تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 112

نام تاپيک: چرا زندگی کنیم؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممکنه میلیون ها کودک در اثر گرسنگی بمیرن و دلیلشم میتونه تقسیم شدن ناعادلانه ثروت باشه! شما فک کن اگه این همه ثروتمند تو دنیا وجود داره هر کس یک دهم یک هزارم و ... ثروت خودش رو صرف ریشه کن کردن گرسنگی و بیماری میکرد الان بشر به این نقطه نمیرسید! جاه طلبی و ثروت اندوزه و خودخواهی یه عده که میخوان تو این دنیا هر طور شده راحث و اسوده و در کمال مطلق زندگی کنن میتونه دلیل گرسنه شدن اون کودکان باشه! یکم فکر کنید اگه انسانیت پررنگ تر از حالا بود ممکن بود کودکی از گرسنگی نمیره.

به نظر من دلیل اینکه دنیا دچار اشفتگی شده و یه عده گرسنه و بیمار هستن و یه عده در رفاه و اسایش تمام فقط خود انسان ها هستند.
    این مواردی که شما دارین بهش اشاره میکنین یک جور آرمانگرایی هست.
    که اگر بشر اینجوری بود اینجوری میشد و....
    فعلا واقعیت جهان همینی هست که میبینین.

اینکه انسان مرغ باغ ملکوت است و نیست از عالم خاک، چند روزی قفسی ساخته است از بدنش و بیاییم مهربان باشیم و... صرفا به درد کتاب های شعر میخوره.

که من هم یک تاپیکی در موردش زدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی شما بحث هدفمند بودن پا گذاشتن هر انسانی به حیات رو مطرح میکنید، باید برای هر انسانی یک هدف رو هم تعریف کنید. کما اینکه من نمیدونم سیل و زلزله چه ربطی به جاه طلبی انسان بدبخت داره !!!

من از شما سئوال خیلی ساده ای پرسیدم، نگفتم مردن کودکان محصول چیست، گفت هدف از خلقت این کودکان چیست؟

2. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این مواردی که شما دارین بهش اشاره میکنین یک جور آرمانگرایی هست.
    که اگر بشر اینجوری بود اینجوری میشد و....
    فعلا واقعیت جهان همینی هست که میبینین.

اینکه انسان مرغ باغ ملکوت است و نیست از عالم خاک، چند روزی قفسی ساخته است از بدنش و بیاییم مهربان باشیم و... صرفا به درد کتاب های شعر میخوره.

که من هم یک تاپیکی در موردش زدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی شما بحث هدفمند بودن پا گذاشتن هر انسانی به حیات رو مطرح میکنید، باید برای هر انسانی یک هدف رو هم تعریف کنید. کما اینکه من نمیدونم سیل و زلزله چه ربطی به جاه طلبی انسان بدبخت داره !!!

من از شما سئوال خیلی ساده ای پرسیدم، نگفتم مردن کودکان محصول چیست، گفت هدف از خلقت این کودکان چیست؟
    من و شما نمیتونیم برای هر انسانی هدفی رو تعریف کنیم...

و من خالق نیستم که بدونم هرکسی که اومد به این دنیا باید چیکار کنه و سیر زندگیش چگونه هست و چه کاری باید انجام بده! مشکل شما اینه که فکر میکنید اگه حتی یک کودک در اثر گرسنگی, زلزله و ... مرد یعنی زندگیش بی هدف بوده!نمیشه برای همه انسان ها یه هدف رو تعیین کرد میشه؟ مثلا هدفی که من دارم ممکنه با هدف شما کاملا متفاوت باشه ممکنه به هدف هامون هم حتی نرسیم! ممکنه ادامه اهداف مارو آیندگان محقق کنند; چون زندگی بشر اجتماعی هست و با هم به قله کمال میرسن با هم به کشف علوم و اسرار جهان میپردازند که هدف کلی خلقت هم همین هست.

4. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من و شما نمیتونیم برای هر انسانی هدفی رو تعریف کنیم...

