تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟

راي دهنده
47. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

9 19.15%
  • خیر

36 76.60%
  • نمی دانم

2 4.26%
صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 97

نام تاپيک: { عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟؟؟ }

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اصولا مگر کسی دلایلی رو قبول نداشته باشه و بهتر بگم نفهمه میتونه برای قانع کننده باشه؟
    در هر بحث ( البته منطقی و عقلی) طرف مقابل باید دلایل براش قابلِ قبول باشه وگرنه اصلا نمیفهمم چطور میتونه بدون دلیل و برهان قانع بشه

کسی که بدون دلیل و برهان قانع شده باید به عقل منطق و شعور و سلامتیش شک کرد نه کسی که دنبال دلیل و برهان هست
    سلام
    بارها و بارها گفتگوهای مردم رو دیدم که بیهوده تر از کوبیدنِ آب در هاون بوده
    مثل اونی که میخواد وجودِ بهشت و جهنم و جن رو با دلیل ذکرشون در یک کتاب که گفته میشه آسمانی هست ثابت کنه در حالیکه طرفِ مقابل اصلاً اون کتاب رو قبول نداره چه برسه به چیزهائی که توش نوشته شده
    به این میگن توسل به دلیلهائی که برای طرفِ گفتگو قابل قبول نیست .

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من تعریف امید و هیجان رو از محضرتون نخواستم.
    عرض کردم چطوری حسش میکنید؟

یعنی با چه بخشی از بدنتون این امید و هیجان رو حس میکنین؟
    اعضای مشخصی حس میکنن؟ مثلا ناخن و روده کوچک هم امید رو حس میکنن؟ یا جاهای مشخصی امبد رو حس میکنن، اون جاهایی که امید رو حس میکنن بگین.
    با هیچ کدوم از حس های پنجگانه اونو حس نمیکنیم این نوع حس ها مربوط واکنش های مغزه و ربطی به واکنش های قوای پنج گانه نداره.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امید رو خود انسان به وجود آوردن:
    "امید داشتن باور به نتیجهٔ مثبت اتفاقها یا شرایط، در زندگی می‌باشد. امید احساسی است دربارة اینکه می‌توانیم آنچه را که میخواهیم، داشته باشیم یا یک اتفاق، بهترین نتیجه را برای ما خواهد داشت. امیدوار بودن با خوش‌بین بودن متفاوت می‌باشد. امید یک حالت احساسی است یعنی یکی از احساسات انسان می‌باشد اماخوش‌بین بودن نتیجة یک روش و الگوی تفکر عمدی و اختیاری(بینش)است که باعث حالت و رفتار مثبت در انسان می‌شود."

مثال دیگش دوست داشتن یا علاقه مند بودن به چیزیه! این قابل رویت نیست ولی وجود داره درسته؟
    در ادامه (و تصحیح) پاسخم ...
    بازم میگم جوابی که دادم، نمیتونه ثابت کنه موجوداتی که رویت نمی شوند وجود دارند...
    سوال درمورد موجودات هست و امید و دوست داشتن و ... هم موجود نیستن...

آیا هر چیزی که قابل رویت نیست، وجود ندارد؟ خیر
    آیا هر موجودی که قابل رویت نیست، وجود ندارد؟ ...
    بحث تاپیک سر این دومیه هست ...
    فکر میکنم تو این دو گزاره ای که گفتم، مقایسه درست نیست... تعریف "وجود" فرق میکنه... وجود اول مجازیه!

پ.ن: بچه های فلسفه! اگه مغلطه کردم معذرت، ممنون میشم بگید کجا اشتباه کردم ... من اطلاعتم تا این حد بود سعی کردم هر چی درست تره بگم. بابت نوشتن این حاشیه معذرت
    !
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-03-2014 at 23:14.

4. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

امید رو خود انسان به وجود آوردن:
    "امید داشتن باور به نتیجهٔ مثبت اتفاقها یا شرایط، در زندگی می‌باشد. امید احساسی است دربارة اینکه می‌توانیم آنچه را که میخواهیم، داشته باشیم یا یک اتفاق، بهترین نتیجه را برای ما خواهد داشت. امیدوار بودن با خوش‌بین بودن متفاوت می‌باشد. امید یک حالت احساسی است یعنی یکی از احساسات انسان می‌باشد اماخوش‌بین بودن نتیجة یک روش و الگوی تفکر عمدی و اختیاری(بینش)است که باعث حالت و رفتار مثبت در انسان می‌شود."

مثال دیگش دوست داشتن یا علاقه مند بودن به چیزیه! این قابل رویت نیست ولی وجود داره درسته؟
    آفرین، ولی صحبت از موجودیت در مورد یکسری چیزها مانند حالات حسی و واژه های توصیفی، اساسا بی معنیه.

مثلا من بگم خرامیدن وجود داره، ناز کردن وجود داره، لوس بازی وجود داره، اینا هیچ شباهتی به این نداره که بگیم خورشید وجود داره، درخت وجود داره، سلول وجود داره و....

اینایی که شما از موجودیتش صحبت میکنین صرفا یکسری واژه توصیفی هستن که توی یک سبد دیگری قرار دارن.

6. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

با هیچ کدوم از حس های پنجگانه اونو حس نمیکنیم این نوع حس ها مربوط واکنش های مغزه و ربطی به واکنش های قوای پنج گانه نداره.
    اینجا یک اشتباه دارید، همین واکنش های مغز که می گید با ابزار علمی قابل اندازه گیری و مشاهده هست، به عنوان مثال با تزریق یک داروی خاص یک احساس خاص در یک فرد تقویت میشه و این تغییر در مغز قابل مشاهده و ثبت با ابزار علمی هست. و مطلقاً مساله ای ماورایی نیست. در مورد fMRI سرچ کنید مطالب مفیدی پیدا می کنید.
    Last edited by Sara; 25-03-2014 at 23:22.

8. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ولی مبدا تمامی حس ها، مغز هست و مغز هست که یک حس رو برای ما تداعی میکنه چه اون حس های پنج گانه، چه حس های انتزاعی.

پس اگر جمع بندی کنیم به اینجا رسیدیم که ما جز مغز ابزار دیگری برای درک موجودیت نداریم و اگر مغز از کار بیوفته، ما هیچ نوع موجودیتی رو حس نمیکنیم، اینو قبول داری؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ولی مبدا تمامی حس ها، مغز هست و مغز هست که یک حس رو برای ما تداعی میکنه چهحتبن حس های پنج گانه، چه حس های انتزاعی.

پس اگر جمع بندی کنیم به اینجا رسیدیم که ما جز مغز ابزار دیگری برای درک موجودیت نداریم و اگر مغز از کار بیوفته، ما هیچ نوع موجودیتی رو حس نمیکنیم، اینو قبول داری؟
    بله این که یه زاویه دید کلیه ما میخوایم موضوع رو با جزییات اون در نظر بگیریم بله خوب اگه مغز نباشه حتی با وجود چشم هم دیدن امکان پذیر نیست. اما درک احساسات و هیجان به طور مخصوص به عهده ی مغزه و ابزار دیگری برای این حس ها وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اینجا یک اشتباه دارید، همین واکنش های مغز که می گید با ابزار علمی قابل اندازه گیری و مشاهده هست، به عنوان مثال با تزریق یک داروی خاص یک احساس خاص در یک فرد تقویت میشه و این تغییر در مغز قابل مشاهده و ثبت با ابزار علمی هست. و مطلقاً مساله ای ماورایی نیست.
    بله من هم این موضوع رو انکار نکردم و میخوام بگم که هیجانات و احساسات وجود دارند و حتی اگه نشه اونها رو دید با ثبات علمی که از اونها داریم به راحتی به وجود اونها پی میبریم.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بله این که یه زاویه دید کلیه ما میخوایم موضوع رو با جزییات اون در نظر بگیریم بله خوب اگه مغز نباشه حتی با وجود چشم هم دیدن امکان پذیر نیست. اما درک احساسات و هیجان به طور مخصوص به عهده ی مغزه و ابزار دیگری برای این حس ها وجود نداره.
    خوب، اونایی که ضربه فیزیکی و محکم میخوره تو مغزشون، یکسری چیزا مثل اسم، گذشته، معشوق و... یادشون میره.

در حالیکه طبق ادعای شما و دوستان، اسم وجود داره، گذشته هم وجود داره، عشق هم وجود داره، ولی از جنس ماده نیست.

حالا برای من جالبه بدونم چطوری یک ضربه کاملا فیزیکی و مادی، یکسری موجودیت های کاملا غیر مادی رو از بین میبرن؟

13. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خوب، اونایی که ضربه فیزیکی و محکم میخوره تو مغزشون، یکسری چیزا مثل اسم، گذشته، معشوق و... یادشون میره.

در حالیکه طبق ادعای شما و دوستان، اسم وجود داره، گذشته هم وجود داره، عشق هم وجود داره، ولی از جنس ماده نیست.

حالا برای من جالبه بدونم چطوری یک ضربه کاملا فیزیکی و مادی، یکسری موجودیت های کاملا غیر مادی رو از بین میبرن؟
    وقتی ضربه ی فیزیکی به مغز خورده بشه یاعث آسیب دیدگی اون میشه و همین امر موجب نابودی برخی حس های غیر مادی میشه.

15. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •