تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 55 از 55

نام تاپيک: ه.ک شدن wifi

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله درسته ریور اون پین رو پیدا میکنه و به مودم نفوذ میکنه و رمز وای فای رو بدست میاره ولی فقط در صورتی که wps اون فرد lock نباشه... در واقع باید lock باشه تا کسی نتونه ازش استفاده کنه.
    من چند تا احتمال دیگه رو از قلم انداخته بودم:
    ۱- یه برنامه ای هست میریزن روی پی سی ( مثل تروجان) کارش فقط ارسال رمز وای فای هست اگه ه.کر تونسته باشه اینو انتقال بده روی کامپیوتر این فرد خوب هر چقدر هم رمز عوض کنه باز برای ه.کر ارسال میشه باید تسک مننجر رو باز کنید ببینید برنامه ی مشکوکی پیدا نمیکنید که به اینترنت هم متصله یا از فایروال استفاده کنید.
    ۲-یه احتمال دیگه هم هست اون فرد دفه اول که رمز وا فای رو بدست اورده بود ایپی شما رو در اورده بعد کلا سیستمتون رو ه.ک کرده و اگه حرفه ای باشه همه اطلاعات رو میتونه در بیاره... باید فایروال استفاده کنید حتما پیشنهاد من ESET smart security هست.
    ممکنه اصلا بطور فیزیکی با فلشی چیزی بک دور رو کامپیوترش نصب کرده باشه چون خیلی سخته که تروجان رو کامپیوتر مشخصی نصب کرد انتی ویروس و فایروال ویندوز رو هم باید غیرفعال کرده باشه... اینطوری خیلی بده اگه درست باشه چون یارو به تمام اطلاعات هارد و وب کم و میکروفون کامپیوتر دسترسی داره :eek:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

2. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممکنه اصلا بطور فیزیکی با فلشی چیزی بک دور رو کامپیوترش نصب کرده باشه چون خیلی سخته که تروجان رو کامپیوتر مشخصی نصب کرد انتی ویروس و فایروال ویندوز رو هم باید غیرفعال کرده باشه... اینطوری خیلی بده اگه درست باشه چون یارو به تمام اطلاعات هارد و وب کم و میکروفون کامپیوتر دسترسی داره :eek:

اگه از ریور نبوده فقط میشه همین احتمال هارو داد ( به نحوی مورد اسنیف شدن قرار گرفتن) و اگه فرض کنیم دسترسی فیزیکی هم نداشته ه.کر ( به احتمال زیادم همینطور بوده) از طریق ایپی حمله کرده و اگه موفقیت امیز بوده باشه و تونسته باشه به هارد دسترسی پیدا کنه میتونه رات و تروجان و کلاگیر یا هر چیزی بریزه رو کامیوتر و ...
    من میگم یه انتی ویروس و یه فایر وال قوی مثل ESET smart security نصب و اپدیت کنید تا به تمام ردو بدل هایی که بین اینترنت و کلاینت شما هست مطلع بشید...

4. این کاربر از kianosh_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

من هنوزم شک دارم که ایشون -- شده باشه
    تنها راه فهمیدنش به نظرم گزارش گیری از ریز مصرف ترافیک اینترنت بوده
    چون به قول دوستمون اگه الگوریتم WPA شکسته میشد الان مودم با سیستم شده بود 1 میلیون تومن

یه سوالم دارم
    برای حملات اسنیف یا فیشینگ باید اول به شبکه متصل بشه؟یعنی اول مودم رو -- کنه بعد کیلاگر بذاره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من هنوزم شک دارم که ایشون -- شده باشه
    تنها راه فهمیدنش به نظرم گزارش گیری از ریز مصرف ترافیک اینترنت بوده
    چون به قول دوستمون اگه الگوریتم WPA شکسته میشد الان مودم با سیستم شده بود 1 میلیون تومن

یه سوالم دارم
    برای حملات اسنیف یا فیشینگ باید اول به شبکه متصل بشه؟یعنی اول مودم رو -- کنه بعد کیلاگر بذاره؟
    روش های زیادی میشه طرح ریزی کرد شما ایپی تون رو نباید برا همسایه هیچ وقت اشکار کنید ولی اگه وا فای رو ه.ک کنه ( ایپی هم بدست میاد) و کلاینت ه.کینگ هم بلد باشه دیگه کاری نمیشه کرد... ولی بدون ه.ک کردن سیستم شما و بدون استفاده از کلاگیر یا هر چیزی از روش زیر هم میتونه وارد بشه:
    اگه شبکه Wi-Fi شما ه.ک بشه بعد دیگه خیلی کارا از ه.کر بر میاد... یکی از کارای ساده اسنیف کردنتون هست به شبکه شما وصل میشه با یه ابزاری به نام ettercap و چند تا ابزار فرعی دیگه شما رو زیر نظر میگیره یه مثال ساده:
    مثلا شما میای p30world یوزر پسو میزنی اون ه.کر تمام این مراحل رو میتونه ببینه یوزر پستو راحت میفهمه...
    البته یه روش دیگه هم هست بدون اینکه رمزو داشته باشن اسنیف میکنن ولی من تست نکردم بگم بتون کار میکنه....
    در کل Wi-Fi جز نا امن ترین شبکه ها محسوب میشه...

7. این کاربر از kianosh_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

روش های زیادی میشه طرح ریزی کرد شما ایپی تون رو نباید برا همسایه هیچ وقت اشکار کنید ولی اگه وا فای رو ه.ک کنه ( ایپی هم بدست میاد) و کلاینت ه.کینگ هم بلد باشه دیگه کاری نمیشه کرد... ولی بدون ه.ک کردن سیستم شما و بدون استفاده از کلاگیر یا هر چیزی از روش زیر هم میتونه وارد بشه:
    اگه شبکه Wi-Fi شما ه.ک بشه بعد دیگه خیلی کارا از ه.کر بر میاد... یکی از کارای ساده اسنیف کردنتون هست به شبکه شما وصل میشه با یه ابزاری به نام ettercap و چند تا ابزار فرعی دیگه شما رو زیر نظر میگیره یه مثال ساده:
    مثلا شما میای p30world یوزر پسو میزنی اون ه.کر تمام این مراحل رو میتونه ببینه یوزر پستو راحت میفهمه...
    البته یه روش دیگه هم هست بدون اینکه رمزو داشته باشن اسنیف میکنن ولی من تست نکردم بگم بتون کار میکنه....
    در کل Wi-Fi جز نا امن ترین شبکه ها محسوب میشه...
    اره با وایرشارک میشه بدون وصل شدن اسنیف کرد ولی من که چیزی نتونستم باهاش گیر بیارم

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •