داداش باید تلاش خودمونو بکنیم از هیچ بهتره شما هم برو تو صفحه وزیر و یه کامنت بنویس ممنون
داداش باید تلاش خودمونو بکنیم از هیچ بهتره شما هم برو تو صفحه وزیر و یه کامنت بنویس ممنون
شکایت برا اینکه اعتراض کاربر ها به گوششون برسه تا بلکه عاجز بشن و هر روز از این مصوبه ها درنیارن
اول اون قانون حذف نامحدود ها الان هم مصرف منصفانه بعدش هم مصوبه جدید تر که قراره قیمت اینترنت بالا بره
دوستان لطفا شما هم تو سایت رسمیش شکایت کنید تا تعداد شکایات زیاد شه شاید فرجی شد.
به نظرم اینقدر نا امیدی هم خوب نیست بالاخره ما باید سعیمون بکنیم
دوستان اگر کسی میتونه این خبر بفرسته برای سایت خبری خدا رو چه دید شاید یکیشون اومد حرف مردم زد من خودم سعی میکنم برای چند تا بفرستم
Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 20:21.
مصوبه ی جدید هم که قراره اینترنت کلا گرون بشه اونوقت فکر کنم 1گیگ رو باید 10هزار تومن بخریم![]()
داداش اره اگه بتونیم رسانه ایش کنیم بهترین کاره شاید کوتاه بیان منم میفرستم شاید گذاشتن.افرین خیلی کار خوبی پیشنهاد دادین.
بعدشم حتما میخوان adsl قطع کنن برگردیم به دیال آپ.کشورای دیگه دارن اینترنت 20 32 و.. میدن مسؤولان همیشه در صحنه حاضر ماهم میان همینم ازمون میگیرن![]()
چه جوی راه انداختین
قانون مصوب میگه مصرف منصفانه شبانه . حالا هر شرکتی بنا بر امکانات و تجهیزات و پهنای باندش مصرف منصفانه رو تعریف میکنه . قرار نیست تمام شرکتها دانلود رایگان شبانه رو دو برابر حجم خریداری شده قرار بدن .
داداش شرکت بگه 10 برابر(حداکثر) یعنی شبی اگه 5 گیگ هم دانلود شه توی طول ماه میشه 150 گیگ یعنی ما باید برای این 150 گیگ 15 گیگ ترافیک که میشه 60 هزار
خب شرکت زیرساخت پهنا باند خریداری شدهشو به قیمت بسیار بالاتری داره میفروشه (چیزی حدود 1000 برابر) به راحتی میتونن با سود فروش پهنا باند در زمان کوتاهی (بخاطر داشتن بودجه زیاد از درامد فروش) زیر ساختشونو تقویت کنن . اگه اینا بعد از این همه مدت این کارو نکردن فقط بخاطر بی مسئولیتی و طمعشون هست و البته اینکه دوست ندارن ملت از اینترنت پرسرعت استفاده کنن !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)