و من خالق نیستم که بدونم هرکسی که اومد به این دنیا باید چیکار کنه و سیر زندگیش چگونه هست و چه کاری باید انجام بده! مشکل شما اینه که فکر میکنید اگه حتی یک کودک در اثر گرسنگی, زلزله و ... مرد یعنی زندگیش بی هدف بوده!نمیشه برای همه انسان ها یه هدف رو تعیین کرد میشه؟ مثلا هدفی که من دارم ممکنه با هدف شما کاملا متفاوت باشه ممکنه به هدف هامون هم حتی نرسیم! ممکنه ادامه اهداف مارو آیندگان محقق کنند; چون زندگی بشر اجتماعی هست و با هم به قله کمال میرسن با هم به کشف علوم و اسرار جهان میپردازند که هدف کلی خلقت هم همین هست.
    برادر عزیز من، وقتی شما از یک چیزی سر در نمیاری، نمیتونی بگی وجود داره.

همیشه آدم ابتدا باید از وجود چیزی سر در بیاره، بعدا ادعا کنه اون چیز وجود داره یا نه، در غیر اینصورت میشه بحث سر موهومات.

حالا اون موهومات میخواد حقیقت داشته باشه یا نه !!!

من ادعا میکنم که :

حیات انسان ها هیچ هدف مشخص شده ای نداره و ابن ما انسان ها هستیم که به تنهایی هدف رو به زندگی میبخشیم یا نمیبخشیم.

شما چطوری میخوای این ادعای من رو نفی کنی؟
    Last edited by Arash4484; 31-03-2014 at 14:23. دليل: فونت نرمال

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برادر عزیز من، وقتی شما از یک چیزی سر در نمیاری، نمیتونی بگی وجود داره.

همیشه آدم ابتدا باید از وجود چیزی سر در بیاره، بعدا ادعا کنه اون چیز وجود داره یا نه، در غیر اینصورت میشه بحث سر موهومات.

حالا اون موهومات میخواد حقیقت داشته باشه یا نه !!!

من ادعا میکنم که :

حیات انسان ها هیچ هدف مشخص شده ای نداره و ابن ما انسان ها هستیم که به تنهایی هدف رو به زندگی میبخشیم یا نمیبخشیم.

شما چطوری میخوای این ادعای من رو نفی کنی؟
    من نمیتونم از اسرار و راز های خالق سر در بیارم چون مخلوق نمیتونه بر خالق احاطه پیدا کنه اما خالق انسان هارو نفرستاده رو زمین که مثل بقیه حیوانات و جانوران زندگی کنند, براش هدایت گر فرستاده, مستقیم با انسان ها حرف زده و من فقط میتونم بر اساس گفته های خودش راهنمایی بشم و تا حدی بفهمم هدف از خلقت چی بوده.

+

اینکه شما بگین"حیات انسان ها هیچ هدف مشخص شده ای نداره" خب این نظر و عقیده شماست و در دنیا هزاران نظر و عقیده وجود داره و هرکس بر سر درستی و اثبات عقیده اش تلاش زیادی میکنه و منم به شما پیشنهاد میکنم اگه میخوایین عقیدتون کوچیکترین بررسی و نقدی بشه تا حدی اون رو اثبات کنید. من میگم تا 1 ساعت دیگه کره زمین از وسط نصف میشه و همه نابود میشن شما چطوری میخوای این ادعای من رو نفی کنید؟ (وظیفه من نفی یا اثبات ادعا شما نیست ما اینجا نظرات همدیگرو بررسی میکنیم و نظر خودمون رو بیان میکنیم)
    Last edited by M0hsen3D; 31-03-2014 at 11:09.

7. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من نمیتونم از اسرار و راز های خالق سر در بیارم چون مخلوق نمیتونه بر خالق احاطه پیدا کنه اما خالق انسان هارو نفرستاده رو زمین که مثل بقیه حیوانات و جانوران زندگی کنند, براش هدایت گر فرستاده, مستقیم با انسان ها حرف زده و من فقط میتونم بر اساس گفته های خودش راهنمایی بشم و تا حدی بفهمم هدف از خلقت چی بوده.

+

اینکه شما بگین"حیات انسان ها هیچ هدف مشخص شده ای نداره" خب این نظر و عقیده شماست و در دنیا هزاران نظر و عقیده وجود داره و هرکس بر سر درستی و اثبات عقیده اش تلاش زیادی میکنه و منم به شما پیشنهاد میکنم اگه میخوایین عقیدتون کوچیکترین بررسی و نقدی بشه تا حدی اون رو اثبات کنید. من میگم تا 1 ساعت دیگه کره زمین از وسط نصف میشه و همه نابود میشن شما چطوری میخوای این ادعای من رو نفی کنید؟ (وظیفه من نفی یا اثبات ادعا شما نیست ما اینجا نظرات همدیگرو بررسی میکنیم و نظر خودمون رو بیان میکنیم)
    آفرین، دقیقا زدی تو خال.
    وظیفه اثبات به عهده مدعی هست.

منم این مثال رو آوردم که شما همین حرف رو مرحمت بفرمایید.
    چون از ملا نصر الدین هم پرسیدن مرکز زمین کجاست، گفت همین جا که من ایستادم. ازش پرسیدن چطوری اثبات میکنی؟ گفت شما اثبات کن اینجا مرکز زمین نیست.

در این تاپیک هم شما مدعی شدی هر انسانی با هدفی به این زمین میاد، وقتی ازتون خواسته شد اثبات کنین گفتین من نمیدونم !!!
    اون بحث هدایت گر و حرف زدن با انسان ها و... رو هم تو همین خاورمیانه بهش باور داشتن و دارن و با سرعت خیره کننده ای در حال از بین رفتن هم هست که چون بحث مذهبی در اینجا مجاز نیست، منم کاری باهاش ندارن.
    چون معمولا پیروان ادیان فقط حرف میزنن و تا میگین اثبات کن میگن ما عقلمون نمیرسه خدا گفته، ولی خودشون از آدم و عالم واسه واژه واژه تئوری های علمی و اخلاقی و انسانی اثبات های دقیق میخوان !!!
    Last edited by Arash4484; 31-03-2014 at 14:23. دليل: فونت پیش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آفرین، دقیقا زدی تو خال.
    وظیفه اثبات به عهده مدعی هست.

منم این مثال رو آوردم که شما همین حرف رو مرحمت بفرمایید.
    چون از ملا نصر الدین هم پرسیدن مرکز زمین کجاست، گفت همین جا که من ایستادم. ازش پرسیدن چطوری اثبات میکنی؟ گفت شما اثبات کن وجود نداره.

در این تاپیک هم شما مدعی شدی هر انسانی با هدفی به این زمین میاد، وقتی ازتون خواسته شد اثبات کنین گفتین من نمیدونم !!!
    اون بحث هدایت گر و حرف زدن با انسان ها و... رو هم تو همین خاورمیانه بهش باور داشتن و دارن و با سرعت خیره کننده ای در حال از بین رفتن هم هست که چون بحث مذهبی در اینجا مجاز نیست، منم کاری باهاش ندارن.
    چون معمولا پیروان ادیان فقط حرف میزنن و تا میگین اثبات کن میگن ما عقلمون نمیرسه خدا گفته، ولی خودشون از آدم و عالم واسه واژه واژه تئوری های علمی و اخلاقی و انسانی اثبات های دقیق میخوان !!!
    ببینید در همه ادیان توحیدی اصل بر سر "ایمان" هست. ایمان از ایمن بودن میاد یعنی من در مسیر اعتقاد به خدا و ...ایمن خواهم بود چون با این "ایمان" به یک سری ویژگی های خوب و انسانی روی میارم که باعث میشه انسان شایسته ای باشم و در مسیر درستی قرار بگیرم.بحث هیچ وقت به طور مثال بر سر اثبات خدا نبوده چون شما هیچ وقت نمیتونید با قوانین و علم محدودی که برای زندگی در زمین پایه ریزی و برنامه ریزی کرده خودش رو اثبات کنید!گرچه هدف خلقت رسیدن انسان به قوله های دانش و کشف راز های هستی بوده.
    پس هیچ وقت انتطار نداشته باشین با "علوم پایه" به اثبات خدا در چهارچوب همون علوم دست یابیم (یعنی امکانش نیست خدا رو برد تو ازماسشگاه و شواهدش رو به عینه دید و ثبت کرد و در ژورنال های علمی تایید کرد تا شما باور کنید!!!!!!)

مشکل شما اینه که بدون اینکه هیچ مطالعه ای ازشون داشته باشین نفی میکنید مثل مابقی دوستان که تا الان اشاراتی به ویژگی های این باور ها داشتن که اکثرا زایده ذهن خودشون بوده و میشه گفت "چرت و پرت" میگن با کمال احترام.
    Last edited by Arash4484; 31-03-2014 at 14:27. دليل: فونت پیش فرض نقل قول

10. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببینید در همه ادیان توحیدی اصل بر سر "ایمان" هست. ایمان از ایمن بودن میاد یعنی من در مسیر اعتقاد به خدا و ...ایمن خواهم بود چون با این "ایمان" به یک سری ویژگی های خوب و انسانی روی میارم که باعث میشه انسان شایسته ای باشم و در مسیر درستی قرار بگیرم.بحث هیچ وقت به طور مثال بر سر اثبات خدا نبوده چون شما هیچ وقت نمیتونید با علم محدودی که برای زندگی در زمین پایه ریزی و برنامه ریزی کرده خودش رو اثبات کنید!گرچه هدف خلقت رسیدن انسان به قوله های دانش و کشف راز های هستی بوده.
    پس هیچ وقت انتطار نداشته باشین با "علوم پایه" به اثبات خدا در چهارچوب همون علوم دست یابیم (یعنی امکانش نیست خدا رو برد تو ازماسشگاه و شواهدش رو به عینه دید و ثبت کرد و در ژورنال های علمی تایید کرد تا شما باور کنید!!!!!!)

مشکل شما اینه که بدون اینکه هیچ مطالعه ای ازشون داشته باشین نفی میکنید مثل مابقی دوستان که تا الان اشاراتی به ویژگی های این باور ها داشتن که اکثرا زایده ذهن خودشون بوده و میشه گفت "چرت و پرت" میگن با کمال احترام.
    شما از کجا میدونی من اطلاعاتی در مورد باورهای شما ندارم؟ مگه منو میشناسی؟ من حاضرم با همه شما و خیلی بزرگتر از شما شرط بندم که بحث به جزئیات مذهبی بکشه، یک دهم من هم شناخت از مذهب ندارین، ولی عرض کردم اینجا بحث مذهبی ممنوع هست وگرنه دلایلش خدمتتون ارائه میشد تا با کمال تاسف توهم نزنید که کل جهان خوابن و عزیزان ایمان دار بیدارن !!!

اما در باب انسان درست بودن.
    من به کارنامه علمی جهان پیش رو کار دارم و نه آرمان ها، شما تو آرمان هاتون ممکنه مدینه های فاضله زیادی متصور باشین، صدها هزار سال از قدیمت نخستین انسان میگذره روز به روز جرم و جنایت بیشتر میشه.
    شما هی بشینین تفسیر کنین خدا اینجور میخواد، خدا اونجور میخواد.

فقط امیدوارم عمرمون کفاف بده ببینیم آینده این جهان معاصر در دست قوانین بشری نسبت داده شده به بشر درست خواهد شد یا قوانین بشری نسبت داده شده به آسمان.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما از کجا میدونی من اطلاعاتی در مورد باورهای شما ندارم؟ مگه منو میشناسی؟ من حاضرم با همه شما و خیلی بزرگتر از شما شرط بندم که بحث به جزئیات مذهبی بکشه، یک دهم من هم شناخت از مذهب ندارین، ولی عرض کردم اینجا بحث مذهبی ممنوع هست وگرنه دلایلش خدمتتون ارائه میشد تا با کمال تاسف توهم نزنید که کل جهان خوابن و عزیزان ایمان دار بیدارن !!!

اما در باب انسان درست بودن.
    من به کارنامه علمی جهان پیش رو کار دارم و نه آرمان ها، شما تو آرمان هاتون ممکنه مدینه های فاضله زیادی متصور باشین، صدها هزار سال از قدیمت نخستین انسان میگذره روز به روز جرم و جنایت بیشتر میشه.
    شما هی بشینین تفسیر کنین خدا اینجور میخواد، خدا اونجور میخواد.

فقط امیدوارم عمرمون کفاف بده ببینیم آینده این جهان معاصر در دست قوانین بشری نسبت داده شده به بشر درست خواهد شد یا قوانین بشری نسبت داده شده به آسمان.
    نمیدونم چقدر اطلاعات دارین ولی اکثر کسانی که اینجا نظرشون رو بیان کردند متوهم بودند که هزاران برابر همه اطلاعات دارند در حالی که از نظرهاشون پیدا بود در حد همون چرت و پرت هایی که از این باور ها رایج هست اطلاعات دارند.

+ اینکه

در حال حاظر حدود 70 80 درصد مردم امریکا دین دار هستند و به خداوند ایمان دارند,در کل جهان هم تعداد مردمانی که به ادیان توحیدی مثل مسیحیت, یهودیت, اسلام ایمان دارند خیلی بیشتر از کسانی هست که منطقشون به هیچی و پوچی ختم میشه و منکر خدا هستند, پس متاسفانه اینجا شما توهم زدین و در خواب هستین!

اگه "اینجور میخواد، خدا اونجور میخواد" میدونه صلاح بشریت در چی هست چون "خدا" هست و خالق, حالا شما عقیدت این باشه که او دشمن بشریت هست و خواهان نابودی انسان و ارزش های انسانی!!, ذره ای اهمیت نداره! (عقیده هرکس برای خودش قابل احترام هست)

امیدوارم قوانین هر طوری تنظیم میشه به پیشرفت بشریت در همه علوم ختم بشه و اوضاع جهان بهبود پیدا کنه مسابقه فوتبال نیست تیم کشی کردین و منتظرین فقط عمرتون جواب بده و به نتیجه پی ببرین!!

13. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نمیدونم چقدر اطلاعات دارین ولی اکثر کسانی که اینجا نظرشون رو بیان کردند متوهم بودند که هزاران برابر همه اطلاعات دارند در حالی که از نظرهاشون پیدا بود در حد همون چرت و پرت هایی که از این باور ها رایج هست اطلاعات دارند.

+ اینکه

در حال حاظر حدود 70 80 درصد مردم امریکا دین دار هستند و به خداوند ایمان دارند,در کل جهان هم تعداد مردمانی که به ادیان توحیدی مثل مسیحیت, یهودیت, اسلام ایمان دارند خیلی بیشتر از کسانی هست که منطقشون به هیچی و پوچی ختم میشه و منکر خدا هستند, پس متاسفانه اینجا شما توهم زدین و در خواب هستین!

اگه "اینجور میخواد، خدا اونجور میخواد" میدونه صلاح بشریت در چی هست چون "خدا" هست و خالق, حالا شما عقیدت این باشه که او دشمن بشریت هست و خواهان نابودی انسان و ارزش های انسانی!!, ذره ای اهمیت نداره! (عقیده هرکس برای خودش قابل احترام هست)

امیدوارم قوانین هر طوری تنظیم میشه به پیشرفت بشریت در همه علوم ختم بشه و اوضاع جهان بهبود پیدا کنه مسابقه فوتبال نیست تیم کشی کردین و منتظرین فقط عمرتون جواب بده و به نتیجه پی ببرین!!
    شما داری با ایمانت به جنگ خرد میای؟
    خودت متوجه هستی که اصلا این مباحثه، یک مباحثه از اساس باطل و غیرمنطقیه؟

مثلا طرف با علم اثبات کنه، خواب دیدن از شگفتی های مغز هست، شما با ایمانت میگی نه کار روحه، انسان روح داره، جن وجود داره و...
    اونیکه با یک سلاح دیگه به جنگ عقل و خرد میاد توهم زده دوست خوب من.

اگر شما هم ابزارت خرد بود بله میتونستی بگی دیگران توهم زدن، ولی وقتی ازتون سئوال میشه هدف خلقت اون بچه ها چی بوده میگی من نمیدونم ولی ایمان دارم خدا میدونه، بعدا دیگران رو متهم میکنی به توهم !!!
    حداقل نگاهی به ابزار و داشته های خودتون بندازین بعدا از این و آن گلایه کنید.

+ اینکه

محتوای مخفی: ! 
    تا قبل از 100 سال پیش همین 67 درصد مذهبی فعلی دنیا تقریبا 95 درصد جمعیت دنیا بود عزیز دل برادر.
    ریزش 30 درصدی تو 100 سال کجا و 67 درصد چندین هزار ساله کجا، شما عجول نباش قربان.

من هم نگفتم خدایی هست که دشمن بشریت هست !!! انسان هایی هستند که دشمن بشریت هستند چون خیالات سروری بر بشر رو دارن حالا به هر پشتوانه مادی و معنوی و توهمی و... اینا هم جز با آگاهی کامل انسان ها و از بین رفتن پدیده هایی چون رعیت و عوام به دست نمیان.
    Last edited by B.Russell; 31-03-2014 at 13:47.

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یادمه تو یه فیلم میگفت اصن ادامه زندگی چه معنی میده راس می گفت
    اصن چرا زندگی کنیم وقتی آخرش قرار بمیریم

16. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •