اونجا که گفت فکر کردم بوی سمور میاد ولی بعدا فهمیدم بوی سمور نیست منظورش چه بویی بود؟
علیخانی هم گفت بینندگان ما خودشون می فهمن چه بویی بوده
اونجا که گفت فکر کردم بوی سمور میاد ولی بعدا فهمیدم بوی سمور نیست منظورش چه بویی بود؟
علیخانی هم گفت بینندگان ما خودشون می فهمن چه بویی بوده
حتما بوی جسد شوهرش بود
به نظرت چی بوده ؟
بوی سمور ؟!
این دوستان کجا زندگی میکردن که اینقدر با بوی سمور آشنا بودن ؟
زنه گفت صداي جويدن ميشنيده براي همين فكر كرده شايد سمور بوده
منم نظرم روی بوی جسد هست ولی گفتم شاید بوی دیگه ای منظورش بوده
چون بوی جسد که چیزی نیست نشه تو تلویزیون گفت.
بوی جسد چیزی نیست گفتنش ولی بخواد راحت بگه بوی جسد شوهرم بوده خب خیلی سخته و براش تداعی خاطرات تلخ گذشته میشه
آقا خدا وکیلی دم این نفر آخری که گفت نمیبخشم گرم!
خیلی خوشم اومد.
اون چه حروم زاده ای بوده که با دوستاش ریختن کوچه رو بستن, با چاقو زدن تو جمجه, بعد نذاشتن کسی ببره بیمارستان. تازه با نقشه قبلی هم این کار رو کرده! 17 روز تهدید کرده. اگه این رو ببخشن فردا دوباره این کار رو میکنه.
بعد جالبه که علیخانی ناراحت میشه که چرا نبخشید.
انتظار داشت هر کی میاد تو برنامه اش ببخشن. فکر کرد چون طرف رو به یه برنامه پرطرفدار دعوت کرده, طرف حتما آخرش میبخشه اعتبار برنامه میره بالا.
Last edited by smahdis; 21-07-2014 at 19:42.
ویرایش شد ...
Last edited by CONSTANTLY1317; 21-07-2014 at 20:19.
واقعا خیلی حال کردم که این نفر اخری که اومد نبخشید . بعضی وقت ها یه اشتباهی پیش میاد و یه نفر میمیره ادم به خودش میگه و یه جورایی خودش رو راضی میکنه که اره چندان عیبی نداره و یه اشتباه بود و یهو اتفاق افتاد ولی دیگه تو این داستان اخری خیلی نامردیه که بعد از 17 روز نقشه بکشن و گروهی بیان در خونه طرف و موتور رو هم بزارن سر کوچه تا ماشینی نتونه بیاد کمک کنه بعد با قمه بزنن تو جمجمه طرف . دیگه خیلی نامردیه .
بعد جالبه که علیخانی ناراحت میشه که چرا نبخشید.
دوست عزیز البته علیخانی چندان هم ناراحت نشد و از اول هم میگفت که حقتونه و هیچکی نمیتونه شما رو از این حق محروم کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)