تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 321

نام تاپيک: [بحث و برسی] شرکت شبکه ارتباط شبدیز/ Shabdiz Telecom Network

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سرعت تک کانکشن تو 90 درصد مسیرای زیرساخت طی یه ساعتی کم میشه بخاطر تکمیل پهنای باندشون..بخاطر همین با این وضعیت اینترنت کل کشور، نمیشه ملاک رو روی تک کانکشن 1-2 تا کشور در نظر گرفت.مثلا من هم رو ایرانسل هم روی شبدیز هم مخابرات با سرور های انگلیس و آمریکا کلا مشکل دارم..فرانسه بیشترشون خوبه..روسیه خوبه..بخاطر اینکه ترافیکی که از تمام شرکت ها میخواد به سمت یه کشور بره از 1-2 تا مسیر مشخص route میشن که پهنای باندشون پره.اونم چون ایران اکثرا پره لینکاش بخاطر همین اکثر سرورا خرابه..درحالی که من یوتیوب 4K بدون فریز نگاه میکنم حتی ! هیچ مشکلی هم تو صفحات ندارم با شبدیز. هفته های پیش مشکل dns داشت که اونم کاملا پیگیری کردم حل شد.
    در کل میخوام بگم کیفیت 95 درصد شرکت های ایرانی توی روتر اصلی خوشون یکیه! چون همه از زیرساختی میگیرن که مسیراش مشخصه.
    تو انتخاب اینترنت به نظرم باید به وضعیت مراکز و شبکه داخلیشون و پشتیبانی اهمیت داد که اونم روی شبدیز من راضیم فعلا بعد 3 ماه.
    من که کسی اینجا جواب نداد و ازشون سرویس گرفتم
    جو گرفت واسه اولین بار یکساله گرفتم میدونم اشتباه کردم ولی دیگه حوصله هر ماه تمدید نداشتم خوبو بد دیگه از پیشگامان بدتر نیس بهترم نباشه
    پیشگامان تو کمتر از 5 ساعت تخلیه کرد و شبدیزم گفته تا 72 ساعت وصل میشه در بدترین شرایط
    ببینیم چی پیش میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کلا انتظار تک کانکشن آنچنانی از شبدیز نباید داشته باشید، مخصوصا شب ها
    یه مشکل دیگه ای هم داره هر 24 ساعت راس ساعت 5 صبح اینترنت به مدت 5 دقیقه قطع میشه تا مودم آیپی جدید بگیره. ربطی هم به قطع شدن خط نداره چون خط وصله، فقط آیپی مودم 5 دقیقه میپره تا آیپی جدید بگیره

3. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من که کسی اینجا جواب نداد و ازشون سرویس گرفتم
    جو گرفت واسه اولین بار یکساله گرفتم میدونم اشتباه کردم ولی دیگه حوصله هر ماه تمدید نداشتم خوبو بد دیگه از پیشگامان بدتر نیس بهترم نباشه
    پیشگامان تو کمتر از 5 ساعت تخلیه کرد و شبدیزم گفته تا 72 ساعت وصل میشه در بدترین شرایط
    ببینیم چی پیش میاد
    سرویست رو وصل کردن کیفیتش چطوره ؟

5. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فعلا که نه

7. این کاربر از ehsan 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تستای الان به ترتیب تک کانکشن و مولتی :

استانبول :

مسکو :

فرانکفورت :

عمان :

لندن :

تهران :

اینو در نظر داشته باشید چون speedtest از پورت 8080 برای تست استفاده میکنه و خودتون میدونید که فیلترینگ بغیر از پورت 80 رو همه پورت ها حساسه..بخاطر همین تک کانکشن speedtest یه مدته کلا کم نشون میده..فیلترینگ بخاطر اینکه نمیتونه تو ترافیک بالا به اون صورت جوابگو باشه سرعت کانکشن ها کم میشن..وگرنه اگه پهنای باند پر میشد پینگ بالا میرفت قطعا.

