تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 103

نام تاپيک: Batman: Arkham Knight

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این بازی با Unreal 3 درست شده! پس طبیعی هستش که یک مقداری مشکل داشته باشهT من با دو تا GTX 680 و 64 گیگ رم و دو تا پردازنده 12 هسته ای توش افت فریم داشتم! مشکل از فرستنده هست! دست به گیرنده های خود نزنید
    مشکل تو انویدیا کمتره... چند تا از دوستام با سری 700 هم فریم میگیرن در حد 25 تا 30 و 970 هم تست شده فریم ریت بهتری میده ولی گفتم کلا مشکل لود و فریز و کرش اینا داره همینطور غیر فعال بودن یک سری جزئیات مثل افکت بارون که به تازگی درست شده و کلا برای همه سیستم ها این مشکل هست و مشکلم از سمت بازی و مسئول پورت کنندشه و باید صبر کرد تا آپدیت داد.
    الان بتمن داره رو کنسول PS4 با جزئیات و بدون مشکل اجرا میشه و موتورش هم همونه... مشکل از پورت کننده PC هست ... حالا کار ندارم که انریل 3 مشکلات خاص خودشو داره و حتی نسل قبلم که بتمن AC یا AO رو دایرکت اکس 11 ست میشد در مقابل دایرکت اکس 9 اصلا بهینه نبود!

2. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این بازی با Unreal 3 درست شده! پس طبیعی هستش که یک مقداری مشکل داشته باشهT من با دو تا GTX 680 و 64 گیگ رم و دو تا پردازنده 12 هسته ای توش افت فریم داشتم! مشکل از فرستنده هست! دست به گیرنده های خود نزنید
    نه ربطی به انجین نداره ، وقتی پرت بازی توسط 12 نفر رو PC اونم توسط ی استدیو مشنگ صورت گرفته از این بیشتر انتظار نمیره

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه ربطی به انجین نداره ، وقتی پرت بازی توسط 12 نفر رو PC اونم توسط ی استدیو مشنگ صورت گرفته از این بیشتر انتظار نمیره
    راستش من تاحالا نشده یک بازی با Unreal 3 نصب کرده باشم و مشکل افت فریم برام پیش نیومده باشه! حتی MKX هم این مشکل رو داره!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستش من تاحالا نشده یک بازی با Unreal 3 نصب کرده باشم و مشکل افت فریم برام پیش نیومده باشه! حتی MKX هم این مشکل رو داره!
    البته میلاد جان اگه اون سیستمی که بالا نوشتی درسته بهت اساسی پیشنهاد میکنم که حتما جفت گرافیکت رو بده یه گرافیک 4GB یا ترجیا اگه به فکر آینده هستی یه 6GB 980GTXTI رو بگیر...اونور که مثل نقل نبات ریخته
    چون نمیدونم میدونی یا نه ولی الان شما سر جمع روی سیستمت کلا 2GB VRAM برای بازی داری که برای بازیهای این نسل(مخصوصا این بازی)که خوره رم گرافیک هست به شدت کمه و یکی از دلایل اصلی افت فریمت توی بازی همین هست!!

+++
      محتوای مخفی:  
    البته من بیشتر از همه نگران این قفلهای این چنینی هستم که داره روی بازیها پیاده میشه،چون عملا داره دست امثال من رو از دنیای بازی کوتاه میکنه!!...اینم که غلط نکنم مثل BF4 رفت قاطی باقالیها
    Last edited by mehdy.z; 12-07-2015 at 02:54.

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته میلاد جان اگه اون سیستمی که بالا نوشتی درسته بهت اساسی پیشنهاد میکنم که حتما جفت گرافیکت رو بده یه گرافیک 4GB یا ترجیا اگه به فکر آینده هستی یه 6GB 980GTXTI رو بگیر...اونور که مثل نقل نبات ریخته
    چون نمیدونم میدونی یا نه ولی الان شما سر جمع روی سیستمت کلا 2GB VRAM برای بازی داری که برای بازیهای این نسل(مخصوصا این بازی)که خوره رم گرافیک هست به شدت کمه و یکی از دلایل اصلی افت فریمت توی بازی همین هست!!

+++
      محتوای مخفی:  
    البته من بیشتر از همه نگران این قفلهای این چنینی هستم که داره روی بازیها پیاده میشه،چون عملا داره دست امثال من رو از دنیای بازی کوتاه میکنه!!...اینم که غلط نکنم مثل BF4 رفت قاطی باقالیها
    کارتهای من EVGA SuperClocked هستند با 4 گیگ رم! توی حالت SLI و وقتی که از توان هر دو تا کارت استفاده کنم 8 گیگ رم دارم که 4 گیگش Dedicated هست + 64 گیگ رم خود سیستم! پس مشکل رم ندارم! فقط توی بازیهای با موتور Unreal مشکل دارم! حتی به اوگا و انویدیا میل زدم خودشون هم گفتند نمیدونیم چر این طوریه! البته این رو هم بگم من نیم ساعت یک ساعت بازی میکنم! 10 ثانیه افت فریم پیدا میکنه (مهم نیست که صحنه شلوغ باشه یا نه) و اذیت کن نیست. ولی به هر حال این اتفاق میوفته برای من هم.

