تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 86

نام تاپيک: نتیجه سفر من به بانه در تاریخ 30/11/92

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوست عزیز من با سونی wega بازی میکردم توی ps3 خوب بود :d فکر نکنم زیاد ایین باشه
    بین سونی 804 یا الجی 8600 کدوم بهتره ؟ ال جی بگیریم خوبه ؟
    فلیپس قبول بهتر اما اینم در نظر بگیریم یه وقت چیزی بشه اینا چیزیش توی ایران هستش؟؟
    من همون 42 میگیرم کتفیه به نظرم
    همون سونی 804 رو بگیر هم با بودجت میخونه .8600 هم بد نیست ولی چرا حداقل 500 تومن پول اضافی بدی که الجی 8600 رو بگیری .به صرفه ترین برای شما 804 هستش.فیلیپسم اگه خراب بشه قطعاتش به سختی پیدا میشه.اگه خواستی الجی بگیری 7400 رو بگیر که از نظر پنل با 8600 یکی هستش .وقتی رفتی هم تصویر 804 رو ببین و هم الجی 7400 رو. ببین کدومش بیشتر راضیت میکنه.

2. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    اين فيلپس 6008 كانالهاي ايراني را در مقايسه با سوني و الي جي چه جوري نشون ميداد؟ . چون من ال جي را از نزديك نگاه كردم زياد جالب نبود.
    Last edited by mohammadj54; 01-03-2014 at 17:35.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همون سونی 804 رو بگیر هم با بودجت میخونه .8600 هم بد نیست ولی چرا حداقل 500 تومن پول اضافی بدی که الجی 8600 رو بگیری .به صرفه ترین برای شما 804 هستش.فیلیپسم اگه خراب بشه قطعاتش به سختی پیدا میشه.اگه خواستی الجی بگیری 7400 رو بگیر که از نظر پنل با 8600 یکی هستش .وقتی رفتی هم تصویر 804 رو ببین و هم الجی 7400 رو. ببین کدومش بیشتر راضیت میکنه.
    ُsسونی دیدم توی تهران اما در کنار ال جی نیدیدم اما به نظرم 8600 بهتر بود هم از نظر طراحی هم امکانات و هم تصویر نمیدونم باز 3d ال جی هم بهتر بود
    7400 هم اره مثل 8600 هستش فقط دوربین نداره و حافظش کمتره و رنگش فرق داره قیمتشم زیاد فرقی نداره ها
    راستی 8600 47 اینچ اونجا چند بود ؟ سونی 904 چی؟
    فلیپس هم بیخیال شدم ادم شانس نداره که
    Last edited by Mehrdad092000; 01-03-2014 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

ُsسونی دیدم توی تهران اما در کنار ال جی نیدیدم اما به نظرم 8600 بهتر بود هم از نظر طراحی هم امکانات و هم تصویر نمیدونم باز 3d ال جی هم بهتر بود
    7400 هم اره مثل 8600 هستش فقط دوربین نداره و حافظش کمتره و رنگش فرق داره قیمتشم زیاد فرقی نداره ها
    راستی 8600 47 اینچ اونجا چند بود ؟ سونی 904 چی؟
    فلیپس هم بیخیال شدم ادم شانس نداره که
    47 اینچ 8600 اون موقع 3600 بود حالا رو نمی دونم.سونی 46 اینچش رو بهمون گفتن 4600.

6. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام
    اين فيلپس 6008 كانالهاي ايراني را در مقايسه با سوني و الي جي چه جوري نشون ميداد؟ . چون من ال جي را از نزديك نگاه كردم زياد جالب نبود.
    تا اونجای که دوستم توی خونه تست کرده و مقایسه کرده میگه بهتر هستش .اونجام که امتحان کردیم خوب نشون میداد. توی شبکه دیجیتال قدرت و کیفیت دریافت سیگنال خیلی مهمه و اگه بالاتر از 80 دریافت کنی تصویر خوبی رو نشون میده تلویزیون.

8. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

47 اینچ 8600 اون موقع 3600 بود حالا رو نمی دونم.سونی 46 اینچش رو بهمون گفتن 4600.
    سایت های فروش بانه الان برای ال جی قیمت 3800 زدن البته توی خود بانه باید ارزونتر باشه
    موندم 42 بگیرم یا 47 یا اینکه کدوم مدل تا 10 روز اینده میخوام برم بانه
    راستی دوست عزیز اونجا گارانتی هم میکنن نه؟چجوریاس داستانش؟
    بعدش میشه چنتا ادرس خوب و با اطمینان بانه هم بهم بدی

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سایت های فروش بانه الان برای ال جی قیمت 3800 زدن البته توی خود بانه باید ارزونتر باشه
    موندم 42 بگیرم یا 47 یا اینکه کدوم مدل تا 10 روز اینده میخوام برم بانه
    راستی دوست عزیز اونجا گارانتی هم میکنن نه؟چجوریاس داستانش؟
    بعدش میشه چنتا ادرس خوب و با اطمینان بانه هم بهم بدی
    این که چه اینچی بگیری رو خودت باید انتخاب کنی.گارانتی هم بعضی از مغازه دار ها قبول میکنن بعضی هام نه.احتمالا توی خود بانه دوتا شرکت هست به اسم تکنو سرویس و بیمه نوین. اینها با گرفتن 30 تا 70 تومن برات بیمه اش میکنن. البته فکر نکنم پنل شاملش بشه. توی نت بگرد و سایتش رو پیدا کن و شماره تماس ونشانی شون رو یاداشت کن.ادرس لازم نیست بری اونجا متوجه میشی.فقط اونجا مغازه دار های که تلویزیون میفروشن خیلی زیادن بهتره خوب بگردی و از جای که احساس کردی مناسبه خرید کن.من خودم قرار بود پیش یه اشنا خرید کنیم اما وقتی رفتیم اونجا پیش یکی دیگه خرید کردیم.در حقیقت بگم که من به برادر خودم هم اعتماد ندارم چه برسه به اینکه نشونی چند تا فروشنده غریبه رو به عنوان معتمد معرفی کنم.

11. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام گرامی
    با عرض بوزش من چند سوال داشتم
    آیا ۸۰۰۸ فیلیبس مدل ۵۵ اینچ هم داشت ؟‌
    ایا ۸۰۰۸ زیر نویس فارسی همراه فیلم رو توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
    تجربه ای در ضمینه سونی w900a دارید ؟‌ آیا این مدل زیر نویس فارسی رو همراه فیلم توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این که چه اینچی بگیری رو خودت باید انتخاب کنی.گارانتی هم بعضی از مغازه دار ها قبول میکنن بعضی هام نه.احتمالا توی خود بانه دوتا شرکت هست به اسم تکنو سرویس و بیمه نوین. اینها با گرفتن 30 تا 70 تومن برات بیمه اش میکنن. البته فکر نکنم پنل شاملش بشه. توی نت بگرد و سایتش رو پیدا کن و شماره تماس ونشانی شون رو یاداشت کن.ادرس لازم نیست بری اونجا متوجه میشی.فقط اونجا مغازه دار های که تلویزیون میفروشن خیلی زیادن بهتره خوب بگردی و از جای که احساس کردی مناسبه خرید کن.من خودم قرار بود پیش یه اشنا خرید کنیم اما وقتی رفتیم اونجا پیش یکی دیگه خرید کردیم.در حقیقت بگم که من به برادر خودم هم اعتماد ندارم چه برسه به اینکه نشونی چند تا فروشنده غریبه رو به عنوان معتمد معرفی کنم.
    1.موندم دیگه چند اینچ بگیرم به نظرم 42 بسه اما از یه لحاظ میگن برای بازی و 3d بزرگتر بهتره
    2.اها بیمه میکنن برای اوردنش یا چجوریه جریانش؟ اخه شنیدم گارانتی میکنن
    3.یه بار چند سال پیش رفته بودم اون موقع زیاد بود چه برسه به الان -راستی اون موقع که من رفتم اکثرا tv یا کولر درست حسابی بود
    الان چیزایه دیگه هم بود که بدرد بخوره ؟کنسول بازی و ...

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام گرامی
    با عرض بوزش من چند سوال داشتم
    آیا ۸۰۰۸ فیلیبس مدل ۵۵ اینچ هم داشت ؟‌
    ایا ۸۰۰۸ زیر نویس فارسی همراه فیلم رو توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
    تجربه ای در ضمینه سونی w900a دارید ؟‌ آیا این مدل زیر نویس فارسی رو همراه فیلم توسط فلاش مموری بخش می کنه ؟
    با تشکر
    جواب شما پ.خ شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •