این صحبت "سفره ای پهن بوده و ..." صحبت بی راهی نیست، ژرونالیست های زیادی همین صحبت رو کردن، چند نمونه رو میارم:
Gabriel Marcotti ژورنالیست سرشناسی که برای The Times، ESPN، Corriere dello Sport و ... مطلب می نویسه
یا پادکست می گذاره این جایزه رو با "خیریه" مقایسه کرده، خیریه ای که معتقده مسی بهش نیازی نداشت:
FIFA's Technical Study Group still awarded him the Golden Ball as Player of the Tournament, a decision that
will rankle and, frankly, smacked of the kind of charity a player of Messi's magnitude really doesn't need
Ian Macnitosh ژورنالیست ESPN و منتخب Soccerlens مسی رو حتی بهترین بازیکن آرژانتین ندونسته (ماسکرانو رو
بهترین دونسته) و تصمیم فیفا رو "مسخره" دونسته:
Messi was barely the best player in the Argentina squad, let alone in the entire tournament
on the last night, his utter disregard for the ridiculous decision to award him the Golden Ball
John Brewin ژورنالیست دیگه ای از ESPN بهترین عملکرد مسی رو در دور گروهی دونسته و معتقده که با پیش رفتن
در تورنومنت و حساس شدن بازی ها عملکرد مسی روند معکوس داشته، مسی رو در نیمه نهایی و فینال "محو" دونسته
و حالتی که مسی موقع دریافت جایزه داشت رو "شرمندگی مسی از انتخاب در عین عدم استحقاق جایزه" دونسته.
Messi looked almost ashamed to be proclaimed as the best
مثال های زیاد دیگه ای وجود داره که بعضی هاش رو احتمالا در پایگاه های داخلی دیدید.
از بازیکنان سرشناس هم صحبت های مشابه زیادی وجود داره، دو سه نمونه:
واکنش مارادونا به عنوان هموطن و حامی مسی، به انتخاب مسی: (جایزه رو با تبلیغات یکی دونسته)
"مسی؟ من بهشت رو بهش تقدیم می کنم." "اما این درست نیست که شخصی چیزی رو ببره، چیزی
که نباید می برده (مستحق نبوده)، صرفا به خاطر تبلیغات (بهش تعلق بگیره)"
نستا که حتی به هواداریش از مسی اعتراف می کنه هم انتخاب رو زیر سوال برده: "مسی بهترین بازیکن
دنیاست اما در این جام بازیکنان زیادی بودند که بیشتر مستحق بردن این جایزه بودند."
در ادامه از جمله از مولر، جیمز رودریگز، ماسکرانو... اسم برده.
یا صحبت گولیت که "باور نمی کنم" و موارد دیگه.