آقا من استثناً زیاد با امضای بالا موافق نیستم... دلیلش اینه امضای بالا (با وجود نماد سه شیر) لوگوی تیم ملی کریکت انگلستان هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من استثناً زیاد با امضای بالا موافق نیستم... دلیلش اینه امضای بالا (با وجود نماد سه شیر) لوگوی تیم ملی کریکت انگلستان هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چه نکته ایی اشاره کردی حسین... میگم همون امضای دوره ی قبلو بزاریم؟
این ابی
![]()
حاج حسین دادا یه خورده پر رنگتر بشی از این مشکلات به وجود نمیاد
من همون اولم چشمم دنبال این امضا بود ولی گفتم مانور روی عکس رونی دوستان رو دچار ابهامات باشگاهی نکنهفقط به این خاطر که ریا نشه
وگرنه امضا که با آدم حرف میزنه
اینم بدون اون تاج واقعا امضای قشنگی میشه
لاکن ما ارادتمند نظر دوستانیم![]()
Last edited by +ali; 24-05-2014 at 20:55.
Last edited by king of the kings; 24-05-2014 at 22:11.
مخلصیم محمد جانبه چه نکته ایی اشاره کردی حسین... میگم همون امضای دوره ی قبلو بزاریم؟
آقا من همونطور که گفتم هر امضایی که دوستان تصمیم بگیرن استفاده کنن رو میزارم... اینم چون لوگوی کریکت بود باهاش موافق نبودم.
+ یادش بخیر... 4 سال پیش چه جوی داشت تاپیک انگلیس...
.
داش علی موشکل و دوشواری نداریم!حاج حسین دادا یه خورده پر رنگتر بشی از این مشکلات به وجود نمیاد![]()
والا این چند وقته گرفتاری ها عجیب زیاد شده...
.
آقا اون لوگوی روی پیراهن که یکی دو صفحه قبل علی خوشش اومده بود رو درست کردم، خیلی بد نشده:
+ یه امضا هم هول هولکی با لوگو بالا و عکس به یادموندنی جام جهانی 1966 درست کردم. سمت راست رو خالی گذاشتم که اگر همه با امضا موافق بودن، سمت راستش رو با یه عبارت پیشنهادی فاینال کنیم...
.
حسین جان کارت خیلی درسته یعنی این عالیه!
لوگوی انگلیس رو خیلی قشنگ درست کردی
حتی اون لوگو تکیش هم قشنگه
دیگه فکر نکنم کسی با این امضا موافق نباشه
منم با این امضا موافقم قشنگ شده...
حسین جان خسته نباشی
حسین جان کارت خیلی درسته عزیز من موافق همین امضا هستم...
واقعان یاد تاپیک 2010 بخیر خیلی خوش میگذشت...
برای سمت راست هم خودت یه فکری کن ببین چی به نظرت میرسه عزیز
امبدوارم تیمتون به همراه ایتالیا به مرحله یعدی برن ... چون ار اروگوِه بدم میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)