تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 98 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به نظر من اومدن ویدال به یونایتد کمک زیادی نمی کنه...نه این که اصلا کمک نکنه ولی خب به مدافع خیلی خیلی بیشتر از هافبک نیاز داریم.. شاید بشه روی کریک و هررا برای این فصل حساب باز کرد.
    البته من از سایت های معتبر جایی رو ندیدم که خبر از اومدن ویدال باشه. چند تا سایت گفتند به تست پزشکی اومده ولی خب دیروز بود که آلگری خودش گفت که ویدال جایی نمیره. شماره 7 دادن به هافبک دفاعی کار درستیه؟ به نظر من میتونن به یک وینگر ( شاید دیماریا شایدم یانوزای) این شماره رو بدن. آخه همیشه این شماره رو با وینگر من به یاد دارم!

2. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به نظر من اومدن ویدال به یونایتد کمک زیادی نمی کنه...نه این که اصلا کمک نکنه ولی خب به مدافع خیلی خیلی بیشتر از هافبک نیاز داریم.. شاید بشه روی کریک و هررا برای این فصل حساب باز کرد.
    البته من از سایت های معتبر جایی رو ندیدم که خبر از اومدن ویدال باشه. چند تا سایت گفتند به تست پزشکی اومده ولی خب دیروز بود که آلگری خودش گفت که ویدال جایی نمیره. شماره 7 دادن به هافبک دفاعی کار درستیه؟ به نظر من میتونن به یک وینگر ( شاید دیماریا شایدم یانوزای) این شماره رو بدن. آخه همیشه این شماره رو با وینگر من به یاد دارم!
    البته ویدال تدافعی تر از هررا هست
    هررا با اینکه توانایی بای به عنوان هافبک سط رو داره اما خصوصیات هجومی و بازی سازی بهتری داره و از لحاظ قدرت جنگندگی و تدافعی نمیشه روش حساب باز کرد.به قول اسکولز،هررا در واقع یک شماره 10 هست
    ویدال اما این خصوصیات رو داره و با خروج احتمالی فلینی،یک گزینه بسیار عالی در وسط زمین هست.

درسته که کریک و فلچر هم هستند اما تیم نیاز داره که قدرت میانی وسط زمین رو بالا ببره و جایگزینان مناسبی برای گیگز و اسکولز پیدا کنه.بعد از رفتن اونها دیدیم که نمیشه بخوبی روی فلچر،کریک و کلورلی خیالمون راحت باشه.
    ضمن اینکه کریک الان مصدومه و این مسایل رو هم باید در نظر بگیریم که اگه در میانه فصل،کریک و هررا رو از دست بدهیم آیا در مقاطع مهم فصل جایگزینی مناسبی خواهیم داشت؟
    اما خود کریک یا کلورلی میتونن گزینه های خوبی برای این جور ماقع باشند.

گزینه اول فن خال برای فاهبک وسط،استروتمن بود که با مصدومیتی که براش پیش اومد،خریدش ریسک زیادی داره.حالا یکی از بهترین گزینه های ممکن یعنی ویدال به تیم نزدیک شده،هر چند که هیچ چیز هنوز قطعی نیت و من خبری رسمی درمورد ویدال ندیدم.

اگر انتقال ویدال قطعی بشه،دیگه نیازی به دی ماریا هم نیست و برای وینگر جدای گزینه های موجود در تیم مثل یانگ،والنسیا و یانوزای،میشه از ماتا هم استفاده کرد.

بعد از بازی با اینتر،فن خال از عملکرد تیم خیلی خوشحال بود از بازیکنان تمجید کرد و گفت:
    "ما موقعیت زیادی تونستیم خلق کنیم و 7-8 موقعیت مسلم گلزنی داشتیم اما تیم حریف فقط یک ضربه به سمت دروازه زد که اون رو هم داور به اونها داد(ضربه آزاد)
    من از خط دفاعی تیم راضی هستم.ما اسمالینگ،جونز و ایوانز رو داریم ضمن اینکه کین و دیگر جوانان رو هم در تیم داریم و عملکرد خوب اونها مقابل رم و اینتر رو دیدیم.اما شرایط در لیگ برتر فرق داره و من تاکید میکنم که به دنبال یک مدافع سطح اول هستیم"

این مصاحبه رو در سایت اسکای اسپورت خوندم.از گزینه هایی که درباره اونها صحبت میشه ورملئلن به تیم نزدیکتره هرچند که هوملز خرید بسیار بهتری خواهد بود.

--------------------

در ادامه تور آمریکا،فردا شب بازی منچستر و رئال در ann arbor واقع در ایالت میشیگان برگزار خواهد شد.
    گنجایش ورزشگاه،109000 نفر هست که گفته شده تمام بلیط های این بازی به فروش رفته.

4. 11 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دو خبر اینکه مبلغ پیشنهادی منچستر برای هوملس احتمالا افزایش پیدا می کنه. این تصمیم بسیار خوبی می تونه باشه.
    دوم اینکه مارکو روئیس هم همچنان مورد نظر منچستر هست.

تویه این بازار رقابت شدید برای جذب بهترین ها، در نظر داشتن چندین گزینه کار منطقی هست.

6. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

"شاید روزی به یونایتد برگشتم .. کسی از آینده خبر ندارد"
    مصاحبه کریستیانو رونالدو با شبکه MUTV

.

"ما امروز راجع به بازی کردنم صحبت کردیم ولی باید ببینیم . من میخواهم یک مقدار بازی کنم چون باشگاه قبلیم هست ولی باید ببینیم"

پدی کرراند : کی برگردی؟

" البته که یونایتد یکی از باشگاه های مورد علاقه من است. من اونجارو دوست دارم. از ۱۸ سالگی اونجا بودم، همه چی بردم و مردم مثل خدا با من رفتار می کردند پس من قدردان محبت ها هستم و درباره اینده هم کسی نمیداند"

پدی : هوادارها هنوز تو استادیوم راجع به تو اواز می خوانند.

"اره دیوانه کننده است. بازی مقابل یونایتد در الدترافورد هوادارها با شعارهایشان منرا کشتند . تو قلبم خیلی خوشحال بودم یونایتد برای من یکی از بهترین باشگاه های دنیاست و من بهش اهمیت میدهم "

قطعا فصل بهتری در انتظار یونایتد است. فن خال مربی فوق العاده ای است و این را با هلند هم نشان داد.امیدوارم که یونایتد برگردد و همانطوری که همه میدانند قدرتمند باشد . فوتبال خوبی بازی کند، گل های زیادی بزند و من مشتاق این فصل هستم . من یونایتد بهتری را در این فصل میبینم.

من روز فینال لیگ قهرمانان سر الکس را دیدم . در اتاق تست دوپینگ بودم که او انجا امد و با هم صحبت کردیم . یونایتد به او احتیاج دارد چون بیشتر از ۲۰ سال مربی بوده و همه چیز را برده است . اما فکر میکنم که فن خال کار فوق العاده ای انجام دهد. مربی با تجربه ای است و فکر میکنم که موفق می شود
    .

با بعضی از بازیکن ها هنوز در تماسم چون وقتی انجا بودم با همه رابطه خوبی داشتم . نه تنها بازیکن ها بلکه با کادر باشگاه هم رابطه خوبی داشتم . انجا مثل خانواده دومم بود بنابراین من ادم هایی که انقدر خوب باهام رفتار کردند را فراموش نمی کنم . دوست دارم که به منچستر برگردم ولی هیچ کدوم نمیدانیم چه می شود . البته که در رئال خوشحالم چون انجا خانه ام است ولی منچستر با من به طرز باورنکردنی رفتار کرد پس نمیدانیم چه می شود."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    رونی : امیدوارم بازی را ببریم و به فینال صعود کنیم

وین رونی از علاقش به حضور در فینال و کار با سیستم جدید فنخال می گوید

وین رونی پیش از دیدار با رئال مادرید، در مورد تمایلش برای حضور در فینال گینس کاپ و کار با فنخال گفته است. یونایتد در صورت کسب نتیجه برابر رئال مادرید این شانس را دارد تا به فینال جام گینس کاپ راه یابد و برای قهرمانی در این جام تلاش کند.

رونی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با رئال مادرید در آخرین بازی مرحله گروهی گروه دوم جام اینترنشنال از تمایلش برای شکست رئال و بازی برابر یکی از دو رقیب سنتی ( لیورپول یا سیتی) در فینال صحبت کرد :

" بازی مقابل یکی از رقبای سنتی در فینال فوق العاده خواهد بود، اما ابتدا باید با رئال روبرو شویم. برای ما مهمه که بتونیم این بازی رو ببریم"

" میخواهیم رئال را ببریم و به عنوان تیم اول صعود کنیم، بازی مقابل 110 هزار تماشاگر تجربه فوق العاده ای خواهد بود، آن هم در یک بازی دوستانه . امیدوارم نمایش خوبی داشته باشیم و البته نتیجه بازی را هم کسب کنیم. اینطوری بهترین اتفاق برای تور پیش فصل رخ می دهد"

رونی در مورد سیستم 3-5-2 فنخال نیز صحبت کرده است، او از این سیستم راضی است و از اینکه به دروازه نزدیک تر است، خوشحال است:

" خیلی عالی بوده، مربی اینجا آمده و سیستم جدیدی را با خودش آورده است. داریم کم کم به این سیستم عادت می کنیم و چیزهای جدیدی را یاد میگیریم. در طی چند هفته آینده بیشتر با این سیستم آشنا خواهیم شد و نتایج هم امیدوارم حتی بهتر شود. در این سن هم دارم در مورد این سیستم جدید یادگیری میکنم و سعی در بهتر شدن همراه با تیم دارم"

" بازی کردن در این پست که نزدیک تر به دروازه حریف است فرصت بیشتری برای گل زدن می دهد، من هم از آن لذت می برم، میخواهم گل های بیشتری بزنم و به تیمم در پیروزی کمک کنم"
    .
    .
    .
    .
    پ.ن: آقا ما گفتیم این ویدال رفته تست پزشکی دیگه جذب کردیمش! ولی گویا فیک بوده قضیه تست یا شاید هم نبوده... خلاصه موقتا تبریکات تا قطعی شدن پس گرفته میشه!
    .
    تو فیس خوندم برای هوملس 25 میلیون پوند پیشنهاد دادن و خیلی نزدیک شدن بهش. تو این بین از کوادرادو هم مثل ایمکه غافل نیستیم و البته ورمایلن هم خیلی نزدیک شده به گفته گاردین. درباره ویدال هم اخبار صفر و یکه. یه سری خبرگذاری ها میگن اصلا پیشنهاد ارائه نکردیم. یه سری میگن به توافق قطعی رسیدن.!!
    +
    نمیدونم صحت داره یا نه، ولی میگن بازی امشب زنده از شبکه سه پخش میشه! راسته؟

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

بازی امشب از شبکه 3 پخش میشه.

10. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منچستریونایتد 3-1 رئال؛ فینال تمام انگلیسی گینس کاپ

منچستریونایتد و رئال مادرید بامداد امروز در حضور بیش از 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه بزرگ شهر میشیگان به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری سه بر یک شاگردان لوئیس فان خال به پایان رسید تا روند نتیجه‌گیری منچستریونایتد در بازی‌های پیش فصل ادامه داشته باشد.

منچستری‌ها بازی را بهتر شروع کردند و موفق شدند در دقیقه‌ 21 به گل برسند. حرکت خوب تیمی بازیکنان منچستریونایتد با پاس دنی ولبک به اشلی یانگ ختم شد که این بازیکن انگلیسی نیز موفق شد گل نخست را به ثمر برساند.

شش دقیقه‌ بعد گرت بیل موفق شد از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی بکشاند تا رئالی ها به بازی امیدوار شوند.

منچستریونایتد در دقیقه‌ 37 باز هم به گل رسید. این بار سانتر زیبای اشلی یانگ بدون برخورد با بازیکنی وارد دروازه‌ ایکر کاسیاس شد تا منچستر بار دیگر از حریف خود پیش بیفتد و نیمه نخست با برتری دو بر یک شیاطین سرخ به پایان برسد.

منچستر در نیمه دوم نیز توانست بازی بهتری را به نمایش بگذارد و در دقیقه‌ 80 توسط خاویر هرناندز گل سوم خود را نیز به ثمر برساند تا این دیدار با برتری سه بر یک منچستریونایتد به پایان برسد.

لیورپول در دیگر دیدار این رقابت‌ها موفق شد با دو گل میلان را شکست دهد و حریف منچستریونایتد در دیدار نهایی شود. برای لیورپول در این دیدار جو آلن و سوسو گلزنی کردند تا لیورپول و منچستریونایتد برای تعیین قهرمان این رقابت‌ها به مصاف هم بروند.

12. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دیشب بعد از مدت ها تا پاسی از شب داشتیم از بازی منچستر لذت می بردیم
    چیزی که تویه تیم مشهود هست ارتقاء روحی و روانی تیم هست. این رو راحت میشه حس کرد.
    به نظرم قطعا به جذب هوملس و ویدال نیاز داریم و این تیم باید تقویت بشه.
    از شاو و زاها هیچی ندیدم. فلچر هم مثل قبل کاملا قابل اعتماد نیست و اشتباهات زیادی داره. کاگاوا تویه مدت کمی که بازی کرد خیلی خوب بود.

چند تا خبر بد هم اینکه فان پرسی بازی های اول لیگ رو بازی نمی کنه. طبق تصمیم فان خال برای عدم آمادگی فان پرسی بدلیل تعطیلات طولانیش بعد از جام جهانی
    ورمالین احتمالا بره بارسلونا بجای منچستر !
    همچنین روئیس هم احتمالا با آرسنال قرارداد ببنده.

14. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی
    دیشب هم روند خوب تیم رو دیدیم و نکته مهم گلزنی خوب تیم و دفاع عالی تیم هست.هنوز گلزن اول رو در تیم ندیدیم اما بقیه بازیکنان خوب دارن گلزنی میکنند.در بازی های اخیر بدون شک موثرترین بازیکن وین رونی بوده و از طرفی میشه به انگیزه بالای بازیکنان جوان اشاره کرد هر چند که هنوز خیلی تجربه نیاز دارند تا اشتباهاتی که در این بازی ها مرتکب شدند رو در بازی های دیگه انجام ندهند.

خوشبختانه تیم داره در ترکیب جدید جا میفته،ماتا و رونی در پست تخصصی خودشون بازی میکنن و نهایت بازدهی رو دارند.رونی بعد از بازی با رئال،کاملا ابراز رضایت کرده که در این پست بازی میکنه و گفته من به دروازه نزدیکتر شدم و این چیزیست که دوست دارم.
    اما در این سیستم وینگرها باید بخوبی در دفاع هم کمک کنند و اگه دوندگی خوبی نداشته باشند،تیم حریف براحتی میتونه روی ضد حملات و استفاده از فضاهای کناری خطرناک باشه.

فن خال مجددا از بازیکنان جوان تیم مثل کین تمجید کرده و گفته اونها نمایش بسیار خوبی داشتند و باید از اشتباهاتشون درس بگیرند.نمایش امروز اونها خوب بود اما باید دید آیا اونها میتونن چنین روندی در بازی های پیاپی فصل داشته باشند یا نه؟

فن خال در مورد نقل و انتقالات هم گفته یکماه تا پایان نقل و انتقالات زمان هست و شاید ما هیچ بازیکی نخریم.من از تیم راضی هستم و ابتدا باید تمام بازیکنان رو در سیستم جدید محک بزنم.

شایعات نقل و انتقالاتی هم هنوز زیاده و تا خبری قطعی نشده فعلا نه خوشحال میشویم و نه ناراحت

16. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به فصل تازه

کم کم دارم از خماری جام جهانی میام بیرون:-(

هر چی جام جهانی تلخ بود و هر چی حالم از فوتبال داخلی ایران بهم میخوره
    منچستر داره جبران میکنه و روز به روز دلمونو امیدوار تر میکنه

من از فصل نقل و انتقالات و استرسش خیلی بدم میاد

اما امسال داریم یه تابستون خوبو سپری میکنیم که امیدوارم به یه بهار رویایی ختم بشه

18. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امشب بازی با لیورپول رو پخش مستقیم نداریم؟ (تریپ بچه پررو ها )

20. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •