تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 72

نام تاپيک: ورود y5070 با گرافیک gtx 860 به بازار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

برتری دو مدل n56jr و y50 رو من میگم دوستان هم نظرشون رو بگن.

برتری های y50

1... از نظر cpu و گرافیک روی کاغذ y50 بهتره ولی توی سایت نوت بوک چک یه جورایی گرافیکم خیلی شاخ نبوده.
    2... باتری بهتر
    3... وزن کمتر و طراحی الترابوکی این مدل و حمل راحت تر

برتری های ایسوس n56jr

1... هارد n56jr بهتره
    2... کیفیت مانیتور ایسوس بهتره
    3... درایو دی وی دی
    4... کمتر داغ کردن و گرمای کمتر نسبت به مدل y50
    5... قیمت مناسبتر

طبق نظر من n56jr با صرفه تر و کارآمدتر هست. تا بازم نظر دوستان چی باشه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

هارد n56jr بهتره
    میشه اینو بیشتر توضیح بدی؟

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

میشه اینو بیشتر توضیح بدی؟
    اینا رو طبق سایت notebookcheck من میگذارم. از لحاظ سرعت هم منظوره. خودمم فک میکردم چون هارد y50 وسترن هست بهتر باشه وی انگار اینجور نبود. البته تفاوت فاحشی ندارن. هارد وسترن مربوط به y50 و توشیبا مربوط به n56 هست.
    عکس های y50

عکس های n56

5. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

واقعا ايسوس كمتر داغ مييكنهه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

در هر دو تصویر دو شکل بالا مربوط به n56 و دو شکل پایین مربوط به y50 هست. در دو حالت ایده آل و ماکزیمم فشار نشون داده شده

8. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اينا كه نشون ميده گرماي واي پنجاهه كمتره شما بالا گفتي گرماش بيشتتره كهه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اينا كه نشون ميده گرماي واي پنجاهه كمتره شما بالا گفتي گرماش بيشتتره كهه
    عزیز شما الان 4تا عکس میبینی دوتای اول مربوط به حالت ماکزیمم هست و دوتای پایین حالت ایده آل. از هر کدوم عکس هم بالایی ها مربوط به n56 هست که مشخصا در خیلی موارد دماش کمتر از y50 هست.

11. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان خواهشن منو راهنمایی کنید ممنون میشم من lenovo y50 رو خریدم اما خودم نمیتونستم برم و یکی از دوستان تهیه کرد با این که من اسرار کردم به دوستم که ویندوز نریزه فروشنده ولی باز ویندوز رو ریخته حالا مشکل من اینه وقتی خودم میخوام ویندوز بریزم از روی بوت ارور میده و نمیشه به پارتیشن ها دست زد
    الان یه جست و جو جردم دیدم پارتیشن ها داینامیک هستن میخواستم ببینم خود لپتاپ لنوو هاردش به صورت کارخانه ای داینامیک هست یا فروشنده دستکاری کرده? تو این هارد های sshd بیسیک بهتره یا داینامیک? راهی هست که هارد رو بیسیک کنم? اطلاعاتیم ندارم واسم مهم نیست ممنون از راهنماییتون تورو خدا کمک کنید

Sent from my SKY using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان خواهشن منو راهنمایی کنید ممنون میشم من lenovo y50 رو خریدم اما خودم نمیتونستم برم و یکی از دوستان تهیه کرد با این که من اسرار کردم به دوستم که ویندوز نریزه فروشنده ولی باز ویندوز رو ریخته حالا مشکل من اینه وقتی خودم میخوام ویندوز بریزم از روی بوت ارور میده و نمیشه به پارتیشن ها دست زد
    الان یه جست و جو جردم دیدم پارتیشن ها داینامیک هستن میخواستم ببینم خود لپتاپ لنوو هاردش به صورت کارخانه ای داینامیک هست یا فروشنده دستکاری کرده? تو این هارد های sshd بیسیک بهتره یا داینامیک? راهی هست که هارد رو بیسیک کنم? اطلاعاتیم ندارم واسم مهم نیست ممنون از راهنماییتون تورو خدا کمک کنید

من فقط قسمت تبدیل داینامیک به بیسیک رو میدونم:
    نرم افزار EaseUS Partition Master رو دانلود کن. بعد وارد نرم افزار شو در پایین صفحه همه دیسک های هارد را میبینی و روی دیسک مورد نظر راست کلیک کن و Convert to basic را انتخاب کن. کل پارتیشن های این دیسک چک می شود و در صورت وجود مشکل آن را به شما می گوید ولی در کل اگر اعمال شد این تغییر پس موردی وجود ندارد. پس از تغییر رنگ در نوار پایین از گزینه های بالا Apply کرده و چند بار سیستم خودکار ریستارت می شود و تغییرات اعمال می شود.
    امیدوارم با این کار مشکلتون رفع بشه. اگر درست شد یه نقد و بررسی خوبم بیا واسه ما بگذار ببینیم چجوره که اینو بگیریم یا n56jr
    در ضمن مبارکتون باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

طبق سرچی که بنده داشتم بنظر میرسه هارد داینامیک خوب نیست واسه لپ تاپ یا حداقل واسه هارد دوم مناسبه نه سیستمی که یه هارد داره. چون ممکنه یه وقت بخواین ویندوز عوض کنین یا تغییر سایز پارتیشن بدین که توی هارد داینامیک نمیشه و با تبدیل به بیسیک امکان حذف اطلاعات هم وجود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •