تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال از دید شما کیست؟

راي دهنده
101. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پله

7 6.93%
  • بکن بائر

6 5.94%
  • کرایف

1 0.99%
  • پلاتینی

0 0%
  • مارادونا

15 14.85%
  • فن باستن

0 0%
  • زیدان

34 33.66%
  • رونالدو (برزیلی)

10 9.90%
  • مسی

16 15.84%
  • کریستیانو رونالدو

7 6.93%
  • رونالدینیو

0 0%
  • سایر بازیکنان

5 4.95%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بهترين بازيكناي جهان بدون شك مارادونا و زيدان بودن. با توجه به فيزيك بدني نوع بازي و تاثير گذاري و محارتهاي فردي و قدرت بدني....

با احترام به بقيه ولي بقيه رو بريزين دور....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با احترام به نظر بقیه دوستان به زیدان رای دادم.....به نظرم بازیکن جالبی بود.تولدشم مبارک....

3. 2 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مسی و مارادونا

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

این پست شما اکثرش برمی گرده به 2010 که من علاقه ای به ادامه اش ندارم چون صرفا یک نصف خط در بین پست 16 خطی من بود و خیلی نکته مهمی هم نبود، به هیچ کدوم از موارد اصلی که نپرداختید.
    ببخشید یعنی ما بیایم در مورد عملکرد یک بازیکن یه ادعا بکنیم ("آرژانتین در 2010 به جز یک مورد در همه گل ها مسی نقش داشته") و آمار غیر واقعی بدیم
    و پستمون رو روی اون ادعا بنا کنیم و یه برداشت خاص القا کنیم، بعد که با توضیح مستند خلافش ثابت شد، بگیم خیلی نکته مهمی نبود حالا...!؟ ممنونم.
    +
    از 2010 که بگذریم بخش قابل توجهی از پست راجع به همین جام بود که رها کردید.
    +
    من به کدوم مورد اصلی نپرداختم؟ هر چهار مورد رو با ذکر شماره توضیح دادم. چقدر بهتر بود اگه مشخص صحبت می کردیم. اتفاقا شما قسمت های زیادی رو
    نیمه کاره گذاشتید، از یک سمت گفتید "مسی نقش بازی سازی خاصی نداره" ولی از سمت دیگه گفتید "آرژانتین موقعیت خطرناکی خلق نکرده مگر اینکه مسی
    در اون نقش داشته" ... مواردی دیگه رو هم به همین شکل فقط با ذکر یک جمله کلی رها کردید و جوابی ندادید.

درباره "در مورد جام جهانی فعلی تا به اینجای کار مسی در بهترین حالت در حد و اندازه های فن پرسی، روبن، بنزما، مولر و بعضی چهره های دیگه ظاهر شده"، حق با شماست من این جمله رو ندیدم و اگه می دیدم اون رو نمی گفتم. من هم مدعی چیز متفاوتی نیستم.
    از قول من گفته بودید "مسی به طور کلی ضعیف بوده" و این بخش اعظم پست های قبلتون رو تشکیل میده. باز خوبه که این مورد رو دیدید و قبول کردید سوء تفاهم بوده.
    بله دو بازی شده که بحث شروع شد، بحث قطعا تغییر می کنه در بازیهای بعد...
    قطعا همین طوره، از گذشته عملکرد بازیکنان انتهای تورنومنت جمع بندی میشده اما الان روی دو بازی اول به قدری مانور داده شده که ذهن ها رو به سمت دیگه ای می بره.
    این خودش یکی از محورهای اصلی بحث بوده. اما به هر حال به نظر میاد طرفین دیگه صحبت هاشون رو کردن و وضعیت بحث مشخص هست.

6. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببخشید یعنی ما بیایم در مورد عملکرد یک بازیکن یه ادعا بکنیم ("آرژانتین در 2010 به جز یک مورد در همه گل ها مسی نقش داشته") و آمار غیر واقعی بدیم
    و پستمون رو روی اون ادعا بنا کنیم و یه برداشت خاص القا کنیم، بعد که با توضیح مستند خلافش ثابت شد، بگیم خیلی نکته مهمی نبود حالا...!؟ ممنونم.
    +
    از 2010 که بگذریم بخش قابل توجهی از پست راجع به همین جام بود که رها کردید.
    +
    من به کدوم مورد اصلی نپرداختم؟ هر چهار مورد رو با ذکر شماره توضیح دادم. چقدر بهتر بود اگه مشخص صحبت می کردیم. اتفاقا شما قسمت های زیادی رو
    نیمه کاره گذاشتید، از یک سمت گفتید "مسی نقش بازی سازی خاصی نداره" ولی از سمت دیگه گفتید "آرژانتین موقعیت خطرناکی خلق نکرده مگر اینکه مسی
    در اون نقش داشته" ... مواردی دیگه رو هم به همین شکل فقط با ذکر یک جمله کلی رها کردید و جوابی ندادید.

از قول من گفته بودید "مسی به طور کلی ضعیف بوده" و این بخش اعظم پست های قبلتون رو تشکیل میده. باز خوبه که این مورد رو دیدید و قبول کردید سوء تفاهم بوده.

قطعا همین طوره، از گذشته عملکرد بازیکنان انتهای تورنومنت جمع بندی میشده اما الان روی دو بازی اول به قدری مانور داده شده که ذهن ها رو به سمت دیگه ای می بره.
    این خودش یکی از محورهای اصلی بحث بوده. اما به هر حال به نظر میاد طرفین دیگه صحبت هاشون رو کردن و وضعیت بحث مشخص هست.
    اکثر صحبت های شما بازی با کلمات است. پست قبلی من رو نگاه کنید و ببینید چقدرش مربوط به "آرژانتین در 2010 به جز یک مورد در همه گل ها مسی نقش داشته" است که شما نقل قول کرده بودید و چقدر از پاسخ شما مربوط به اون هست (برای من: کمتر از 5 درصد، برای شما: بیشتر از 75 درصد)، حتی همون جمله هم مربوط به پستی که شما نقل قول کردید نبود و برمی گشت به پست های قبلی. بعد میگید شما به چهار مورد اصلی پرداختید که همش پاسخ به تک جمله هایی بود که بدون در نظر گرفتن کل موضوع می تونست پاسخ هایی منحرف کننده داشته باشه و به مطالب اصلی که اشاره شد پاسخی ارائه نشد و روال شما هم نقل قول گرفتن یک تک جمله از بین کل بحث و پرداختن به سمانتیک اون تک جمله بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی بحث و پست هست. شما هنوز تقریبا هیچ پاسخی به اصل مطالب ارائه شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به خصوص قسمت آخرش (که اساس اختلاف نظر من و شماست) ندادید. دوباره در همین پست شما هم پاسخی به مطالبی که من در آخرین پست ارسال کردم ارائه نشده و باز هم نقل قول تک جمله است در بین کل پست بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی پست و کنار گذاشتن قسمت هایی که پیام اصلی رو منتقل می کنند.

کلا بحث فرسایشی شده و متاسفانه تبدیل شده جلو و عقب رفتن و پرداختن به مقایسه این تک جمله و تک جملات در پست های قبلی با هدف مچ گیری در سمانتیک های زبانی و بدون در نظر گرفتن مفاهیم کلی بحث ها و در نهایت چشم پوشی از موضوع اصلی بحث. موافقم که بحث خاتمه پیدا کنه.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اکثر صحبت های شما بازی با کلمات است. پست قبلی من رو نگاه کنید و ببینید چقدرش مربوط به "آرژانتین در 2010 به جز یک مورد در همه گل ها مسی نقش داشته" است که شما نقل قول کرده بودید و چقدر از پاسخ شما مربوط به اون هست (برای من: کمتر از 5 درصد، برای شما: بیشتر از 75 درصد)، حتی همون جمله هم مربوط به پستی که شما نقل قول کردید نبود و برمی گشت به پست های قبلی. بعد میگید شما به چهار مورد اصلی پرداختید که همش پاسخ به تک جمله هایی بود که بدون در نظر گرفتن کل موضوع می تونست پاسخ هایی منحرف کننده داشته باشه و به مطالب اصلی که اشاره شد پاسخی ارائه نشد و روال شما هم نقل قول گرفتن یک تک جمله از بین کل بحث و پرداختن به سمانتیک اون تک جمله بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی بحث و پست هست. شما هنوز تقریبا هیچ پاسخی به اصل مطالب ارائه شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به خصوص قسمت آخرش (که اساس اختلاف نظر من و شماست) ندادید. دوباره در همین پست شما هم پاسخی به مطالبی که من در آخرین پست ارسال کردم ارائه نشده و باز هم نقل قول تک جمله است در بین کل پست بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی پست و کنار گذاشتن قسمت هایی که پیام اصلی رو منتقل می کنند.

کلا بحث فرسایشی شده و متاسفانه تبدیل شده جلو و عقب رفتن و پرداختن به مقایسه این تک جمله و تک جملات در پست های قبلی با هدف مچ گیری در سمانتیک های زبانی و بدون در نظر گرفتن مفاهیم کلی بحث ها و در نهایت چشم پوشی از موضوع اصلی بحث. موافقم که بحث خاتمه پیدا کنه.
    من در هر قسمت سعی کردم موردی که بیس نتیجه گیری شما رو تشکیل میده رو بهش بپردازم. موردهای مختلفی رو توی پست قبلی آوردم.

سوء تفاهم شما راجع به اینکه بحث راجع به بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هست، مجددا سوء تفاهم شما راجع به موضع کلی من نسبت به مسی که هر دو رو پذیرفتید اشتباه در کم توجهی شما بوده. این دو مورد بیس بخش اعظم پست ها شما بوده و بخش زیادی از بحث رو صرف خودش کرده. حتی قسمتی که اون رو بخش اصلی صحبتتون می دونید دوباره به همین مسئله سوء تفاهمتون اشاره داره.

پس الان مشخص شد که اصل مطالب ارائه شده که مد نظرتون بوده (قسمتی که بولد کردم) این قسمت بوده:
    پ.ن. گل به خودی در بازی بوسنی روی خطایی صورت گرفت که روی مسی شده بود، و روی سانتری بود که مسی ضربه ایستگاهیش رو زده بود پس نمیشه مسی رو فاکتور گرفت از این گل
    آرژانتین در این جام حتی موقعیت گلزنی نداشته که بدون مسی شکل گرفته باشه و نمی دونم چرا اینقدر امتناع می کنید از قبول کردن این که مسی یک نفره داره جور کل آرژانتین رو می کشه و این نکته مثبت برای مسی است و نه منفی و اینکه مسی در این جام داره خوب عمل می کنه، نه ضعیف. اینکه به جز گل زدن و موقعیت ساختن کاری نکرده دلیل شماست؟ حتما مسی در الکلاسیکو 3-4 هم به نظر شما ضعیف بوده چون همش یک پاس گل داد (یک لحظه)، یک گل زد (یک لحظه)، و دو تا پنالتی رو گل کرد و 85 دقیقه دیگه هیچ کاری نکرد!!! حتما سوارز هم جلوی انگلیس فوق العاده ضعیف بود چون به جز دو لحظه گلی که زد (که روی هم براشون سه بار هم پاش به توپ نخورد) و چند تا کرنر خطرناک هیچ کار دیگه ای نکرد! با این نوع بررسی تنها بازیکن هایی که شما نتیجه خواهید گرفت خوب بازی می کنن هافبک های بازیساز هستند و واضحه نمیشه استاندارد بررسی خوب یا بد بودن هافبک های بازیساز رو تعمیم داد به یک مهاجم.
    خب قسمت اول که راجع به بازی بوسنی هست. قسمت دوم راجع به اینکه من معتقدم مسی در کل یعنی با احتساب گل ها ضعیف بوده که من خلاف این صحبت رو کردم و مسی رو تقریبا همرده با بازیکنان تاثیرگذار جام مثل روبن و فن پرسی و ... قرار دادم که در پست قبلی خودتون این رو پذیرفتید.

از مثال زدن ال کلاسیکو و سوارز که فکر می کنم باید عبور کنم، می مونه این قسمت از صحبتتون که این نوع از بررسی که من کردم فقط هافبک های بازی ساز می تونند از پسش بر بیان، درسته؟ یعنی این اون اصل صحبت بوده؟ این رو من در دو قسمت بهش پرداختم:

بخش اول اینکه مسی "مهاجم" آرژانتین نیست و در کنار گلزنی به بازی سازی هم مشغول هست که شما نپذیرفتید و معتقید "وظیفه بازی سازی خاصی نداره" اما در کنارش در همین پست از "مسی در این جام حتی یک موقعیت خطرناک ایجاد نکرده که مسی درش نقشی نداشته باشه" استفاده کردید که به اعتقاد من خود متناقض هست.

بخش دوم اینکه من صرفا میزان تاثیرگذاری و سطح عملکرد مسی در جام های جهانی رو با زیدان در کنار هم آوردم که بخشی از این هایپ فروکش کنه، اما بعضی از دوستان و شما بحث رو گسترده کردید و در یک کلام نپذیرفتید. برای این قیاس من روی گل زده، نقش در بازی های بزرگ، رهبری تیم و فاکتورهای مختلفی دست گذاشتم که طبق صحبت شما مسی در جام قبل که خیر اما در این جام قابل قیاس هست و زیدان بیش از حد بزرگ جلوه داده شده. که نهابتا رسیدیم به اینکه بهتر هست صبر کنیم تا انتهای جام، مثل همه ادوار و قضاوت رو به اون زمان موکول کنیم.

این پست صرفا برای این بود که تکلیف اون "قسمت های اصلی" مد نظرتون مشخص شده باشه./
    Last edited by City 17; 24-06-2014 at 23:51.

10. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

just zidane

Last edited by bahador fab; 25-06-2014 at 10:41.

12. 5 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از نظر من لوئیس فیگو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

از نظر من لوئیس فیگو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.
    این جــنبه شوخی داشت دیگه ؟
    درسته ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قطعا :

Last edited by MOHAMMAD2010; 25-06-2014 at 15:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •