با عرض پوزش پدرم که در سن 70 سالگش عاشق اینترنت شده مودم م رو سوزوند
و من 2روزی نتونستم بیام!!!!!!!!!
امشب در مورد 6270 و ک750 حتما مینویسم براتون!!!!!!!
با عرض پوزش پدرم که در سن 70 سالگش عاشق اینترنت شده مودم م رو سوزوند
و من 2روزی نتونستم بیام!!!!!!!!!
امشب در مورد 6270 و ک750 حتما مینویسم براتون!!!!!!!
ما منتظريم در مورد k750 مطب بنويسي و در موردش بحث كني ( مرسي )
نوکیا .6280 6270
1 دوربین 2مگا پیکسلی با کیفیت فوق العاده!!!!که توانایی عکاسی با کیفیت بسیار بالا همانند ن90 . ک750 و..اشتباه نکنم مایکرو و فکوس نداره!!!!!!اگه داشت واقعا محشر بود که البته 6280 داره.
2کیفیت فیلم برداری بر طبق گفته میشل زیاد جالب نیست کیو سی ای اف!!!که البته فیلم برداری موبایل هیچ وقت نمیتونه ادم رو راضی نگه داره ولی عکس برداری شاید!!!!!و البته کیفیت 6280 خیلی خیلی بالا هست
3اسپیکر پر قدرت و با کیفیت بسیار عالی به این گوشی توانایی رقابت با گوشی های سونی مخصوصا و550 و و900 رو میدهد البته 6270
4هدفون رو امروز گوش دادم کیفیت بسیار خوبی داره ولی با و800 مثلا تا حدودی برابری میکنه
5ال سی دی بزرگ و با کیفیت مطلوب که باهاش میشه تصاویر با کیفیتی دیدید
6قیافه هم شاید از معدود گوشی های نوکیا باشه که از نظر ظاهر بر روش توجه شده!
7صفحه کلید خوش دست که با بالا دادن ال سی دی نمایان میشه
8و این گوشی تحت جاوا بوده سرعت بالا و عدم افت سرعت بر اصر افزایش مموری متاسفانه منو بندی جالبی نداره و و دقیقا همان منوی که روی 6230 نصب بود شبیه ش بر روی این گوشی نصب هست متاسفانه این مطلب رو میتوان از ایرادات این گوشی دانست که البته بیشتر سلیقه ای هست من که بهخ هیچ وجه با منو هاش نمیتونم کنار بیام
ولی از جهات دیگر حتی از نوکیا ن90 بهتر عمل کرد
9 قیمت بسیار مناسب 280هبرای 6270 و 305 برای 6280
و اینکه در هر دو گوشی از صدا و دوربین با کیفیت استفاده شدهکه 6270تمرکز بر روی صدا و 6280 بیشتر دوربین هست
گوشی موتورلا وی تری ایکس!!!!!!!!!!!!!!!
1دوربین با کیفیت نسبتا خوب که قابلیت ماکرو هم به اون اضافه شده
2 در ضمینه فیلم برداری اطلاعاتی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 هدفون با کیفیت خوب که حتی از این گوشی میشه مثل یک ام پی تری پلیر با کیفیت استفاده کرد
4اسپیکر در حالت عادی کیفیت و وضوح خوب ولی بلندی کمی داره که با یک سری تغییرات معادله به عکس تبدیل میشه!!!!!!!!!!
5ال سی دی با کیفیت بسیار عالی که حتی از معدود گوشی ها با کیفیت بسیار خوب هست
6طراحی ظاهری هم گوشی در دار و معمولی هست اصلا از لحاظ طراحی به وی تری و وی تری ای نمیرسه ولی باز هم در مقایسه کلی میشه گفت طراحی بسیار خوبی داره
7صفحه کلید نرم و خوش دست
8جاوا که متاسفانه قدرت گوشی های سونی رو در این ضمینه نداره.منو بندی های معمولی و همچنین مشکلاتی در این ضمینه !!!!!!!!ولی از انصاف نگزریم واقعا گوشی پر سرعت و با کیفیتی هست ساپورت مموری هم حداکثر 1گیگ هست حالا اگه کسی مموری بیشتر انداخته ما رو هم مطلع کنه
9قیمت اگه اشتباه نکنم از 300تا325
و مقایسه ک750 و و800 خدا بخاد امشب یا فردا حتما براتون میزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی نظرتون در باره یه امتیاز دهی به گوشی ها چیه!!!!!!!!!
و البته از قدر دانی مهسافت واقعا تشکر میکنم یه نگاهی به مشاهده نظر خاهی بندازین!!!!!!!!!
البته مهم نیست مهم عزیزانی هستن که 94%بنده رو تشویق میکنن
متشكرم بسيار عالي و كامل مي نويسي.
اره خوبه
فقط مقایسه ک750 و و800 رو زودتر بزار
البته مقایسه که نه !چون از نظر من یکی هستن!!!!!!!!!!!
امشب باید برم ثبت نام دانشگاه تو اراک !!نیستم !!متنم هنوز تایپ نکردم میره برای 5شنبه شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)