من یه پیشنهاد دارم !!
بیاد رئال
خارج انگلیس هست وکاملا در امانه !!!![]()
من یه پیشنهاد دارم !!
بیاد رئال
خارج انگلیس هست وکاملا در امانه !!!![]()
مراجعه شود به اتفاقات برای رونالدو بعد از حذف انگلیسمرد مومن اونجا مگه ایرانه ؟؟؟
که با یکسری رفتارهای تقریبا میشه گفت غیر حرفه ای باهاش برخورد بشه ؟؟![]()
انگلیس این بازی اصلا خوب بازی نکرد. تو بازی با ایتالیا خیلی بهتر بودن.
البته همون بازی هم معلوم بود دفاعشون مشکل داره چون ایتالیا هروقت اراده کرد حمله کنه رفت رو دروازشون!
سوارز لامصب بعد مصدومیتش اینجوری گل بزنه دیگه موقع آمادگی چیکار میکنه!
درباره سوارز هم منم موافقم که فصل آینده اگه لیورپول بمونه به شدت اذیتش میکنن تو انگلس. همینجوری تقریبا منفور بود
همونجوری که گفته شد قضیه رونالدو هنوز یادمون هست
به جز اون حتی تو ایتالیا هم این اتفاق افتاده. مهاجم کره تو یکی از تیم های ایتالییایی بازی میکرد که جام جهانی 2002 شروع شد و تو بازی کره-ایتالیا گره پیروزی تیمشون رو زد. فصل بعدش انقدر اذیتش کردن و جو علیهش سنگین شد که فرار کرد دیگه! تازه مثل سوارز بعد یه ربع هنوز گریه هم نمیکرد
از نظر من که طرفدار انگلیس نیستم هم واقعا حرکاتش تحریک کننده بود چه برسه از نظر مردم انگلیس. بعد گل اونجوری خوشحالی کرد خوب طبیعی بود ولی دیگه بعدش اون کارا زیاده روی بود
من نمیخوام بگم کارش خوب یا بد بود. از یه طرف تعصبش رو به کشورش نشون داد ولی از یه طرف مسلما هولیگان ها این حرکاتش رو یادشون نمیره!
این نتیجه واسه ایتالیا هم به نظرم خوب نبود. اگه ایتالیا امشب نتونه کاستاریکا رو ببره بازی آخرش به شدت حساس میشه اونم جلوی اروگوئه ای که با جون و دل میاد برای صعود کردن
حركات سوارز بعد از گلهاش منو ياد اداهاي هاشمي نصب بعد از گل به پرسپوليس انداخت. يكم زيادي لوس و احساسيه ولي در كيفيت بازيش شكي نيست...
تا حالا تیمایی حذف شودن که کسی فکرشو نمیکرد انگلیس لیگ خیلی حرفه ای داره نباید اینطوری میشد از پتانسیلشون استفاده نکردن
انگلیس بیچاره است.یه بار تو جامها گروه مرگ میفته. یه بار چمن جلو دروازه کار میده دستشون. یه بار تکنولوژی خط دروازه نیست گلشونو قبول کنه. خلاصه بدشانسه. ضمن اینکه به نظرم مهره هاش کمتره نسبت به ادوار گذشته. فقط انگلیس هنوز حذف نشده درسته؟ احتمال بالا اومدنشونم کم نیست
اون اتفاق زمین تا آسمون فرق داشت... مسائلی که اون موقع پیش اومد به دو دلیل بود: حرکت جنجالی رونالدو برای تشویق داور به اخراج کردن رونی و جنجال هایی که خود رونی درست کرد و حواشی که هواداران یونایتد رو تحت تاثیر قرار داد. اتفاقات و حواشی اون زمان ربطی به خوب یا بد بازی کردن رونالدو نداشت.
سوارز حرکت عجیب و غیراخلاقی و جنجالی نداشت. برای تیم ملی کشورش خوب بازی کرد کاری که هر بازیکنی می کنه و چیزی جز این اصلا انتظار نمیره. انگلیسی ها انتظار داشتن سوارز بیاد توی زمین و بگه چون توی انگلیس بازی می کنم پس اوروگوئه پر ؟ گل نمی زنم تا حذف بشه؟ دوستان ضد انگلیسی اینقدر حاشیه ندین پلیز![]()
از این جماعت همچین انتظاراتی بعید نیستسوارز حرکت عجیب و غیراخلاقی و جنجالی نداشت. برای تیم ملی کشورش خوب بازی کرد کاری که هر بازیکنی می کنه و چیزی جز این اصلا انتظار نمیره. انگلیسی ها انتظار داشتن سوارز بیاد توی زمین و بگه چون توی انگلیس بازی می کنم پس اوروگوئه پر ؟ گل نمی زنم تا حذف بشه؟ دوستان ضد انگلیسی اینقدر حاشیه ندین پلیز![]()
تو که خودت باهاشون نون و نمک خوری باید بهتر بدونی![]()
درود
سطح داوری های جام جهانی رو !
کیه لینی خطا کرد رو کمپبل که واضح بود پنالتیه ولی داور !
توپ که خفن تو گل بود بازم داور !
ماریو که قشنگـ فاتحه خودن تو پاسای پیرلو !
کاستاریکا یه پای فینال !![]()
این از گزارش فردوسی پور اینم از بازی...بیست دقیقه چرت زدم پای تی وی
بین دو نیمه دعوا شد تو رختکن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)