سلام
عنـــوان تاپیک تــغییر کـــرد . به دلایلی که همه دوستان میدونن .![]()
موفق باشین
قربان شما : شاهین کینگ
سلام
عنـــوان تاپیک تــغییر کـــرد . به دلایلی که همه دوستان میدونن .![]()
موفق باشین
قربان شما : شاهین کینگ
خيلي چيز بايد بگم كه نمي گنجه و وقتش نيست الان و جاش نيست بگذريم ولي سوال كردن كه انقدر اطمينان يا ميشه گفت برعكس ترديد نمي خواد فوقش سوالت جواب داده نميشه ديگه ضرري كه نمي بينينوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
كاراتم باز ميگم قشنگه در مورد كارها كه دوستان نشون دادن و جواب نقل قول بالا را دادي هم اشتباه فكر مي كني حالا از نظر ساده جلوه دادن كنار از نظر خودت و اطمينانت ... بگذريم
خيلي به كارات مينازي.نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
خيلي ها هستن كه كاراشون صد برابر بهتر از شما است.
كارات خيلي خيلي كوچيكن.
بابا تسليم
کارهام خوب خودم گفتم که اوچیکن (راستش حال ندارم یه کار گنده درست کنم)
در ضمن سوالامو می پرسم اگه جواب بدین خیلی بارتون
1.چطوری می شه تو render از filter های photoshop هستفاده کرد ؟ توی video post
2. چطوری می شه یک جسم رو به چندین جسم تقسیم کرد که هر کدوم یک جسم جدا باشه و همشون رو هم همون جسم اول شه
3. چطوری می شه توی reactor کاری کرد که م÷لا وقتی 2 جسم در هم م÷ل زنجیر قفلن با یه حرکت سریع از هم جدا نشن
4. چطوری می شه کیفیت render ا mentalray رو م÷ل lighttracer و تو این مایه ها کرد (منظورم م÷ل وقتی کا باهاش با bounces رندر میگیرم )
ممنون می شم جواب بدین
آقای king هم که خیلی لطف کردین اسمشو عوض کردی خدا خیرت بده پیر شی
دوست من در مورد سوال شماره 3 امروز سعي ميكنم برات توضيح بدم با تصوير البته اگه منظورتو دروست متوجه شده باشم .نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
![]()
بله کارهای دوستان رو دیدم . واقعا شاهکار بودنوشته شده توسط s2005
![]()
![]()
![]()
![]()
الان باز می گن مغروری 1 ساعت نصیحت می کنن![]()
![]()
خواهش مي كنم ولي دوست من منظورت از حركت سريع چي منظورت وزن در ريكتور چون نمي خوام وقتي دارم برات مي نويسم منظورم اشتباه باشه برام كاملا توضيح بدهنوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
مرسي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)