تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا انسان بر خلاف سایر موجودات دارای فطرت است؟

راي دهنده
45. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آری، انسان برخلاف همه موجودات چیزی به نام فطرت دارد.

24 53.33%
  • خیر، انسان همانند سایر موجودات چیزی به نام فطرت ندارد.

21 46.67%
صفحه 6 از 26 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 253

نام تاپيک: آیا انسان بر خلاف سایر موجودات دارای فطرت است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

1. من اول شما رو یه بکنم شما فکر نکنی من بحث رو شخصی کردم و خدایی نکرده قصد جسارت داشته باشم! حقیقت اینه که من هنوز به فطرت اعتقاد قطعی ندارم، اما تفاوت هایی بین نوع انسان و دیگر موجودات هست که نادیده گرفتنشون خیلی سخته، تفاوت هایی که اگر نتونیم توجیهشون کنیم باید فطرت رو بپذیریم. به همین دلیله که هنوز از کلمه فطرت استفاده نکردم.

2. اگه امکانش هست شما زحتش رو بکشد تو گوگل سرچ کنید و اینجا ارجاع بدین که دیگران هم بتونن استفاده کنن

3. برادر ما خیلی چیزا رو احساس می کنیم که واقعیت ندارن، یه چیز احساس می کنیم اما واقعیت چیز دیگس. هزاران مثال میشه زد. مثلا شما به ماه نگاه می کنی می بینی روشنه، در صورتی که ماه چیزی نیست جز یه سنگ خاکی تاریک که خورشید روشنش می کنه (علم به ما نشون داد احساسمون اشتباه بوده) به همین دلیل میگم احساس می کنیم حیوونا کنجکاون

بنظرم بهتره از ذاتیات انسان مثال دیگری بزنم، شاید بهتر بشه بحث رو ادامه داد، بنظر شما حسی بنام حس زیبایی پرستی در انسان وجود داره؟ آیا این حس در حیوانات وجود داره؟
    سلام...
    دوست عزیزم ذات یعنی چیزی که اگر اون رو از یه وجود بگیرند ماهیت اون وجود یا به عدم تبدیل میشه و یا تغییر میکنه ... مثل تفکر برای انسان ... نه حس زیبایی دوستی ...
    بله حس زیبایی دوستی در اکثر حیوانات غیر از انسان هم وجود داره ... به مستندات حیات وحش به خصوص بخش پرندگان و جفت گیریشون توجه کنید . متوجه میشید چه بسا بیش از انسان زیبا پسند باشند .
    بهتره جای حس زیبایی دوستی صفت زیبایی دوستی رو به کار ببریم .
    3. برادر ما خیلی چیزا رو احساس می کنیم که واقعیت ندارن، یه چیز احساس می کنیم اما واقعیت چیز دیگس. هزاران مثال میشه زد. مثلا شما به ماه نگاه می کنی می بینی روشنه، در صورتی که ماه چیزی نیست جز یه سنگ خاکی تاریک که خورشید روشنش می کنه (علم به ما نشون داد احساسمون اشتباه بوده) به همین دلیل میگم احساس می کنیم حیوونا کنجکاون
    خب از حواس انسان نمیشه بیش از این انتظار داشت ... حواس هم به نوبه خودش حقیقتی رو که حس میکنه به ما میگه ... . وقتی نور خورشید به ماه میرسه و بازتاب اون هم به ما میرسه این یه واقعیت هست ... ! همون کره تاریک بر اثر تابش نور خورشید روشن شده دیگه ! مثل اتاقی که تاریکه اما با روشن شدن چراغی در اون نمیشه گفت حواس اشتباه میکنه و اتاق هموره تاریکه ...
    واقعیت های مستقل از ذهن رو که اگر اشتباه نکنم میخواید بهش اشاره کنید کاملا با موضوع مطرح شده از جانب شما متفاوت هستن. چرا که قبول اصل واقعیات مستقل از ذهن برای کسی که میخواد وارد بحث های فلسفی بشه اجباریه ... اگر قبولشون نکنه سوفیسته! ... اگر چه خود سوفیست این اصل رو قبول داره و فقط در مقام بحث و خطابه این اصل رو رد میکنه .
    موفق باشید ./

2. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ولی اینکه میگید چون تفاوت هست و نمیتونیم توجیه کنیم پس باید فطرت رو پذیرفت چیزی کاملا غیرمنطقی هست
    این یعنی مغلطه توصل به جهل
    چرا "چیزی کاملا غیرمنطقی هست"؟ نظریه فطرت یه نظریه بسیار قدیمی و مستدلی هست، هم در میان فلاسفه (افلاطون، دکارت، کانت،...) و هم در میان روانشناسان (اریک فروم، یونگ، آدلر ...) هستن افرادی که عمیقا به فطرت معتقدن، اونوقت شما اینرو مساوی جهل می دونید! اگر یک نظریه نتونه پدیده ای رو توجیه کنه و شما نظریه دیگه که میتونه توجیه کنه رو قبول کنید، مرتکب "مغلطه توصل به جهل" شدین؟!

2. ...
    3. من از اول این بحث تا الان دارم میگم این احساس حقیقی نیست، استدلال کردم، سوال پرسیدم، حالا شما می گید نظرم رو نگفتم!

بسیاری از حیوانات جفتشون رو با ملاک زیبایی انتخاب میکنن
    حتی درختی که روش لانه میسازن رو از لحاظ زیبایی مدنظر دارن،
    خیلی حیوانات وجود دارن که خودارایی میکنن خانه ارایی میکنن و ...
    و صدها دلیل دیگه که نشون میده حیوانات هم حس زیبایی رو درک میکنن
    لظفا مثال بزنید، منو به گوگل ارجاع ندین، خوشحال میشم در این مورد بیشتر بدونم

4. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا "چیزی کاملا غیرمنطقی هست"؟ نظریه فطرت یه نظریه بسیار قدیمی و مستدلی هست، هم در میان فلاسفه (افلاطون، دکارت، کانت،...) و هم در میان روانشناسان (اریک فروم، یونگ، آدلر ...) هستن افرادی که عمیقا به فطرت معتقدن، اونوقت شما اینرو مساوی جهل می دونید! اگر یک نظریه نتونه پدیده ای رو توجیه کنه و شما نظریه دیگه که میتونه توجیه کنه رو قبول کنید، مرتکب "مغلطه توصل به جهل" شدین؟!

2. ...
    3. من از اول این بحث تا الان دارم میگم این احساس حقیقی نیست، استدلال کردم، سوال پرسیدم، حالا شما می گید نظرم رو نگفتم!

یه نظریه رو نتونستین قبول کنید نظریه مقابلش رو بدون حتی بدون دلیل و مدرک قبول میکنید چون اولی رد شده؟
    نظریه جالبی هست ولی علم و عقل و منطق من سازگار نیست و تا نظریه مدارک و شواهد کافی نداشته باشه حتی هزاران فیلسوف و دانشمند طرفدار اون باشن ارزشی نداره
    مسطح بودن زمیبن هم قدمت طولانی داشت و خیلیها طرفدارش بودن
    و ...

دوست عزیز چه مثالی بزنم؟اینها خودشون مثال نبودن مگر؟
    اگر منطورتون این هست نام کنیه فلان حیوان رو بگم باید بگم شخصا چندین حیوان خانگی دارم که هرروزه این موارد ازشون میبینم
    پرنده ای دارم که از صبح تا شب مشغول خود ارایی هست و یک پرش رو دست بزنی و کج کنی 2ساعت مشغول زیبا کردن مجددش هست
    گربه یکی از پاکیزه ترین موجودات هست و به زیبایی و پاکزیگیش اهمیت زیادی میده

فکر میکنم بحث کاملا اف تاپیک شده و دیگه اصلا روی موضوع اصلی تاپیک نیستیم پس دلیلی برای ادمه بحث نمیبینم

6. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام...
    دوست عزیزم ذات یعنی چیزی که اگر اون رو از یه وجود بگیرند ماهیت اون وجود یا به عدم تبدیل میشه و یا تغییر میکنه ... مثل تفکر برای انسان ... نه حس زیبایی دوستی ...
    بله حس زیبایی دوستی در اکثر حیوانات غیر از انسان هم وجود داره ... به مستندات حیات وحش به خصوص بخش پرندگان و جفت گیریشون توجه کنید . متوجه میشید چه بسا بیش از انسان زیبا پسند باشند .
    بهتره جای حس زیبایی دوستی صفت زیبایی دوستی رو به کار ببریم .

خب از حواس انسان نمیشه بیش از این انتظار داشت ... حواس هم به نوبه خودش حقیقتی رو که حس میکنه به ما میگه ... . وقتی نور خورشید به ماه میرسه و بازتاب اون هم به ما میرسه این یه واقعیت هست ... ! همون کره تاریک بر اثر تابش نور خورشید روشن شده دیگه ! مثل اتاقی که تاریکه اما با روشن شدن چراغی در اون نمیشه گفت حواس اشتباه میکنه و اتاق هموره تاریکه ...
    واقعیت های مستقل از ذهن رو که اگر اشتباه نکنم میخواید بهش اشاره کنید کاملا با موضوع مطرح شده از جانب شما متفاوت هستن. چرا که قبول اصل واقعیات مستقل از ذهن برای کسی که میخواد وارد بحث های فلسفی بشه اجباریه ... اگر قبولشون نکنه سوفیسته! ... اگر چه خود سوفیست این اصل رو قبول داره و فقط در مقام بحث و خطابه این اصل رو رد میکنه .
    موفق باشید ./
    سلام

مطمئن هستید این حس زیبایی دوستیه و غریزه نیست؟ زیبایی دوستی یعنی هر چیز زیبایی (نه فقط جفتتش یا درخت یا ...) اونو بسمت خودش جلب کنه، بنظر شما این حیونا از دیدن آسمون، دریا، یه حیون زیبا، یه گل زیبا و ... همون لذتی رو میبرن که انسان میبره؟

یعنی اگه شما ببینی (حس کنی) یه میله سالم وقتی تو لیوان آب قرار میگیره میشکنه؟ شکسته شده دیگه؟ بعد که میاریم بیرون دوباره درس می شه؟!

میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدین، و اینکه چرا "کاملا با موضوع مطرح شده از جانب شما متفاوت هستن"؟

Last edited by N I G H T P E A C E; 10-08-2014 at 17:25.

8. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

مطمئن هستید این حس زیبایی دوستیه و غریزه نیست؟ زیبایی دوستی یعنی هر چیز زیبایی (نه فقط جفتتش یا درخت یا ...) اونو بسمت خودش جلب کنه، بنظر شما این حیونا از دیدن آسمون، دریا، یه حیون زیبا، یه گل زیبا و ... همون لذتی رو میبرن که انسان میبره؟

یعنی اگه شما ببینی (حس کنی) یه میله سالم وقتی تو لیوان آب قرار میگیره میشکنه؟ شکسته شده دیگه؟ بعد که میاریم بیرون دوباره درس می شه؟!

میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدین، و اینکه چرا "کاملا با موضوع مطرح شده از جانب شما متفاوت هستن"؟

همون حواس ... تونسته ضریب شکست رو تشخیص بده! و با استفاده از عقل کلیت حکم رو اثبات کرده ... منظورم ضریب شکست هست ...
    دوست عزیز مقاله ای میخوندم در رابطه با زنبور ها که میگفت خیلی ها فکر میکنن تمام رفتار های حیوانات غریزی هست ... اما تحقیقات جدید ثابت کرده که همه چیز غریزه نیست ... منبع من برای این موضوع تنها یه متن به زبات عربی هست که اگر میخواید در اختیارتون میزارمش ...
    سعدی میگه : تو همچون گل زخندیدن لبت با هم نمی آید ** روا داری من بلبل چو بوتیمار بنشینم...
    بوتیمار پرنده ای هست که از دیدن آب لذت میبره ... ولی خیلی کم آب میخوره ... حالا اگر طالب دونستن درباره بوتیمار هستین کافیه سرچ کنید .
    خیلی از حیوانات زیبایی ها رو دوست دارن ... مثل اهو ها که از دیدن شب و ماه لذت میبرن ...
    من خودم یه پرنده دارم که از وقتی می یام خونه ولَم نمیکنه مجبورم بزارمش رو کولم و باهاش بازی کنم تا کمی آروم بشه... فکر نمیکنم تنها غریزه باعث بوجود اومدن این حس در پرنده من شده باشه ... بلکه یه خورده هم میفهمه ... شاید توانایی تفکر رو در حد انسان نداشته باشه ...
    دوست عزیز واقعا لذاتی رو که برخی حیوانات از طبیعت میبرن انسان به خواب هم نمیتونه ببره ... چرا فکر میکنید همه چیز غریزه هست ؟
    انسان هم غریزه داره و این امری مشهوده !
    طبق تعریف غریزه :غَریزه گرایش درونی و ذاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنده به سمت رفتارهای مشخص است ( ویکی پدیا) !
    انسان هم غریزی رفتار میکنه در بسیاری از موارد...در ضمن ... انسان هم حیوانی هست که قدرت تفکر و تعقل اون رو از بقیه حیوانات متمایز کرده ...
    و اگر به پیشینه انسان مراجعه کنی میفهمی انسان هم در اصل چی بوده! ...
    پس غریزه فقط مختص حیوانات نیست ! و حیوانات هم تنها از غریزه استفاده نمیکنن...
    درباره اصول واقعیت های مستقل از ذهن هم در حال حاضر توضیحی ندارم ( مغزم فعلا هنگه )

10. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این سوال نمیتونه درست باشه.
    اصولا فطرتی که ما ازش یاد میکنیم مسئله ای است که یک انسان بالغ و متفکر بهش ارزش میده.یعنی فرقی میان حیوان و یه کودک در درک محیط و شناخت مفاهیم وجود نداره.فقط این قدرت یادگیری و تمیز بین خوبی و بدی است که به مرور در انسان شکل میگیره.پس این مسئله کلا نسبی است.چون شده یک انسان با سن چهل پنجاه هنوز با مغز کودکش درکی از فطرتی که ما (ما بعنوان یک فرد متفکر)تعریف میکنیم ندارد!
    چه بسا انسانهایی موضوعاتی در نگاه ما فطری را در خدمت اهداف ضدفطری بکار گیرند و آنرا فطرت بنامند!

12. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم چرا سفسطه میکنید ؛ بهتر نیست نظرات خودتونو از اول مشخص کنید تا اینکه بگید از این دفاع میکنم بعد که می بینید به چالش کشیده شد بحث و بیراهه بکشید. بعد سوال میکنید ولی تا حالا هیچ جوابی هم قبول نکردید ! قرار نیست کسی برنده و بازنده بشه ، گفتگوی دوستانه هست.

نمیخوام بحث کش دار و بیربط به موضوع بشه ؛
    چیز عجیبی وجود نداره : بسیاری از مثالها بین انسان و حیوان مشترک هستن و بخش دیگر هم رفتارهای مدرن انسانی که حتی در انسانهای مختلف هم متفاوته چه برسه بخوایم با حیوانات مقایسه کنیم و بگیم چون اینا رو ندارن پس ذاتی (فطری) هست.
    پس زبان مادری هم ذاتی هست ، یا میل به رانندگی و ورزشهای رزمی و ... همه ذاتی هستن !!

نمیشه هر تفاوتی بین انسان و حیوان که براش تعریف درستی ندارین بعنوان ذاتی ( فطری ) قبول کنین بعد بگین من اینو قبول ندارم . شما دقیقا بگین کدوم مورد نه غریزی هست و نه اکتسابی ؟

جناب آتیلا هم اگه از ظلم بدش میومد برادرشو نمیکشت یا کمبوجیه یا خیلیهای دیگه که بخاطر منافعشون والدینشون رو کشتن . بازم میگم اینا برای منافع شخصی و رفع نیاز هست درست مثل حیوانات. ( حتی میل به دانستن )

وقتی انسان یا حیوان بدنیا میاد میل به دانستن داره بخاطر همین خیلی به اطراف توجه میکنه تا دنیا رو کشف کنه و تجربه کسب کنه. اگه اینطور نباشه شانسش برای بقا ضعیف میشه. همین غریزه هست که باعث سازگاری با محیط و بقای نسلش میشه.

زیبایی پرستی هم اشاره شد که یکی از ملاکهای انتخاب جفت در حیوانات هم هست بخصوص پرندگان.

14. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همون حواس ... تونسته ضریب شکست رو تشخیص بده! و با استفاده از عقل کلیت حکم رو اثبات کرده ... منظورم ضریب شکست هست ...
    مسلما ما دنیای خارج رو از طریق حواسمون میشناسیم! بحث منه اینه که هستن اطلاعاتی که حواس بما میدن اما واقعیت ندارن، و عقل باید کمکمون کنه! بحث من اینکه که بسیار پیش میاد احساس ما رو فریب بده، مثلا قبل از اینکه کشف بشه ماه نورشو از خورشید میگیره، همه فکر میکردن ماه نورش از خودشه، یعنی حس همه رو به اشتباه انداخته بود تا اینکه علم چیز دیگری گفت.
    خیلی از حیوانات زیبایی ها رو دوست دارن ... مثل اهو ها که از دیدن شب و ماه لذت میبرن ...
    برادر زیبایی تعریف داره، اگه قراره موجودی دوستار زیبایی باشه باید تمام زیبایی ها رو دوست داشته باشه نه اینکه فقط بعضیاشون رو (دقت کنید). آیا این اهو از زیبایی های دیگه هم لذت میبره؟ اساسا شما چطور می تونید اثبات کنید "اهو ها که از دیدن شب و ماه لذت میبرن "، چه رفتاری بروز میدن که چنین نتیجه ی گرفتین؟ یا بوتیمار؟

بله انسان هم غریزه داره، آیا من خلاف اینو گفتم

بعد سوال میکنید ولی تا حالا هیچ جوابی هم قبول نکردید ! قرار نیست کسی برنده و بازنده بشه ، گفتگوی دوستانه هست.
    نیو ری جان آیا من بی دلیل و دلبخواهی جوابا رو قبول نمی کنم؟ یا برای قبول نکردنم دلیل دارم؟ از پستای من یه مثال بیارید که بی دلیل جوابی رو رد کرده باشم.

چیز عجیبی وجود نداره : بسیاری از مثالها بین انسان و حیوان مشترک هستن و بخش دیگر هم رفتارهای مدرن انسانی که حتی در انسانهای مختلف هم متفاوته چه برسه بخوایم با حیوانات مقایسه کنیم و بگیم چون اینا رو ندارن پس ذاتی (فطری) هست.
    پس زبان مادری هم ذاتی هست ، یا میل به رانندگی و ورزشهای رزمی و ... همه ذاتی هستن !!
    جواب تو این سوال منه که شما جواب ندادین "انسانها ذاتا و در همه زمانها و مکانها از ظلم، دروغگویی، دزدی، تهمت، بی وفایی، سوء استفاده، خیانت، نمک نشناسی، بی مهری، بی محلی، تحقیر، انتقاد بی اساس و .. بدشون میاد، آیا حیونا هم چنین اخساساتی دارن"

آیا حیونا واقعا تو این احساسا با مشترکن؟ آیا نسانها تو این احساسا متفاوتن؟ یعنی بعضی خوششون میاد بعضیا بدشون؟
    آیا احساس ما و حیوانا نسبت به این امور یکسانه؟ آیا حیوانا اصلا اینا رو درک می کنن؟ شما اینا رو تفاوت نمیدونین؟

شما به چیزی به عنوان انسانیت و ارزشهای انسانی اعتقاد دارین؟ آیا این واژه ها به این معنی نیست که انسان (خودمون) بر تفاوت ذاتی بین انسان و حیوان مهر تایید زده؟

دوباره میگم اینکه بعضیا اینا رو انجام میدن با اینکه نسبت به اینا چه احساسی دارن فرق می کنه، مثلا آیا واقعا برای آتیلا و کمبوجیه هیچ فرقی بین خیانت و وفا (نسبت به خودشون) نیست؟

بازم میگم اینا برای منافع شخصی و رفع نیاز هست درست مثل حیوانات.
    در مورد این افراد شکی نیست که برای منافع شخصی و رفع نیاز هست درست مثل حیوانات. اما آیا من گفتم انسان برای منافع شخصی و رفع نیاز کاری نمی کنه که شما این مثالو میزنید؟ آیا من گفتم که ما با حیوانا مشتراکاتی نداریم؟ بحث من سر تفاوتا است، و اینکه در نوع انسان چیزهای مشاهده میشه که در هیچ حیوانی مشاهده نشده و مختص انسانه، مثه چی؟ مثل جان دادن در راه وطن، خاک، مذهب، معشوق ... شما چطور می تونید با نظریه منافع و بقا این کارا رو توجیه کنید؟ شما معتقید رفتار انسان مثه حیون ناشی از میل به بقا است؟ جان دادن و فداکاری هم برای بقا است؟!

وقتی انسان یا حیوان بدنیا میاد میل به دانستن داره
    برای صدمین بار میپرسم! شما از کجا میدونید و مطمئن هستید که حیوان میل به دانستن داره؟ چرا شما این امر رو بدیهی فرض کردین؟ ببینید من میگم چنین میلی در حیون نیس و اگر هم حیونا رفتارای دارن که ما احساس می کنم میل به دونستن اشتباه برداشت کردیم چون اون رفتار می تونه هزاران دلیل دیگه داشته باشه، مثلا میل به غذا، میل به استراحت، غریزه، میل به ساکن نبودن و ... (پس موضع من مشخص شد)
    حالا شما برا من دلیل بیار که نه این رفتار فقط و فقط ناشی از میل به دونستن، خواهش میکنم یا جواب قانع کننده به من بدید یا دیگه از این جمله در استدلالاتون استفاده نکنید.

در مورد زیبایی هم بالا من موضعم رو گفتم، شما هم برای موضعتون دلیل بیارید.

Last edited by N I G H T P E A C E; 11-08-2014 at 10:22.

16. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

نیو ری جان آیا من بی دلیل و دلبخواهی جوابا رو قبول نمی کنم؟ یا برای قبول نکردنم دلیل دارم؟ از پستای من یه مثال بیارید که بی دلیل جوابی رو رد کرده باشم.
    سوال شما :
    انسانها ذاتا و در همه زمانها و مکانها از ظلم، دروغگویی، دزدی، تهمت، بی وفایی، سوء استفاده، خیانت، نمک نشناسی، بی مهری، بی محلی، تحقیر، انتقاد بی اساس و .. بدشون میاد، آیا حیونا هم چنین احساساتی دارن
    جواب 1 :
    خیلی از افراد تفکرات و فلسفها مذاهب و ... رو با مثال عینی میشه مثال زد که مخالف مثالهایی هست که زدید
    خیلیها هستن که ظلم میکنن دروغ میگن و دزدی میکنن و...، وبصراحت ظلم و دروغی و ... که انجام میدن رو حتی ارزشمند میدونن(براحتی میشه در اطرافتون ببینین)
    مثل جزیه گرفتن برده گرفتن نسلکشی کردن و ...
    اونی که یه بچه کوچولو میدونه خیلی از حیوانات هم میدونن
    شما نزدیک توله و بچه یه حیوان بشید حتی کوچکترین و اهلیترین حیوانات ببینید چطور ناراحت میشن و حتی حمله میکنن به شما
    خیلی از حیونات شما با خشم و ناراحتی باهشون برخورد کنید(ظلم) ببنید رفتاروشن چطور با شما تغییر میکنه
    جواب 2 :
    اول اینکه تمام مواردی که گفتین بازم باید بگم نسبی هست و تمام انسانها اینطور نیستن
    دوم اینکه خیلی مواردی که گفتین معنا و مفهوم درستی ندارن که یعنی چی دقیقا نمک نشناسی یا پاک دستی و ... که بشه اونها رو حیوانات هم دید یا خیر
    سوم اینکه کسی نگفت انسان هیچ فرقی با حیوانات نداره و اینکه بگردید هرفرقی پیدا شد بگید این فرق داره پس این فطرت هست وگرنه خب من میتونم بگم چون پرنده ها بال دارن اونا دارای فطرت هستن که پال بهش دادن ما بیفطرت بودیم بهمون بال ندادن
    جواب 3 :
    ببینید بازم اینهایی که گفتین به منافع اشخاص مربوطه و در مورد همه هم اینطور نیست ! میتونید اثبات کنید مثلا آتیلای هون از ظلم و خشونت و خونریزی بدش میومد ؟ یا .....
    حیوانات از دروغگویی بدشون نمیاد چون اصلا دروغ نمیگن ، خیانت نمیکنن ، انتقاد نمیکنن و ... اما بی محلی و بی مهری و ... رو احساس میکنن .
    شما این سوال رو بدون دلیل پیشفرض قبول کردید و هیچ جوابی هم قبول نمیکنید. من که ندیدم اثبات کرده باشین " در همه زمانها و مکانها !؟ " فقط این سوال رو تکرار میکنید

شما به چیزی به عنوان انسانیت و ارزشهای انسانی اعتقاد دارین؟ آیا این واژه ها به این معنی نیست که انسان (خودمون) بر تفاوت ذاتی بین انسان و حیوان مهر تایید زده؟
    شما تعریفش کنید تا من بگم اعتقاد دارم یا نه.
    من فکر میکنم این واژه رو انسانهایی اختراع کردند که میخوان بگن ما از حیوانات خیلی بهتریم. به نظر اونها وفاداری که مثلا قو ها در زندگی انجام میدن یکی از بزرگترین ارزشهای انسانی هست !!!

دوباره میگم اینکه بعضیا اینا رو انجام میدن با اینکه نسبت به اینا چه احساسی دارن فرق می کنه، مثلا آیا واقعا برای آتیلا و کمبوجیه هیچ فرقی بین خیانت و وفا نیست؟
    من بر اساس رفتارشون میگم فطرت نداشتن و شما برعکس رفتارشون میگید شاید داشتن ولی بهش عمل نکردن !!؟؟ استدلال شما منطقی تره !

در نوع انسان چیزهای مشاهده میشه که در هیچ حیوانی مشاهده نشده و مختص انسانه، مثه چی؟ مثل جان دادن در راه وطن، خاک، مذهب، معشوق ... شما چطور می تونید با نظریه منافع و بقا این کارا رو توجیه کنید؟ شما معتقید رفتار انسان مثه حیون ناشی از میل به بقا است؟ جان دادن و فداکاری هم برای بقا است؟!
    اگه بچه حیوانی مورد تهاجم قرار بگیره فداکاری میکنه یا نه ؟؟ آیا کسانی که در راه وطن کشته میشن ، این وطن صرفا خاک هست یا آدم توش زندگی میکنه ؟ ( این هم مورد توجه قرار بدین که یک تروریست هم اینکار رو میکنه و این صرفا یک ارزش والای انسانی محسوب نمیشه ! )
    حالا کسی حاضره بخاطر سلامت طبیعت همه انسانها حتی خودش رو بکشه ؟ نه ! این هم برای بقا هست

حالا شما برا من دلیل بیار که نه این رفتار فقط و فقط ناشی از میل به دونستن، خواهش میکنم یا جواب قانع کننده به من بدید
    اول بگم که من نه معتقدم حیوانات و نه انسانها میل به دونستن بدون دلیل ندارن ! همه اینها کنجکاوی برای زندگیشون هست ، و نه یک میل به دونستن بی دلیل و ماورایی !!
    لطفا نظرت رو در مورد فیلم زیر بگو :

برادر زیبایی تعریف داره، اگه قراره موجودی دوستار زیبایی باشه باید تمام زیبایی ها رو دوست داشته باشه نه اینکه فقط بعضیاشون رو (دقت کنید)
    قراره از بحث خارج نشیم با این وجود :
    میشه اول بگید تعریف زیبایی چی هست ؟ چرا باید تمام زیبایی ها رو دوست داشت ؟ و اصلا بین آدمهای مختلف فرق میکنه یا نه و چرا ؟
    Last edited by New Ray; 11-08-2014 at 11:44.

18. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما این سوال رو بدون دلیل پیشفرض قبول کردید و هیچ جوابی هم قبول نمیکنید. من که ندیدم اثبات کرده باشین " در همه زمانها و مکانها !؟ " فقط این سوال رو تکرار میکنید
    شما می تونید ثابت کند انسانها در همه زمانها و مکان ها دو دست و دو پا داشتن؟ پس چرا اینو پیشفرض قرار دادین، و هیچ وقت حتی بفکرتون هم خطور نمیکنه که زمانی یا در جایی انسان یک پا یا یک دست (منظورم استثنائات نیست، مثلا یه نسل) وجود داشته و زندگی میکرده؟ ما که در همه زمان ها و مکانها زنگی نمیکنیم اما بعضی چیزها اونقد واضحا که نیاز به دلیل ندارن. حالا من چرا میگم اینم واضحه، به این سوالو اول خودتون جواب بدین بعد از هر کس در هرجای دنیا دوست دارین بپرسین، ببینید نتیجش چیه.

دوس داری کسی بت دروغ بگه؟ دوس داری همسرت یا دوستت بت خیانت کنه؟ دوس داری کسی تمام زندگیت رو که عمری براش زحمت کشیدی ازت بدزده؟ دوس داری تو جمع تحقیرت کنن؟ دوس داری بت زور بگن؟ دوس داری بت فحش بدن، دوس داری بت بی محلی و بی احترامی بشه، دوس داری برای کسی کاری بکنی، اما از تشکر نکنه که هیچ، بت بگه وظیفت بود، ...

من با قطعیت میگم جواب همه "نه" خواهد بود، این دیگه این جا و اون جا و مفهوم نسبی و آتیلا و این مکتب و اون مکتب و ... سرش نمیشه، هر انسان سالمی از اینا بدش میاد، باور نداری آزمایش کن، شما یه نفر پیدا کن از اینا خوشش بیاد و بمن معرفی کن، کل دنیا رو بگرد، شاید واقعا چنین آدمای هست و من خبر ندارم.
    دوباره میگم اینکه خود ما اینا رو انجام می دیم فرق می کنه با اینکه چه احساسی داریم اگه کسی نسبت به خودمون این کارا رو انجام بده،
    چرا؟ چون بحث این که بین تمام انسانها چیزایی هست که مشترکه (این کارا نسبت به خودمون) و حیوانات اونو ندارن.

شما تعریفش کنید تا من بگم اعتقاد دارم یا نه.
    من فکر میکنم این واژه رو انسانهایی اختراع کردند که میخوان بگن ما از حیوانات خیلی بهتریم. به نظر اونها وفاداری که مثلا قو ها در زندگی انجام میدن یکی از بزرگترین ارزشهای انسانی هست !!!
    انسانیت یعنی پایبندی به ارزشهای انسانی مثه صداقت، آزادی، احترام به دیگران، همنوع دوستی، ...

مستر نیو ری! ارزش زمانی ارزش حساب میشه که اختیاری انجام بشه نه اجباری یا غریزی! شما اگر بتونی زور بگی و نگی ارزشه، نه اینکه چون نمیتونی نگی. قو آیا با اختیار این وفا رو داره! یعنی می تونه نداشته باشه اما داره؟!

اگه بچه حیوانی مورد تهاجم قرار بگیره فداکاری میکنه یا نه ؟؟
    بحث ارزشها

آیا کسانی که در راه وطن کشته میشن ، این وطن صرفا خاک هست یا آدم توش زندگی میکنه ؟ ( این هم مورد توجه قرار بدین که یک تروریست هم اینکار رو میکنه و این صرفا یک ارزش والای انسانی محسوب نمیشه ! ) حالا کسی حاضره بخاطر سلامت طبیعت همه انسانها حتی خودش رو بکشه ؟ نه ! این هم برای بقا هست
    مستر نیو ری مای کوسچن واز اباوت هاو کن یو ببخشید!!!! سوالم اینه که شما چطور میتونینین اینو با میل به بقا توجیح کنین؟ فدا کاری در راه آزادی، مذهب، معشوق و...، در مورد وطن هم میتونه بجای جنگیدن فرار کنه بقاش رو حفظ کنه.

گربه بسیاااااااااااااااااااااا ار نازیه! مال خودتونه؟
    باز سوالم رو تکرار میکنم، از کجا میدونید کنجکاویه؟ من میگم داره بازی میکنی! یا میخواد یکیشو بگیره بخوره (باتوجه به اینکه زبونش رو هم در میاره) شما میتونید اثبات کنید که نه بخاطر کنجکاوی؟ درسته شبیه کنجکاوی انسانه، ولی مگه شباهت یعنی همانی؟ گاهی اقات حیونا مثه آدم به ما زل میزنن، اما آیا این دوتا یه معنی دارن؟
    Last edited by N I G H T P E A C E; 11-08-2014 at 14:17.

20. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •