تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه منچستریها اخلاق رو زیر پا گذاشتند و انواع و اقسام توهین ها رو به بایرن مونیخ کردند.
    اون از اواخر بازی که آشغال سمت نویر پرتاب می کردن
    اون از کنفرانس خبری که به پپ توهین کردن
    اینم از روزنامه هاشون که به شواینی گفتن خوک کثیف!
    جالب اینجاست بعضی دوستان منچستری این عمل رو توجیه هم می کنن و موضع طلبکارانه می گیرن و میگن در روزنامه های انگلیسی این توهین ها طبیعیه!
    می خوام بدونم اگر یه روزنامه آلمانی به اسطوره های منچستریونایتد توهین می کرد اونا خوششون میومد و میگفتم عیب نداره؟

2. 4 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هر چند از این بحثای چیپ خوشم نمیاد
    اما بعضی اوقات دیگه نمیشه جواب نداد
    داوری جلوی بایرن به تیمای انگلیسی هدیه داده؟

عزیزم اگر داور اشتباه نمیکرد توی اون بازی معروف مقابل آرسنال در بازی برگشت نتیجه چیز دیگه ای بود
    و احتمالا الان بهترین تیم تاریخ یه تیم دیگه بود

اگر اخراج شواینی پیش زمینه این حرفت بوده هم باید عرض کنم که شواینی به درستی کارت زرد دوم رو گرفت
    رونی توپ رو رد کرد و شواینی توی ضد حمله رونی و حمله منچستر رو متوقف کرد
    کارت زرد دومم حقش بود
    اصلا اینا به کنار فرض کنیم حرف شما درست باشه
    تهش اینه که رونی اخراج رو به داور و شواینی تحمیل کرد دیگه
    اینم درسی میشه برای شواینی که در دنیای بازیکنای حرفه ای یه کلاس بیاد بالاتر و بفهمه که زیر پای چه بازیکنی کجا و چجوری باید تکل بزنه

در مورد شباهت رونی به سرباز شکست خورده
    مگه به زور این عکسایی که شباهاتش رو هم فقط خود بایرنیها تشخیص میدن بتونید شکست رو به چهره رونی تزریق کنید
    وگرنه تنها بازیکنی که هیچ وقت شکست رو توی چهره اش ندیدم رونی بوده
    حتی وقتی غمگین هست بازم یه نوع غرور خاص توی چهره اشه که باعث میشه شکست رو نپذیره

تصویر سربازان شکست خورده در تاریخ بایرن زیاده ماشاالله
    ولی گفتم از این بحثای چیپ خوشم نمیاد
    متاسفانه بنده یک دوست صمیمی داشتم در دوران راهنمایی که اونم طرفدار منچستر بود و بازم متاسفانه مثل الان شما استدلال می کرد که همون موقع هم من جوابش رو نمی دادم

دوستان بایرنی یک نگاهی هم به گل اول بازی که مردود شد هم داشته باشن بد نیست.
    تمام!
    این صحبت شما رو قبل تر جواب دادم.
    ولبک توپ رو از جلو صورت مارتینز با نوک پا میزنه که داور خطا میگیره اما گزارشگر بازی ذهن رو میبره سمت خطای هند و طوری جلوه میده که داور گل صحیح رو مردود اعلام کرده.

4. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

متاسفانه بنده یک دوست صمیمی داشتم در دوران راهنمایی که اونم طرفدار منچستر بود و بازم متاسفانه مثل الان شما استدلال می کرد که همون موقع هم من جوابش رو نمی دادم

این صحبت شما رو قبل تر جواب دادم.
    ولبک توپ رو از جلو صورت مارتینز با نوک پا میزنه که داور خطا میگیره اما گزارشگر بازی ذهن رو میبره سمت خطای هند و طوری جلوه میده که داور گل صحیح رو مردود اعلام کرده.
    شما یک بار دیگه اون صحنه رو ببین،،مالکیت توپ رو ولبک داشت و داور میتونست خطا نگیره،این از اون صحنه های پنجاه پنجاه هست..شما همچین با قاطعیت میگی که انگار یک خطای بسیار واضح بوده!در واقع این مارتینز بود که سرش رو اورد پایین تر تا توپ رو بزنه چون که مالکیت در اختیار ولبک بود.

6. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه منچستریها اخلاق رو زیر پا گذاشتند و انواع و اقسام توهین ها رو به بایرن مونیخ کردند.

اون از اواخر بازی که آشغال سمت نویر پرتاب می کردن
    اون از کنفرانس خبری که به پپ توهین کردن
    اینم از روزنامه هاشون که به شواینی گفتن خوک کثیف!
    جالب اینجاست بعضی دوستان منچستری این عمل رو توجیه هم می کنن و موضع طلبکارانه می گیرن و میگن در روزنامه های انگلیسی این توهین ها طبیعیه!
    می خوام بدونم اگر یه روزنامه آلمانی به اسطوره های منچستریونایتد توهین می کرد اونا خوششون میومد و میگفتم عیب نداره؟

به غیر از قسمت پرتاب کاغذ به داخل زمین بقیه حرفاتون واقعا عجیبه
    خبرنگار تلگراف یه سوال از پپ می پرسه و بهش نگاه نمی کنه تا جوابشو بشنوه و سرشو پایین میاندازه...این کار حرکت قشنگی نیست اما بعضا خبرنگار ها این کارو می کنند
    حالا می شه منو روشن کنید بی احترامی یه فرد به پپ چه ربطی یه منچستریونایتد داره؟؟؟خبرنگار تلگراف یه کاری می کنه منچستری ها متهم می شن که به پپ توهین کردن
    دیلی میرور تیتر توهین امیز میزنه ارتباطش به یونایتد چیه؟؟؟؟روزنامه هامون؟؟؟؟؟؟ دیلی میرور ماله ماست و هر سری بعد نتایج بد اینقدر به مویس فشار وارد می کنه؟؟؟؟؟
    توهین کردن و بایرن هم محرومشون کرد اینجا من بی اخلاقی از سوی یونایتد نمی بینم
    در مورد پرتاب کاغذ هم نگران نباشید یوفا جریممون می کنه

8. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به غیر از قسمت پرتاب کاغذ به داخل زمین بقیه حرفاتون واقعا عجیبه
    خبرنگار تلگراف یه سوال از پپ می پرسه و بهش نگاه نمی کنه تا جوابشو بشنوه و سرشو پایین میاندازه...این کار حرکت قشنگی نیست اما بعضا خبرنگار ها این کارو می کنند
    حالا می شه منو روشن کنید بی احترامی یه فرد به پپ چه ربطی یه منچستریونایتد داره؟؟؟خبرنگار تلگراف یه کاری می کنه منچستری ها متهم می شن که به پپ توهین کردن
    دیلی میرور تیتر توهین امیز میزنه ارتباطش به یونایتد چیه؟؟؟؟روزنامه هامون؟؟؟؟؟؟ دیلی میرور ماله ماست و هر سری بعد نتایج بد اینقدر به مویس فشار وارد می کنه؟؟؟؟؟
    توهین کردن و بایرن هم محرومشون کرد اینجا من بی اخلاقی از سوی یونایتد نمی بینم
    در مورد پرتاب کاغذ هم نگران نباشید یوفا جریممون می کنه
    پس بهتر بود می گفتم انگلیسیها به بایرن توهین کردن نه منچستریها!
    هر چند اون پرتاب آشغال به داخل زمین هم خیلی زشت بود تا حالا تو سطح اول فوتبال اروپا همچنین چیزی ندیده بودم! حداقل من چیزی یادم نمیاد!

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

پس بهتر بود می گفتم انگلیسیها به بایرن توهین کردن نه منچستریها!
    هر چند اون پرتاب آشغال به داخل زمین هم خیلی زشت بود تا حالا تو سطح اول فوتبال اروپا همچنین چیزی ندیده بودم! حداقل من چیزی یادم نمیاد!
    بله انگلیسی ها..فکر کنم همه رقابت بین فوتبال آلمان و انگلیس رو میدونن دیگه..
    درسته اون کار خوبی نبود ولی باز هم بیشتر به خاطر مغرور بودن فوق العاده نویر و آلمانی بودنش بود.

11. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله انگلیسی ها..فکر کنم همه رقابت بین فوتبال آلمان و انگلیس رو میدونن دیگه..
    درسته اون کار خوبی نبود ولی باز هم بیشتر به خاطر مغرور بودن فوق العاده نویر و آلمانی بودنش بود.
    اتفاقا نویر در اون صحنه خیلی آروم و خونسرد برخورد کرد و می تونست اونم یه حرکت بی ادبانه سمت تماشاگرا انجام بده ولی نکرد.

13. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

برای دوستانی که نگران توهین رسانه ها و نبود اخلاق در تماشاگران هستن

..............................

اقدام عجيب هواداران برانشوايگ

هواداران اينتراخت برانشوايگ در آستانه ديدار تيم‌شان مقابل هانوفر دست به اقدامي عجيب زدند.
    اقدام عجيب هواداران برانشوايگ (عکس)
    تيم فوتبال اينتراخت برانشوايگ که در حال حاضر با 22 امتياز در قعر جدول رده‌بندي بوندس‌ليگا قرار دارد فردا (يکشنبه) در چارچوب رقابت‌هاي هفته بيست‌و‌نهم در ديداري خانگي پذيراي هانوفر خواهد بود.

به گزارش تسنيم، در آستانه اين ديدار که به دربي لوور ساکسوني يا دربي منطقه شمال غربي آلمان معروف است يک اتفاق عجيب رخ داد. مسئولان باشگاه هانوفر اعلام کردند که در آستانه اين بازي بر روي فَنس نزديک به زمين تمرين تيم فوتبال هانوفر يک گوسفند مُرده که به رنگ سبز (رنگ پيراهن هانوفر) رنگ‌آميزي شده بود، آويزان شده بود. کنار جسد اين گوسفند يک نوشه هم ديده مي‌شد که روي آن نوشته‌اي با عنوان "يکشنبه کارتان تمام است، حيوانات کثيف" به چشم مي‌خورد.

ديرک دوفنر، مدير ورزشي تيم فوتبال هانوفر در اين رابطه به خبرگزاري رويترز گفت: اين کار شنيع برخي افراد بوده و اصلا قابل‌قبول و پسنديده نيست.

پليس در حال تحقيق در اين زمينه است ولي هنوز مشخص نيست چه کسي يا چه کساني دست به اين کار زده‌اند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برای دوستانی که نگران توهین رسانه ها و نبود اخلاق در تماشاگران هستن

اقدام عجيب هواداران برانشوايگ
    یه ضرب المثلی هست میگه: قافیه که تنگ آید شاعر به جفنگ آید..
    الان این خبر ربطش چیه به لیگ قهرمانان و توهین انگلیسی ها به بایرن؟!
    +
    وسط بین دو نیمه بازی بایرن با آگزبورگ، وسط صحبت مجری ها یه لحظه دوربین رفت رو مانیتور استودیو و تصویر روزنامه Sun رو آورد که نوشته بود " Sorry bastian "

17. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یه ضرب المثلی هست میگه: قافیه که تنگ آید شاعر به جفنگ آید..
    الان این خبر ربطش چیه به لیگ قهرمانان و توهین انگلیسی ها به بایرن؟!
    +
    وسط بین دو نیمه بازی بایرن با آگزبورگ، وسط صحبت مجری ها یه لحظه دوربین رفت رو مانیتور استودیو و تصویر روزنامه Sun رو آورد که نوشته بود " Sorry bastian "
    ربطش که واضحه
    یه یادآوری بود برای شما که این چیزا برای همه عجیب باشه برای شما طرفدارای بوندسلیگا نباید عجیب باشه
    مواردش زیاده مدارکشم موجود
    ولی تاکید میکنم که از این بحثا که شما هم علاقه ای ندارین بهش جواب بدین خوشم نمیاد

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •