تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 119

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 15-2014

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خرید نیمار که با ۱۷.۱ میلیون یورو شروع شد، داره به پرهزینه ترین و گران ترین خرید تاریخ فوتبال تبدیل میشه.

در صورتی که ارقام پرداخت شده تا الان، باضافه رقم هایی که گفته میشه باید پرداخت بشه و اگر پرداخت بشه رو جمع ببندیم، به رقم باور نکردنی ۱۵۸.۳۰۰،۰۰۰ یورو میرسیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادش بخیر، چقدر عصبی بودم از اینکه ما باید این همه پول برای بیل بدیم بعد بارسلونا نیمار رو مفت خریده...
    .

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رییس حساب کتاب مارکا منو حسابی شاد کرد. رقم هایی که هنوز قرار نیست بارسا پرداخت کنه هم جمع زده! که به چی برسه؟ مگه مادرید چه خبره؟ اینقدر بیل اوضاعش خرابه؟ در مورد هزینه نیمار وقتی دادگاه تموم شد و البته به شرطی که بارسا علاقه داشته باشه رقم انتقال رو اعلام کنه میشه نظر داد. ولی حتی با همین هزینه و حتی ناهار و شام و رستورانم جمع زده بشه فک میکنم انتقال نیمار چه فوتبالی چه تبلیغاتی و چه هزینه که نتیجه این دو میشه یه سود بزرگه. اینکه هزینه انتقال شاید تا همین الان در اومده جای خود.

تا به حال جملۀ "خربزه خوردی باید پای لرزشم بشینی" رو شنیدین؟ انتقال نیمار از اولش مشخص بود بو داره چون رقم انتقال بازیکن ها یه منطقی داره و قیمت تقریبی ستاره ها مشخصه. دوستان به جای اینکه اصل قضیه رو ببینن که رئیس سابق بارسلونا خودش بعد این قضایا استئفا داد که دلیلی ضمنی بر درست بودن اون خبر ها بود و بعدش هم که خودشون جریمۀ نقدی دادن که باز دلیل دیگری هست بر اینکه خودشون هم قبول کردن میان و از این جمله ها مینویسن.
    عزیز جان طرفداری ی چیزه، توهم توطئه یه چیز دیگه. اونجا اروپاست جای دیگه نیست که خلاف مالی کنی با یه چاکرم نوکرم حل شه. اسپانیا وضع اقتصادش خرابه پس چندین و چند ده ملیون فرار مالیاتی بیجواب نمیمونه.
    شما که به طور ضمنی داری میگی پرز یا باشگاه رئال در این قضیه دست دارن فکر نمیکنی اینا اگه همچین نفوذی داشتن قضیه استادیوم و ساخت دور و اطرافشو تا حالا حل کرده بودن؟! و یا اینکه اگر اینظور فکر کنیم که دولت اسپانیا به هر دلیلی بخواد مردم کاتالان رو راضی نگهداره تا از جداییشون جلوگیری کنه قظعاً کم خرج ترینش اذیت نکردن تیم فوتبال محبوبشون خواهد بود.
    به جای اینکه هی فکر های توهمآمیز داشته باشین، یکم فکر کنین چرا تو اون باشگاه داره هی همچین اتفاقاتی میفته. تخلف در خرید بازیکن ستاره شناخته شده و بین المللی و فرار مایاتی، تخلف در جابجایی بازیکن های جوان و جریمۀ فیفا، فرار مالیاتی چند بازیکن از جمله مسی و .... سئوال مهم تر اینه که چرا این اتفاق ها داره همش اونجا میفته. به هر حال برای اثبات یه قضیه باید پرونده های مالی بررسی بشن و خوب اگر خلاف هایی کرده باشن یکی یکی در میان که باز میرسیم به جملۀ معروف "هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه".

در مورد خرج های گذاف و ... هم امسال بارسا اگه بیشتر از ردال خرج نکرده باشه کمتر هم نکرده. یه رقمی مشابه150 ملیون یورو یادم میاد. حالا به هر دلیلی یه سوارزش به چشم میاد و هر چی فکر میکنی نمیدونی این پول چرا برای یه سری بازیکن دیگه خرج شده مشکل مدیریت اون یاشگاست.

در آلمان هم همین اتفاق برای مدیر بایرن افتاد و به زندان رفت اما ندیدم کسی بگه کار دورتموند بود.
    در مورد خربزه و پای لرز خیر تاریخ اسپانیا نشون داده میتونید بخورید و پای لرزش نشینید حتی در حد تهدید و کشتن. نمیدونم چرا شما فکر کردید رئال پشت قضیه است وقتی من میگم مقامات اسپانیا، شاید از این حس ششم شما نشات میگیره که مدیر بارسا رو محکوم نشده مجرم میدونید. این پای خودتون و به من مربوط نمیشه.

در مورد خرج، بله بارسا به لطف شکایت یک باشگاه ناشناس (مدیونین اگه فکر کنید رئاله، طرز فکره خودتونه) و محرومیتی که برای دو فصل نصیبش شد مجبور شد خرجاشو یکجا بکنه اما وقتی چند فصل رو که بارسا داره با حاصل این خرج ها رقابت میکنه در نظر بگیرید نه فقط خرجی که امسال شده متوجه تفاوت میشین.

به نظرم موفقیت از حس استقلال طلبی ایالت ها کم نمیکنه. برعکس با پشتکار بیشتری خواسته خودشون رو بصورت شعار، اعتراض و ... نشون میدن. پرچم ژاوی در قهرمانی اسپانیا که یادتون نرفته؟ تو ورزشگاه هم شعار ها رو میبینید. اینجور نیست که با نتیجه گرفتن تیم کوتاه بیان، برعکس انرژی و اتحاد بیشتری برای اهدافشون پیدا میکنند.

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک puyol_xavi_catalan.jpg  

4. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

محرومیت نصیبش شد؟!! محکوم شد! رای علیه ش صادر شد.
    دفاع کردن از عملکرد امثال راسل که باشگاه رو تو بدترین شرایط بیست سال اخیرش قرار دادن واقعا جالبه.
    یه ضرب المثل هست میگن طرف کاتولیک تر از پاپ ه، الان یه ورژن جدید باید اضافه بشه که طرف کاتالانی تر از کاتالان هاست!

6. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

رییس حساب کتاب مارکا منو حسابی شاد کرد. رقم هایی که هنوز قرار نیست بارسا پرداخت کنه هم جمع زده! که به چی برسه؟ مگه مادرید چه خبره؟ اینقدر بیل اوضاعش خرابه؟ در مورد هزینه نیمار وقتی دادگاه تموم شد و البته به شرطی که بارسا علاقه داشته باشه رقم انتقال رو اعلام کنه میشه نظر داد. ولی حتی با همین هزینه و حتی ناهار و شام و رستورانم جمع زده بشه فک میکنم انتقال نیمار چه فوتبالی چه تبلیغاتی و چه هزینه که نتیجه این دو میشه یه سود بزرگه. اینکه هزینه انتقال شاید تا همین الان در اومده جای خود.

در مورد خربزه و پای لرز خیر تاریخ اسپانیا نشون داده میتونید بخورید و پای لرزش نشینید حتی در حد تهدید و کشتن. نمیدونم چرا شما فکر کردید رئال پشت قضیه است وقتی من میگم مقامات اسپانیا، شاید از این حس ششم شما نشات میگیره که مدیر بارسا رو محکوم نشده مجرم میدونید. این پای خودتون و به من مربوط نمیشه.

در مورد خرج، بله بارسا به لطف شکایت یک باشگاه ناشناس (مدیونین اگه فکر کنید رئاله، طرز فکره خودتونه) و محرومیتی که برای دو فصل نصیبش شد مجبور شد خرجاشو یکجا بکنه اما وقتی چند فصل رو که بارسا داره با حاصل این خرج ها رقابت میکنه در نظر بگیرید نه فقط خرجی که امسال شده متوجه تفاوت میشین.

به نظرم موفقیت از حس استقلال طلبی ایالت ها کم نمیکنه. برعکس با پشتکار بیشتری خواسته خودشون رو بصورت شعار، اعتراض و ... نشون میدن. پرچم ژاوی در قهرمانی اسپانیا که یادتون نرفته؟ تو ورزشگاه هم شعار ها رو میبینید. اینجور نیست که با نتیجه گرفتن تیم کوتاه بیان، برعکس انرژی و اتحاد بیشتری برای اهدافشون پیدا میکنند.

قربونت برم در مورد نیمار مساله حساب کتاب مارکا نیست. نگا کن حالا هر کی حساب کنه، با عقل سالم جور در نمیاد 17 تا یا 35 تا و .... الانم ما از لحاظ اخلاقی یا دولت اون کشور از نظر قانونی که نگاه کنیم و بکنن مساله خود تخلف هست که دیگه بر آدم و عالم ثابت شده. بله درته بارسلونا شاید پولشو کامل درآورده باشه و کسی هم نمیگه نباید بکنه و یا نباید بخره. مساله اینه که در زمانی که پرز داشت برای خرید بیل تلاش میکرد و قیمت هاش مشخص میشد بارسایی ها داشتن دنبال کار نیمارو میگرفتن. وقتی رئال بیل رو خرید کلی از قیمت بالاش انتقاد شد در حالی که قیمت نیمار هم یه چیزی در همون حدوده. حالا این hypocrisy و دورویی اون آدما رو نشون میده که هم از خرید بازیکن های گرون انتقاد میکنن ولی خودشون هم میخرن و در ضمن قیمتش رو هم کمتر اعلام میکنن. تا حالا که مشخص نشده جقدر برای خرید نیمار پول داده شده ولی چیزی که ثابت شده تخلف مالی و فرار مالیاتیشونه. گفتم دولت اونجام شوخی نداره.

در مورد تاریخ اسپانیا و بقیه اونجملتون هم بگم نه خیر عزیز. اگه یه زمانی یه دیکتاتوری بوده و .. الان دیگه تموم شده. الان شما بلند میشی آلمانی ها رو به خاطر نازی بودن محکوم کنی؟ نه اون قبل ها بوده. اینکه شما نمیدونی چرا من از جملت نتیجه گرفتم داری در مورد رئال حرف میزنی خوب دو تا دلیل داره. اولیش اینه گفتی خرج های حریف و فشار دولت و پهلوی هم آوردی که به این میگن ترادف ضمنی. دومین دلیلش هم سابقۀ عملکرد شخض خودته. تو بیشتر از اینکه در مورد بارسا پت بدی در مورد ردال پست میدی و از اینور و اونور که فلانی گفت فلانو و ....

دوباره در مورد خرج و .... من نمیدونستم باشگاه ناشناسی شکایت کرده ولی اگر اینطور باشه و اگر باز اون باشگاه رئال هم باشه عزیز جان این بارساست که خلاف کرده و نه رئال!!! حالا به دلایلی تو ذهن ماها مونده که گزارش تخلف بده و مساوی هست با هزار تا اتهام ولی اونجا اروپاست. گفتم به هر حال وقتی یه تخلف از یه باشگاه ثابت شد و در اون راه مدارک و فعالیت هاش مورد نظر قرار میگیره احتمال داره تخلف های دیگش کم کم در بیاد.
    اینکه کی خرج کرده و میکنه و غیره رو اولا میشه قیمت بازیکنهای ورودی و خروجی ی تیم رو در آورد. دوم اینکه یکی خرج میکنه میگه دارم میکنم یکی خرج میکنه میگه نکردم! من تو مورد اولی مشکلی نمیبینم. حالا دوستان چرا کاسه داغتر از آش شدن و سنگ کاتالان رو به سینه میزنن واقعاً برای من جای تعجبه. شما هم بهتره یکم به اسم و تعداد و چگونگی بازیکن هایی که این چند ساله به بارسا اومدن هم دقت کنید. چندین و جند ستاره از جمله زلاتان و ویا و هانری و کسای دیگه که یادم نمیاد که دوتای اولی رو با قیمت های خیلی زیاد خریدن و سر جمع 5 ملیون هم نفروختن. مقایسه بشه با خرید اوزیل و دیماریا که رو هم 40 ملیون یورو خرج برداشت ولی فقط 125 ملیون یورو درامد مستقیم از فروششون دست رئال رو گرفت.

در مورد جمله آخری و استقلال و ... هم اولا به نظر من یکی از زشت ترین صحنه هایی بود که تو جام جهانی دیدم. بعدش توجه کن برعکس یه جمله همیشه درست نیست. من هم نگفتم موفقیت از حس استقلال طلبیشون کم میکنه ولی اگه دولت تیم فوتبالشون رو اذیت کنه مردم اونجا (و یه عده این دورو ور) بیشتر جری میشن! این دو جمله یکی نیست.

در کل: فوتبال خرج داره و درآمد. همه تیما خرج میکنن و همه تیما درآمد دارن. حالا یه تیمی بهتر درمیاره پس میتونه بیشتر خرج کنه یه تیمی هم خرج میکنه و در موردش دروغ میگه. یه باشگاهی رئیسش اونقدر خوش گذرونی میکنه که کار تیم از دستش درمیره و تیمش نابود میشه یه باشگاهی سالها قهرمانی به دست نمیاره عوضش بازیکن میسازه پول در میاره. روش ها متفاوت هست و هرکدوم ممکنه نتیجه بگیرن یا نگیرن ولی چیزی که مشخصه همۀ اینها در چهارچوب قانون باید باشن وگر نه اگه دولت ها یا نهاد های فوتبالی بفهمن جریمه میکنن همونطور که psg و سیتی جریمه شدن و صدای کسی در نیومد و همه هم قبول کردن.

8. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خرید نیمار که با ۱۷.۱ میلیون یورو شروع شد، داره به پرهزینه ترین و گران ترین خرید تاریخ فوتبال تبدیل میشه.

در صورتی که ارقام پرداخت شده تا الان، باضافه رقم هایی که گفته میشه باید پرداخت بشه و اگر پرداخت بشه رو جمع ببندیم، به رقم باور نکردنی ۱۵۸.۳۰۰،۰۰۰ یورو میرسیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادش بخیر، چقدر عصبی بودم از اینکه ما باید این همه پول برای بیل بدیم بعد بارسلونا نیمار رو مفت خریده...
    .
    این جمع بندی طنز است چیزهای عجیبی که در این مبلغ اضافه کردن:

* حق First refusal بارسا برای سایر بازیکن های سانتوز در آینده
    * هزینه ای که به خانواده نیمار در برزیل طی 5 سال پرداخت میشه (که تکنیک ساده ای است برای اینکه بخشی از درآمد بازیکن های برزیلی رو در همون برزیل پرداخت می کنند چون مالیات خیلی کمتری می خوره و اگه ریز بشیم تقریبا همه تیم ها همه بازیکن هایی که از برزیل میارن چنین چیزی در قراردادشون هست، و این رو باید به دستمزد اضافه کرد نه به هزینه ابتدایی). نیمار در سال 8.8 میلیون یورو حقوق می گیره و بیل 15 میلیون.
    * بازی های دوستانه بین بارسا و سانتوس
    * جریمه هایی که بارسا (و مدیران بارسا) در صورتی که اتهامات تصویب بشه و همه اعتراض ها رد بشه در دادگاه، لازمه به دولت اسپانیا پرداخت کنند! این 51 میلیون پایانی حتی تصویب هم نشده و فقط ماکسیمم مقداری است که دادستان های اسپانیا به دنبالش هستند تا از بارسا و مدیران بارسا بگیرند. هنوز نه دادگاهی شکل گرفته نه دفاعی و نه هیچ چیز و مارکا همه چیز رو تصویب کرد!

فکر می کنم تا سال 2020 ، با در نظر گرفتن هزینه شامپو و صابون نیمار، و بنزین ماشینش، و همینطور کربنی که از شش های نیمار به لایه اوزون وارد میشه، این مبلغ به 1 میلیارد دلار می رسه.

یاد قرارداد زلاتان با بارسا افتادم که مارکا با همین تکنیک ها، مجموعش رو تا 87 میلیون یورو بالا برده بود در حالی که مبلغ واقعی 69.5 میلیون بود جالب اینه که مارکا حتی اعداد رو درست جمع هم نزده، یه ماشین حساب بگیریم دستمون و این اعداد رو جمع بزنیم مبلغ نهایی پایین تر از چیزی میشه که مارکا مدعی شده

10. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این جمع بندی طنز است چیزهای عجیبی که در این مبلغ اضافه کردن:

* حق First refusal بارسا برای سایر بازیکن های سانتوز در آینده
    * هزینه ای که به خانواده نیمار در برزیل طی 5 سال پرداخت میشه (که تکنیک ساده ای است برای اینکه بخشی از درآمد بازیکن های برزیلی رو در همون برزیل پرداخت می کنند چون مالیات خیلی کمتری می خوره و اگه ریز بشیم تقریبا همه تیم ها همه بازیکن هایی که از برزیل میارن چنین چیزی در قراردادشون هست، و این رو باید به دستمزد اضافه کرد نه به هزینه ابتدایی). نیمار در سال 8.8 میلیون یورو حقوق می گیره و بیل 15 میلیون.
    * بازی های دوستانه بین بارسا و سانتوس
    * جریمه هایی که بارسا (و مدیران بارسا) در صورتی که اتهامات تصویب بشه و همه اعتراض ها رد بشه در دادگاه، لازمه به دولت اسپانیا پرداخت کنند! این 51 میلیون پایانی حتی تصویب هم نشده و فقط ماکسیمم مقداری است که دادستان های اسپانیا به دنبالش هستند تا از بارسا و مدیران بارسا بگیرند. هنوز نه دادگاهی شکل گرفته نه دفاعی و نه هیچ چیز و مارکا همه چیز رو تصویب کرد!

فکر می کنم تا سال 2020 ، با در نظر گرفتن هزینه شامپو و صابون نیمار، و بنزین ماشینش، و همینطور کربنی که از شش های نیمار به لایه اوزون وارد میشه، این مبلغ به 1 میلیارد دلار می رسه.

یاد قرارداد زلاتان با بارسا افتادم که مارکا با همین تکنیک ها، مجموعش رو تا 87 میلیون یورو بالا برده بود در حالی که مبلغ واقعی 69.5 میلیون بود جالب اینه که مارکا حتی اعداد رو درست جمع هم نزده، یه ماشین حساب بگیریم دستمون و این اعداد رو جمع بزنیم مبلغ نهایی پایین تر از چیزی میشه که مارکا مدعی شده
    این جمع بندی مارکا حتما تا حدودی مغرضانه هست. با توجه به سابقه مارکا میشه این رو دید.
    ولی شما خودت چی فکر می کنی؟ تا چقدر از این مبلغ رو قبول داری؟ همونقدر که آقای راسل اعلام کرد؟ و لابد فکر می کنید بعدش آقای راسل کاملا مظلومانه از سمتش استعفا کرد و باشگاه یه سری مبالغ رو پرداخت کرد و بقیه داستانها؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این جمع بندی مارکا حتما تا حدودی مغرضانه هست. با توجه به سابقه مارکا میشه این رو دید.
    ولی شما خودت چی فکر می کنی؟ تا چقدر از این مبلغ رو قبول داری؟ همونقدر که آقای راسل اعلام کرد؟ و لابد فکر می کنید بعدش آقای راسل کاملا مظلومانه از سمتش استعفا کرد و باشگاه یه سری مبالغ رو پرداخت کرد و بقیه داستانها؟
    همون 57 میلیون، به اضافه این 13.5 میلیون که بر سر مالیات جریمه شد (موضوعی که در جریانش راسل استعفا داد)، که میشه مجموعا 70.5 میلیون.

13. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همون 57 میلیون، به اضافه این 13.5 میلیون که بر سر مالیات جریمه شد (موضوعی که در جریانش راسل استعفا داد)، که میشه مجموعا 70.5 میلیون.
    بیشتر منظورم این بود که قبول دارید راسل زیر زیرکی یه کارهای خلافی کرد؟ چون هنوز هم دوستان فکر می کنن راسل هیچ کاری نکرده و بخاطر مثلا شکایت رئال خیلی مظلومانه استعفا داد.

15. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم این بحث قبلاً شده، خیلی از مسائل بعد از شکایت Jordi Cases و نه باشگاه های دیگه، روشن شد. من فقط یه خلاصه از پست های دوستان رئالی و بارسایی بذارم:

۱۳.۶ میلیون رو که خودت قبول داری

۱۰ میلیون به پدر نیمار تحت عنوان حق اولیه پرداخت شد برای آوردن نیمار

۹ میلیون برای برگزاری بازی دوستانه با سانتوس که پول اون بازی هم تو جیب سانتوس رفت (این مورد رو حتی رئال هم انجام میده، به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد، اما روسل اون قرارداد رو طوری نوشت که این مبلغ جزء اون نباشه تا مالیات نده)

۲.۵ میلیون برای کارهای خیریه به بنیاد نیمار!

۴ میلیون به پدر نیمار واسه استعدادیابی

۷.۹ میلیون برای استعدادیابی سه بازیکن جوان سانتوس که من نمی دونم چی شدن و الان کجا هستن، اصلاً نتیجه داد یا نه

۲.۵ میلیون یورو واسه مارکتینگ (که حالا اینو میشه بیخیال شد چون همه جا مرسوم هست)

۲ میلیون دیگه به پدر نیمار واسه scouting که به کمپانی پدر نیمار پرداخت شد

فقط با یک نگاه به کمپانی N&N میشه فهمید جریان از چه قرار هست:

آرمان جان دیگه نمی خوای منطق سوال برانگیز پشت مبالغ پرداخت شده به کمپانی N&N رو ببینی، من نمی تونم کاری کنم، اما حتی خیلی از هواداران بارسلونا هم قبول دارن که این قرارداد (که میتونه عنوان یکی از پیچیده ترین قرارداد های تاریخ رو مال خودش کنه) دور و بر ۱۰۰ میلیون یورو برای باشگاه بارسلونا خرج برداشته. حالا بحث آبرو روزی و به حاشیه کشیدن باشگاه جای خود داره...

17. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بیشتر منظورم این بود که قبول دارید راسل زیر زیرکی یه کارهای خلافی کرد؟ چون هنوز هم دوستان فکر می کنن راسل هیچ کاری نکرده و بخاطر مثلا شکایت رئال خیلی مظلومانه استعفا داد.
    قطعا تخلف رخ داده، وگرنه جریمه و استعفا و ... در کار نبود. بحثی درباره اون نیست.

فکر کنم این بحث قبلاً شده، خیلی از مسائل بعد از شکایت Jordi Cases و نه باشگاه های دیگه، روشن شد. من فقط یه خلاصه از پست های دوستان رئالی و بارسایی بذارم:

۱۳.۶ میلیون رو که خودت قبول داری

۱۰ میلیون به پدر نیمار تحت عنوان حق اولیه پرداخت شد برای آوردن نیمار

۹ میلیون برای برگزاری بازی دوستانه با سانتوس که پول اون بازی هم تو جیب سانتوس رفت (این مورد رو حتی رئال هم انجام میده، به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد، اما روسل اون قرارداد رو طوری نوشت که این مبلغ جزء اون نباشه تا مالیات نده)

۲.۵ میلیون برای کارهای خیریه به بنیاد نیمار!

۴ میلیون به پدر نیمار واسه استعدادیابی

۷.۹ میلیون برای استعدادیابی سه بازیکن جوان سانتوس که من نمی دونم چی شدن و الان کجا هستن، اصلاً نتیجه داد یا نه

۲.۵ میلیون یورو واسه مارکتینگ (که حالا اینو میشه بیخیال شد چون همه جا مرسوم هست)

۲ میلیون دیگه به پدر نیمار واسه scouting که به کمپانی پدر نیمار پرداخت شد

فقط با یک نگاه به کمپانی N&N میشه فهمید جریان از چه قرار هست:

آرمان جان دیگه نمی خوای منطق سوال برانگیز پشت مبالغ پرداخت شده به کمپانی N&N رو ببینی، من نمی تونم کاری کنم، اما حتی خیلی از هواداران بارسلونا هم قبول دارن که این قرارداد (که میتونه عنوان یکی از پیچیده ترین قرارداد های تاریخ رو مال خودش کنه) دور و بر ۱۰۰ میلیون یورو برای باشگاه بارسلونا خرج برداشته. حالا بحث آبرو روزی و به حاشیه کشیدن باشگاه جای خود داره...
    اعداد رو که نمیشه دو بار جمع زد در همون 57 میلیون این موارد حساب شده بود (از جمله این پرداخت ها به M&N و همینطور استعدادیابی اون سه بازیکن و همینطور بازی دوستانه). منطق سوال بر انگیز قطعا دیدن داره و من فکر نکنم گفته باشم سوال بر انگیز نبوده، ولی اینکه همینطوری کیلویی عددها رو بریزیم روی هم و بعضی ها رو دوبار دوبار جمع بزنیم و فکر کنیم حالا که تخلفی صورت گرفته پس ما هم هرچی بخوایم می تونیم بگیم و همه چی رو بزرگنمایی کنیم (کاری که سایت ها و هواداران رئال دارن انجام میدن) طبیعتا منطقی نیست.

شما خودت اینهایی که لیست کردی رو جمع بزن + اون 17 میلیون (تنها چیزی که ذکر نکردی) و ببین به چه عددی می رسی.

19. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •