تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم عنوان قهرمانی را کسب خواهد کرد؟

راي دهنده
61. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رئال مادرید

37 60.66%
  • اتلتیکو مادرید

24 39.34%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 79

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2014-2013 | فینال

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

واقعا تعجب میکنم چطوری به عنوان داور در مسابقه آقای گزارشگر انتخاب شده بود ؟
    جالب اینجاس که همیشه هم از شرکت کننده ها ایراد میگرفت

بازی به این مهمی رو خیلی خونسرد گزارش کرد گل دوم رو هم که اگه هر کی دیگه بود حنجره خودشو پاره کرد بود ، خیابانی اصلا در جریان بازی نبود یهو فهمید گل زدند ولی باز هم خیلی ریلکس
    از دقیقه 80 هم دائم داشت راجع به قهرمانی اتلتیک حرف میزد

کلا گذاشتن خیابانی واسه این بازی آب سردی بود که روی ببننده ها ریخته شد

2. 4 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا این فینال خاطره انگیز شد مخصوصا با این گزارش خیابانی
    از اول بازی وقتی آربلوا رو روی نیمکت نشون داد گفت آردا توران مشخص شد که دیگه گزارشش شاهکاره!
    حالا از داستان هایی که در حین بازی تعریف می کرد بگذریم من نمی دونم واقعا چه فکری می کرد که می گفت کورتوا روی گل دوم اشتباه کرده و روی اون هم اصرار داشت. چند تا صحنه دیگه هم الکی می گفت کورتوا اشتباه کرد ولی جالبه گل سوم که کورتوا دیگه واقعا اشتباه کرد رو زیاد بهش اشاره نکرد
    بعد جالبه روی گل دوم رئال کلا انگار خواب بود و اصلا هیجان لازمه رو وارد نکرد یعنی اون جایی که توپ رسید به دی ماریا هر گزارشگری بود حتما یه حساسیت زیادی وارد می کرد ولی خیابانی فقط وقتی توپ رفت توی گل یادش افتاد!

گفتنی ها رو در مورد بازی توی تاپیک رئال گفتم و چیزی به نظر نمی رسه
    دیگه واقعا نامردی بود رئال قهرمان نشه اونم با نتیجه ای که مقابل تیم هایی مثل بایرن گرفت و کلا این تیم باید قهرمان میشد و همینم شد
    تبریک به همه رئالی ها

4. 12 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

جناب خیایابانی اونقدر اعصاب ما رو خورد کرد فقط صدای تلویزیون رو کم کردم

ایشون یک جا که تعداد پاس ها و دقت پاس ها را نشان داد نمیدونم سواد نداشت یا نخواست بگه
    گفت تعداد پاس های رئال 300 و اندی و اتلتیکو 200 و اندی
    بعد دقت رئال فکر کنم 77% بود اونا 60%
    ایشون هم گفت اینطوری :
    تعداد پاس ها 300 و اندی برای رئال و 200 و اندی برای اتلتیکو در برابر 77 و 60
    نمیدونم کسی متوجه شد یا نه
    بدبخت اینقدر هم گفت دروازه بان اونا اشتباه کرد کجاش اشتباه کرد
    گل دوم که بدبخت توپ اول رو خیلی عالی گرفت در ریباند اصلا نبود که بخواد بگیره
    گل اول که اصلا امکان نداشت کسی بتونه توپ رو بگیره
    گل سوم دفاع اون ها ول داده بود تقصیر این اصلا نبود
    گل چهارمم که پنالتی بود هیچی
    هافبک ترک اتلتیکو هم اینقدر گفت و گفت من فکر کردم پسر خاله اش است
    بعد حالا همین بازی رو یکی توی آقای خبرنگار اگه گزارش میکرد ایشون میگفت :
    من نظری ندارم ! من یک ! خوب نبود اصلا ! واژه های تکراری استفاده شد !
    گل دوم من خیلی خسته بودم داشت خوابم می برد یهو دیدم یکی آروم گفت گل !
    همین حرکت به اون زیبایی دیماریا کرد رو نادیده گرفت
    کلا این دیماریا فوق العاده بود دیشب، چند حرکت کرد که خطا کردند و کارت زرد گرفت ازشون
    گل دومم هم که طوفانی زد وسط دفاع
    ولی خیابانی انگار نه انگار....

6. 18 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب میز گرد ZDF با حضور حجت و مسعود و من برگزار شد
    تماشا کردن دسته جمعی بازی اونم با بچه های انجمن خیلی حال داد.انشالله جام جهانی رو هم برنامه میزاریم واسش
    +
    یه سوال؟
    چرا خیلی از تیما دیگه روی ضربات کرنر از بازیکنای نسبتا کوتاه قد مخصوصا فول بک ها برای پوشش تیر استفاده نمیکنن؟باتوجه به اینکه بیشتر از نصف ضربات کرنری که گل میشن به گوشه های دروازه میرن میشه خیلیاشونو ازش جلوگیری کرد.
    بایرن از آرسنال(پارسال) و منچستر امسال اینجوری زیاد خورده،اینتر مورینیو همینطوری جلوی منچستر حذف شد،آتلتیکو فینال رو اینطوری از دست داد،فکر کنم همه بشینیم فکر کنیم کلی ازین مثالا یادمون بیاد که چطور کرنرا گل شدن.
    نسبت به تاکتیک پرخطری مثل من تو من اونم با بازیکنایی که هر لحظه جابجا میشن و تو یه لحظه ضربه سر رو میزنن خیلی بهتره،ضریب اطمینان عدم گل خوردن رو خیلی بالاتر میبرن

8. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به همه رئالی های عزیز

یک فینال رویایی دیگه را در لیگ قهرمانان شاهد بودیم تیمی که تا آخرین لحظه برای جام بجنگه حقشه که اینطوری هم پیروز بشه

دی ماریا و مارسلو عالی بودند و از اونطرف بیل و موراتا خیلی ضعیف بازی کردند راموس هم اصلا چیزی در موردش نمیگم چون جام را مدیون این بازیکن هستند واقعا عالی بود
    خیابانی هم گویا دوستان را خیلی حرص داده من واقعا خوشحالم که از دست این گزارشهای ضعیف و سانسور اعصاب خورد کن راحتم

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خودم طرفدار بارسام..
    خیابانی بعد گل رئال داشت گریه میکرد..حتی تظاهر ب بی طرفی هم بلد نیس..خب مگه مجبورت کردن بازی رئالو گزارش کنی وقتی ازش بدت میاد

12. 5 کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا از این خیابانی بوزینه متنفرم، مرتیکه عجوزه حالا میومد از گزارش دیگران ایراد هم میگرفت. آربلوا رو میگه آردا توران !!!! اسم آردا توران رو هم فکر کنم از خیلی بازیکن های تو زمین بیشتر گفت. موقع گل دوم رئال هم فکر کردم به درک واصل شده بوزینه، دی ماریا تک به تک شده این لالمونی گرفته!!!! واقعا به خاطر این گزارش، به این تاپاله، پول هم میدن؟!!!!!!!!

14. 4 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو یک صحنه که اردا توران رو نشون داد، توران کت و شلوار پوشیده بود و یهو خیابانی گفت: « بله توران رو میبینیم که کت شلوار پوشیده و پس معلومه که بازی نخواهد کرد »
    چند دقیقه من سعی داشتم قضیه رو برا خودم حلاجی کنم.

16. 16 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این قهرمانی خیلی مزه داشت. وقتی بغض تمام وجودمو گرفته بود و اماده شکستن بود راموس نجاتمون داد و بی اختیار داد میزدم اینور اونور میپریدم
    هنوز صدام گرفته !!!
    من و چند رئالی دیگه قرار بود یه جا جمع شیم بازی رو ببینیم.
    دقیقا ما از ساعت 6 عصر تا خود یازده اینور اونور بودیم برای اینکه این بازی رو بتونیم ببینیم.
    آنتن خراب شدو برو ازینور ----- بیار بعد برو اونور دیش جور کن بعد ببینی دیشش تاب داره و کنترل یادت رفته بیاری کلا یک پت و مت بازی
    خاطره ای بس خاطره شد..... یه فینال جذاب و دراماتیک دیگه. حالا درک میکنم طرفدارای منچستر چه حالی داشتن سال 99......
    این فینال هیچوقت از باد یه رئالی فراموش نمیشه...... از جون گذاشتن تا جامو بردیم بالای سرمون
    کاسیاس هم شب خوبی رو نداشت اما ما همه ی رئالی ها هیچوقت فینال 2002 یادمون نمیره. فدای سرش
    راموسی که اسطوره میشه
    خیلی حرف زدم..... تبریک به همه ی رئالی های با وفا و عزیز

18. 12 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

فینال به شدت زیبا و جذابی بود . من که به عنوان یک بی طرف بازی رو نگاه میکردم از هر نظر راضی شدم
    روند بازی هم طوری بود که هر جور میخواستیم حساب کنیم حق رئال بود که بی برو برگرد برنده و قهرمان این جام بشه . اتلتیکو خوب دفاع میکرد ولی خیلی کم حمله میکرد و همین مسئله باعث شده بود که فشار رئال خیلی زیاد بشه .

از طرف دیگه مصدومیت کاستا هم کار دستشون داد .
    دقیقه 93 که رسید من به پدرم گفتم فکر کنم دیگه اتلتیکو قهرمان شده و بازی تمومه ... ولی پدرم که عاشق رئاله گفت هنوز دو دقیقه دیگه مونده و همون لحظه کرنر فرستاده شد و توپ رفت توی دروازه !!!
    و برای بار چندم به بنده ثابت شد که فوتبال غیر قابل پیش بینیه و کمترین زمان ها میتونن تاثیر گذارترین لحظات رو در تاریخ فوتبال رقم بزنن .

این بار هم در دو دقیقه پایانی همه چیز عوض شد و سرنوشت یک بازی رو به طور کامل عوض کرد و اتلتیکویی که با یک گل جلو بود بخاطر بی دقتی و دست کم گرفتن تیم رئال در دقایق پایانی بدجوری تاوانش رو داد و با 4 گل شکست خورد !
    رئال تیمی بود که تا ثانیه های پایانی جنگید و مزد زحمتش رو گرفت .

هر دو تیم شایسته حضور در فینال بودن و رئال هم شایستگی خودش رو با نمایشی که ارائه داد به رخ کشید و با شایستگی قهرمان شد .

به نظرم راموس تاثیرگذارترین بازیکن رئال برای رسوندن این تیم به فینال بوده ... میشه گفت توی سه چهار بازی اخیر شاهکار کرد . البته دی ماریا هم بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشت .
    از طرف دیگه هم بیل شانس آورد که رئال قهرمان شد وگرنه با اون توپ هایی که خراب کرد معلوم نبود چه داستانی برای اون رقم میخورد

در کل تبریک به هواداران رئال و تسلیت به هواداران [احتمالی] اتلتیکو .

20. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •