تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 84

نام تاپيک: n56 یا asus n550 یا y510 lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امسال لنوو در کل بعد از اپل بهترین برند لپ تاپ شناخته شد
    کیفیت ساخت و... الکیه چون تو یه سری از ایسوس ها مثلا مشکل دی وی دی هست تو یه سری از لنوو ها مشکل صفحه نمایش و... بسته به مدل متفاوته
    دلیل نمیشه که یه برند چون کلا بهتره پس کل محصولاتش نسبت به بقیه بهتره
    یه مثال ساده مگه سونی یا اپل قطعاتشونو خودشون میزنن که اینقدر لپتاپاشون مچن
    یه لپ تاپ با یه کانفیکو بین برندها مقایسه کنی سونی یه سروگردن از همه بالاتره اما خودش تولید کننده نیست

به نظر من ان56 از بقیه سرتره-توبازار هم کمه حتی از وای510 فول اچ دی
    من هم موافقم . ولی باید در نظر داشته باشی که هر سازنده ای از چه مارک قطعاتی در دل لبتاپش استفاده می کنه . خیلی کم می شه یه لب تاپ از نظر سی پی یو یا کارت گرافیک دچار مشکل بشه . ولی برای مثال خیلی مهمه که از چه مارک هارد دیسکی استفاده می کنند . ایسوس از سازنده هاردی استفاده می کنه که کیفیت خیلی بالایی نداره و اغلب می گن هاردش صدای تق تق داره . یا نکته مهمتر که دوستمون هم اشاره کردند مادر برد لب تاپ هست . لب تاپهای لنوو زیاد دیدم که سوکتهای روی مادر برد مثل یو اس بی یا سوکت 3.5 میلیمتری خراب شده باشند . بنظر من مهمتر از هر چیزی کیفیت همین قطعات هستند . جدا از اینکه تکنولوژی دفع گرما هم اهمیت زیادی داره . نوع مانیتور هم مهمه . واسه همین لنوو حتی تو مدلهای فول اچ دی هم صفحه نمایش خوبی نداره .
    به هر صورت سی پی یو و کارت گرافیک سازنده های زیادی ندارند و محدود به دو شرکت عمده می شن . ولی برای قطعاتی مثل هارد دیسک - رم - صفحه نمایش - مادربرد - فن های خنک کننده و ... سازنده های زیادی هستند و در مواردی هم انتخاب از بین بی کیفیت ها منجر به کاهش قیمت لب تاپ و باصطلاح خوش قیمت شدن آن می شود . در صورتی که شما در ظاهر می بینید سی پی یو قوی با کارت گرافیک خوب دارید . اما خبر ندارید که قطعات دیگر کیفیت خیلی بالایی ندارند .
    این نظر کلی منه . دوستان هم نظر خودشون رو بفرمایند . مخصوصا اگر از بین اساتید تعمیرکار و سرویس لب تاپ یا آشنا به نکات فنی کسی مطالعه می کنه نظرش رو برای آگاهی همه بفرمایند .

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان عزیز قبلا بار ها و بار ها گفتم سازنده لپ تاپ رو با اسمبل کننده اشتباه نگیرید !

تنها شرکتی که در حال حاظر لپ تاپ هاشو با مارک خودش تولید و وارد بازار می کنه MSI هست .

سایر شرکت ها ( حتی مرحوم Vaio و اپل ) دارن از شرکت های مادر مثل Compal خریداری می کنند .

بدنه و مادربورد ( منظور از بدنه کل قطعات فیزیکی مثل فن نیز هم هست ) ----> شرکت مادر
    هارد دیسک ( HDD نه SSD ) -------> ابر شرکت Seagate که بیشتر شرکت های ساخت هارد دیسک مثل Maxtor ، سامسونگ و ... ( بیشتر شرکت هایی که فکرش رو می کنید ) رو هم خریداری کرده
    صفحه نمایش -------> معمولا از شرکت LG خریداری می شه

همون طور که گفتم ، شرکت ها فقط خریداری و اسمبل می کنند و در تولید قطعات نقش خاصی ندارند .

