تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 92

نام تاپيک: ماتریس و نوت بوک های جدید گیمینگ MSI

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خود من یکی از دلایل اینکه ام اس آی میخوام بخرم همین موسه...خودش خیلی منو ترغیب کرد به ام اس آی...وگرنه y50 لنوو هم چیز بدی نیست...لمسی هم داره تازه.این عکس موسه است...ببینید و لذت ببرید و به ماتریس فحش بدهید...فحش ناموسی باشه فقط لدفا..

2. این کاربر از severusss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فنت برات بچرخه
    آقا میتونی امتحان کنی رنگ کیبورد ها رو میشه به صورت دکمه به دکمه هم تنظیم کرد؟

حیف که ماتریس طبق معمول به خاطر 50 دلار ناقابل مدل بالاتر رو وارد نکرد!!!
    (هر سری همین کارو می کنن فروش کم میشه بعد میرن دیگه وقتی کار از کار گذشته کانفیگ بالاتر وارد می کنن!)
    خدایی همین لپتاپ با gtx860 چی می خواست باهاش رقابت کنه تو این قیمت و داخل ایران؟!!

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

حالا تا بعد ماه رمضون وایمیسم من اگه lمدل بالاتر این اومد میگیرم اگر نه اگر y50 اومده بود میگیرم در غیر اینصورت همین رو میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

ممنون از همه دوستان ناقابله
    در مورد رنگ ابی پایین تاچ پد اون نور مونیتور که افتاده روش چون دور تا دور تاچ پد براقه
    در مورد موسش هم اصولا بعد یه مدتی اتصالی پیدا میکنن
    در مورد رنگ دکمه به دکمه هم من نتونستم این کارو انجام بدم.فک نمیکنم این قابلیتو داشته باشه.کلا کیبورد سه قسمت که میشه رنگ هر قسمتو عوض کرد.
    در مورد ویندوز هم روی خودش بود که یه ویندوز شرکتیه
    اون موس نارنجیرو چطوری میشه گیرش اوورد؟

6. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از همه دوستان ناقابله
    در مورد رنگ ابی پایین تاچ پد اون نور مونیتور که افتاده روش چون دور تا دور تاچ پد براقه
    در مورد موسش هم اصولا بعد یه مدتی اتصالی پیدا میکنن
    در مورد رنگ دکمه به دکمه هم من نتونستم این کارو انجام بدم.فک نمیکنم این قابلیتو داشته باشه.کلا کیبورد سه قسمت که میشه رنگ هر قسمتو عوض کرد.
    در مورد ویندوز هم روی خودش بود که یه ویندوز شرکتیه
    اون موس نارنجیرو چطوری میشه گیرش اوورد؟
    والا من یه کاری که باهاش خیلی حال میکنم ویدئو و عکس های به اصطلاح Unboxing خریدارا و کاربراست که تو یوتیوب و فروم ام اس آی منتشر میکنن...dragonarmy.msi.com
    خب تو بعضی از کشورا ام اس آی این موس رو تو کارتن لپ تاپ قرار داده...و همیشه هم همین موس بوده...نمیدونم چرا تو ایران یک دفعه فرق میکنه...
    اگه نمایندگی ام اس آی تو بازار موبایل داشته باشه به صورت جداگونه،ورگرنه فک نکنم بتونی تو ایران گیر بیاری به این سادگی...
    چون حتی تو فروشگاه های اینترنتی خارج و خود ام اس آی و حتی آمازون هم من گشتم،فروش نمیره،فقط رو لپ تاپ ارائه میشه..

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، اولا تبریک میگم بابت خریدتون بقول بچه ها ایشالا فنش براتون بچرخه ؛)
    من چنتا ویدیو تو یو توب از این لپتاپ دیدم که تقریبا اکثرا از دمای بالای این لپتاپ موقع بازی و حتی کارای معمولی ناراضی بودن ، اگه امکانش هست موقع بازی دما های سی پی یو و جی پی یو رو چک کنید و اینجا قرار بدید ، آخه تنها نگرانی من برای خرید این لپتاپ همین دمای بالاشه و برای من که تو اهوازم یه نگرانی عمده به حساب میاد!
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

بعید میدونم توی دما مشکلی داشته باشه. خوبی گرافیک 850 اینه که با مصرف 2/3 گرافیک 765 همون کارایی رو داره میده و مصرف کمتر یعنی دمای کمتر طراحی داخلی لپتاب فک نکنم تغییر خیلی خاصی کرده باشه و اگر هم کرده باشه بهتر شده. بنابراین مشکل دماش مطمئنا خیلی کمتر از 765 هست.

10. این کاربر از sajjadgameactor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

تو دما این لپ تاپ به نظرم ضعیف عمل کرده.
    تو حالت کاملا عادی سمت چپ دستگاه گرمه مخصوصا سمت چپ موسپد و بالای موس پد هم خیلی داغ میشه تو حالت عادی
    تو حالت گیم هم گرماش خیلی بیشتر میشه و اگه به قسمت الومینیومی کنار سمت چپ دسن بزنی حس مسکنی دستت میسوزه و لی چند ثانیه بعد عادت میکنی به دماش به خاطر همین حتما باید تو همه شرایط زیرش کول پد خوب باشه.
    البته دلیل این گرمای زیاد تو بدنه شاید جنس الومینیومی بدنه باشه که گرما رو از قطعات به خودش میگیره.
    ولی کلا لپ تاپ هاتیه.
    سمت راست در همه شرایط خنکه
    تو بازی هم وقتی دستتو جلو فن میگیری کاملا میسوزه و باید برش داری که البته این یعنی فن داره خیلی خوب گرما رو دفع میکنه.ولی از اون طرف یعنی گرافیک خیلی دماش بالاس
    در مورد چک کردن دما هنگام بازی نمیدونم چطوری باید اینکارو حین بازی انجام بدم.
    اونای که از دمای لپ تاپ تو کارای عادی ناراضی بودن کاملا حق داشتن.

12. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    برای پیدا کردن دماهای سی پی یو و جی پی یو از برنامه های زیر استفاده کنید خیلی خوبن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من بیشتر میترسم کار در دمای زیاد برای لپتاپ در طولانی مدت مشکل ایجاد کنه و استهلاک ش رو بیشتر و عمرش رو کمتر کنه وگرنه تا ۱۰۰ درجه هم دما بالا بره مشکلی فکر نکنم پیش بیاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

تقریبا حداکثر دما همون حدود 100-105 هست برای سی پی یو و گرافیک های فعلی. این لپتاب با گرافیک 765 توی سخت ترین شرایط تست به 95 میرسید. ولی فک کنم با گرافیک 850 زیر 90 درجه باشه. این مواردی که دوستمون گفتن کاملا عادی هست و باقی لپتاب ها هم از نظر دما چیز بهتری نیستن. با این حال من خودم تست نکردم و هنوز review های خارجی هم از این مدل جدید تست دما نداشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •