3 سال پیش مبین نت داشتم . و من انلاین بازی میکنم و بلایی که مبین نت سرم اورد اون زمان بیچارم کرد که مسیر بازیم کشیده شد به جایی که هیچوقت فکرش رو نمیکردم . از اینرو بسیار ارادت داریم و از همین تریرون اعلام میکنم مبین نت دزد هست که از رو هم نمیره
3 سال پیش مبین نت داشتم . و من انلاین بازی میکنم و بلایی که مبین نت سرم اورد اون زمان بیچارم کرد که مسیر بازیم کشیده شد به جایی که هیچوقت فکرش رو نمیکردم . از اینرو بسیار ارادت داریم و از همین تریرون اعلام میکنم مبین نت دزد هست که از رو هم نمیره
بابا همش چاخانه من ده برابرم مصرم کردم هیچی نشد
.
.
.برا مشکل سرعت تعداد کانتشنها رو 8 بزارید و هم زمان دوتا فایل رو رو دانلود بزارید
با سلام به دوستان عزیز
کدوم نمونه از مودم های مبین نت قدرت دریافت و ارسال امواج قوی تری دارن؟ ایا مودم های جیبی به خوبی جواب میدن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
مودم جیبی نگیر که پشیمون میشی!! آنتن دهیش ضعیفه البته من خودم نداشتم ولی یکی از دوستام داشت می گفت فقط نزدیک دکل آنتن میده.
مودم های دیگش طبق گفته خود مبین نت فرقی با هم ندارن![]()
سلام.یه سوال داشتم از شما عزیزان که ممنون میشم راهنمایی کنید.دیروز تو اینترنت داشتم گشتی میزدم که پیغام اتمام اعتبار شما ظاهر شد .دیدم که پیغام درسته .تمامی حجم رو استفاده کردم .اما امروز گزینه تمدید طرح رو زدم وخواستم وارد درگاه پرداخت بانک بشم که نشد و بیخیال شدم اما الان می بینم که اینترنت من فعال شده و بدون مشکل وارد سایت ها میشم .وخبری از پیغام پایان اعتبار نیست. میشه یک از دوستان بگه جه جوری که تمام حجم من مصرف شده بعد سیستم پیغام اتمام اعتبار میده درصورتی که من ریالی هم پرداخت نکرم ولی مجداد فعال شده ؟ مگه مبین نت جدیدا نسیه ای هم کار میکنه؟ ممنون میشم علت رو دوستان بفرمایند.
دوستان یه سوال...میدونم غیر قانونیه ولی میخواستم بدونم کسی تاحالا اکانت دیگه ای رو توو مودمش استفاده کرده؟
Sent from my GT-I9300
علیک سلام! خوب توی صفحه مشترکین چی نوشته؟ آیا در حسابت از قبل پولی هم داشتی که بابت ترافیک استفاده بشه؟
راستی دوستان این مبین نت نمیدونم چرا چند روزه ساعت پنج صبح که میشه قطع میشه یک مدتی! مدیریت دانلودم log خوبی داره کامل دقیقاً 5 صبح قطع میشه تا شاید نیم ساعت 45 دقیقه
شکایتو من یکی که دیگه نیستم.
سری قبلی چند گیگ انداختن کف دست ملت.همه همچین کیف کردن که همه چی رو فراموش کردن.من یکی که متاسف شدم واقعا.
هزینه این گیگ هایی هم که هدیه دادن 40 تومنم نمیشه.
شکایت پکایت به ما نیمده داداش.
Last edited by ahad_judo; 20-09-2014 at 01:42.
بکس صفحه مشترکین وا نمیشه دو روزه اینطوریه با رایتل رفتم حجمم هم رو 3.22 گیگ گیر کرده کسی مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)