فقط می تونن سفارش بدند قطعه مورد نظر براشون تهیه بشه تا اسمبل کنند .

اینکه چه لپ تاپی با چه کیفیتی و چه قطعاتی تولید بشه ، مستقیم بر میگرده به تصمیمات شرکت . لذا شرکتی مثل HP تصمیم می گیره که در گروه مالتی مدیا فعالیت بیشتری کنه ، لپ تاپ های ارزان قیمت Compaq رو وارد بازار می کنه ، برای بودجه متوسط Pavilion و آلترابوک ها Folio رو به کار می گیره . اگر دقت کنین می بینین زیر گروه ها توی کار همدیگه دخالتی نمی کنند ، مثلا Compaq نمیاد آلترابوک بزنه .

لذا با توجه به تنوع محصولات در رنج خاص ، من ترجیه می دم در هر رنج قیمتی ، محصولات شرکت های مختلف در رنج قیمت خودشون مقایسه بشند . نه اینکه بریم به یکی دو مدل موجود بازار ایران نگاه کنیم در ارتباط با کل برند نظر بدیم مثلا بگیم صفحه نمایش های Lenovo مناسب نیست !!!
    Last edited by Public Enemy; 06-04-2014 at 15:40.

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیز قبلا بار ها و بار ها گفتم سازنده لپ تاپ رو با اسمبل کننده اشتباه نگیرید !

لذا با توجه به تنوع محصولات در رنج خاص ، من ترجیه می دم در هر رنج قیمتی ، محصولات شرکت های مختلف در رنج قیمت خودشون مقایسه بشند . نه اینکه بریم به یکی دو مدل موجود بازار ایران نگاه کنیم در ارتباط با کل برند نظر بدیم مثلا بگیم صفحه نمایش های Lenovo مناسب نیست !!!
    بله دقیقا درسته . اتفاقا این بحث خوبیه . ولی ببینید تو برند لنوو شما مدلی سراغ دارید که کیفیت صفحه نمایشش مطلوب باشه ؟ اغلب کاربران از کیفیت پایین صفحه نمایش این برند گله دارند . به هر حال بازاری هم که در دسترس ما هست بازار ایرانه . پس ما نمی تونیم خیلی در مورد مدلهایی که اصلا وارد بازار ایران نشده نظر بدیم . ولی مدلهایی که داخل بازار ایران بفروش می رسند اغلب این موارد را دارند . یعنی مثلا در حال حاضر لنوو صفحه نمایش خوبی نداره یا داغ می کنه . یا هاردهای ایسوس صدا می دهند . و از این دست موارد .
    به هر حال در طول زمان ممکنه این مشکلات برطرف بشه . یا مشکلات دیگری جاشون رو. بگیره .
    ولی بنظر من میشه در مورد یک برند در یک مقطع زمانی بر اساس آمار و تجربه کاربران نتیجه گیری کرد . مثلا سری n ایسوس همیشه کیفیت بهتری نسبت به سری k داشته .

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بله دقیقا درسته . اتفاقا این بحث خوبیه . ولی ببینید تو برند لنوو شما مدلی سراغ دارید که کیفیت صفحه نمایشش مطلوب باشه ؟
    اولا بله مدل هایی از لنوو وجود دارند که صفحه نمایش مطلوب داشته باشند .
    بیشتر لپ تاپ های لنوو با آپشن های متفاوت ارایه می شن . صفحه نمایش هم یکی از آپشن هاست که برای کاهش هزینه کاربر می تونه از صفحه نمایش ارزان قیمت تری استفاده کنه ، و یا در صورت تمایل هزینه ی بیشتری رو بپردازه و از صفحه نمایش با کیفیت مطلوب استفاده کنه .

به هر حال بازاری هم که در دسترس ما هست بازار ایرانه . پس ما نمی تونیم خیلی در مورد مدلهایی که اصلا وارد بازار ایران نشده نظر بدیم . ولی مدلهایی که داخل بازار ایران بفروش می رسند اغلب این موارد را دارند
    اگر هم قبول دارین در ارتباط با بازار ایران صحبت می کنین ، لطفا در صحبت هاتون تاکید کنید "برند X در بازار ایران" و سعی کنین از کلی گویی و نسبت دادن صحبت ها به کل برند خودداری نمایید .

سه سال پیش با توجه به قیمت دلار راحت می تونستین لپ تاپ مورد نظرتونو با توجه به موارد دلخواهتون انتخاب کنین اما در حال حاظر با توجه به وضع فعلی ، باید انتخاب هاتون رو به چند مورد محدود کنین . ضمن اینکه بودجه خریداران نیز محدود است و عموما به دنبال خرید لپ تاپ بین 2/2.5 میلیون می باشند . لذا وارد کنندگان لپ تاپ ها با تنوع کمتری را وارد بازار می کنند .

یعنی مثلا در حال حاضر لنوو صفحه نمایش خوبی نداره یا داغ می کنه . یا هاردهای ایسوس صدا می دهند . و از این دست موارد .
    دوست عزیز لطفا با سند و مدرک صحبت کنید . در صورتی که مدل های خاصی از asus با مشکل صدای بالای هارد مواجه اند ، لطفا مدل هارو ذکر کنید .
    وقتی شما می گی هارد های Asus ، یعنی اگر من توی بازار چند مدل مختلف asus رو خریداری کنم حتما یکیشون صدا می ده . در صورتی که این حرف کاملا غلط است .

اولا صدای هارد ممکنه ایراد سخت افزاری باشه . در صورتی که هارد دیسک سالم باشد و ایراد سخت افزاری نداشته باشد ، ممکنه برگرده به یکی دو مدل خاص به عنوان مثال Lenovo Z500 هاردش صدا می ده و بارها کاربران به این موضوع اشاره کردند . اما این دلیل نمی شه که چون فقط مدل Z500 صدا می ده پس کل Lenovo ها صدا بدن .

Asus هم صدها مدل مختلف داره . شاید از بین این صد ها مدل یکی دو تاشون واقعا در طراحی مشکل داشته باشند و صدا بده . ولی قرار نیز عموم مدل ها صدا بدن .

متاسفانه جامعه ما هنوز هم درگیر مهندسانی است که می گن "باتری لپ تاپ رو در بیارین تا بیشتر عمر کنه " .متاسفانه با این گونه منطق نمی شه برخورد کرد

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه محدودیت بودجه ندارید n550jv بگیرید بعد هاردشو با ssd تعویض کنید بعد یک عمر ازش لزت ببرید و به انتخاب خودتون آفرین بگید هم زیبا هم سریع هم فوق الاده با کیفیت ویندوز 8 رو تو 7 یا 8 ثانیه بوت میکنه فتوشاپ رو هم که ت کلیک کنی رو صفحه است کارت گرافیکش هم با 4 گیگ و 128 بیت پهنای باند حافظه تو کمتر لپتاپی هست سی پی یو هم که یه چیزی در حد 2600k دسکتاپه خداییش تا باهاش کار نکنی رندر نگیری بازی نکنی فیلم نگاه نکنی تفاوت رو احساس نمیکنی حتمه وقتی خواستی هاردشو با اس اس دی عوض کنی یه نیگاه به قطعاتش بنداز تا ببینی کیفیت یعنی پی

8. این کاربر از ham88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه محدودیت بودجه ندارید n550jv بگیرید بعد هاردشو با ssd تعویض کنید بعد یک عمر ازش لزت ببرید و به انتخاب خودتون آفرین بگید هم زیبا هم سریع هم فوق الاده با کیفیت ویندوز 8 رو تو 7 یا 8 ثانیه بوت میکنه فتوشاپ رو هم که ت کلیک کنی رو صفحه است کارت گرافیکش هم با 4 گیگ و 128 بیت پهنای باند حافظه تو کمتر لپتاپی هست سی پی یو هم که یه چیزی در حد 2600k دسکتاپه خداییش تا باهاش کار نکنی رندر نگیری بازی نکنی فیلم نگاه نکنی تفاوت رو احساس نمیکنی حتمه وقتی خواستی هاردشو با اس اس دی عوض کنی یه نیگاه به قطعاتش بنداز تا ببینی کیفیت یعنی پی
    پس تو msi ge60 تخصصی گیمینگ رو تاحالا از نزدیک ندیدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من تمام بحثهای این تایپیکو پیگیری کردم و واقعا ممنون بابت راهنماییتون. منم 3 ماهه تحقیقات زیادی در مورد خرید لپ تاپ با قیمت حدود 3 تومن کردم و در نهایت به سری n ایسوس رسیدم. گزینه های دیگه ایسرv5 و لنوو سری g بود. اما یه سئوالی داشتم از دوستان:
    ایسوس سریn در حال حاضر گرافیک جیفورس 740 و 750 (و شاید 760) ارائه میکنه و بین 2 تا 4 گیگ که واقعا کارآمده. من خودم 740 کارمو راه میندازه. اما سی پی یو های فعلی سریn شامل سری 3 اینتل که همون 3630 هست که 2.4 تا 3.4 سرعتشه. مدلهای جدید n (مثه 550) سی پی یوی 4700 اینتل با همون سرعت (2.4 تا 3.4 ) داره که از نظر مصرف انرژی کارآمدتره. ولی کلا قیمت همه این ایسوسها بالای 3.200 هست. حال سئوالم اینه که چرا سریn از سی پی یوی core i5 بمانند نسلهای قدیم (مثه n46 vz و...) در حال حاضر استفاده نمیکنه؟؟
    آیا باز هم صبر کنم تا این مدلها وارد شه؟ در حال حاضر به چند تا سی پی یو نسل هازول core i5 اشاره میکنم که بنظر عالی هستند و بیشک از corei7 سری u (نه mq که 6 مگ کش داره) بهترند:
    1- corei5 4300m (سرعت 2.6 تا 3.3 با 3 مگ کش) . 2- corei5 4288u (سرعت 2.6 تا 3.1 با 3 مگ کش) و قویترین corei5 شرکت اینتل: corei5 4340 (سرعت 2.9 تا 3.6)
    بالاخره باید توجه داشت که قیمت سی پی یو فقط بخاطر کش هست، در حالیکه اگه این cori5 ها وارد بشند، قیمتی در حد corei7 سری u (مثه ایسوس سریk) ولی سرعت بالاتر و قیمت زیر 3 تومن (2.9 تا 3 تومن) بدست میاد و این انتخاب بهینه میتونه باشه (مگه اینکه کسی کارهای گرافیکی سنگینی بخواد انجام بده که 6 مگ کش لازمش باشه)
    حال بنظرتون این حالت بزودی وارد میشه و صیر کنیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا بله مدل هایی از لنوو وجود دارند که صفحه نمایش مطلوب داشته باشند .
    خب لطف بفرمایید نام ببرید. چرا فقط می گین وجود داره ؟ مدلش رو هم عنوان کنید .

اگر هم قبول دارین در ارتباط با بازار ایران صحبت می کنین ، لطفا در صحبت هاتون تاکید کنید "برند X در بازار ایران" و سعی کنین از کلی گویی و نسبت دادن صحبت ها به کل برند خودداری نمایید
    اینجا که فروم بین المللی نیست . یه فروم فارسیه . بیشترین کاربرها هم از خود ایران هستند . پس لزومی نداره در مورد مدلهای خاص خارج از بازار ایران صحبت کنیم .

دوست عزیز لطفا با سند و مدرک صحبت کنید . در صورتی که مدل های خاصی از asus با مشکل صدای بالای هارد مواجه اند ، لطفا مدل هارو ذکر کنید .
    وقتی شما می گی هارد های Asus ، یعنی اگر من توی بازار چند مدل مختلف asus رو خریداری کنم حتما یکیشون صدا می ده . در صورتی که این حرف کاملا غلط است .
    شما انگار با یه گارد دعوا دارید صحبت می کنید . شما اگه یه سری به نظرات خریداران مدلهای جدید asus بزنید اغلب از صدای تیک تیک هارد صحبت می کنند . خود من توی 3 تا n550 و یه k551 و n56 این صدا را شنیدم . به هر حال تجربه کاربر مهمترین سند و مدرکه . مگه قراره یه سند بنچاق بیارم خدمت شما بعنوان سند و مدرک؟ کسی هم اینجا دفتر حفاظت از منافع برند X نداره . شما رو نمی دونم .
    به هر حال تمام برندها بفکر سودآوری هستند. خیلی مشخصه که ارزونی مدلهای لنوو با وجود کانفیگ بالا برمی گرده به اینکه تو بعضی جاها کم گذاشته تا ارزون تموم بشه. مثل صفحه نمایش. مثل مادر برد. همونجوری که گرونی اپل به دقت فوق العاده این برند در انتخاب قطعات و طراحی منحصر بفردش داره . این صحبتی هم که می کنم نمای کلی یه برند هست و سابقه ای که از خودش با تک تک محصولاتش بجا می گذاره . ممکنه مثلا لنوو تو یکی دو مدل خیلی خوب کار کرده باشه ولی نمای کلی این برند همینه. یعنی جامعه هدفی که در نظر داره قشر متوسط هست که عدد هرتز cpu براشون خیلی مهمه !. برای همین با کانفیگ بالا و کیفیت متوسط ارائه می شه . یا مثلا آلن ویر فقط قشر عاشق گیم رو هدف گذاشته و براش مهم نیست قیمت لبتاپ تا چقدر بالا بره .
    متاسفانه جامعه ما هنوز هم درگیر مهندسانی است که می گن "باتری لپ تاپ رو در بیارین تا بیشتر عمر کنه " .متاسفانه با این گونه منطق نمی شه برخورد کرد
    خیلی حرص می خوریا ... برات خوب نیست .

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس تو msi ge60 تخصصی گیمینگ رو تاحالا از نزدیک ندیدی
    با احترام به نظرت باید بگم که همون صفحه ips با زاویه دید 178 درجه ایسوس میارزه به صفحه tft led backlight از msi دیگه جنس بدنه و گرافیک 4 ایسوس و نور پس زمینه کیبورد و اسپیکرهای فوق العاده همراه با ساب ووفرش رو نمیگه تنها حسن msi باطری 6 سلولی اون در مقابل باطری 4 سلولی ایسوس هست
    Last edited by ham88; 08-04-2014 at 19:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو رنج 2500 بنظر شما بین Asus k551 و Asus k56 i7 و hp n240. کدوم رو می پسندین؟ کیفیت hp نسبت به asus تو این رده چطوره؟

Asus k551
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 23 × 258 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.2 کیلوگرم

پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200U 1.60GHz up to 2.60 GHz

حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3

حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB

صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768

امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port

سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

Asus k56
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 266 × 21~21 میلی‌متر - وزن: 2.3 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3537U 2.00GHz up to 3.10 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - مشخصات: 5400rpm
    امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port

Hp n240
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.6 × 258 × 385 میلی‌متر - وزن: 2.3 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA
    امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port

Sent from my SGP321 using Tapatalk
    Last edited by hobor971; 08-04-2014 at 20:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •