فعلا در مورد كنكور 94 هيچ چيزي رو باور نكنين چون خيلي زوده كه تصميمي براش گرفته شده باشه.
اگه اين اتفاق بيافته هم خيلي خوبه چون راحت ميتونين سر جلسه آب و آبميوه بخورين تا هم قند خونتون افت نكنه هم آب بدنتون تامين شه
فعلا در مورد كنكور 94 هيچ چيزي رو باور نكنين چون خيلي زوده كه تصميمي براش گرفته شده باشه.
اگه اين اتفاق بيافته هم خيلي خوبه چون راحت ميتونين سر جلسه آب و آبميوه بخورين تا هم قند خونتون افت نكنه هم آب بدنتون تامين شه
ریاضی-فیزیک
عربی تغییرات داشته (البته بیشترش حذفی بوده)
شیمی دوم و سوم هم تقریبا عوض شده (اینم بیشتر حذف داشته فقط حذفاش مهم بودن مثل کارای رونگتن حذف شده از دوم و از سوم هم محاصبه آنتالپی با انرژی پیوند حذف شده و مسائل هم جابه جا شدن تو فصلا و ... )
دینی هم تغییر داشته بعضی تیتر ها حذف و اضافه شده ، آیات هم به همین صورت
بقیه درسا تا جایی که من میدونم تغییر آنچنانی نکرده.
خیلی خیلی خیلی ممنونیم
( پست رزرو )
با عرض سلام احترام و آرزوی شادکامی و بهروزی خدمت تمامی دوستان گرامی...
بی مقدمه برم سر اصل مطلب :
ظاهرا کنکور امسال(93) به نسبت سال های قبل سخت تر یا بهتره بگم مفهومی تر طرح شده بود و واقعا بسیاری از داوطلبان رو که به سوالات سال های قبل تکیه کرده بودن شوکه کرد... بنده در باره کنکور و بیشتر درباره آزمون انسانی و مقایسه اون با کنکور سال های قبل چندین سطری مینویسم امیدوارم که مفید واقع بشه.
همونطوری که میدونید تعداد کتاب های رشته انسانی به نسبت رشته های دیگه( تجربی و ریاضی) بیشتره حدود 35 تا 40 تا کتاب که بعضا مطالب خوندنی هستن غیر از دروس عمومی و دروسی مثل فلسفه و منطق و ادبیات اختصاصی وعربی اختصاصی و..
میشه گفت تقریبا بین 40 تا 50 درصد دروس حفظی هستن مانند اجتماعی , تاریخ , جغرافیا , اقتصاد و...
طبیعتا با توجه به حجم نسبتا زیاد این دروس(خواندنی ها) و تغییرات کتب درسی به هیچ عنوان نمیشه به سوالات سال های قبل تکیه کرد بلکه تنها اصلی که میتونه شخص رو به موفقیت در این دروس نزدیک کنه مطالعه و ریز خوانی کتاب های درسیه., در این دروس حل تست ها فقط میتونه به عنوان راهنما بگه که از جایی هم که حتی فکرشو نمیکردین هم سوال طراحی میشه ! مانند جداولی که معمولا با بی اعتنایی داوطلب روبرو میشن برعکس دروسی دیگه ای مثل عربی و فلسفه و منطق و حتی روانشناسی رو که بنده به عنوان درسی خوندنی مطرح کردم باید مفهوم خوانی بشه + اینکه حتما تست های متعددی کار بشه چرا که خوندن درسنامه بدون زدن تست هیچ گونه کمکی به شخص نمیکنه چرا که مطالب خصوصا برای انسانی ها حجیم هست و گاها تست طوری طراحی میشه که با یه نکته میشه حلش کرد و گاهی هم واقعا تست مفهومی هست که در هرصورت عدم تست زدن باعث از دست دادن زمان میشه که در کنکور هم زمان مثل طلا میمونه... بنده با اینکه وقت زیادی روی ریاضی و زبان گذاشته بودم حتی وقت نکردم به یه سوال ازشون جواب بدم... نکته جالب اینکه بنده به بحث مدیریت زمان واقف بودم و همزمان با تست زدن زمان رو هم مدنظر داشتم اما مفهومی شدن سوالات امسال نزاشت بنده بتونم حتی تمامی سوالات دینی رو هم جواب بدم... چه برسه به زبان ! یعنی بنده تقریبا سر سوال هفتاد بودم که ساعت شد 9.15 دقیقه و دفترچه های عمومی جمع آوری شد... وقتی دفترچه اختصاصی رو باز کردم گفتم دست آخر به سوالات ریاضی جواب میدم اما وقتی همه سوالا رو حل کردم فقط پنج دقیقه وقت داشتم که به 20 تا سوال ریاضی جواب بدم که ترجیح دادم اصلا جواب ندم چرا که ممکن بود حالت اضطرابی که به بنده غالب شده بود و جو جلسه (نفر آخر بلند شدم) باعث شه که همون یکی دو تا سوالی رو هم که میخواستم حل کنم اشتباه بشه لذا ترجیح دادم اصلا ریاضی هم نزنم ! سوالات به شدت مفهومی بود و هر سوال اقتصاد و علوم اجتماعی حدود 4 تا سوال ! بود نه یکی؛ سوالات فلسفه و منطق که واقعا مفهومی طرح شده بود بنده با توجه به مطالعم در این درس روی حداقل 75 درصد حساب میکردم (حتی با توجه به درصد آزمون های سنجش) اما با توجه به کلید سازمان سنجش چیزی حدود 50 درصد جواب دادم
حتی سوالات روانشناسی هم مفهومی بودن و نه صرفا متن کتاب...
همه ی این ها رو گفتم که دوستان بدونند کنکور سال به سال داره مفهومی تر طراحی میشه چرا که اساتید و معلمین طراح سوال به منابع صوتی و تصویری و خواندنی کنکور (گاج , خیلی سبز , نشر الگو, شبقره , تخته سیاه , مبتکران ,مهرو ماه ,راه اندیشه وهمچنین بزرگترین دکان کنور یعنی قلمچی!.... )کاملا آگاه هستن و میدونن که اگر سوال حتی در حد سال گذشته بخواد طرح شه باید ظرفیت دانشکده های دولتی رو حداقل دوبرابر کنند و به فکر آینده و... فارغ التحصیلا باشن درنتیجه این هست که سوالات کنکور هر سال داره مفهومی تر و نه الزاما سخت تر طراحی میشه تا همواره ملاک عمل برای گزینش دانشکده های دولتی مستعد ترین افراد باقی بمونه.
بعضی از افراد مثل من با توجه به مسایلی مانند سن و سال ... شغل و... این کنکورآخرین کنکور مقطع کارشناسیم محسوب میشد اما دوستان گرامی که به هر نحو امسال رو سهل انگاری کردن و ... مطمئن باشن با توجه به روندی که داره برای طرح سوالات طی میشه از یکی دو سال آینده نمیشه با یه سال پشت کنکور موندن جبران مآفات رو کرد بعضاَ بودن افرادی که یه سال پشت کنکور موندن در سال های گذشته اما سال بعدش حتی در رشته ای دیگه بهترین رشته و دانشگاه رو قبول شدن ... ولی دیگه امکانش خیلی کمه که اینطوری بشه... پس واقعا افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع عالی رو دارن و امسال به نظرشون میاد که به هر نحو نتونستن به مطلوبشون برسن از همین الان جامع و مانع جلو برن یعنی هم درس بخونن هم تست بزنن و هم مدیریت زمان داشته باشن .
نحوه محاسبه تاثیر قطعی معدل هم با ذکر مثالی این طوری خواهد بود با توجه به تاثیر قطعی 25 درصدی معدل برای کسانی که دیپلم رو سال 92 گرفتن:
نمره کنکور=75 درصد
نمره دیپلم =25 درصد
مثال :
شخصی کتبی ادبیات رو 20 گرفته :::: از 25 درصد 25 رو میگیره
توی کنکور ادبیات رو 100 زده ::::: از 75 کل 75 رو میگیره و 25+75 =100 نمره ادبیات شخص مورد نظر.
اما برای واضح تر شدن یه نمره و درصد دیگه رو انتخاب میکنیم.
شخصی کتبی زیست شناسی رو 15 گرفته ::::این شخص از 25 درصد 18.75 درصد رو دریافت میکنه.
و همین شخص توی کنکور زیست رو 60 درصد زده که از 75 درصد 45 درصد رو دریافت میکنه که با 18.75 جمع میشه و درصد زیست شخص میشه :63.75 =نمره زیست شخص مورد نظر
همچنین کسانی هم که امتحاناشون کتبی نبوده و در کل مشمول سوابق نیستن نمرشون از صد محاسبه خواهد شد. بدون تغییر.
نمره آزمون (کنکور) تاثیر: 75 درصد مستقیم نحوه محاسبه : نمره کسب شده درآزمون ضرب در 75 تقسیم بر 100= درصد اکتسابی در ازمون. نمره کتبی نهایی تاثیر :25 درصد مستقیم نمره نهایی کسب شده ضرب در25 تقسیم بر 20 =درصد اکتسابی در امتحانات نهایی درصد تلفیقی بدست آمده (اخرین نمره که ملاک عمل برای گزینش خواهد بود)= درصد بدست آمده در آزمون+درصد بدست آمده از امتحانات نهایی.
مثال :شخصی در درسی نمره 14 کسب کرده و در آزمون 65 درصد پاسخ داده است
14×25÷20=17.5درصد کتبی
65×75÷100=48.75درصد آزمون
48.75+17.5=66.25 ملاک عمل
با تشکر از وقتی که گزاشتید و مطالعه کردید.
این قسمت کاملا اشتباهِ و خبری از همچین محاسباتی نیست -
به درصد به دست آمده و نمره نهایی کسی دست نمیزنه! درصد های کنکور تو هر درس تراز بندی میشه نمره های نهایی هم تراز بندی میشه و تراز نهایی تو تراز کنکور تاثیر 25% ــی داده میشه.
سلام
من سرباز هستم و لیسانس حسابداری از پیام نور دارم
میخوام تو این یه سالی که از خدمتم مونده کنکور تجربی بدم واسه دندانپزشکی
حالا اگه میشه دوستان در مورد کلیات کنکور تجربی یه توضیحی بدن
چون رشته دبیرستانم هم ریاضی بوده
در طول روز هم تقریبا 8 ساعت وقت آزاد دارم آیا میشه تو این یه سال به اون حد برسم که دندانپزشکی قبول شم؟
در خصوص تاثير سوابق تحصيلي، پك سنجش در سال 91 گفته بود كه تراز گرفته ميشه
دوست عزیز من به صورت کلی گفتم ...
چون قانونا هم نباید این طور باشه چرا که مثلا یه درس مثل ادبیات که برای رشته انسانی تاریخ ادبیات اصلا نهایی نیست! + اینکه ادبیات سه نهایی و ادبیات پیش دانشگاهی هم نهایی هست و اینکه حدود 10 سوال از تاریخ ادبیات میاد که اصلا نهایی نیست ! به هیچ عنوان نباید بیان و به صورت مستقیم درصد صفر شما + نمره 20 شما که میشه 25 درصد رو با هم جمع کنند و 25 درصد بزران جای ادبیات شما ... بلکه منظور بنده کلیت این قانون بود و وارد جزییات نشدم . اگر بخوان این طور حساب کنن باید حتی امتحان سال دوم + امتحانات نهایی پیش رو حساب کنن. .
امسال نمونیم که شغل فعلی برامون همیشگی میشه! ... دیگه بقیش هیچی . با 25 سال سن دیگه نمیتونم کنکور بدم![]()
Last edited by مُعین; 11-07-2014 at 15:44.
منظور از تراز گرفتن چیه؟
به طور کلی به نفع منه که رشته م تجربی نبوده؟
اصلا میشه از ریاضی تو تجربی شرکت کرد بدون قید و شرط؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)