پدررر دَدَرررررررررررر....
sweet dreams...
every body listen and repeat
:
یه عکس قدیمی از آقای مجری:
![]()
پدررر دَدَرررررررررررر....
sweet dreams...
every body listen and repeat
:
یه عکس قدیمی از آقای مجری:
![]()
ایرج طهماسب:
دوستان عزیز خیلی از شما به شخصیت دیو و شخصیت های اخیر اعتراض کردید و از آن ها استقبال نکردید، اگر از دید یک بزرگسال به شخصیت دیو بنگرید، این شخصیت شاید زشت ترین و کریح ترین عروسکی هست که تا بحال در کل تاریخ تلویزیون ایران در آن حضور پیدا کرده است اما از دید دیگری هم می شود به آن نگاه کرد دیدی که برنامه کلاه قرمزی بر آن بنا شده یعنی آموزش به کودکان، شاید خیلی از شما بیشتر مخاطبین این برنامه را بزرگسالان بدانید، گر چه این آمار با آمار های ما کمی متفاوت هست اما هدف اصلی کلاه قرمزی آموزش هست و نه صرفا طنز، آموزشی که گاهی به طنز کشیده می شود تا درک آن برای همه ملموس تر باشد، همه سعی مجموعه مخاطب قرار دادن همه رده های سنی هست، همونطور که شخصیتی مثل فامیل دور میتواند برای شما جذاب باشد و شخصیتی مثل گابی بد و ضعیف، برای یک کودک این موضوع میتواند کاملا متفاوت باشد، مسلما برای یک کودک برقراری ارتباط با شخصیتی مثل گابی بسیار ساده تر از فامیل دور و همساده هست، شخصیت دیو هم با مضمون از بین بردن ترس کودکان از این موجود خیالی بنا شده است، شاید بد نباشد گاهی از این دید هم به برنامه نگاه بشود تا حضور شخصیت ها و سناریو هر قسمت برای شما ملموس تر باشد، به هر روی همه تلاش مجموعه کلاه قرمزی برقراری ارتباط با همه سنین هست و مسلما امکان راضی نگه داشتن 100 درصدی برای همه مخاطبین با توجه به تفاوت سنی مخاطبین این برنامه کاری غیر ممکن هست. امیدواریم این شخصیت ها و مضمون ها مورد قبول شما دوستان واقع شود چرا که امر آموزش بخصوص در جامعه ما امری بسیار مهم و ضروری می باشد. برای کلام آخر باید گفت طنز همیشه هست و خواهد بود اما طنز آموزشی اثرات ماندگار تر و عمیق تری را در جامعه خواهد گذاشت.
با تشکر از همراهی صمیمانه شما
دقیقا
یا کسی فکرشو هم نمیکرد به بازیگرای زن تلویزیون بگن پستوننننننننننک میخواد![]()
استارتر گرامی، اگر امکانش هست یک نظرسنجی در مورد کاراکترها با قابلیت انتخاب چندگانه ایجاد کنین.
ببینیم کدوم کاراکتر بین بچه های این انجمن محبوب ترین هست.
با تشکر.
1. کلاه قرمزی
2. پسر عمه زا
3. پسر خاله
4. ببعی
5. فامیل دور
6. جیگر
7. آقوی همساده
8. گابی
9. دختر همسایه
10. دیوی
11. بچه فامیل
12. عزیزم ببخشید
پسر کو ندارد نشان از پدر!
که با این در اگر در بند در مانند، در مانند!!!
من الان پدر شدم شیجوریم؟
Last edited by B.Russell; 01-04-2014 at 11:51.
ایرج طهماسب آدم کمتجربهای نیست، سی و سه ساله که داره در تلوزیون برنامهی عروسکی میسازه و در همین مدت با حمید جبلی همکاری داشته
هر عروسکی که به برنامه اضافه میشه حاصل تجربهی منحصری است از یک گروه کاربلد
اضافه شدن شخصیت جدید هم لازمهی برنامهی عروسکی با این تداوم پخشه، حالا چند تا مقبولیت بیشتری دارن که شخصیتهای اصلی و فیکس برنامهاند
اگر طرفدار برنامههای عروسکی باشید با ماپتها آشنایی دارید، ماپت شو از معروفترین برنامههای عروسکی دنیاست، البته در ایران بعد از کلاهقرمزی
ماپتها از 1969 با سسمی استریت و از 1976 با ماپت شو کاراکترهای زیادی رو معرفی کردن
اولین فیلم ماپتها هم داستان سفر کرمیت برای ورود به هالیوود بود...
عکسی از شخصیتهای اصلی ماپتها
باور کنید کاراکتری مثل کوکیمانستر میتونه همتای دیو باشه که همه باهاش ارتباط برقرار کردن و خب مگه اینکه ما هم از نسل سمندون و دیو دخمه نباشیم که از یه بچه دیو ماچدار معکوس بترسیم!
دیشب که باران کوثری اومده بود تازه یادم اومد آخرین بار که عید 88 مهمان برنامه بود فقط کلاه قرمزی و پسرخاله و پسرعمهزا کنار مجری بودن
اون سال هر قسمت یه هنرپیشه مهمان برنامه بود تا خالی بودن برنامه کمتر به چشم بیاد
سال 89 کلاهقرمزی نداشتیم و کسی هم انتظارشو از تلوزیون بیرمق اون موقع نداشت اما سال 90 با حضور فامیل دور و ببعی برنامه تداوم هر ساله پیدا کرد و...
باران و نگاریان در کلاهقرمزی 88
ئی تشت چسبیده بود دیوار ورداشتم اوردم لباس توش بشورم
از باقیماندههای ماشین مجری در کنار باران عمهزا قرمزی
+ 93عمهزا: آقای مجری یا نیمَه بنداز یا برو
کلاهقرمزی: فامیل جان یه پولی بذار تو جیبش بگو این پول چاییه!
فامیل دور: گرفتم مهندس
مجری: چه خبره اینجا؟
عمهزا: اینجا پروژهی ساختمانی خفَت...
فامیل: نوشته بودیم دم در، همسایگان محترم با عرض پوزش ما اینجا ساخت و ساز داریم
عمهزا: ما مشارکتِم...
فامیل: شما هم میخوای مشارکت در پاخت انجام بدی؟
ساختش تراکَمش کم بود ما پاختُ مجوز گرفتیم اونجا تراکَم زیاد کردن! تراکَم بده بالا...
مجری: بچهها اسمش تراکُم ـه!
فامیل: نه فقط گفت من تراکَمتونو زیاد میکنم عقبنشینی بیشتر! عـقـبنـشـیـنـی کنید
عمهزا: من گفته باشِم تا ترا کَم باشه کار... باید ترا زیاد باشَه کار کنیم!
نیمَه بده بالا
فامیل: خانم مهندس باران شما که در جریانی دستت توو کاره همهی زمینا رو خوردن ما دیگه کجا زمین بخوریم
عمهزا: ما یک دونه زمین داشتیم نصفشه همین گاوی خورد
گابی: همهی زمینا ره من خوردم دیگه، چیزی نمونده کوجِی بریم
عمهزا: مهندس هوووووو تراکم بده بالا من لای جرزِم
فامیل: آقای جیگر اوون بیلگردا رو بده بالا بیل بذارن...
... بَرَ بَرَ! اینجا که در نداره کیه داره در میزنه!
مجری: منم! کی به شما گفت باید اینجا ساخت و ساز بشه معماری انجام بدین؟
فامیل: مهندس باران!![]()
دمشون گرم اون صدا پیشه ها این وسط یه تیکه هایی هم میندازن حواست جمع باشه میگیری !!!
خدا کنه روش حساس نشن جمعش کنن...
کدام کاراکتر را بیشتر دوست دارید؟
انتخاب "فامیل دور" فراموش شد![]()
Last edited by B.Russell; 31-03-2014 at 15:09.
همیشه برام جالب بوده من چرا نمی تونم مثل دیگران باشم در این موارد؟
دوستانم میشینن کلاه قرمزی میبینن بعد در موردش نظر میدن نقد میکنن خیلی با حرارت و اشتیاق و من اینجوری نگاشون میکنم
فکر میکنید چه عاملی باعث شد منی که دوره کودکی از علاقه مندان کلاه قرمزی بودم الان حتی چند دقیقه هم رغبتی برای دیدنش نداشته باشم((یه قسمت اومدم ببینم پارسال بود فکر کنم اینقدر اون گوسفنده بع بع کرد اعصابم خط خطی شد)) و اصطلاحا بگم به درد ما نمیخوره و برای بچه هاست!
خواهشا برداشت بد نشه من نمیگم طرز فکرم درسته فقط میخوام بدونم علت اشتیاق دوستانی که این سریال رو دنبال میکنن دقیقا چیه و چرا من نمیتونم این اشتیاق رو داشته باشم
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)