من لومیا 925 رو پیشنهاد میکنم.
من لومیا 925 رو پیشنهاد میکنم.
بدون ذره ای شک G2
ممنون از همه که نظرشون رو گفتن .
خودم سونی رو خیلی دوست دارم (به غیر از گوشی هاش!!!!!!!!!!!)
ال جی رو هم خیلی از ظاهر و امکاناتش خوشم اومد ولی اصلا خیلی دودلم که بخرم یا نه (بخاطر برند LG و میترسم بعدا پشیمون بشم)
یکی از دوستان 925 نوکیا رو پیشنهاد داده بود که منم از قبل تو فکرش بودم منتها تو بازار (علائدین و بازار موبایل) هیچ جا برای تست و کار کردن موجود ندارن و همین یه خورده تصمیم رو سخت کرده .
S4 سامسونگ رو هم دوست دارم ولی از باتریش میترسم که بره رو اعصابم !!!!!!!!
بچه ها من فعلا به 2 انتخاب رسیدم :
سامسونگ گلکسی S4 ( گارانتی اصلی حدود1.5 الان باید باشه)
یا
نوکیا لومیا 925 (گارانتی اصلی حدود 1.200 باید باشه)
(قیمتها رو اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید)
.................................................. .................................................. .........
همونطور که گفتم سیستم عامل زیاد برام اهمیت بالایی نداره یعنی زیاد تو نخ ور رفتن با گوشی نیستم
با توجه به قیمت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟؟
من اگه سیستم عامل برام مهم نباشه لومیا رو میگیرم! چون دست هر کسی نیست و کیفیت ساختشم بالاتر از پلاستیک سامسونگه
البته اگه سیستم عامل برام مهم بود باز هم بین این دو تا لومیا رو میگرفتم
من مدتیه که G2 گرفتم و واقعا راضیم ازش . شاهکاره . دوربین عالی ، تاچ عالی ، بدون لگ . تنها مشکلش اینه که بعضی وقتا دو بار بزنی رو صفحه برای آنلاک نمیفهمه که اونم چیز مهمی نیست .
باتریم خوب نگه میداره ، با استفاده زیاد بین 24 الی 48 ساعت . با استفاده متوسط هم حدود 72 ساعت .
مبارکه
کاور + هدست هم گرفتی بعنوان هدیه؟
من بین نکسوس پنج و ال جی جی2 موندم نمیدونم کدومو بگیرم .نکسوس پشتیبانی مستقیم گوگل رو داره و مرتب تا چند سال آپدیت براش میاد و کاستوم رام هم خیلی زیاده براش
از نظر آپدیت نکسوس خیلی بهتره ولی سخت افزار جی 2 دوربین و باطری بهتری داره من موندم کدومو بگیرم. نظر شما چیه؟ زد وان کامپکت چی خوبه؟؟ شما باشید کدومو می خرید ؟؟؟
Last edited by badboys_87; 12-03-2014 at 20:09.
تنها مزیتی که به نظر من جی 2 نسبت به نکسوس داره باتریش هست! وگرنه پردازنده کمی بهترش واقعا به دردت نمیخوره! اگه اهل بازی و وبگردی و موزیک گوش دادن زیاد هستی نکسوس سریع باتری خالی میکنه ولی اه نیستی الکی 250 تومن بیشتر هزینه نکن
دوربینم شما با 600 تومن یه دوربین دیجیتال بخر حالشو ببر! دوربین گوشی رو بیخیال!
جی2 بخر عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)