تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 85

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید یک ساب مرکزی یا ساخت آن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولوم ها بطور اختصاصي حجم صداي خروجي را با كم و زياد كردن ورودي كنترل مي كنند أما هرچقدرش اندازه عددي بالاتري داشته باشند أميد انس ورودي بالاتري كه مسائل خاص خودشو داره
    نه منظورم نقشه شما تيك مداره تا با اناليز جزيئات بيشتري مشخص بشه بنظرهم رسيد بري امبليفاير از ولتاز دوبل ٩استفاده ميكنه
    ممنونم دوست عزیز جناب آقای sastwhc .

نه متأسفانه اون نقشه در دست نیست. ولی اگه مورد خاصی مذنظر هست شاید بتونم راهنمایی کنم از روی برد.
    فقط بگم که این مدار اونطوری که نشون میده از سه تا مدار کنار هم تشکیل شده که دوتاش کاملا شبیه به هم هست و خروجی های عقب و جلو را دارن و دیگری برای خروجی ساب هست که کمی متفاوته.
    بله درسته قریان همونطوز که قبلا گفتم و فروشنده هم توضیح دادن منبع 12 ولت 8 آمپر برای آمپلی فایر هست و منبع 9 ولت 1 آمپر برای پری آمپلی فایر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جرا خروجي ٦ تا يي رسم شده؟
    البته با استفاده از ٣تا tda2005موجود روي برد جور درمياد بنظر ميرسه اي سي هاي ٠٧١بعنوان فليتر بسته شده باشند
    اینجا منظورم دوتا جلو دو تا عقب و یدونه ساب هست (5 عدد)
    معذرت می خوام بابت شکل.
    بیشتر منظورم روی اتصال پلیر و آمپ و همچنین گرفتن یه ورودی دیگه برای وصل کردن تلوزیون که گفتین امکانش هست.
    البته آی سی ها TDA2004 هستن. که طبق برسی دیتا شیت فرقی باهم ندارن(توی سیستم استریو)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در شرايط ايده ال و ازمايشگاهي شما براي هر كانال يك ووفر براي فركانس هاي بم يك ميدرنج براي فركانس هاي وسط و يك توييتر براي فركانس هاي زير را به كراس أور مناسب وصل كرده و به خروجي هر كانال متصل مي كني اين يعني امپدانسي برابر كمي بيشتر از موازي سه بلندگو براي هر كانال اما عملا شايد براي هر كانال يك ووفر و يك توييتر اختصاص داده بشه با كراس اور ساده تر و امپدانس كمي بيشتر از موازي دو بلندگو
    پس اصلا لازم نيست دنباله بلندگوي ٢ أهمي باشي
    راستش براي انجام پروژه عملي شما با توجه به توان خروجي و حجم و مساحت مورده پوشش و خيلي عوامل ديگر با كمك فرمول ها و يا جداول مربوطه به يك حجم براي اكوستيك باكس ميرسيد(فرمول ها مربوط به فركانس بم و متوسط مي باشند و از فركانس هاي بالا صرف نظر ميشه)
    بعد حجم ووفر و ميدرنج به حجم مربوطه اضافه ميشه (دهانه رفلكتور هم در محاسبات دخيل مي بأشد) در آخر حجم بدست امده دست مايه طراحي جعبه بلندگوها خواهد بود حالا بر اساس بلندگو هاي موجود در بازار محاسبات دوباره انجام ميگيرد اما از اين حالت ايده ال كه بگذريم پيشنهاد ميكنم بر اساس يكي از دستگاه هاي توليد شده و موجود در بازار و موجودي بلندگو هاي خودت يه حالت اپتيما انتخاب كن حالا امپدانس نهائي هر چي شد زياد مهم نيست چون تاثير اكوستيك باكس از توان rms خروجي خيلي مهم تر است
    حرف های شما کاملا درست و متین. ولی سوال من به این خاطره که توی این برد یه دونه خروجی ساب مرکزی وجود داره که طبیعتا فقط صداهای با فرکانس پایین (صدای بم) رو پخش می کنه. با این حال آیا باز هم نیاز به استفاده از ووفر و میدرنج و توییتر با هم توی اسپیکرهای بقیه کانال ها هست؟ یعنی بازهم باید صدای خروجی هر کانال تفکیک بشن؟
    سوال من در مورد ساب مرکزی بود. و میخواستم با موازی کردن دوتا ووفر امپدانس رو پایین بیارم تا توان خروجی بیشتری داشته باشم. آیا این کار عملی هست یا هزینه و وقت صرف کردن بیهوده میشه؟
    میتونم درخواست اون فرمول ها و جداول رو که فرمودین داشته باشم؟ برای خرید بلندگو.
    با تشکر فراوان
    Last edited by m_h_fakkary; 20-08-2014 at 09:15.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینجا منظورم دوتا جلو دو تا عقب و یدونه ساب هست (5 عدد)
    معذرت می خوام بابت شکل.
    بیشتر منظورم روی اتصال پلیر و آمپ و همچنین گرفتن یه ورودی دیگه برای وصل کردن تلوزیون که گفتین امکانش هست.
    البته آی سی ها TDA2004 هستن. که طبق برسی دیتا شیت فرقی باهم ندارن(توی سیستم استریو)
    بدون نقشه من هيچ نظري ندارم هرچي منوال گفته همونو أجرا كن هزار تا إمكان وجود داره سه تا امپليفاير قدرت استريو تويه أون مدار بكار رفته ممكنه سراند باشه اگه بريج باشه ممكنه دو تا خروجي استريو و يك خروجي باس باشه تا نقشه نباشه نميشه نظر داد

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حرف های شما کاملا درست و متین. ولی سوال من به این خاطره که توی این برد یه دونه خروجی ساب مرکزی وجود داره که طبیعتا فقط صداهای با فرکانس بالا (صدای بم) رو پخش می کنه. با این حال آیا باز هم نیاز به استفاده از ووفر و میدرنج و توییتر با هم توی اسپیکرهای بقیه کانال ها هست؟ یعنی بازهم باید صدای خروجی هر کانال تفکیک بشن؟
    سوال من در مورد ساب مرکزی بود. و میخواستم با موازی کردن دوتا ووفر امپدانس رو پایین بیارم تا توان خروجی بیشتری داشته باشم. آیا این کار عملی هست یا هزینه و وقت صرف کردن بیهوده میشه؟
    میتونم درخواست اون فرمول ها و جداول رو که فرمودین داشته باشم؟ برای خرید بلندگو.
    با تشکر فراوان
    فركانس پايين صداي بم رو شامل ميشه و توسط ووفر يا ساب ووفر پخش ميشه
    بله شما ميتونين از دوتا ووفر استفاده كنيد و موازي ببنديد در مورد بقيه كانال ها هم من نميدونم خروجي چطوري در نظر گرفته شده

أون فرمول ها به درد شما نمي خوره ولي ........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من جاي شما باشم يه سينمائ خانگي هم توان رو مدل ميكنم و از مشخصات أون استفاده ميكنم
    Last edited by sastwhc; 20-08-2014 at 06:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    اومدم مژده بدم.
    منبع تغذیه را گرفتم و به مدار وصلش کردم. با دوتا بلندگوی خودم همه چیز را امتحان کردم. صدا عالیه واسه من . فقط یه مشکلی هست. همونطور که قبلا گفتم مدار سه قسمتیه. صدای Front و Bear و Center Bass. الان صدای جلو چپ و راست و صدای ساب رو دارم. ولی صدای عقب بعد از چند ثانیه قطع و بجاش صدای نویز زیادی میاد. آی سی اون هم بشدت داغ میکنه. تا همین الان حواسم بهش بود زود برقشو قطع می کردم، ولی یه لحظه حواسم پرت شد و آی سی پر پر ، (سوووووووووخت )

آیا از دوستان کسی میتونه علت رو حدث بزنه؟ مثلا قبلا با همچین مشکلی رروبرو شده باشه؟
    همه چیز برد OK از نظر اتصال یا قطعیه لحیم کاری. دوتا هیت سینک از یه پاور باز کردم بستم روی آی سی ها و فن رو هم روشن میکنم روشون.
    نمی دونم مشکل از چیه!!!!!!!
    لطفا راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    اومدم مژده بدم.
    منبع تغذیه را گرفتم و به مدار وصلش کردم. با دوتا بلندگوی خودم همه چیز را امتحان کردم. صدا عالیه واسه من . فقط یه مشکلی هست. همونطور که قبلا گفتم مدار سه قسمتیه. صدای Front و Bear و Center Bass. الان صدای جلو چپ و راست و صدای ساب رو دارم. ولی صدای عقب بعد از چند ثانیه قطع و بجاش صدای نویز زیادی میاد. آی سی اون هم بشدت داغ میکنه. تا همین الان حواسم بهش بود زود برقشو قطع می کردم، ولی یه لحظه حواسم پرت شد و آی سی پر پر ، (سوووووووووخت )

آیا از دوستان کسی میتونه علت رو حدث بزنه؟ مثلا قبلا با همچین مشکلی رروبرو شده باشه؟
    همه چیز برد OK از نظر اتصال یا قطعیه لحیم کاری. دوتا هیت سینک از یه پاور باز کردم بستم روی آی سی ها و فن رو هم روشن میکنم روشون.
    لطفا راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    اومدم مژده بدم.

لطفا راهنمایی کنین
    خروجي اي سي رو دنبال كن ممكنه مقاومت مشكل داري يا خازن مشكل داري وجود داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه.
    مشکل کشف شد
    یه دونه خازن 0.22 به جای 22 میکرو فارادی توی ورودی آی سی قسمت عقب Fear اشتباها نصب شده بود. احتمال 99 درصد اشکال از همون بوده. فردا قراره برم هم یه دونه آی سی دیگه هم یه دونه خازن 22 میکروفارادی بگیرم بیارم ببندم ببینم مشکل حل میشه یا نه. ان شاء الله حل میشه.
    ساخت جعبه آمپلی فایر هم کم کم داره تموم میشه . فقط مونده قسمت پلیر که سفارش دادم ولی فروشنده چند روزه مریضه نمیاد دم مغازه. ایشالا بیاد اونم میگیرم میبندم و دیگه تمام ( البته قمست بیس سینمای خانوادگی، یعنی پلیر و آمپلی فایر) هنوز برای باند ها هیچ کاری نکردم. (آخه 2 ماهه حقوق نگرفتم فعلا فلوس ناموجوه)
    پول بیاد دستم اقدام می کنم. ان شاء الله .
    ممنونم که حمایت می کنین. (البته فکر می کردم نفرات بیشتری توی بحث شرکت کنن( طبق آمار بازدید) ولی همین چندتا هم خوبه؛ چون خوب راهنمایی می کنن)

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

موفق باشي
    .................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •