منبع : آی تی ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : آی تی ایران
من که بعید میدونم اتفاقی بیفته معمولا همه چیز بدتر میشه تو این مملکت
یک کارشناس در رابطه با انحصار پهنای باند اینترنت در کشور اعتقاد دارد: اجازه ورود پهنای باند به خصوصیها با رقابتی که ایجاد میکند، قیمتها را کاهش خواهد داد.
به گزارش ایتنا از ایسنا،محسن موسوی - عضو سازمان نظام صنفی رایانهای کشور - گفت: بصورت کلی انحصار چیزی خوبی نیست و جلوی رقابت شرکتهای خصوصی را حول یک موضوع میگیرد.
وی در ادامه رفع محدودیت سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی الزامی دانست و افزود: در حال حاضر محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران اینترنت خانگی وجود دارد که کفاف باز کردن بعضی از صفحات، عکسها و ویدیوها را نمیدهد. باید حداقل کف سرعت اینترنت را به ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ارتقا داد تا کاربران بتوانند از این خدمت بیش از پیش استفاده کنند.
به علاوه باید میزان پهنای باند در کشور را افزایش دهیم با افزایش پهنای باند کیفیت سرویسها دستخوش تغییر شده و میتواند رضایت کاربران را با خود به همراه بیاورد.
موسوی در رابطه با بحث کمفروشی اینترنت افزود: افزایش پهنای باند به خودی خود باعث میشود تا شرکتها ضریب اشتراک کمتری را روی سرویسهای خود اعمال کنند. درحقیقت این میزان پهنای باند است که کیفیت یک سرویس اینترنتی را مشخص میسازد.
او در پایان مطرح کرد: درحال حاضر نیز بعضی اوقات در بعضی مناطق کشور سرعت اینترنت به شدت افت پیدا میکند. البته باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که بعضی از سایتها به دلیل داشتن محتوای سنگین یا استفاده از پروتکلهایی خاص با سرعت کمتری در دسترس کاربران قرار میگیرند.
منبع:
فعلا همه درگیر سبد کالا هستن( برنج کپنی و مرغ یخ زده
) ... ایشالله میره واسه بعد عید
![]()
تا ده سال دیگه هم کاری نمیکنن تعرفه رو مخابرات تنظیم میکنه اونم که هرچی میخواد میگیره هروقت زورشون به مخابرات رسید اینترنت ارزون میشه
حکایت انتظاره تماسه همراه اوله که اول واسه 10 ثانیه آهنگ 600 تومن میگرفت بعد کم شد شد 300 تومن از اونور تعرفه تماسو بردن بالا من قبلا تماسو 80 تومن میدادم الان هرکاری میکنم از 150 تومن کمتر نمیشه اینو بهش میتونین بگین دزدی یا غارت یا هرچی دلتون میخواد
بعد با این وضع انتظار دارین اینترنت ارزون شه ارزونم شه از یکجای دیگه اضافه میکنن پولشو ازتون میگیرن
اگه اینطوری باشه بازم بعضی شرکت ها کلک میزنن مثلا الان دارن با یه قیمت 128 رو میدن و سرعت دانلود مثلا 100 ـه بعد ارزونی 128 قیمتش کم میشه، و سرعتش هم کم میشه 50 ... بعد 256 با قیمت قبلی 128، و با سرعت 100 ارائه میشه!!
ولی در کل بازم این جو رقابتیه که وضعیت رو کمی بهتر میکنه
بنده شخصا خیلی هم بدبین نیستم. به قول یکی از عزیزان ، اگه یادتون باشه تا چند سال پیش همین 512 برای ما خواب و خیال بود. شخصا یادمه یه بار یکی از دوستان با اوج هیجان سند تو آل داد که من سرعتم 20 کیلوبایته ! و الان ما داریم راجع به 4 مگ و 6 مگ حرف می زنیم.
البته حرفی نیست که پیشرفت تو کشور ما سرعت لاکپشتی داره. ولی باید به همین هم امیدوار باشیم.
بین این دوتا 20 سال اختلاف زمانی بود دیگه مگه چقدر عمر میکنیم که واسه کچیکترین پیشرفت 20 سال بگذره؟
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
20 سال ؟؟؟؟!!!!!
یعنی سال 1372 اینترنت Adsl با سرعت 256 همه جا بود و همه 512 میخواستن ؟؟
یعنی همه مصارف خانگی اون موقع راحت adsl داشتن ؟؟
تا اونجایی که میدونم حدودا سال 1370 تازه اینترنت وارد دانشگاه ها و .... شد
بعد شما 20 سال قبل تا الان فقط از 512 به 4 مگ رسیدی ؟؟
20 سال قبل اصلا مصارف خانگی adsl داشتن ؟؟
یعنی حال میکنم قوه تخیلت کلا تعطیله تو بحث اصلی رو ول کردی چسبیدی به مثال من؟
خب وقتی امثال تو هستن ما انتظار داریم بیان اینترنتا رو ارزون کنن
تو مثال میزنی رندش نمیکنی مثلا میگی من سه سالو 6 ماهو و 30 روز و 45 دقیقه قبل اینترنت گرفتم؟
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)