تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 18 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 171

نام تاپيک: بررسی روابط عاطفی پیش از ازدواج

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ببخشیدا اما شما الان باید در میان تعداد زیادی کتاب قطور آمادگی برای آزمون ارشد غرق میبودید و حتی وقت فکر کردن به همچین موضوعاتی رو هم نداشتید ! با شروع اولین کتاب به طور معجزه آسایی نیازهای عاطفی و جنسی-تون محو میشن و موهای سرتون شروع به ریزش میکنن
    دم شما گرم که تونستی با کتاب سر خودتو گرم کنی
    ولی یه جواب قانع کننده بده
    تا نیازت برطرف نشه ذهنت درگیره
    چطور میشه با یه ذهن درگیر تمرکز داشت؟
    به مرور این قضیه دغدغه میشه برات
    منم الان بین یه متر و نیم کتاب گیر کردم و چند ماه دیگه باید دکتری شرکت کنم
    ولی تا زمانی که این قضیه برات حل نشه نمیتونی به جنبه های دیگه زندگی اون طوری که بایست ، برسی.

2. 2 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دم شما گرم که تونستی با کتاب سر خودتو گرم کنی
    ولی یه جواب قانع کننده بده
    تا نیازت برطرف نشه ذهنت درگیره
    چطور میشه با یه ذهن درگیر تمرکز داشت؟
    به مرور این قضیه دغدغه میشه برات
    منم الان بین یه متر و نیم کتاب گیر کردم و چند ماه دیگه باید دکتری شرکت کنم
    ولی تا زمانی که این قضیه برات حل نشه نمیتونی به جنبه های دیگه زندگی اون طوری که بایست ، برسی.
    شما که باید ازدواج میکردی تاحالا ! مگر اینکه هنوز وارد بازار کار نشده باشی

4. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قبلا سوال پرسیدم که باتوجه به نیاز عاطفی که اکثرا جوونا دارن راه درست چی هست و آیا دوستی و ارتباط راهگشا هست یا خیر؟ اکثر دوستان جواب دادن که خوب نیست و باید وابستگی طرفین میشه و اکثرا بشکست منجر میشه(البته این اخری رو قبول دارم) خب نتیجه گرفتیم دوستی خوب نیس قبول!!!
    تازه لیسانس گرفتمو 24 سالمه تا پاییز قصد خدمت دارم تا اتمامش میشم26سال بعد از اون دربهترین حالت اگه (توجه کنید اگه!) بتونم بلافاصله وارد بازار کار شم اونم فرضا باماهی800 تومن(نمیدونم باتورم دو سه سال اینده حقوق وزارت کاری چقدر میشه) چند سال باید پس انداز کنم تاشرایط ازدواجو داشتن باشم؟؟؟ ایا باتوجه به تجمل گرایی و معیار مادیاتی که اکثر خانواده ها دارن میشه به ازدواج فکر کرد؟؟ (بماند که پیدا کردن یه شخص مورد اعتماد همراز با مسائل اقتصادی تو این جامعه هست!)
    حالا بفرمایید چطور میشه نیاز عاطفی و غریزی رو در این شرایط رفع کرد و جز سررکوب راهی هست؟؟؟
    این حرفمو به حساب تنبلی و بی عرضگیم نزارید دارم سعی میکنم منطقی به قضیه فکر کنیم و خیلی خیلی خوشبین نباشیم...
    اگر خاطرتون باشه، در ابتدای نوشته هام عرض کردم بهتره ما در اینجور مواقع هرگونه نقاب رو کنار بذاریم و هرچی نیاز داریم رو صریح و شفاف بگیم، اونموقع شاید آدمی بود که مثل ما بود و اومد پیش ما.

مثلا شما یا هر عزیزی که معتقده تو این سن نیاز عاطفی و غریزی داره، بیاد این نیازهاشو لیست کنه، مثل این کاری که من الان میکنم :

1- من نیاز دارم با جنس مخالفم برم پارک و دست تو دست هم راه بریم؟
    2- من نیاز دارم با جنس مخالفم برم سینما اون سرش رو بذاره رو شونه ام و با هم چیپسی پوفکی بخوریم؟
    3- من نیاز دارم وقتی خواستم درد دل کنم یکی باشه دستش رو بگیرم و تو چشماش نگاه کنم و اونم سرشو بذاره رو شونه هام و برام درد دل کنه؟
    4- من یکی رو نیاز دارم که نوازشش کنم و... اونم همینطور و .... (بقیه اش با سانسور)

خواهشا اون نیازهای عاطفی و غریزی رو که میگین شفاف لیست کنین، کلی گویی کردن باعث میشه آدم متوجه نشه با خودش چند چنده، اما وقتی وارد جزئیات بشه و بگه من دقیقا این جزئیات عاطفه و غریزه رو با این کیفیت میخوام، ممکنه آدمش رو هم پیدا کنه.

6. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر خاطرتون باشه، در ابتدای نوشته هام عرض کردم بهتره ما در اینجور مواقع هرگونه نقاب رو کنار بذاریم و هرچی نیاز داریم رو صریح و شفاف بگیم، اونموقع شاید آدمی بود که مثل ما بود و اومد پیش ما.

مثلا شما یا هر عزیزی که معتقده تو این سن نیاز عاطفی و غریزی داره، بیاد این نیازهاشو لیست کنه، مثل این کاری که من الان میکنم :

2- من نیاز دارم با جنس مخالفم برم سینما اون سرش رو بذاره رو شونه ام و با هم چیپسی پوفکی بخوریم؟
    3- من نیاز دارم وقتی خواستم درد دل کنم یکی باشه دستش رو بگیرم و تو چشماش نگاه کنم و اونم سرشو بذاره رو شونه هام و برام درد دل کنه؟
    4- من یکی رو نیاز دارم که نوازشش کنم و... اونم همینطور و .... (بقیه اش با سانسور)

خواهشا اون نیازهای عاطفی و غریزی رو که میگین شفاف لیست کنین، کلی گویی کردن باعث میشه آدم متوجه نشه با خودش چند چنده، اما وقتی وارد جزئیات بشه و بگه من دقیقا این جزئیات عاطفه و غریزه رو با این کیفیت میخوام، ممکنه آدمش رو هم پیدا کنه.
    واضح گفت دیگه ! جنسیت شمارو نمیدونم اما در مورد همجنسهای خودم با احتمال 99.99 درصد مطمئنم ( اون 0.01% هم بقول یکی از اساتید مربوط به قطع نخاعیها و ... ست ) از شماره یک شروع میکنن و به شماره چهار میرسونن

8. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از شما البته نخواستم که بحث رو طولانی تر از این و خسته کننده تر کنم...اما میتونه همه مواردی که فرمودید باشه البته بجز گزینه آخرکه مسائل غریزی رو مناسب قبل ازدواج نمیدونم!

10. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهله ! کاملا باورپذیره که کسی توی رستوران نون و پنیر بخوره ! اگه وقت کردین به راهروی دادگاهها مراجعه کنید ! کم نیستن دخترایی که ادعا میکنن وادار شدن با تهدید و زور و تا اون حدو نمیخواستن ! درصد خیلی بیشتری هم هیچ موشکلی با این مسائل ندارن (با این شرایط شخص مورد اعتماد واسه فلانی از کجا پیدا کنیم ؟) هرچند مهم جهان-بینی طرفه هورمونها حالتی رو بوجود میارن که ماها بهش میگیم عشق و البته خیلی کارای دیگه هم ازشون بر میاد در مواقع لزوم هرچند کاملا طبیعیه و اگه غیر از این بود نسل بشر منقرض شده بود تاحالا

12. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

به نوعی همگی حق دارید و حرف همگی در شرایطی صحیح هست.نه اینکه همه شو تجربه کردم...
    دهه 50_60 میگفتن احوال قرص از بچه بپرس!
    اما سخنان جناب بی راسل و استارتر تاپیک خیلی صاف و صادقانست . راهنمایی در حرفاشون نهفتس .ممنون

Tapatalk Nokia 1100 Customized!!

14. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دهه 50_60 میگفتن احوال قرص از بچه بپرس!
    من اینو نشنیده بودم تاحالا ! میشه واضحتر بگین ؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون از شما البته نخواستم که بحث رو طولانی تر از این و خسته کننده تر کنم...اما میتونه همه مواردی که فرمودید باشه البته بجز گزینه آخرکه مسائل غریزی رو مناسب قبل ازدواج نمیدونم!
    واقعا به نظرت شدنی هست، تمامی اون مراحلی که گفتم بین دو نفر شکل بگیره و کار به مرحله آخر نکشه؟
    من از دوستان خواستم با خودمون رو راست باشیم و اگر اینجوری باشه ادم متناسب با افکارمون رو هم میابیم.

امکان نداره شما یک انسان رو از جنس مخالفت در خلوت عاطفی خودت بیاری و به این فکر نیوفتی که با او ارتباطات فیزیکی هم داشته باشی.
    یک سری دوستی ها با جنس مخالف دسته جمعی هستن، بله مشکلی پیش نمیاد.
    اما دوستی انفرادی، در صورت طی کردن مراحل اولیه عاطفی به مرحله جسمی کشیده میشه و حتی اگر عمل نکنی، تمنای ارتباط جسمی مغزت رو بیشتر میخوره.

من اینی که بهت میگم حتی یک مثال نقض هم توش ندیدم که دختر و پسری با هم ارتباط عاطفی مدت دار برقرار کنن و بعدش نخوان به ارتباط فیزیکی برسن و مجبور شن با کات کردن و به هم ریختن روان از هم جدا بشن یا اینکه دو طرف راضی شن به رابطه که من کاری به درست و غلطش ندارم به خود اونا بستگی داره.
    ولی تو هرچیزی بهتره تهش رو ببینی، اگر دیدی میتونی بری جلو.

17. 10 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

همه نظرات دوستانو خوندم بعضی از دوستان خیلی واقع بینانه و صحیح به موضوع پرداختند برخی هم خیلی خوشبینانه که گویی اینجا زندگی نمیکنن!!!

قبلا سوال پرسیدم که باتوجه به نیاز عاطفی که اکثرا جوونا دارن راه درست چی هست و آیا دوستی و ارتباط راهگشا هست یا خیر؟ اکثر دوستان جواب دادن که خوب نیست و باید وابستگی طرفین میشه و اکثرا بشکست منجر میشه(البته این اخری رو قبول دارم) خب نتیجه گرفتیم دوستی خوب نیس قبول!!!
    تازه لیسانس گرفتمو 24 سالمه تا پاییز قصد خدمت دارم تا اتمامش میشم26سال بعد از اون دربهترین حالت اگه (توجه کنید اگه!) بتونم بلافاصله وارد بازار کار شم اونم فرضا باماهی800 تومن(نمیدونم باتورم دو سه سال اینده حقوق وزارت کاری چقدر میشه) چند سال باید پس انداز کنم تاشرایط ازدواجو داشتن باشم؟؟؟ ایا باتوجه به تجمل گرایی و معیار مادیاتی که اکثر خانواده ها دارن میشه به ازدواج فکر کرد؟؟ (بماند که پیدا کردن یه شخص مورد اعتماد همراز با مسائل اقتصادی تو این جامعه هست!)
    حالا بفرمایید چطور میشه نیاز عاطفی و غریزی رو در این شرایط رفع کرد و جز سررکوب راهی هست؟؟؟
    این حرفمو به حساب تنبلی و بی عرضگیم نزارید دارم سعی میکنم منطقی به قضیه فکر کنیم و خیلی خیلی خوشبین نباشیم...

دوست عزیز من قبلا هم اشاره کردم که شما چه از هیمن الان که هیچ کدوم از این شرایطی رو که فرمودین برای ازدواج ندارید چه طی مثلا ده سال آینده که شرایطش رو اگر خدا بخواد پیدا می کنید میتونید با

توجه به موقعیت شخصی و خانوادگی و اقتصادی و ... که خودتون ازش با خبر هستین به صورت شرعی ( ازدواج موقت ) یا غیر شرعی که این قسمتش مربوط میشه به اعتقادات و عقاید شخصی شما که ما

نمیتونیم بهش ورود کنیم چه به صورت کلی و چه به صورت جزئی که آقای راسل چند موردش رو بهش اشاره کردن و حتی خیلی جزئی تر از اون هم ( بسته به نظرات شخصی خودتون ) ... ارتباطتون رو شروع

و برقرار کنید چه به منظور رفع نیاز عاطفی و یا جنسی و یا هر چیز دیگه ای که در صلاح دید خودتون هستش ....

حالا تنها نکته ای که خیلی باید بهش دقت کنید توضیحات بالا نیستش چون اون که یه چیز مشخصی هستش که شما با توجه به موقعیت / اعتقادات / نیازها و ... می تونید تصمیم گیری راجبش کنید نکته

مهمی که جواب قسمت اول سوالتون میشه اینکه شما باید توی هر نوع رابطه ای چه یک روز / یک هفته / یک ماه / یک سال یا بیشتر مراقب احساسات و عواطفتون باشید که دچار شکست روحی و روانی

نشید ...

که اینم چیزی نیستش که شما بگید باشه من حواسم هستش پس از فردا شروع میکنم به برقراری رابطه ولی حواسم هستش زیاد درگیرش نشم و یا برعکسش بگین پس من برای اینکه از لحاظ روحی و

عاطفی احتمالا دچار شکست و ضربه روحی میشم پس تا زمان ازدواج رسمی که معلوم نیستش کی باشه (یا اصلا باشه) هیچ نوع رابطی ای رو برقرار نمیکنم و عواطف و نیازهام رو سرکوب میکنم ...

و باید طی مرور زمان و با تجربه و شناخت آدمهای مختلف به این مرحله برسی بعدش می بینی خیلی راحت میتونی وارد انواع رابطه با انواع کسایی که میخواب بشی و در اون میون فردی رو که لابق تر و با

ارزش تر هستش رو بازم با تجربه هایی که به دست اوردی انتخاب کنی و باهاش رابطه عمبق تری برقرار کنی ... تا اینکه در آینده با بهبود شرابطتون بتونید حتی با اون فرد ازدواج کنید .

و چیزی که این وسط کاملا مشخصه اینکه توی هر نوع ارتباطی چه دوستی یا حتی ازدواج احتمال شکست وجود داره دلیلشم اینکه که افکار و عقاید انسانها قابل پیش بینی برای بلند مدت نیستش که

شما بتونی خودتون رو در مقابل هر نوع شکست و ناکامی گارانتی کنید و یا بگید من مطمئنم که فرد مورد نظر تا همیشه مطابق افکار و عقاید من رفتار میکنه و از اون مشخص تر اینکه انسان باید از

اشتباهات و شکست های گذشته خودش توی زندگی و یا رابطه تجربه کسب کنه تا توی مرحله یعدی موفق تر عمل کنه و به قولی یه اشتباه رو دوبار تکرار نکنه ...

19. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •