اتفاقا ویلشیر اصلا هافبک دفاعی( هولدینگ )جواب نمیده خود ونگرم امروز تو مصاحبه بعد از بازی اشاره کرد.
مهمترین ضعف ما ی هافبک دفاعی هست ک هنوز برطرف نشده و باشگاه دنباله تا ی خرید داشته باشه. بعد از اون تیم تکمیل ب نظرم
اتفاقا ویلشیر اصلا هافبک دفاعی( هولدینگ )جواب نمیده خود ونگرم امروز تو مصاحبه بعد از بازی اشاره کرد.
مهمترین ضعف ما ی هافبک دفاعی هست ک هنوز برطرف نشده و باشگاه دنباله تا ی خرید داشته باشه. بعد از اون تیم تکمیل ب نظرم
بعد چند روز دوباره برگشتم
درمورد اخبار نقل و انتقالات:
آخرین اخبار درباره ویلیام کاروالیو هستش که می گن با 30تا افتادیم دنبالش(که به نظرم اگه قرار اینقدر پول پاش بدیم بهتر بریم دنبال پوگبا یا ویدال با 40تا)همین طور خبرا در مورد ورمایلن هم زیاد شده و میگن میره بارسا یا یونایتداز اونجا قضیه جدی تر شد که ورما درخواست تمدید قرار داد باشگاه رو رد کرد و الان هم که با تیم تمرین نمی کنه از طرف دیگه چند روزیه که یه شایعاتی درمورد متس هوملز هست که می گن با 30تا می خوایم بگیریمش تا جانشین ورما شه ولی فک کنم فعلا زیاد جدی نباشه قضیه و در حد شایعس همین طور خبر هایی هم درمورد خروج کازورلا و مونرئال هم هست
درمورد امارات کاپ:
امارات کاپ یه سری پیامد های خوب و بد داشت خوباش گل زنی سانگو و بازی عالی کمپبل و چمبرز و چمبرلین بود و بد هاش هم ضعف همیشگی تیم در خط هافبک در هنگام دفاع که تو هردو بازی چه بردمون جلو بنفیکا و چه باختمون جلو موناکو واضح بود و باز هم تیم نشون داد که اگه هافبک دفاعی خوب نخریم امکان باخت های سنگین هست و شانسمون برا قهرمانی کم می شه
Last edited by SoroushStar; 05-08-2014 at 08:39.
الان یعنی اصلا ولکات رو در حد ترکیب اصلی نمی دونی؟یا مثلا چمبرلین؟؟؟؟؟اگه قرار جیرود فروارد نک نباشه به نظرم بهتره از ولکات یا سانچز تو اون پست استفاده بشه چون پولدی نشون داده فروارد خوبی نیست و وینگر بهتره
آرسنال باید قطعا یک هافبک دفاعی و یک دفاع وسط بخره. فرمالن هم سریعتر بفروشه، این چرا اینقدر مصدوم میشه؟!! الانم مصدومه، معلوم نیست چجوری مصدوم شده. تو جام جهانی هم پنج دقیقه بازی کرد و مصدوم شد. هافبک دفاعی هم یک ضرورته ولی فکر کنم آخرش ونگر کسی رو نمیگیره و میگه بازیکن با کیفیت پیدا نکردیم و فلامینی و آرتتا هافبک های دفاعیه تیمن!
درمورد آخرین جملت اگه تا پارسال اینو می گفتی باز یکم می شد قبول کرد ولی الن نه ونگر برا این اینوری حرف می زد چون تیم پول نداشت و کسی نمیومد و با خرج هایی که امسال کرد نشون داده که اگه تیم نیاز داشته باشه و پولم داشته باشه بازیکن می خره الان هم فعلا بازیکن خوبی برای هافبک دفاعی تو بازار نیست که در دسترس باشه
ولکات آماده نیست . حداقل برای چند تا بازی اول بهتره تو ترکیب اصلی نباشه
بین چمبو و سانچز من ترجیح می دم سانچز ترکیب اصلی باشه انتخاب سختی هست
مهاجم نوک هم به نظرم پولدی مناسب تر از جیروید باشه
الان تیم کناره ها مشکلی نداره و کاش میشد جیروید رو می فروختیم و بالوتلی یا کاوانی و .. رو می خریدیم
سانچس نوك ميره و ژيرو در پلن b قرار ميگيره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
DJOUROU رو یادتونه؟ من یادم نبودمثل اینکه این مدت قرضی اینور واونور بازی میکرد. الان دیگه هامبورگ کامل خریدش. خوب شد. دیگه کم کم تیم باید بازیکن های زیادیش رو رو کنه. دیابی گزینۀ بعدی هست که جز مصدوم بودن کاری نکرده.
یوونتوس هم به دنبال ویلشیر هست. گفته میشه اگه ویدال رو بفروشن میخوان ویلشیر روجاش بخرن.
حاج آقا الماس این فصل آرسنال میشه! واسه چی بفروشیمش!
کلن فکر میکنم مشکلات اصلی ما فقط با خرید بازیکن برطرف نخواهد شد. ولی مطمئنم خیلی بهتر از فصل قبل میشیم...
کی؟ویلشیر رو میگی؟ من که نگفتم باید بره. دیابی رو گفتم رد کنن بهتره. ولی یووه میخواد برای ویلشیر پیشنهاد بده. من هم فکر میکنم اگر قراره ویلشیر به اون حدی که پتانسیلش رو داره برسه، امسال وقتشه و گر نه اونم میره لای 1000 تا استعدادی که هیچی نشدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)