من با نسخه قبلی خیلی بیشتر حال کردم
اینو داستانیشو تا یه جایی رفتم شیفت دیلیتش کردم
البته شاید حضور جی تی ای هم بی تاثیر نباشه و از وقتی نصبش کردم سراغ فیفا 15 هم نرفتم![]()
من با نسخه قبلی خیلی بیشتر حال کردم
اینو داستانیشو تا یه جایی رفتم شیفت دیلیتش کردم
البته شاید حضور جی تی ای هم بی تاثیر نباشه و از وقتی نصبش کردم سراغ فیفا 15 هم نرفتم![]()
سلام.
منم موافقم.اصلا مثل تاپیک ام کی 9 نیس.
اخه چرا دیلیت؟مگه مشکلی داشت؟بازی که خیلی خوب شده.
جی تی ای کلا باعث و بانی همه ی این مشکلاته.از زمانی که اومده هم دارن اونو بازی میکنن و سراغ بقیه نمیرن.
کلا زیاد حال و هوای کامبت رو نداره
با شخصیت های جدیدش هم اصلا حال نمیکنم
با تغییرات کارکترهای قدیمی هم زیاد حال نکردم![]()
شخصیت های جدید باید روشون زیاد کار میشد مخصوصا کوتال کان که اصلا قدرت و ابهت شاوکان رو نداره درسته کاراکتر کم داره ولی دی ال سی ها تو راهن.
*امید کجایی ببینی MK به چه وعضی افتاده.*:-D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان با چه کرکی بازی اجرا کردن
من نسخه 9 dvd گرفتم همراه با dlc sub zero کرک و هاتفیکس - رو فایل اجرایی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
اون اپدیت 2گیگی ریلودد حتمن لازمه برا اجراش؟
کدوم نسخه رو باید دانلود کنم؟
Mortal Kombat X-Proper RELOADED یا Mortal Kombat X-Black Box
انصافا بازی فوق العاده عالیه، حالا درسته من به خاطر نبودن نوب و اسموک و رین و... دل خوشی ازش ندارم، اما واقعا دیگه وقتش بود چنتا کاراکتر جدید هم ببینیم
نمیشه از تنوع زیاد فینیشنگ ها گذشت، یه سری چیزارو گرفتن(استیج فاتالیتی) و یه سری چیزهای دیگه دادن(فکشن کیل و.... البته انجام بعضی بروتالیتی ها شرایط سخت و زیادی داره) که کنار اومدن باهاش شاید سخت باشه چون به قبلی ها عادت کرده بودیم، شاید تگ تیم تنها چیزی بود که نباید از بازی گرفته میشد، چون میشد چند نفره هم بازی رو انجام داد و لذت برد
یه ترینری چیزی بیاد این ایزی فاتالیتی ها هم نامحدود بشه خیلی خوبه
یه سوال، این ترمور مگه قرار نبود قابل بازی باشه پس کوش؟
هر کدوم زورت میرسه![]()
بله دقیقا باید اون رو نصب کنید
تریمور قابل بازی هست ولی نه الان.
دی ال سی ها جدا از هم میان.مثلا دی ال سی جیسن وورهس بعد دو روز دیگه قابل دانلود و بازی میشه.
فردا شب ساعت دوازده و نیم هم استریم تویچ دارن برای معرفی جیسون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)