جان![]()
سی دی نداره که عزیزم باید هارد ریستش کنی
جان![]()
سی دی نداره که عزیزم باید هارد ریستش کنی
دوستان برای خرید و فروش وسوالات جانبی برنامه و مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری میتونن اینجا تاپیک بدن ...
مانی جان منم می خوام Kjam بخرم.از اینکه در کل گوشی خوبی هست تاییدش میکنی؟
راستی صداش که از P990 بالاتر هست؟
البته صدا برام مهم نیست فقط جهت اصلاع![]()
سلام
من کا جم دارم.
اگه نخوای برنامه های حجیم باهاش ران کنی سی پی یو مشکلی نداره برای کارهای روزمره مناسبه.ولی هر چی بدی داشته باشه کی بوردش یه دنیا می ارزه.صداش هم فکر میکنم در حد 990 باشه.
در کل من راضی ام ازش
به الفین دی جان بابا اینباکستو خالی کن میخوایم با پست خصوصی ابراز احساسات کنیم اینجا که نمیشه عزیز ...
خب منم این حرفای بالا رو تایید میکنم هرچند قبلا با کیبورد محالف بودم اما یکی دوروزیه دارم ازش استفاده میکنم بد نیست ولی کیبورد کی جم باحال تره ....
آقا برو بخر.
ممنون الفین جان.
فکر کنم این سوال اخرم باشه.
تا چند گیگ رم میخوره؟
یکی دیگه هم زد به ذهنم.ویندوز موبایل 6 روش نصب میشه؟
![]()
Last edited by The_Last_Samurai; 22-07-2007 at 18:20.
یکی لطف کنه![]()
فکر کنم تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه و ویندوز موبایل 6 هم گشتم پیزی پیدا نکردم ولی احتمال زیاد نصب میشه ...
الفین جان که داره باید نظر بده...
سلام به همگی
راستش من تازگی ها یک کا جم گرفتم , ولی مشکل فارسی نویسی دارم کسی یک لینک فارسی ساز درست حسابی داره به ما بده ! در ضمن چت ساپورت این آی میت خیلی بد بود یک ساعت است که فقط جواب سلام منو داده و هنوز سوالم را جواب نداده . به نظر شما سرشون شلوغه یا موضوع تحریم و این جور چیز هاست ؟
از وقتی گوشی ام را هارد ریست کردم مرتب بر روی زبان عربی ( توی لیست اپراتورهاش فقط کشور های عربی هستند و از ایران خبری نیست ) تنظیم می شه و تقویم و همه چیش می شه عربی , کسی می تونه منو راهنمایی کنه . شاید یک هموطن بهتر کمک کنه تا سایت و ساپورت تیم آی میت .
منتظر راهنمایی شما خوبان هستم
سلام به دوستان
اگه امکانش هست قیمت های به روز گوشی های s100-s200-jam-kjam-9100رو لطف کنید
راستی گوشی با صفحه لمسی تو مایه ای 300000 تومن به غیر از سری p سونی اریکسون چی پبشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)