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

کارتهای من EVGA SuperClocked هستند با 4 گیگ رم! توی حالت SLI و وقتی که از توان هر دو تا کارت استفاده کنم 8 گیگ رم دارم که 4 گیگش Dedicated هست + 64 گیگ رم خود سیستم! پس مشکل رم ندارم! فقط توی بازیهای با موتور Unreal مشکل دارم! حتی به اوگا و انویدیا میل زدم خودشون هم گفتند نمیدونیم چر این طوریه! البته این رو هم بگم من نیم ساعت یک ساعت بازی میکنم! 10 ثانیه افت فریم پیدا میکنه (مهم نیست که صحنه شلوغ باشه یا نه) و اذیت کن نیست. ولی به هر حال این اتفاق میوفته برای من هم.
    حالا که 4GB هستند که چه بهتر ولی یادت باشه توی حالت SLI و CF هیچ وقت VRAM دو یا حتی 4 گرافیک با هم جمع نمیشند(البه توی DX12 یه قولهایی داده شده ولی هنوز حالا حالاها راه داره) و هر کارت به طور مجزا ار رم خودش استفاده میکنه ...ضمنا رم سیستم هم اگه بالا باشه خیلی خوبه ولی هر کارتی تا یه حد مشخصی میتونه VRAM رو با رم سیستم share کنه(اگرچه باعث کاهش شدید راندمان گرافیک میشه) و حتی توی این زمینه هم محدودیت وجود داره...
    تحش فعلا با همین چهار گیگ توی اکثر بازیها مشکلی نداری ولی این بازی استثناء هست چون اگه تموم گزینه ها رو روشن کنی سیستم به بالای 6GB VRAm نیاز پیدا میکنه!!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به لطف ایزد با هزینه ای هنگفت بازی رو تهیه کردم

خب برای شروع بگم که گرافیک واقعا عالیه، ارکام سیتی بزرگ، پر جزییات، تاریک با برج های سر به فلک کشیده.

تا اینجا که بازی کردم داستان به اوج خودش رسیده و خیلی داره لذت بخش میشه، شخصیت پردازی خیلی عالی هست و تعداد زیاد شخصیت ها و وجود همه قهرمانان DC به داستان بازی شکل داده.

بتمن همه قدرت هایی که تا الان ازش دیدید رو به شکلی بسیار عالی داره و اینبار خیلی سریع تر و با امکانات زیاد تری هم حضور پیدا کرده، یک سری جزییات جدید برای کمک به بتمن برای درگیری ها اضافه شده که استفاده ازشون خیلی حال میده.

اما تنها بخشی که بالانس داشته گیم پلی بازی هستش، گیم پلی این قسمت کامل و بسیار عالی هست ولی برخی اوقات جلوی قسمت قبلی یعنی ارکام سیتی کم میاره، مخصوصا در درگیری های بین چند نفر اون انسجام و بیس خوب قسمت های قبلی نیست یا من این جور احساس میکنم که خیلی نامنظم شده.
    گیم پلی به دو قسمت تقسیم شده که batmobil هم بخش دوم گیم پلی بازی رو از آن خودش کرده اوایل بازی کار کردن باهاش سخته و حتی ممکنه اعصاب خرد کن باشه
    کنترل بت موبیل کمی بد قلق هست و میره رو اعصاب ادم اما باید رفته رفته باهاش کنار اومد.

یک نکته دیگه که اون پازل های ریدلی یا علامت سوال ها خیلی کمرنگ شدن و اصلا نیستا و این خوشایند نیست.

فعلا تا اینجا همین دیگه

12. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عالی عالی و باز هم عالی

در واقع سازنده کاری کرده که تا وقتی که خسته نشی چشمت از حدقه نزنه بیرون، مجبور نشی از بازی دل بکنی بری یه نفسی چاق کنی.

14. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

خبر فوری : Batman Arkham Knight بر روی PC کرک شد
    سرانجام انتظارها به پایان رسید و عنوان Batman: Arkham Knight بر روی پلتفرم PC کرک شد . لحظاتی پیش گروه هکر CPY به طور رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موفق شده اند بازی Batman Arkham Knight را کرک کنند .

این گروه مشهور پیش از این موفق به کرک کردن بازی Lord Of Fallen و البته بهترین نسخه کرک شده از بازی Total War Attila شده بود و اکنون توانسته اند کار بزرگی را انجام دهند .
    لازم بذکر است حجم نسخه منتشر شده توسط این گروه هکر 46GB است . این 46GB شامل بازی به همراه تمامی DLC ها و البته کرک بازی است که با دانلود آن می توانید آخرین نسخه از سه گانه بتمن را بر روی PC تجربه کنید .

16. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خبر فوری : Batman Arkham Knight بر روی PC کرک شد
    سرانجام انتظارها به پایان رسید و عنوان Batman: Arkham Knight بر روی پلتفرم PC کرک شد . لحظاتی پیش گروه هکر CPY به طور رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موفق شده اند بازی Batman Arkham Knight را کرک کنند .

این گروه مشهور پیش از این موفق به کرک کردن بازی Lord Of Fallen و البته بهترین نسخه کرک شده از بازی Total War Attila شده بود و اکنون توانسته اند کار بزرگی را انجام دهند .
    لازم بذکر است حجم نسخه منتشر شده توسط این گروه هکر 46GB است . این 46GB شامل بازی به همراه تمامی DLC ها و البته کرک بازی است که با دانلود آن می توانید آخرین نسخه از سه گانه بتمن را بر روی PC تجربه کنید .
    منظور 4 گانه است دیگه ؟
    البته چیز خاصی هم نیست . با این تعریف ها از نسخه pc فکر نکنم کسی منتظر کرک بوده ؟

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •