تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: جمع کردن یک کیس به مبلغ 4 میلیون برای گیم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان میتونند لطف کنند و یک سایت معتبر در کشور که قیمتهای قطعات کامپیوتر رو منصفانه اعلام میکنه معرفی کنند؟البته فروش اینترنتی هم داشته باشه و بشه به قیمتهاش اطمینان کرد.خودم سایتهای فراوانی سراغ دارم از جمله sakhtafzarmag.com اما میخوام دوستان از سایتی که تجربه خرید اینترنتی ازش دارن یکی رو بهم معرفی کنند.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقای حسام جمشیدی - آریا کامپیوتر
    ایشون فروشنده معتبر و شناخته شده‌ای هستند. در همین انجمن هم با نام Hessam 2 فعالیت میکنند.

3. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقای حسام جمشیدی - آریا کامپیوتر
    ایشون فروشنده معتبر و شناخته شده‌ای هستند. در همین انجمن هم با نام Hessam 2 فعالیت میکنند.
    چه جالب من این دفه تایید میکنم حرف شمارو

5. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان عزیز من برای سیستم گیمی که گفتم بین این چند مادربرد مونده ام لطفا راهنمایی کنید.

asus z87k

Gigabite h97 Gaming3

msi z87-G41 pc mate

msi z87-G43

msi z87 -G43 Gaming

البته آخرین مورد از بقیه اشون گرونتره و کلا 60 تومانی از h97 -gaming که مد نظر من هستش قیمتش بیشتره.آیا ارزش این 60 تومان رو داره برای کاری که من میخواهم بکنم؟یعنی واقعا چیز بیشتری یا سرعت بالاتری به من ارائه میده؟

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان عزیز من برای سیستم گیمی که گفتم بین این چند مادربرد مونده ام لطفا راهنمایی کنید.

asus z87k

Gigabite h97 Gaming3

msi z87-G41 pc mate

msi z87-G43

msi z87 -G43 Gaming

البته آخرین مورد از بقیه اشون گرونتره و کلا 60 تومانی از h97 -gaming که مد نظر من هستش قیمتش بیشتره.آیا ارزش این 60 تومان رو داره برای کاری که من میخواهم بکنم؟یعنی واقعا چیز بیشتری یا سرعت بالاتری به من ارائه میده؟
    مادربرد‌هایی که چیپ سری Z دارن نسبت به اونایی که چیپ سری H دارن گرونترن. بخشی از این اختلاف قیمت صرفاً به دلیل اختلاف قیمت این دو چیپ هستش و ربطی به کیفیت و کارایی برد نداره.
    مادربردهای سری Z امکان اورکلاک پردازنده و استفاده از SLI و Crossfire رو فراهم میکنن که عملاً کاربردی برای شما نداره.
    از بین مادربردهایی که معرفی کردید Gigabyte -GA-H97-Gaming 3 بیشترین امکانات گیمینگ رو با بهترین قیمت در اختیارتون میذاره

8. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته که روی سیستم گیم احتمال کراس فایر یا اس ال ای هست و این خودش بیانگر اینه که نیازه از یک طرف هم کارت گرافیک قوی هست و نیازی نیست که خوب کارت گرافیک رو مشخص کننده به حساب نمیاریم
    و سی پی یو مشخص کننده هست الان شما اگر پردازنده ای که گرفتید سری کا یا به عبارت دیگه ضریب باز هست از مین های سری زد ام اس ای انتخاب کن و چون امکان اورکلاک خودکار داره که ممکنه به درد بخوره برای خودم به درد خورد شما رو نمیدونم و ضریب باز بودن پردازنده کمک خوبی هست تقریبا میتونه کارایی رو تا ۱۵-۲۰ درصد و گاهی اوقات بیشتر افزایش بده مثلا رو مال من ۹۰۰ مگاهتز اورکلاک میکنه که سرعتم یه چیزی حدود ۳۰-۳۵درصد افزایش پیدا میکنه خوب خیلی خوبه از حدود ۱۰ دقیقه و ۲۰ اگر اشتباه نکنم میاد روی ۸ دقیقه فکر کنم مطمئن نیستم میشه ۳۱ درصد خودمم میتونم بیشترش کنم میشه تا ۴.۸ بالا برد میشه یه چیزی حدود ۴۰-۵۰ درصد سریعتر که مشخص کننده حساب میشه دلیل خیلی خوبی هست پس سری زد ام اس ای یکیشو انتخاب کنید من همیشه برد بزرگ تر ها رو انتخاب میکنم چون فضای بیشتری داره و راحت تره موقع کار کردن روش و قظعات فاصله بیشتری دارن و یاذتعداد چوک هارو میشمرم و انتخاب میکنم هرکدوم تعداد چوک بیشتر داره اگر با کامپیوتر بودم انتخاب میکردم با گوشی سخته

10. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

البته که روی سیستم گیم احتمال کراس فایر یا اس ال ای هست و این خودش بیانگر اینه که نیازه از یک طرف هم کارت گرافیک قوی هست و نیازی نیست که خوب کارت گرافیک رو مشخص کننده به حساب نمیاریم
    و سی پی یو مشخص کننده هست الان شما اگر پردازنده ای که گرفتید سری کا یا به عبارت دیگه ضریب باز هست از مین های سری زد ام اس ای انتخاب کن و چون امکان اورکلاک خودکار داره که ممکنه به درد بخوره برای خودم به درد خورد شما رو نمیدونم و ضریب باز بودن پردازنده کمک خوبی هست تقریبا میتونه کارایی رو تا ۱۵-۲۰ درصد و گاهی اوقات بیشتر افزایش بده مثلا رو مال من ۹۰۰ مگاهتز اورکلاک میکنه که سرعتم یه چیزی حدود ۳۰-۳۵درصد افزایش پیدا میکنه خوب خیلی خوبه از حدود ۱۰ دقیقه و ۲۰ اگر اشتباه نکنم میاد روی ۸ دقیقه فکر کنم مطمئن نیستم میشه ۳۱ درصد خودمم میتونم بیشترش کنم میشه تا ۴.۸ بالا برد میشه یه چیزی حدود ۴۰-۵۰ درصد سریعتر که مشخص کننده حساب میشه دلیل خیلی خوبی هست پس سری زد ام اس ای یکیشو انتخاب کنید من همیشه برد بزرگ تر ها رو انتخاب میکنم چون فضای بیشتری داره و راحت تره موقع کار کردن روش و قظعات فاصله بیشتری دارن و یاذتعداد چوک هارو میشمرم و انتخاب میکنم هرکدوم تعداد چوک بیشتر داره اگر با کامپیوتر بودم انتخاب میکردم با گوشی سخته
    ببینید من تا الان تو کار اور کلاک نبودم اما اگر بخواهم ازش استفاده کنم با توجه به اینکه پردازنده و مادربوردم اجازه بده آیا طوری هست که خودم بتونم به راحتی انجام بدم یا احتیاج به فرد متخصص داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینید من تا الان تو کار اور کلاک نبودم اما اگر بخواهم ازش استفاده کنم با توجه به اینکه پردازنده و مادربوردم اجازه بده آیا طوری هست که خودم بتونم به راحتی انجام بدم یا احتیاج به فرد متخصص داره؟
    کار خیلی سختی نیست ولی خوب یه مقدار باید حواست جمع باشه و یه خورده اطلاعات جمع کنی البته تا حد معمولی نه نیازی به تخصص نیست ولی حرفه ای مثلا خودم بیشتر از 4.8 نرفتم
    یه سری عدد هست باید عوض کنی و یه سری عدد رو مواضب باشی که بالا نره و یه کولر هم باید اضافه کنی که دما مناسب باشه
    در کل پیشنهاد میکنم سیستم رو که گرفتید چک کنید دما رو هم در حالت اورکلاک خود مین بورد و هم درحالت عادی چک کنید که دما خوب باشه چون مثلا خودم با فن خود اینتل دما بالا بود حدود 85 درجه بود یکی از دوستام هم همین طور بود
    تو مین های Z87که گشتم من دوتا مدل پایین رو خوشم اومد البته دومی خیلی مدار تغذیه قویی داشت ببیندی اگر که خیلی قیمتش بالا نبود و میتونیستید بگیرید من توصیه میکنم تا الان چی شده سیستم اصلا
    Z87-G43 GAMING

Z87-GD65 GAMING

13. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

کار خیلی سختی نیست ولی خوب یه مقدار باید حواست جمع باشه و یه خورده اطلاعات جمع کنی البته تا حد معمولی نه نیازی به تخصص نیست ولی حرفه ای مثلا خودم بیشتر از 4.8 نرفتم
    یه سری عدد هست باید عوض کنی و یه سری عدد رو مواضب باشی که بالا نره و یه کولر هم باید اضافه کنی که دما مناسب باشه
    در کل پیشنهاد میکنم سیستم رو که گرفتید چک کنید دما رو هم در حالت اورکلاک خود مین بورد و هم درحالت عادی چک کنید که دما خوب باشه چون مثلا خودم با فن خود اینتل دما بالا بود حدود 85 درجه بود یکی از دوستام هم همین طور بود
    تو مین های Z87که گشتم من دوتا مدل پایین رو خوشم اومد البته دومی خیلی مدار تغذیه قویی داشت ببیندی اگر که خیلی قیمتش بالا نبود و میتونیستید بگیرید من توصیه میکنم تا الان چی شده سیستم اصلا
    Z87-G43 GAMING

Z87-GD65 GAMING
    آموزش خاصی در این زمینه چه به صورت متنی و چه به صورت فیلم وجود دارد؟لطفا لینکشو بفرمایید.

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اگه هدفتون کسب اطلاعات و یادگیری اورکلاکینگه که هیچ، ولی اگر دارید به خرید ابزار اورکلاکینگ با بودجه 4 میلیونی برای گیم فکر میکنید توصیه اکید میکنم منصرف شید.
    کسی دنبال چیپ سری Z و پردازنده K و میره که میخواد سنگین‌ترین گیم‌ها رو در رزولوشن QHD با 60 فریم بازی کنه، و البته بودجه این کار رو هم داره.
    ولی در مورد شما قضیه کمی فرق میکنه. سیستم مد نظر شما با پردازنده i5 4690 و کارت گرافیک GTX 770 در رزولوشن 1080p حداقل تا 2-3 سال به هیچ وجه مشکل پردازشی نخواهد داشت. و در آینده هم اولین قطعه‌ای که برای شما محدودیت ایجاد میکنه کارت گرافیک شما خواهد بود.

16. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •