هیچ شکی نیست که المان برنده میشه . با اینکه خودم آرژانتینو بیشتر دوس دارم.
المان تا الان حریفاشو خیلی راحت شکس داده .
هیچ شکی نیست که المان برنده میشه . با اینکه خودم آرژانتینو بیشتر دوس دارم.
المان تا الان حریفاشو خیلی راحت شکس داده .
تقریبا دو روز دیگه مونده تا فینال جام جهانی، من خیلی احتمال میدم که یک بازی بسیار سنگین برای آلمان باشه و به هیچ وقت نباید منتظر یک قهرمانی ساده باشیم.
جالبه ایتالیا و برزیل هر دوشون بین قهرمان سوم و چهارم، 24 سال فاصله بوده.
الان آلمان هم همین وضعیت داره و بعد از 24 سال می تونه قهرمانی چهارمش رو بدست بیاره.
همونطور که فوتبال به تیم بایرن یک قهرمانی اروپا بدهکار بود به نظرم به این تیم آلمان هم یک قهرمانی جهان بدهکاره، اونجا که حسابش رو صاف کرد و انشالله اینجا هم همینطور عمل کنه
از بین "خدیرا" برای آلمان و "دی ماریا" برای آرژانتین قطعا یکی از اونها دهمین نفری در تاریخ خواهد بود که در یک سال به طور همزمان مهم ترین جام های باشگاهی و ملی ممکن برای هر بازیکن یعنی لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی رو فتح می کنه.
تا به حال 9 بازیکن موفق به رسیدن به این افتخار بزرگ در یک سال شدند:
7 نفر از این 9 نفر آلمانی هستند که همگی در یک دوره و در یک نسل طلایی در کنار هم و در یک تیم باشگاهی (بایرن مونیخ) و یک تیم ملی (آلمان) مشترک حضور داشتند.
بکنبائر، برایتنر، شوارزنبک، سپ مایر، اولی هوینس، کاپلمن و گرد مولر که در سال 1974 در فرمت قبلی لیگ قهرمانان در فینال مقابل اتلتیکو مادرید و در فینال جام جهانی مقابل هلند پیروز شدند.
(عکسی از تیم 1974 آلمان)
2 نفر باقیمانده در عصر جدید لیگ قهرمانان این موفقیت رو کسب کردند که هر دو در رئال مادرید حضور داشتند:
کریستین کارمبو هافبک فرانسوی رئال مادرید که در سال 1998 در فینال لیگ قهرمانان مقابل یوونتوس و در فینال جام جهانی مقابل برزیل پیروز شد.
روبرتو کارلوس مدافع چپ برزیلی رئال مادرید که در سال 2002 در فینال لیگ قهرمانان مقابل بایرلورکوزن و در فینال جام جهانی مقابل آلمان پیروز شد.
(که اینجا در یک عکس حضور دارند)
Last edited by City 17; 12-07-2014 at 11:57. دليل: تصحیح عکس
البته این رونالدوئه نه کارلوس![]()
(که اینجا هر دو در یک عکس حضور دارند)
Click here to view the original image of 634x450px.
![]()
روبرتو کارلوس رو من تو عکس نمیبینم !!!![]()
کلوزه راجع به زمان بازنشستگی خودش: "متاسفانه من هنوز می تونم بازی کنم، باید ببینیم تا کی می تونم جسدم رو همراه خودم بکشم!"
Unfortunately, I can still play. We'll see how long I'll drag my corpse with me
درسته عکس اول اشتباه بود، تصحیح شد.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پیش نمایشش از بازی آلمان و آرژانتین نکات جالبی نوشته :
*ژرمن ها هشتیم باری است که به فینال می رسند و از این جهت رکورد دار هستند. سه بار قهرمان شدند. اونها از 4 فینال اخیر فقط یک بار قهرمان شدند. (1990 در مقابل آرژانتین)
*آلمان از 1954 تا به الان در هر دهه حداقل به یک فینال جام جهانی رسیده (1954, 1966, 1974, 1982-86, 1990, 2002 و 2014).
*آرژانتین پنجمین فینالش رو انجام میده که در 4 بار اخیر دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی حاصل کارش بوده.
*امسال، سومین فینال بین این دو تیم خواهد بود که پر تکرار ترین فینال بین دو تیمه.
*این دهمین باری است که دو تیم از آمریکای جنوبی و اروپا در فینال مقابل هم قرار می گیرند و تا اینجا آمریکای جنوبی با 7 برد از اروپا پیش است.
*دو تیم برای هفتمین باری است که در جام جهانی با یکدیگر بازی می کنند. برزیل -سوئد و آلمان -یوگوسلاوی/صربستان هم همین وضعیت رو دارند.
*آلمان در شش مصاف گذشته ی خود با آرژانتین در جام جهانی، سه برد و تنها یک باخت رو بدست آوردند و در ضربات پنالتی هم در مقابل آرژانتین پیروز بودند (2006).
*آرژانتین در این دوره 4 کلین شیت داشته و آلمان 3 تا.
*با اینکه دو بازی آرژانتین در مرحله حذفی به وقت اضافه کشیده شده ولی اونها در این مرحله فقط یک گل دریافت کرده اند.
*آلمان در 17 بازی بازی بین المللی شکست ناپذیر بودند (12 برد و 5 تساوی).
*آرژانتین در این دوره ی هیچ وقت از حریف خودش عقب نیوفتاده و آلمان هم فقط 8 دقیقه از حریفش عقب بوده ( در مقابل غنا).
*ژرمن ها در 4 مصاف پنالتی خودشون در جام جهانی هر 4 تا رو بردند ولی این نتیجه برای آرژانیتن 4 از 5 دفعه هست.
*میروسلاو کلوزه بیشترین گل (16) رو در جام جهانی داشته و اگه تعداد گل های بازیکنان فعلی آرژانتین رو باهم جمع کنیم بازم به رکورد کلوزه نمی رسه.
*تنها لوتار ماتئوس بیشتر کلوزه در جام جهانی بازی کرده (25) و کلوزه و مالدینی 23 بازی دارند.
*مولر (2010-2014) و کلوزه (2002-2006) تنها بازیکنان تاریخ هستند که در دو جام جهانی متوالی 5 گل یا بیشتر به ثمر رسوندند.
*کلوزه اکنون در بین بازیکنان دو تیم، تنها نفری است که قبلا در فینال جام جهانی بازی کرده.
*مولر می تواند اولین بازیکنی شود که در دو جام جهانی متوالی کفش طلا را برده است.
*مسی با خلق 21 موقعیت گل، از این نظر در تورنومنت امسال رکورد دار است.
*دیگر رکورد مسی در این جام داشتن 68 دریبل است که 39 تای آن انجام شده.
*مسوت اوزیل در بین بازیکنان آلمان بیشترین موقعیت گل رو خلق کرده (15).
*ماسچرانور بیشتر پاس (509) و بیشترین تکل (28) را در این تورنومنت داشته است.
*آندره شورله سه گل خودش رو فقط در 156 دقیقه به ثمر رسونده.
*تیم هاوارد بیشترین سیو رو در مسابقات داشته (27) و بعد اون مانول نوئر (23) قرار دارد.
*مسی تاکنون 5 گل در جام های جهانی به ثمر رسونده که هیچ کدام از آنها در مراحل حذفی نبوده.
ننگ باد که آلمان ببازه و بریم مخفی شیم...مثل مرد میمونیم پیش تیممون...
و از بازی درخشان تیممون در جام یاد میکنیم(پدر لوو رو هم درمیاریم)
________
![]()
اگه به دعای منه...اگه به نوبته اصن اقا ارژانیتن ببره...
من تا فردا زیر کولر آبدوغ خیار بخورم، و به بازی فکر نکنم تو بازی رخ آنچه باید میده(کاری مشترک از سرهنگ و جواد)،
تا فردا هزار جور تحلیل کنم و منتشر کنم باز هم همون رخ میده...مگر اینکه به اثر پروانه ای معتقد باشیدD:
اینجوری کری نمیخونن که...هر کی بلده بیاد بخونیم![]()
Last edited by Arash4484; 12-07-2014 at 21:49. دليل: بازگشت به سنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)