همین پلاستیک جلوی خم شدن مقاومت میکنه دولا نمیشه
همین پلاستیک جلوی خم شدن مقاومت میکنه دولا نمیشه
اینا رو ولش کن حالا...بگو اون پستاتو از کجا کپی پیست کردی؟؟؟
ک
چه طوری بوده؟؟شما هم موقع تست اونجا حضور داشتی؟؟؟که خبر داری امولید بوده؟
صددرصد رو Basic بوده.من الان تب اس8.4 دارم.جدیدا یه مود Basic گذاشتن که همه چی رو شبیه LCD میکنه.
نمیدونم چطور این حرفا رو ار منبع درآوردید
های تک به وضوح نوشته صفحه و دوربین نوت بهتره
مخصوصا صفحه
شما که مثلا با بقیه فرق داریدو مثلا باسواد هستید و درجه مدیریت دارید . زبان سایت روسی هست . قسمت بررسی صفحه نمایش رو که با ترجمه گوگل ترجمه کنید میفهمید .
نمیدونم بعضی ها چرا انقدر دارن حرص میخورن ..بابا این مقایسه ها و .. باعث میشه تا بهترین موبایل که با سلیقه اش سازگاره بخره .
ملت انقدر جوش میزنن انگار داره شرکت خودشون ورشکست میشه .
من خودم با این حال بازم گالاکسی نوت رو بیشتر میپسندم . برتری نرم افزاری و سخت افزاری نوت ثابت شدست .
انقدر روی مسائل ریز نباشید و حساسیت به خرج ندید .
Last edited by reza.kaka; 27-09-2014 at 17:49.
بله نوشته با بررسی نمودار ها و .. روی کاغذ برتری با نوت هست .
اما در عمل و مقایسه تصویری کاملا برعکس هست .
اگر شما مقایسه رو کامل مطالعه کرده باشید ، درباره غلظت رنگ اشباع صفحه نمایش آیفون (ایرادی که همه بلد بودن به AMOLED ها بگیرن ) توضیح داده !
در تصاویر دوربین هم من هیچ برتری با آیفون ندیدم! عکسا کدر و رنگ ها شسته شدست!
همچنین در زیر قسمت عکس های صفحه نمایش نوشته به دلیل فوکوس دوربین،نور محیطی و تنظیمات شدت نور، عکس ها فقط برای نشان دادن دو صفحه نمایش در کنار همه و معیاری برای سنجش درست نیست. برای همینه که شروع میکنه به بررسی تخصصی صفحه نمایش و نشون میده که نوت تقریبا با استاندارد RGB برابره!
نمیشه از رو این دو تا عکس درست قضاوت کرد. اگه اون تست های DisplayMate رو ملاک بگیریم Note 4 الان بهترین صفحه موبایل رو داره.
این اصلا امکان نداره!و اینجاست که غلظت رنگ مشکی LCD رقیب خود Super Amoled را مغلوب میکنه .بالاتر از سیاهی OLED رنگی نیست!
حتی اگه LCD ـه اپل باشه.
یه برادر دارم که قسم خورده تا اومد به هر قیمتی بخره !!!!! اول نوت 1 داشت بعد نوت 3 و الانم که چشمش دنبال نوت 4 هست . کلا عاشق سامسونگه .
دوستان یه سوال داشتم : این AMOLED تلفظش اونطوری که مرسوم شده " آمولد " هست یا اونجوری که من میگفتم " آ ام او ال ای دی " ؟؟؟؟
با تشکر . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)