تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: زبان فارسی، زبانی مرد سالار؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تو کشور ما حق جنبش داشتن وجود نداره خیلی از زنان که تو این حوزه فعالیت داشتن (از جمله اعتراض به اسید پاشی ) که الان زندان هستن فقط و فقط به خاطر اعتراض به اسید پاشی! تو کشورهای دیگه زن اول به عنوان یک انسان پذیرفته شده و حق اعتراض به حقوق از دست رفته رو داره ولی تو ایران زن هنوز به عنوان یک انسان پذیرفته نشده زن در ایران و کشورهای خاورمیانه جنس دوم است!

وقتی از کودکی به دختر یاد میدن جنس دوم هستی، حق کتک خوردن و تنبیه شدن از طرف قدرت برتر! رو داری، همیشه تحت کنترل مرد هستی، برای رضایت مرد هر کاری باید انجام بدی، تو با شوهر کردن و بچه اوردن مورد احترام قرار میگیری، تو ناموس و حیثیبت و آبروی مرد هستی! و ... نباید انتظار داشت کسی که از کودکی با این تعاریف بزرگ شده طرز فکر چندان متفاوتی داشته باشه .

اینکه دخترها تو محاوره از جک های جنسیتی یا فحش های جنسیتی استفاده میکنن یا اعتراضی به وضعیت موجود ندارن اینم به خاطر جو حاکم بر جامعه و پرورش نادرست دختران بوده و خیلی از دختران چنین شرایطی رو پذیرفتن و براشونم مهم نیست به حقوق از دست رفته شون برسن .فکر میکنن واقعا سزاوار همین شرایطی هستن تو همین انجمن ببینید چند تا دختر تو همچین تاپیک هایی شرکت دارن و نظر میدن؟! برای چند تا دختر این مسائل اهمیت داره ؟ چقدر نسبت به این مسائل کنجکاو هستن ؟!
    تو هیچ کشوری از ابتدا حق اعتراض برای زنان وجود نداشته.
    اکثر زنان هم در اوایل اعتراض هاشون کتک خوردن و دستگیر شدن.
    ولی گروه هاشون رو تقویت کردن و گسترده کردن و به مرور یکسری حق هاشون رو گرفتن.
    مطمئنا تعداد اگر زیاد بشه هیچ نهادی در هیچ جای دنیا نمیتونه مقابله به مثل بکنه.

منم در مقامی نیستم که برای زن ها نسخه بپیچم.
    یادمه چندین سال پیش که کله ام بوی قورمه سبزی میداد برای آزادی پوشش زنان و رفتن زنان به ورزشگاه و... خیلی با طرفداران تحجر بحث میکردم.
    اما بیشترین فحش رو هم از سوی همین زنان میخوردم که به تو چه ربطی داره !!!

مگه مشکل ما چهارتا موی ماست، مگه مشکل ما رفتن به ورزشگاه و ... هست.
    وقتی همه منتظرن مشکلات کلانشون بدون درست شدن مشکلات کوچک برطرف بشه و خودشون دست روی دست بذارن.
    که برامده از دیدگاهی هست که یک ناجی میاد و دنیارو برامون گلستان خواهد کرد، نمیشه کار بیشتری کرد.

من هم به عنوان یک جنس مذکر، تنها کاری که میتونم برای زن ها بکنم اینست که خودم اسباب دردسرشون نشم.
    وگرنه از اینکه تلاشی برای بهبود وضعیتشون بکنم تقریبا نا امید شدم، چون حس میکنم اکثریت از این وضعیت راضی هستن.
    اون یرده های سیاهی که اشاره کردین بالاخره جانشون به لب رسید و تشکل هایی تشکبل دادن و به بخش هایی از حقوقشون رسیدن وگرنه سفیدهای خیلی کمی براشون در ابتدا دل سوزوندن.
    امیدواریم زنان هم چنین گروه هایی رو از جنس خودشون درست کنن و حقشون رو پس بگیرن.

2. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

تو هیچ کشوری از ابتدا حق اعتراض برای زنان وجود نداشته.
    اکثر زنان هم در اوایل اعتراض هاشون کتک خوردن و دستگیر شدن.
    ولی گروه هاشون رو تقویت کردن و گسترده کردن و به مرور یکسری حق هاشون رو گرفتن.
    مطمئنا تعداد اگر زیاد بشه هیچ نهادی در هیچ جای دنیا نمیتونه مقابله به مثل بکنه.

منم در مقامی نیستم که برای زن ها نسخه بپیچم.
    یادمه چندین سال پیش که کله ام بوی قورمه سبزی میداد برای آزادی پوشش زنان و رفتن زنان به ورزشگاه و... خیلی با طرفداران تحجر بحث میکردم.
    اما بیشترین فحش رو هم از سوی همین زنان میخوردم که به تو چه ربطی داره !!!

مگه مشکل ما چهارتا موی ماست، مگه مشکل ما رفتن به ورزشگاه و ... هست.
    وقتی همه منتظرن مشکلات کلانشون بدون درست شدن مشکلات کوچک برطرف بشه و خودشون دست روی دست بذارن.
    که برامده از دیدگاهی هست که یک ناجی میاد و دنیارو برامون گلستان خواهد کرد، نمیشه کار بیشتری کرد.

من هم به عنوان یک جنس مذکر، تنها کاری که میتونم برای زن ها بکنم اینست که خودم اسباب دردسرشون نشم.
    وگرنه از اینکه تلاشی برای بهبود وضعیتشون بکنم تقریبا نا امید شدم، چون حس میکنم اکثریت از این وضعیت راضی هستن.
    اون یرده های سیاهی که اشاره کردین بالاخره جانشون به لب رسید و تشکل هایی تشکبل دادن و به بخش هایی از حقوقشون رسیدن وگرنه سفیدهای خیلی کمی براشون در ابتدا دل سوزوندن.
    امیدواریم زنان هم چنین گروه هایی رو از جنس خودشون درست کنن و حقشون رو پس بگیرن.
    خوب ریشه این موضوع رو که متاسفانه در جامعه ماقریب به اکثریت زنان توجهی به حقوق بدیهی خودشون ندارند و اساسا این مساله که زنان باید برای احقاق حقوق خودشون تلاش کنند ولی متاسفانه شاهدیم که تلاشی و یا حتی توجهی به بدیهی ترین حقوقشون هم ندارند در چی میبینید و چه راهکاری ارایه میدید ؟
    ببینید یک زمانی دلیل سلطه مردان به زنان تو جوامع اولیه قدرت فیزیکی مردان بود که زن ها رو به عقب میروند ولی الان با صنعتی شدن جوامع دیگه بحث قدرت جسمانی مطرح نیست و اینکه الان با توجه به شرایط به نظر الان دیگه مساله تسلط مردان به زنان مطرح نیست بلکه مساله سلطه سیستم به زنان مطرح هستش .

4. این کاربر از lieee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

زبان فارسی امروزی نه تنها مرد سالار هستش بلکه مذهب زده، پر از دروغ، تظاهر و ریاست به طوری که گویی این موارد با فارسی عجین شدند متاسفانه.

6. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در زبان فارسی نه تنها سیل عظیمی از عبارت ها و تفکرات مردسالارانه بلکه به همان میزان تحقیر زن و زن ستیزی نیز وجود دارد.

8. 3 کاربر از SpiralOut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خوب ریشه این موضوع رو که متاسفانه در جامعه ماقریب به اکثریت زنان توجهی به حقوق بدیهی خودشون ندارند و اساسا این مساله که زنان باید برای احقاق حقوق خودشون تلاش کنند ولی متاسفانه شاهدیم که تلاشی و یا حتی توجهی به بدیهی ترین حقوقشون هم ندارند در چی میبینید و چه راهکاری ارایه میدید ؟
    ببینید یک زمانی دلیل سلطه مردان به زنان تو جوامع اولیه قدرت فیزیکی مردان بود که زن ها رو به عقب میروند ولی الان با صنعتی شدن جوامع دیگه بحث قدرت جسمانی مطرح نیست و اینکه الان با توجه به شرایط به نظر الان دیگه مساله تسلط مردان به زنان مطرح نیست بلکه مساله سلطه سیستم به زنان مطرح هستش .
    من پاسخ این سئوال رو به دوست قبلیمون هم دادم!
    اگر مردان بخوان به زن ها راهکار بدن که چه بکنند چه نکنند، چیزی درست نمیشه و فقط ممکنه دو پدیده مردسالار متفاوت جایگزین هم بشن.

زن ها اگر از وضعیتشون ناراضی هستند، باید خودشون تشکل هایی را از خانه گرفته تا جامعه شکل بدن و به مرور به آرمان هایی که فکر میکنند به نفعشون هست نزدیک بشن.
    مثلا اینقدر که زن های چادری در کشور ما به حجاب اجباری تاکید دارن یا بسیاری از خانم ها سفره های حاجت پهن میکنن و تو امامزاده ها در حال توسل هستند، مردان این کارهارو نمیکنن، زن ها بتونن حریف همجنس های خودشون بشن و روی اونا تمرکز کنن خودش کلی قدم به جلو هست ...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در زبان فارسی نه تنها سیل عظیمی از عبارت ها و تفکرات مردسالارانه بلکه به همان میزان تحقیر زن و زن ستیزی نیز وجود دارد.
    میشه چند مثال بزنید

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت

پيش فرض

همین جک هایی که تو شبکه های اجتماعی میخونیم متاسفانه و باز متاسفانه حیرت اینجاست که این مساله توسط خود زن ها دامن زده میشه یعنی علنا میبینیم که زن ها نه تنها واکنشی نشون نمیدند در قبال این مسایل بلکه خودشون هم با جمع همراه میشوند چه بسا در مواردی خودشون استارتر تحقیر خودشون هستند

12. این کاربر از lieee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همین جک هایی که تو شبکه های اجتماعی میخونیم متاسفانه و باز متاسفانه حیرت اینجاست که این مساله توسط خود زن ها دامن زده میشه یعنی علنا میبینیم که زن ها نه تنها واکنشی نشون نمیدند در قبال این مسایل بلکه خودشون هم با جمع همراه میشوند چه بسا در مواردی خودشون استارتر تحقیر خودشون هستند
    من دقیقا منظور دوستان رو از اینکه زبان فارسی زبان مرد سالار هست نمیفهمم، آیا منظور همین مواردی هست که شما مثال زدید، یا منظور اینه که مردسالاری بر واژگان و دستور زبان فارسی حاکم هست و خودنمایی میکنه؟

اگر مورد اول هست که اشکالی بر زبان فارسی وارد نیست، اگر مورد دوم هست، مثالهاش چی هست؟
    Last edited by N I G H T P E A C E; 11-03-2015 at 01:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت

پيش فرض

سوال اینجاست که دستور زبان فارسی رو چه کسانی ساختند ..کلمات که خود به خود ساخته نمیشند کلمات رو ادم ها میسازند بسته به فرهنگی که توش رشد و نمو کردند
    پس زبان هم معلول افراد هست

زبان فارسی زبانی مرد سالار هست به دلایل فرهعنگی ..متاسفانه بعد از حمله اعراب به ایران اعراب تازه مسلمان فرهنگ خودشون رو در مواردی به ما دیکته کردند که همین فرهنگ رفتار با زنان یکی از اون موارد هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من دقیقا منظور دوستان رو از اینکه زبان فارسی زبان مرد سالار هست نمیفهمم، آیا منظور همین مواردی هست که شما مثال زدید، یا منظور اینه که مردسالاری بر واژگان و دستور زبان فارسی حاکم هست و خودنمایی میکنه؟

اگر مورد اول هست که اشکالی بر زبان فارسی وارد نیست، اگر مورد دوم هست، مثالهاش چی هست؟
    اون مثال هایی که در ابتدای تاپیک آورده شد در راستای این هست که مردسالاری بر واژگان فارسی حاکم هست و دو مورد مجزا نیست !!

مثلا وقتی یک مرد جوان حرکتی ارزشمند و فداکارانه و... انجام میده، میگی عجب حرکت جوانمردانه ای.
    وقتی یک زن همون حرکت رو با همون جزئیات انجام بده، مجددا میگی جوانمردی کرد.
    و دیگر چیزی به اسم جوانزنی کرد ندارید. مردی معیاری هست برای قدرت و عظمت در جسم و اخلاق و معرفت.

به این میگن جنسیت گرایی زبان، یعنی صفت هایی رو برای برتری با پستی به کار ببریم که یک جنسیت در اون غالب باشد بدون توجه به اینکه فردی که عمل رو انجام داده مرد بوده یا زن.

16. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •