    داداش اره اگه بتونیم رسانه ایش کنیم بهترین کاره شاید کوتاه بیان منم میفرستم شاید گذاشتن.افرین خیلی کار خوبی پیشنهاد دادین.

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شکایت برا اینکه اعتراض کاربر ها به گوششون برسه تا بلکه عاجز بشن و هر روز از این مصوبه ها درنیارن
    اول اون قانون حذف نامحدود ها الان هم مصرف منصفانه بعدش هم مصوبه جدید تر که قراره قیمت اینترنت بالا بره
    بعدشم حتما میخوان adsl قطع کنن برگردیم به دیال آپ.کشورای دیگه دارن اینترنت 20 32 و.. میدن مسؤولان همیشه در صحنه حاضر ماهم میان همینم ازمون میگیرن

10. این کاربر از حسن110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه جوی راه انداختین
    قانون مصوب میگه مصرف منصفانه شبانه . حالا هر شرکتی بنا بر امکانات و تجهیزات و پهنای باندش مصرف منصفانه رو تعریف میکنه . قرار نیست تمام شرکتها دانلود رایگان شبانه رو دو برابر حجم خریداری شده قرار بدن .

12. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چه جوی راه انداختین
    قانون مصوب میگه مصرف منصفانه شبانه . حالا هر شرکتی بنا بر امکانات و تجهیزات و پهنای باندش مصرف منصفانه رو تعریف میکنه . قرار نیست تمام شرکتها دانلود رایگان شبانه رو دو برابر حجم خریداری شده قرار بدن .
    داداش شرکت بگه 10 برابر(حداکثر) یعنی شبی اگه 5 گیگ هم دانلود شه توی طول ماه میشه 150 گیگ یعنی ما باید برای این 150 گیگ 15 گیگ ترافیک که میشه 60 هزار

14. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام.
    دوستان طی همین مصوبه ای که تصویب شده ، متاسفانه واقعیت داره. در تمامی شرکت ها هم این قانون برقرار است ( کم و بیش برقرار هست ) با اختلاف کمی بیشتر مخابرات وضعیت بهتری رو داره . اونم دیگه نیاز به توضیح نداره.
    البته این مصوب زمانی تصویب شد که بالا رفتن تعداد افراد متصل به شبکه ، پورت ها با افت سرعت بسیار زیادی مواجه شدن.
    از طرفی شبکه زیر ساخت ایران به قدری ضعیف است که توان تحمل این مقدار یوزر و ترافیک بیش از 85 درصد پهنای باند کشور رو نداره. اونم در تایم شبانه که به دلیل رایگان بودن میشه بین یوزرهای فعال بیش از 95 درصد ظرفیت پهنای باند رو پر میکنه .

این مشکل البته با تقویت و به روز رسانی زیر ساخت قابل حل هست اما چیزی که من دیده بودم چیزی حدود 2 یا 3 سال زمان می بره تا زیر ساخت کل کشور اصلاح بشه ( اگر پروژه ای کلید بخوره )

با این حال به نظر من تنها راه چاره حذف دانلود شبانه هستش. ( تا حل شدن این مشکل ) . البته نظر منه. یعنی کلاً چیزی به نام دانلود رایگان شبانه وجود نداشته باشه و مانند ساعات دیگه محاسبه بشه.
    اینطوری کسانی که تو اون تایم کار واجب دارن به مشکل هم نمیخورن.

البته من مخالف این اعتراضات نیستم. کاملا هم موافق هستم اما به نظر من باید برای این اعتراض راهکاری هم ارائه بشه . نه فقط اعتراض بدون هیچ ارائه راه حل .

یه مورد دیگه اینکه صفحه ای که در سایت کلوب وجود داره پیج شخصه آقای واعظی نیست. پیج هم فقط جنبه خبری داره و کسی که این اخبار رو ارائه میده شاید اطلاعات خیلی کامل و شفافی رو نداشته باشه که بتونه به شما ارائه بده. ( البته این چیزی هست که من شنیدم ) اما خوب ممکنه این مباحث رو به ایشون برسونه .

در اخر به نظر من اگر شما اعتراضاتی دارین برای اینکه اعتراضات سازنده باشه و به صورتی بررسی این مشکل هم داخل اعتراضات گنجانده بشه.
    خب شرکت زیرساخت پهنا باند خریداری شدهشو به قیمت بسیار بالاتری داره میفروشه (چیزی حدود 1000 برابر) به راحتی میتونن با سود فروش پهنا باند در زمان کوتاهی (بخاطر داشتن بودجه زیاد از درامد فروش) زیر ساختشونو تقویت کنن . اگه اینا بعد از این همه مدت این کارو نکردن فقط بخاطر بی مسئولیتی و طمعشون هست و البته اینکه دوست ندارن ملت از اینترنت پرسرعت استفاده کنن !!

16. 4 کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •