چارتار باران تویی
من بیشتر آلبوم هارو گوش کردم ولی خوشم نیومد !! نمیدونم چرا
ولی از تک آهنگ ها بیشتر خوشم اومد !! مثل جاده یک طرفه پاشایی و چند تا تک آهنگ دیگه
ولی از این بین فرزاد فرزین یکم بهتر بود به نظرم منم همون رو انتخاب کردم
سلام دوستان کار قشنگی انجام دادین ولی این خرد شدن رای ها در سایت های مختلف یکم مشکل ایجاد میکنه به نظرم اگه همه رای هامون رو تو سایت موسیقی ما بزنیم خیلی بهتره چون اینجور آمار بالاتر میره و نتایج دقیق تر میشه
دوست عزیز کُلی نظرسنجی با موضوعات مشابه تو صدها سایت برگذار میشه و فکر نکنم اینکار مشکلی ایجاد کرده باشه.
این نظرسنجی هم چندساله برگذار میشه و چیز جدیدی نیست که دیگه از امسال برگذار نکنیم و بگیم اگه دوست دارید برید سایت موسیقی ما رای بدید.
این نظرسنجی رو میذاریم تا بهترین آلبوم ها از نگاه کاربرهای پی سی ورلد انتخاب بشن و اگرهم کسی دوست نداشت اینجا رای بده
یا بنظرش اومد نتایج اینجا ارزش نداره میتونه بره سایت موسیقی ما رای بده.
آلبومی نبود که کل ترکها شو دوست داشته باشم ... از کل این آلبومها 2-3تا آهنگ به دلم نشست. یکی اون آهنگ حامی : بخدا گلایه ای نمیکنم... (ترک 2 میشه) + ترک 7 . از آلبوم حمید عسگری هم آهنگی که دوست داشتی و در نهایت آهنگ بزن بارون. بنظرم همین 4 تا از بهترینهای سال 92 بودند
آلبوم مهدی یراحی را گوش نکرده ام هنوز.
آلبوم همایون شجریان هم باید قشنگ باشه .
پ ن: بنده توی این نظرسنجی به رضا یزدانی رای دادم و الان رایمو پس میگیرم(وقتی رای دادم هنوز نشنیده بودم اما گفتم حتما آلبوم شاخی باید باشه...که با سلیقه ی من زیاد جور نبود... بنظرم درقیاس با آلبوم قبلیش افت وحشتناکی داشت)
پ ن : ضمنا احسان خواجه امیری هم امسال آلبوم نداشت و کسی ازش حرف نزد اینجا بر خلاف محسن چاوشی و یگانه که دوستان اشاره کردند.
Last edited by banii; 30-03-2014 at 14:03.
من که رای هامو دادم ولی از بین البوم هایی که توی لیست نیست باید بگم البوم ساحل چمخاله از سعید مدرس عالی بود
سلام سلام سلام به همه... خیلی وقته نیستماااا... خیلی دلم براتون تنگ شده بود...
ب نظرم امسال سال خوبی واسه موسیقی نبود چون هم افت شدیدی رو تو کار خواننده های مطرح شاهد بودیم و هم دو تا محسنو و احسان آلبوم ندادن..
ولی ولی بهترین آلبومو بدون شک ساعتا خوابن رضا یزدانی میدونم که واقعا دارم باهاش زندگی میکنم..
و همچنین امپراطور مهدی یراحی که واقعا پیشرفت فوق العاده ای داشته مخصوصا تو شعر..
و بعدی هم چارتار که البته بعدا دلمو بدجوری زد چون فقط یه کمانچه قطعه هندسه ساز زنده اس و بقیه VST هست...
در کل نظرم رو این 3 تاس ولی بقیه هم به نظرم بابک جهانبخش فوق العاده افت داشت نسبت به من و بارون که حداقل نصفشو دوس داشتم...
بنیامین هم دو سه قطعه شو دوس داشتم ولی کلا آلبوم آنچنانی نبود...
حمید عسکری: فاجعه افتضاح هیچی نمیتونم بگم فقط یکم بزن بارونش خوب بود..
رضا صادقی متاسفانه موقع پخشش دسترسی به نت نداشتم و هنوزم کامل گوشش ندادم و نظر هم نمیدم..
زانیار هم گوش ندادم زیاد علاقه به سبکش ندارم ولی اونایی که دنبال میکنن مثه اینکه زیاد راضی نبودن...
جشن تنهایی شهاب رمضانم آلبوم خوبی بود در حد خودش و کاملا پیشرفت داشت..
شهرام شکوهی کلا خوبه ولی کارای آلبومشو یکی در میون دوس داشتم و اسلوهاش مخصوصا اصلا ریتمیک بهش نمیاد...
فرزاد فرزین: بریم بعدی!!! هرچند برگردش عالی بود!!!
گروه سون: در حد شنونده عادی کلا خوبن ولی کارشون زیاد جدی نیس و خیلی تکراری و تقلیدی از ترکیه اس..
لعنت به من:چار پنج تا ترک خوب داشت مثلا مترسک پدر قربون مست نگاهت ولی در کل از مازیار خیلی خیلی بیشتر انتظار میرفت...
کلا مختصر توضیح دادم ولی با رضا یزدانی امسال بشدت حال کردم+ مهدی یراحی...
آلبوم 6 امین رستمی چی ؟؟؟
روبات علی لهراسبی هم وارد نشده
Last edited by tiyam 01; 31-03-2014 at 09:26.
کاش لااقل گزینه های نظر سنجی رو بیشتر میکردین
از بین آلبوم های رسمی بخوام انتخاب کنم آلبومهای لعنت به من از مازیار فلاحی + خوشبختی از حمید عسکری و وقتی به تو فکر میکنم از امین حبیبی رو انتخاب میکنم
از بین آلبوم های غیر رسمی هم آلبوم اسطوره از کامران مولایی رو انتخاب میکنم که تو آلبوم قبلیش زیاد افت کرده بود ولی این آلبوم جدید هر چند در حد آلبوم زیر خط مرگ نبود ولی بازم دوست داشتم خوب بود
آلبومهای غایبین که خیلی منتظرشم و واسه سال پیش آماده نشد میشه به آلبوم های مجید خراطها و محسن چاوشی اشاره کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)