سیستم برای بازی Amd خوبه با Xfx موافقم ولی گرافیک را با برد Msi بگیر بهتره شفاف تر هست
اگر پول بیشتر بخواهی بگذاری حدود 50 تومان رمتو دوئل یک گیگ بگیر
سیستم برای بازی Amd خوبه با Xfx موافقم ولی گرافیک را با برد Msi بگیر بهتره شفاف تر هست
اگر پول بیشتر بخواهی بگذاری حدود 50 تومان رمتو دوئل یک گیگ بگیر
از نظر من براي كارهاي گرافيكي هي چي مثل پردازنده هاي amd نميشه چون از فناوري 3d now پشتيباني ميكنه كه باعث ايجاد
كيفيت عالي گرافيكي در برنامه هايي مثل : 3d max ,...... ميشه .
ولي در كارهاي محاسباتي چون اينتل از فركانس هسته بالا استفاده مي كنه بهتره.
من با پست سیدفقط آخرش رو موافق هستم جایی که گفت اینتل از هسته بالا استفاده میکنه و قدرتمند هستش...اینتل یه چیز جدید رو دار ه وارد بازار میکنه...
سلام به همگي...
تا اواخر مهر ماه مي خوام يه سيستم بگيرم. لطفا در انتخاب قطعات و قيمت دادن راهنمايي كنيد.
(كارايي: 24 ساعته روشن - هميشه كانكت اينترنت - روزي 4 ساعت گيم - هر 8 ساعت يك بار هم در حال رايت DVD)
(هزينه تا سقف 1200)
خودم قطعات زير رو انتخاب كردم. تو VGA CARD موندم از اين دو تا كدومشو انتخاب كنم. MAIN BOARD نتونستم انتخاب كنم. موس - كيبرد - كيس - پاور و ... رو شما برام انتخاب كنيد. البته اگه انتخاب هاي من اشتباه هستن تصحيح كنيد.
در ضمن : دشمن AMD هم هستم.
با تشكر.
CPU
P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.40GHz [BOX 1066 - 4MB Cache - E6600
VGA CARD
Sparkle - GeForce 7900 GT SP-PX79GDH [NVIDIA - 256MB DDR3 / 256Bit , Dual DVI,HDTV,VIVO,SLI
ASUS - EN7600GT SILENT [NVIDIA GeForce-256MB DDR-TV OUT+DVI-DDR3
HARD DISK
MAXTOR-SATA 2 - 320 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s [Model : 6V320F0
RAM
KINGSTON - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB) (Original
MONITOR
LG - 17" FLATRON-F700P [SMILE+USB 1920X1440
DVD WRITER
PIONEER - DVR-A11-XLA/B/C [16xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
DVD ROM
PLEXTOR - [16x50
NETWORK ADAPTER
D-Link [DFE-530TX
همه چيزت خوبه سي پي يو اگه پول داري 3 بگير فول كش در ضمن در مورد موس اگه گيرت اومد گيگابايت بگير...بعدم كيبورد فراسو بردار...رمت هم خيلي مراقب باش اصل باشه...ديگه همين انشا الله مبارك باشه...نوشته شده توسط godfucker
مومن جان پس MB رو چيكار كنم؟ گبانا ميگه رم رو عوض كني بهتره و گفته ميتوني يه مانيتور بهتري (CRT) نسبت به اين يكي انتخاب كني. مكستور هم تعريف آن چناني نداره.... VGA رو هم بگيد كدومش بهتره؟؟؟؟
اگه زحمتي نيست تو تاپيك زير جوابمو بدين ممنون ميشم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)