تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 35 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

طبق اخباری که در سایتا منتشر شده چرچی کار انتقالش برای رفتن به اتلتیکو مادرید تمام شده و باید اون بازیکن اتلتیکو مادرید بدونیم

دیشب هم بازی به والنسیا 1-2 باختیم که روی هر دو گل به ثمر رسیده زاپاتا با سوتی هاش نقش مهمی ایفا کرد و مقصر اصلی بود
    Last edited by clau; 18-08-2014 at 23:17.

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از اینور و اونور خبرهایی رسیده که میگه بالوتلی با لیورپول تموم کرده و با بازیکن های میلان هم خداحافی کرده.
    من احساس دوگانه ای دارم. از یه طرف استعداد زیادی داشت که هنوز هم شکوفا نشده و از یه طرف حاشیه هاش و اخلاق خاصش دردسر آمیز بود.
    من از یه چیز تعجب میکنم. وقتی صحبت خریدنش بود برلو گفته بود سیب گندیده هست و بقیه رو هم خراب میکنه ولی بعد خریدنش.در ماه های اخیر هم چند بار گفته بود که مشتری نداره (یعنی در فکر فروشش بوده ) و پس از جام جهانی هم گفت که 30د ملیون ضرر کردیم چون بالوتلی بد بود و کسی نمیخوادش. یعن همش دعوا سر نخواستنش بوده. خوب از اول چطور گرتنش؟ آیا تصمیم گالیانی بوده؟

4. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اینفو گرافیک // عملکرد ماریو بالوتلی در تیم های مختلف

به گزارش Sky Sport پیپو اینزاگی سرمربی جوان تیم فوتبال میلان پس از قطعی شدن انتقال ماریو بالوتلی مهاجم اول روسونری ها در فصل گذشته رقابت های سری آ به باشگاه لیورپول انگلستان،
    لیستی از جانشینان مورد نظرش را برای این بازیکن به سران باشگاه تحویل داده است.

بر اساس این گزارش خبری در صدر این لیست نام جکسون مارتینز مهاجم کلمبیایی تیم فوتبال پورتو پرتغال قرار دارد،
    اما مشکل اصلی بر سر انتقال این بازیکن بند جدایی 35 میلیون یوروئی این بازیکن می باشد
    که به نظر می رسد با وضعیت مالی نه چندان خوب روسونری ها کار انتقال مارتینز به سن سیرو را با مشکل رو به رو خواهد کرد.

از دیگر گزینه های اینزاگی نیز می توان به چیچاریتو مهاجم تیم فوتبال منچستریونایتد که در آستانه جدایی از این تیم قرار دارد اشاره کرد.
    هرچند که میلانی ها برای جذب وی باید با همشهری خود اینترمیلان به رقابت بپردازد.
    همچنین این وب سایت خبری از آلوارو نگردو و روبرتو سولدادو مهاجمان اسپانیایی باشگاه های منچسترسیتی و تاتنهام نیز به عنوان دیگر گزینه سران میلان در صورت ناکامی در جذب مهاجمی سرشناس نام برده است.

6. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از بین این بازیکنهایی که اسمشون رو بردین مارتینز و نگردو خوبن. چند تای دیگه به درد نمیخورن مخصوصاً اون هرناندز (چیچاریتو) که اگه بخرنش میشه مثل خرید های بیخود این چند ساله.
    چیزی که جالبه مقایسۀ قیمت هستش. بالوتلی با 20 ملیون دادن رفت در حالی که مثلاً مارتینز با 35 تا باید خریده بشه. فووارد های همطراز بالو چیزی بین 30 تا 45 تا میرزن. فقط میخواستن از دستش راحت شن.
    امیدوارم موفق باشه. اون قدر ها هم برای میلان بد کار نکرد.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعن برای مسئولان میلان متاسفم فروش بالوتلی به لیورپول اونم با قیمت 20 ملیون یورو اوج بی عقلیشون میرسونه

حالااگه بخوان برای جانشینی بالوتلی جکسون مارتینز از پورتو به خدمت بگیرن باید حداقل 15 تا بزارن روش که به گروه خونیشون نمیخوره همچین مبلغی برای خرید یک بازیکن اختصاص بدن

2تا ستاره میلان در فصل قبل داشت که جفتشون این فصل از تیم جدا شدن کاکا- بالوتلی
    +

اگه اتفاق خاصی نیفته ژمایلی هافبک سوئیسی ناپولی هم به تیم اضافه میشه

9. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

به نظرم مهم ترین دلیل این تصمیم از سوی سران میلان، پیشنهاد نداشتن بالوتلی از سمت تیم خاصی بود.

همونطوری که من از همین سایت ها خوندم، بالوتلی از هیچ تیمی پیشنهاد نداشته! ( دروغ یا راست، پای خودشون )
    شاید به همین دلیل حاضر شدن 20 تا بفروشنش!
    Last edited by Sh-Meteor; 22-08-2014 at 10:41.

11. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

از اول فصل من اصلا حرفی درباره میلان نزدم ، چون وضعیت بسیار نا امید کننده بود و از جهت دیگه مضحک ! مثلا رفتن سیدورف و اومدن اینزاگی ! سیدورفی که به خاطر میلان از برزیل برگشت و با وجود آمادگی فوتبال رو کنار گذاشت ، حالا تو سر کار اومدن اینزاگی چه سود و فایده ای بود که سیدورف اون رو به تیم نمی رسوند من اطلاع ندارم ! کسی که هرچند اگر هم میب اختیم حداقل از میلان بازی زیبا می دیدیم و نه بازی دفاعی و بی هدف و سردرگم .

از طرف دیگه دیگه نباید میلان رو تیمی دونست که برای قهرمانی و یا حتی قرار گرفتن تو جمع 7-8 تیم اول نامزد هستش ، اون ها یه تیم کاملا Mid Table هستن و اصلا با این رویه ای که در پیش گرفته شده شانسی واسه گرفتن یه عنوان خوب نخواهند داشت.

یه زمانی چه بازیکن هایی داشتیم ... به قول من ما یه اتوبوس " عمو " و اسطوره داشتیم: استام / مالدینی / نستا / کافو / پیرلو / سیدورف / کاکا / روی کاستا و ... از کجا به کجا رسیدیم. حالا هم که یکی از 2-3 بازیکن با کلاس جهانی رو از دست دادیم ... یعنی بالوتلی. فکر کنم به راحتی بتونیم در جمع 7-8 تیم اول باشیم !

13. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام ...

از اول فصل من اصلا حرفی درباره میلان نزدم ، چون وضعیت بسیار نا امید کننده بود و از جهت دیگه مضحک ! مثلا رفتن سیدورف و اومدن اینزاگی ! سیدورفی که به خاطر میلان از برزیل برگشت و با وجود آمادگی فوتبال رو کنار گذاشت ، حالا تو سر کار اومدن اینزاگی چه سود و فایده ای بود که سیدورف اون رو به تیم نمی رسوند من اطلاع ندارم ! کسی که هرچند اگر هم میب اختیم حداقل از میلان بازی زیبا می دیدیم و نه بازی دفاعی و بی هدف و سردرگم .

از طرف دیگه دیگه نباید میلان رو تیمی دونست که برای قهرمانی و یا حتی قرار گرفتن تو جمع 7-8 تیم اول نامزد هستش ، اون ها یه تیم کاملا Mid Table هستن و اصلا با این رویه ای که در پیش گرفته شده شانسی واسه گرفتن یه عنوان خوب نخواهند داشت.

یه زمانی چه بازیکن هایی داشتیم ... به قول من ما یه اتوبوس " عمو " و اسطوره داشتیم: استام / مالدینی / نستا / کافو / پیرلو / سیدورف / کاکا / روی کاستا و ... از کجا به کجا رسیدیم. حالا هم که یکی از 2-3 بازیکن با کلاس جهانی رو از دست دادیم ... یعنی بالوتلی. فکر کنم به راحتی بتونیم در جمع 7-8 تیم اول باشیم !
    راستش من هم خیلی شگفت زده شدم که سیدورف رو اونطوری انداختن بیرون ولی دیگه حال و حوصله ای نبود که در موردش حرف بزنم چون آدم احمق حمقه و صدای ما هم که به جایی نمیرسه و اگه میرسید چه میشد مگه؟

++
    حالا که بالوتلی رو از دست دادیم باید یکی رو جاش بگیریم. نظرتوندر مورد پودولسکی چیه؟ مثل اینکه آرسنال میخواد بفروشدش.

15. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

قبل از فروش بالوتلی گفتم که بهتره یا این بازیکن فروخته نشه یا اینکه با یک مهاجم طراز اول جایگزین بشه
    با 20 میلیون کی رو میخوان بگیرن؟

شایعات که زیاده حتی فاکائو هم در لیست شایعات هست خیلی بعیده نین اتفاقی بیفته
    پورتو اعلام کرده که جکسون مارتینز فروشی نیست

فعلا دسترو،تورس و اتوئو محتمل ترین گزینه ها هستند

جالب اینکه میلان در تمام موارد باز هم به دنبال انتقال قرضی + امکان خرید در پایان فصل هست.

رابیوت هافبک مرکزی و جوان psg هم در شایعات نقل و انتقالی هست که میلان باز هم به دنبال انتقال قرضی هست اما psg فقط برای انتقال قطعی اقدام خواهد کرد.

17. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تورس که فاجعست تاریخ مصرفش خیلی مدته تمام شده در چلسی همه ازش شاکین کار به جایی رسیده دروازه خالی نمیتونه گل کنه

پودولسکی هم که در تیم های برزگ درخشش آنچنانی نداشته نه در بایرن موفق بوده در آرسنال هم نمایش چندان چشم گیری نداشته به طوری که ونگر هم در لیست فروش قرارش داده همین پاتزینی خودمون از لحاظ بار فنی از این 2نفر خیلی سرتره

19. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •