تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 313

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آرژانتین | آلبی سلسته

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درباره نیمه اول:
    به نظرم کاملا قابل پیشبینی بود. آرژانتین به برزیل اومده (دشمن دیرینه فوتبالی)، به عنوان مدعی قهرمانی مطرح هست، فشار خیلی زیاد روی تیمه، اولین بازی گروهی که سخت ترین بازی گروهی هم هست و مربی هم میاد و با سه دفاع بازی می کنه (سیستمی که در دور مقدماتی هم خیلی استفاده کرد) که نشون میده هدف بازی حساب شده است (نه بازی لزوما سریع و زیبا)، در 3-4 دقیقه اول به گل شانسی می رسه، واضحه تیم بازی رو آروم می کنه و در نیمه اول هیچ ریسکی نمی کنه. این ضعف آرژانتین نبود این استراتژی تیم بود. واضحه وقتی مسی و آگرو تنها بازیکن های هجومی تیم هستن و از طرف بقیه ساپورت نمیشن و بوسنی داره 1-5-4 با فشار زیاد بازی می کنه کار زیادی از این دو نفر بر نمیاد.. هر لحظه توپ دست این دو اومد 4 نفر بازیکن بوسنی ریختن روی سرشون.

نیمه دوم مشخص بود بوسنی این سیستم متمرکز رو ادامه نمی ده، آرژانتین هم یک دفاع کم کرد و برگشت به سیستم تهاجمیش و نبض بازی رو در دست گرفت و دیدیم مسی چطور تیم رو از این رو به اون رو کرد. نکته مثبت این بود که برعکس 2010 مربی واقعا می فهمه نیازهای هر بازی چیه و بر اساسش تاکتیک های تیم تغییر می کنه. قطعا اگه امسال مقابل یه تیم مطرح در مراحل بعد بازی کنیم تیم با یک هافبک دفاعی و چهار مهاجم بازی نخواهد کرد.

2. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لیونل مسی، زننده گل دوم آرژانتین به بوسنی در خصوص بازی بعدی این تیم گفت: آرژانتین آرام و بازی‌ به‌ بازی پیش می‌رود. بازی بعدی مقابل ایران هم تا حدودی شبیه بازی با بوسنی خواهد شد و آنها هم به شدت در لاک دفاعی فرو خواهند رفت مهمترین چیز در حال حاضر این است که 2 بازی باقی‌مانده‌مان از مرحله گروهی را با برد پشت‌سر بگذاریم.

شاگردان آلخاندرو سابیا در حال حاضر با کسب 3 امتیاز صدرنشین گروه F هستند و تیم‌های ایران و نیجریه با توجه به تساوی بدون گل مقابل یکدیگر با یک امتیاز به طور مشترک در مکان دوم جای دارند. بوسنی هم بدون کسب امتیاز در مکان آخر جدول این گروه است.

varzesh3

4. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درخواست مسي براي تغيير سيستم مقابل ايران

ستاره تيم ملي فوتبال آرژانتين از سرمربي تيمش خواست که ترکيب تيم را در ديدار مقابل ايران تغيير دهد.

ليونل مسي اميدوار است که آرژانتين در ديدار بعدي خود در رقابت‌هاي جام‌جهاني مقابل ايران از سيستم 3-3-4 استفاده کند.

الخاندرو سابلا در ديدار تيمش مقابل مقابل بوسني و هرزگوين در اولين بازي آرژانتين در جام‌جهاني از سيستم 2-3-5 استفاده کرده بود.

با اينکه آرژانتين با برتري يک بر صفر پس از نيمه اول به رختکن رفت، در نيمه دوم وقتي سيستم بازي را به 3-3-4 تغيير دادند، هجومي‌تر شدند و حمايت بيشتري از مسي و آگوئرو به عمل آمد.

مسي در پيروزي دو بر يک آرژانتين گل زيبايي به ثمر رساند. وي از سرمربي تيمش خواست تا از همين سيستم در ديدار يکشنبه شب مقابل ايران استفاده کند.

وي در اين باره اظهار داشت: ما به عنوان مهاجم سيستمي را ترجيح مي‌دهيم که فرصت‌هاي هجومي بيشتري به ما مي‌دهد و اگر نتوانيم از اين سيستم استفاده کنيم، کمي اذيت خواهيم شد.

مسي ادامه داد: در نيمه اول اغلب به حال خودم رها شده بودم و کار خيلي سخت بود. ما آرژانتين هستيم و فکر مي‌کنم که بايد روي خودمان تمرکز کنيم نه تيمي که مقابل آن به ميدان مي‌رويم.

ستاره بارسلونا خاطرنشان کرد: مطمئنا براي اينکه نتيجه بگيريم مي‌توانيم در بازي بعدي خود سيستم را تغيير دهيم.

varzesh3

6. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

آرژانتین دقیقا عکس آلمان عمل میکنه، مراحل مقدماتی خیلی به خودش فشار نمیاره بعد تو مراحل حذفی تمام قدرتش رو به نمایش میذاره ولی آلمان تو مقدماتی اینقدر فشار میاره و خودشو خسته میکنه که تو حذفی دیگه مالی نیست.
    حکمت بازی آروم با بوسنی هم همینه.

مهم اینه سه امتیاز رو گرفتیم.

8. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبل از دیدار تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و بوسنی و هرزگووین بود که یکی از کودکان حاضر در تونل ورزشگاه قصد داشت با لیونل مسی دست بدهد. به همین دلیل این کودک دستش را به سمت مسی بلند کرد ولی با بی توجهی مهاجم آرژانتین مواجه شد.

این اتفاق بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت و مهاجم آرژانتین بابت این بی توجهی مورد سرزنش قرار گرفت. با این حال مسی در گفتگو با یکی از روزنامه‌های آرژانتینی، ضمن عذرخواهی از این اتفاق رخ داده،

گفت: من از این اتفاق شگفت زده هستم. من این کودک را ندیدم. چطور می‌شود من این کودک را ببینم و با او دست ندهم"؟

10. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مسی : هنوز آرژانتین واقعی نشده ایم / همه باید از ما حساب ببرند

مسی : هنوز آرژانتین واقعی نشده ایم / همه باید از ما حساب ببرند

به شخصه از هیچ تیمی نمی ترسم. بازی به بازی پیش می رویم و بسته به هر بازی ، مربی تیم سیستم خاصی را در نظر می گیرد
    آی اسپورت - خیلی کارها برای بهتر شدن باید انجام دهیم . در بازی اول اشتباهات زیادی داشتیم. لئو مسی مصاحبه خود را با این گفته ها آغاز کرد.
    او امروز در یک نشست خبری در بلواریزنته چینین گفت : "در نیمه اول بازی با بوسنی توپ زیادی به من نمی رسید و برای بدست آوردن آن نیز ناموفق بودم. در چندین نوبت هم خیلی راحت توپ را به حریف می دادم در مجموع اوضاع خوب پیش نمی رفت .
    اما نیمه دوم همه چیز بهتر شد. پس از بازی اول ؛ تمریناتمان را از سر گرفتیم. اما از سابه یا هیچ تقاضایی مبنی بر تغییر سیستم نداشتیم. می دانیم که مقابل بوسنی خوب نبودیم اما در همین بازی چندین سیستم مختلف را پیاده کردیم که به نوبه خود اهمیت زیادی داشت.
    مهم است که یک تیم بازی با چند سیستم مختلف را بلد باشد. در نیمه دوم جوری بازی کردیم که انگار در یک مسابقه حذفی حضور داریم.همانگونه که دوست داشتیم بازی کردیم.
    برعکس بازی های دوستانه فضای زیادی به حریفمان ندادیم . در نیمه دوم بهتر از نیمه اول بودیم ؛ هرچند که بازهم معتقدم آرژانتین واقعی نبودیم."

وی ادامه داد : " مربی ما در نیمه اول بازی با بوسنی ریسک بزرگی کرد اما در نیمه دوم تغییر سیستم دادیم. در درجه اول باید بگویم که ما آرژانتین هستیم و تحت هر شرایطی و برای بازی با هر حریفی باید آماده باشیم.
    این ما نیستیم که باید از تیم حرف بترسیم. همه رقبا باید از ما حساب ببرند. به شخصه از هیچ تیمی نمی ترسم. بازی به بازی پیش می رویم و بسته به هر بازی مربی تیم سیستم خاصی را در نظر می گیرد و حتی ممکن است تاکتیک اصلی ما در یک بازی تغییر کند."
    وی در مورد فرناندو گاگو گفت : " فرناندو را سالهاست که می شناسم. درک متقابلی از هم داریم . وقتی به بازی آمد من آزادتر شدم و توپ بیشتری هم به من رسید "
    وی در انتها در مورد هواداران آرژانتین در بازی با بوسنی عنوان داشت : " فوق العاده بودند همانطور که انتظارش را داشتم. به خصوص لحظه نواخته شدن سرود ملی ؛ لحظه بی نظیری بود. همه ورزشگاه باهم سرود می خواندند. هیجان انگیز بود. در تمام طول بازی از ما حمایت کردند و آنها را در کنار خودمان احساس می کردیم. به همه آنها تبریک می گویم "

12. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض جاسوسی از مسی و یارانش!

با توجه به این که تمرینات تیم ملی آرژانتین پشت درهای بسته و در خفا انجام می شود خبرنگاران رسانه های مختلف سعی دارند به هر نحو ممکن از این تیم اطلاعاتی کسب کنند

تیم ملی آرژانتین که یکی از بخت های قهرمانی جام جهانی 2014 برزیل محسوب می شود اردوی خود را در روستایی به نام "خاردیم دا گلوریا وسپاسیانو"( Jardim da Gloria à Vespasiano)در حومه شهر" بلو هوریزونته" (Belo Horizonte) برپا کرده است.

این روستا در خارج از جاده اصلی قرار دارد و به نظر می رسد آرژانتینی ها به عمد این منطقه دور افتاده را انتخاب کرده اند تا به دور از جنجال و هیاهوی رسانه ای تمرینات تاکتیکی خود را مرور کنند.

زمین های تمرین آرژانتین در اصل متعلق به تیم فوتبال "آتلتیکومینیه‌رو" است.
    بیشتر جلسات تمرینی "آلبی سلسته" به طور خصوصی و بدون حضور خبرنگاران انجام می شود اما خبرنگاران آرژانتینی برای کسب اطلاعات از تیم ملی کشور خود و پاسخگویی به نیاز مخاطبانشان از اولین ساعات روز از تپه های مشرف به اردوگاه تیم آرژانتین بالا می روند تا از تیم ملی کشورشان جاسوسی کنند!

نمی توان از خیره شدن از لابلای درختان اطراف زمین تمرین جواب این سئوالات را پیدا کرد که آیا مصدومیت رودریگو پالاسیو بهبود یافته یا نه؟ تاکتیک سابلا چیست؟ اما جدا از سایت فدراسیون فوتبال ،این تنها راه موجود است.

جالب آن که در کنار محل استقرار آرژانتینی ها خانه ای دو طبقه است که مالک آن طبقه دوم آن را که به منطقه مشرف است به بالاترین قیمت به مزایده گذاشته است، اما هنوز هیچ گروه رسانه ای پیشنهادی ارائه نکرده است.

14. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مسی: آلمان و هلند تا اینجا بهترین‌ها بودند

مسی در کنفرانسی مطبوعاتی در سیداده دو گالو، محل استقرار تیم ملی آرژانتین نزدیک شهر بلو هوریزونته برزیل اعلام کرد: «در نخستین بازی‌ها، تیم‌هایی که بهتر از بقیه ظاهر شدند هلند و آلمان بودند.

اما تیم‌هایی هستند که هنوز همه کاری را که می توانند انجام دهند به نمایش نگذاشته‌اند. این تیم‌ها به مرور زمان بهتر خواهند شد».

هلند روز جمعه با تحمیل شکست سنگین پنج بر یک بر اسپانیا قهرمان جام جهانی قبلی، شگفتی آفرید.

آلمان نیز روز دوشنبه پرتغال را چهار بر صفر شکست داد.
    مسی در مورد پیروزی سخت آرژانتین مقابل بوسنی (دو بر یک) و تاکتیک محتاطانه آلخاندرو سابلا سرمربی آرژانتین گفت: «سرمربی نمی خواست اجازه دهد سه امتیاز از دست برود».

وی با این حال اذعان کرد آرژانتین کارهای غیرعادی انجام داد مثلا عقب می کشید، فضا را برای بازیکنان بوسنی باز می گذاشت یا توپ را به سادگی به آنها واگذار می کرد.

مسی افزود بازی اول که بسیار تعیین‌کننده است، آسان نیست. دو بازی بعدی (مقابل ایران و نیجریه در گروه جی) ما را به آنچه که برای صعود از این گروه و رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی به آن نیاز داریم، نزدیک خواهد کرد.

مهاجم اف ث بارسلون توضیح داد تیم آرژانتین در نیمه دوم با سیستم 4-4-2 حتی 4-3-3 راحت‌تر بازی کرد تا در نیمه اول که با سیستم 5-3-2 به میدان رفت.
    مسی گفت: «ما با دو مهاجم در جلو (هیگواین و آگوئرو) و من در عقب راحت‌تر بازی می‌کردیم زیرا امکان ضد حمله‌های بیشتری را برای ما فراهم کرد و ما موقعیت‌های بیشتری داشتیم».

زننده گل دوم آرژانتین اذعان کرد در بازی اول آن طور که باید، بازی نکرد.

او گفت: «برای گرفتن توپ مشکل داشتم و زمانی که توپ را می‌گرفتم دور از دروازه بودم. من باید اعتراف کنم توپ‌های زیادی را از دست دادم. ناراحت بودم از اینکه نمی توانم آنطور که می خواستم بازی کنم».

16. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مسی جبران کرد/ اهدای پیراهن امضا شده به خاطر دست ندادن با یک کودک

مسی جبران کرد/ اهدای پیراهن امضا شده به خاطر دست ندادن با یک کودک

پس از پایان دیدار آرژانتین و بوسنی و هرزگوین، لیونل مسی به خاطر نادیده گرفتن کودکی که برای دست دادن با او پیش آمده بود به تیتر نخست بسیاری از رسانه‌ها بدل شد.

همان طور در که فیلم‌ها و عکس‌های منتشر شده دیده می‌شود، مسی پیش از ورود به زمین مسابقه و در حالی که آن کودک برای دست دادن با او جلو می‌آید، به سمت داوران رفته و با آنها دست می‌دهد.

مسی در مورد آن صحنه می‌گوید: او را ندیدم. نمی‌دانم در آن لحظه به چه چیز فکر می‌کردم.

اکنون مسی برای آنکه دل آن کودک را به دست بیاورد او را دعوت کرد و با او عکس گرفت و یک پیراهن امضا شده خودش را نیز به او هدیه کرد تا به او دلگرمی‌ داده باشد.

18. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مثلث هجومی خطرناک جلوی یک خط دفاعی قدرتمند

پیش بینی سایت لارازون: آرژانتین با سه مهاجم به مصاف ایران می رود

مدافعان تیم ملی باید برای مصاف با مسی، هیگواین و آگرو آماده شوند
    آی اسپورت - تیم ملی آرژانتین در مصاف با ایران از سه مهاجم در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد. این پیش بینی سایت لارازون آرژانتین است.
    به نوشته این سایت ، در اولین تمرین آرژانتین بعد از پیروزی مقابل بوسنی، سابه یا سرمربی آرژانتین از مسی، هیگواین و آگرو در خط حمله استفاده کرده و احتمالا برای بازی با ایران، از این سه بازیکن در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد.

نکته مهم این تمرین غیبت دی ماریا بوده. او به خاطر خستگی شدید، در این تمرین حضور نداشت البته او مشکلی برای بازی مقابل ایران نارد ضمن آنکه رودریگو پالاسیو مهاجم تیم ملی آرژانتین که به دلیل مصدومیت، نمی توانست در تمرینات گروهی شرکت کند، از دیروز در کنار سایر شاگردان سابه یا پا به توپ شد.

20. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •