دوست دارم یکی از این تیمها قهرمان بشه !
هلند : آدم چجوری دلش میاد این تیم دوست داشتنی که تا بحال 3بار تا یک قدمی قهرمانی رفته اما ناکام مونده و این دوره هم خیلی تیم خوبی رو راهی جام کرده قهرمان نشه ؟!![]()
آرژانتین : چند سال بعد بازی ایرانو نشون میدن میگن آآآآآی ملت ببینید تیممون جلوی قهرمان جام جهانی چجوری بازی کرد!!نه ولی بی شوخی : بعنوان یکی از دوستداران مسی امیدوارم حالا که داره فوق العاده میدرخشه توی این جام موفقیاتشو تکمیل کنه ....
کلمبیا : بدم نمیاد یک قدرت و قهرمان نو ظهور کنه ! البته اگه به انتخاب خودم بود و میخواست یکی از تیمای خط یکی مونده به آخر امضامو انتخاب کنم میگفتم سوئیس... اما کلمبیا با پکرمن داره خوب جولان میده... (اما امریکا هم به شدت میتونه گزینه ی مناسبی باشه!)
فرانسه : وقتی تیمهای بزرگ و با اصالت یک اتفاق بدی براشون میفته شبیه اتفاقی که برای فرانسه توی 2010 و ایتالیا 2010 و 2014 افتاد خیلی برای خرد شدن غرورشون ناراحت میشمو دوست دارم دوباره برگردند... البته انصافا فرانسه خیلی عالی بوده تو این بازیها... اتفاقی که برای هلند هم 2012 پیش اومد و خوشحالم که این جام داره اون اتفاقو به فراموشی میسپاره...من که دلم میخواد فینال بین فرانسه و هلند باشه....
(حتی با اینکه اسپانیا دو بار پیاپی دوتا قهرمانی رو از دو تیم محبوب من گرفت اما دوست دارم این تیم هم احیا بشه...)