9. 3 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان لطف میکنید از 8.8.8.8 پینگ بزارید و اینکه الان وضعیت این شرکت چه شکله؟
    پروفایل fast رو فعال میکنن مثل ادم و پشتیبانیش کار راه انداز هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

6

دوستان لطف میکنید از 8.8.8.8 پینگ بزارید و اینکه الان وضعیت این شرکت چه شکله؟
    پروفایل fast رو فعال میکنن مثل ادم و پشتیبانیش کار راه انداز هست؟

وضعیت خوبه واسه من.
    پروفایل هم خودتون ماهی 6 بار از تو پنل میتونید تغییر بدید در صورت نیاز..مد Fast یا همون گیمینگ هم هست.
    درسته که اکثر پشتیبانی ها گیجن ولی مال اینا باز بهتر از جاهای دیگس

12. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

وضعیت خوبه واسه من.
    پروفایل هم خودتون ماهی 6 بار از تو پنل میتونید تغییر بدید در صورت نیاز..مد Fast یا همون گیمینگ هم هست.
    چجوری از توی پنل تغییر میدید؟ برای من از وقتی اومدم مینویسه اطلاعات خط دریافت نشد، یا اطلاعات پورت دریافت نشد
    فکرکنم پورت من از آسیاتکه، شاید شما پورت پیشگامان باشی میشه
    =======
    اگه میخواید بیاید شبدیز حتما یه vpn خوب لازمه. من بارها دیدم حتی چیزای ساده ای مثل سرعت دانلود از ps4 و پلی استور و ... افت شدید میکنه که با vpn حل میشه
    Last edited by ERF@NIAN; 20-10-2019 at 14:08.

14. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

وضعیت خوبه واسه من.
    کانال مود رو از تو تنظیمات مودم یا پنل حساب کاربری شرکت؟؟ به چه شکل؟
    بعد هم من الان زنگ زدم. اپراتور گفت زودتر سرویس ما رو میخواید بگیرید چون میخوایم گرون کنیم. فشار تنظیم مقررات اورده که گرون کنید!!!!!!!!!! به حق چرت و پرت های نشنیده.
    مگر مصوبه جدید اومده ما خبر نداریم؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چجوری از توی پنل تغییر میدید؟ برای من از وقتی اومدم مینویسه اطلاعات خط دریافت نشد، یا اطلاعات پورت دریافت نشد
    فکرکنم پورت من از آسیاتکه، شاید شما پورت پیشگامان باشی میشه
    =======
    اگه میخواید بیاید شبدیز حتما یه vpn خوب لازمه. من بارها دیدم حتی چیزای ساده ای مثل سرعت دانلود از ps4 و پلی استور و ... افت شدید میکنه که با vpn حل میشه
    اتفاقا منم 2 تا سرویس دارم ازش جفتشونم سالمن و از پورت آسیاتکن..مشکل پنل کاربری داشتن چند وقت پیش که تیکت زدم حل کردن دو ماه پیش..بعضی پروفایلا ارور میداد.
    سعی کنید پروفایلی انتخاب کنید که از حداکثر کشش خط پایینتر باشه 2 مگ.

کانال مود رو از تو تنظیمات مودم یا پنل حساب کاربری شرکت؟؟ به چه شکل؟
    بعد هم من الان زنگ زدم. اپراتور گفت زودتر سرویس ما رو میخواید بگیرید چون میخوایم گرون کنیم. فشار تنظیم مقررات اورده که گرون کنید!!!!!!!!!! به حق چرت و پرت های نشنیده.
    مگر مصوبه جدید اومده ما خبر نداریم؟؟؟؟
    داخل پنل کاربری..همه موظف شدن 20 درصد گرون کنن..خیلی وقته که شرکتای بزرگ گرون کردن ولی بعضی سروکو ها هنوز نکردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •