تریلر جدیدی از این عنوان منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تریلر از بخش co-op بازیه .
تریلر جدیدی از این عنوان منتشر شد
این تریلر از بخش co-op بازیه .
به نظر من تا به اینجا تنها نکته مثبت بازی همین مد کو-آپش هست ، حالا فارغ از ستینگ بازی که تو پاریسه ....امیدوارم چیزای بیشتری برای نشون دادن داشته باشه.
و بازم خبری مبنی بر ضعف کنسولهای نسل هشتمی
بنابه گفته تهیه کننده ی ارشد بازی جناب Vincent Pontbriand بازی ACU بروی کنسولهای XONE/PS4 در رزولوشن پیش پا افتاده 900P و از اون بدتر در 30FPS اجرا خواهد شد.
کاملا هم پیشبینی میشد بازی از موتور گرافیکی جدید استفاده میکنه و گرافیک بسیار چشم نوازی در PC HIGH END خواهد داشت
ضمن اینکه این بازی بروی کنسولها فاقد هرگونه تکنیک HBAO+, TXAA, PCSS, Tessellation خواهد بود.
پس بیصبرانه منتظر تجربه ACU بروی PC باشید تا از نهایت گرافیک بازی لذت ببرید
واقعا جای تاسف داره ....
"Technically we're CPU-bound,"
"We were quickly bottlenecked"
senior producer Vincent Pontbriand.
خب...من برای اکس باکس و پلی استیشن متاسفم...راستی من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سایت بسیار معتبری در حد پی سی وردلد) که حداقل مشخصات و حداکثرشو نشون داده... و اگه دوست داشتین میتونین برین و ببینینش....
اقا کارو یه سره میکنم اینم برای اینکه ببینین سیستمتون میکشه یا نه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ویدیوی توپ بزارم؟؟؟بگیرین...راستی داستان آرنو رو نشون میده ببینن دیگه: نمیدونم چرا هر وقت ویدیو رو میبینم گریم میگیره یاد اتزیو خدا بیامرز میفتم![]()
ویدیو که بالا گفتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی خیلی جالب به نظر میرسه ولی اینکه برای xbox 360 که خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن نمیاد خیلی ناراحت کننده است !!؟!!؟؟به نظر شما اینطور نیست ؟
دوستان خبر مهم ! این که میگم مهم واقعا مهمه ها !!!!
Assassin’s Creed جدید برای PS3 و Xbox 360 به زودی معرفی خواهد شد :
در ماه مارس بود که خبر عجیبی از سوی شرکت Ubisoft مبنی بر معرفی دو عنوان جدید برای سری Assassin’s Creed اعلام شد. یکی از آنها تا کنون با نام Assassin’s Creed: Unity برای کنسول های نسل هشتمی Xbox One و Playstation 4 معرفی شده است و جزئیات فراوانی هم از آن بدست آمده اما Ubisoft شرکتی نیست که به همین راحتی بازار کنسول های نسل هفتمی را فراموش کند و اعلام کرد که یک Assassin’s Creed ویژه برای PS3 و Xbox 360 در راه است. مدتی می شود که از این خبر گذشته. تازه ترین جزئیات چیست؟ با اما در ادامه مطلب همراه باشید.
Assassin’s Creed: Unity همانطور که گفته شد قرار است برای Xbox One و Playstation 4 در ۸ اکتبر (مصادف با ۶ آبان) عرضه می شود و از قابلیت co-op با حضور ۴ شخصیت نیز بهره می برد. نام دقیق بازی دیگر در دسترس نیست و صرفا طبق شایعات به آن Assassin’s Creed: Comet گفته می شود. به تازگی آقای Yves Guillemot به عنوان مدیر عامل شرکت Ubisoft در جلسه سرمایه گذاران اعلام کرده اند که بازی جدید به زودی برای PS3 و Xbox 360 معرفی خواهد شد.
Assassin’s Creed: Unity در ماه اکتبر خواهد آمد و Ubisoft نیز در گذشته اعلام کرده بود که دیگر عنوان هم در همین بازه زمانی منتشر می شود. پس تا معرفی رسمی زمان چندان باقی نمانده است و باید خودتان را آماده کنید!
منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش همین گرافیک رو pc میدونی سیستم چند میلیونی می خواد؟
کنسولا فقط 1.400 قیمتشونه ، سیستم این قیمتی فیلم نمیشه باهاش دید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)