تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قدرتمند ترین حکومت ایران قبل از سال 1300 خورشیدی رو چی میدونید؟؟؟

راي دهنده
105. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماد ها

5 4.76%
  • هخامنشیان

71 67.62%
  • سلوکیان ( جانشیان اسکندر مقدونی )

0 0%
  • اشکانیان

2 1.90%
  • ساسانیان

10 9.52%
  • طاهریان

0 0%
  • صفویان

11 10.48%
  • افشاریه

3 2.86%
  • زندیه

1 0.95%
  • قاجاریه

2 1.90%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: قدرتمند ترین حکومت ایران

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با این حال، این فرهنگی بود که در زمان ساسانی باب شده بود در ایران که موندگار شد! و بر خلاف بابلی ها و اشوری ها و مصری ها و .... که کلا نابود شدن و امروز همشون رو " عرب " میدونیم، ما فرهنگ و زبانمون رو از دست ندادیم و مقاومت کردیم و موندیم....
    البته این مورد ربطی به دولت ساسانی نداره . این مربوطه به مقاومت مردم ایران و جنبش هایی است که در دوران های مختلف برای مبارزه با اعراب و کشتار اونا بپا خاست

با ذکر این نکته که اون عزیزانی که در سوریه مردم رو مثل بز سر می‌برن، حکومتی های سوریه نیستن و عزیزان دست پرورده عربستان و ترکیه هستن...
    البته نقش ایران و تهیج و تحریک شیعیان دیگر مناطق هم بی تاثیر نبوده برای پیدایش همچین گروه هایی . وقتی ایران از اون طرف گروه های شیعی رو ساپورت میکرد و آشوب به پا میکرد به طبع سنی ها هم میان در جواب به این تحریک ها همچین روندی رو پیش میگیرن .
    دیگه همه میدونن بعد انقلاب چه صحبت هایی در مورد دولت صدام و تحریک شیعیان عراق مطرح شد و این وضعیت تا الان همچنان ادامه داشته .

یک سر به انجمن های عرب زبان و عراقیان بزنید تا ببینید دلیل این مشکلات رو از سر چه کسی چه دولت و کشوری میدونن .

البته پیشنهاد میکنم که قدری منابعتون برای دریافت اخبار رو عوض بکنید!! کلام هنوز تو میکروفون ها داره میچرخه و یک هفته ازش نگذشته..... اون کسی که زبان دوم ملت(زبان سوم برای عمومیت مردم ایران و زبان دوم برای بخشی از مردم ایران!!) رو گفت انگلیسی نباشه، سریعا اعلام کرد فردا بر ندارید بگید که انگلیسی بده!!
    در حال حاضر آخوند علم الهدی گفته که : انگلیسی نه تنها زبان علم نیست بلکه زبان جهل و کلک است . ملت همیشه در صحنه هم باید بگن بعععععع .

2. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود بر بهزاد. مانند همیشه از حرف های خردورزانه شما، یاد گرفتم و لذت بردم. فشردن دکمه ی تشکر به تنهایی کافی نبود... ارادت ...

4. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته نقش ایران و تهیج و تحریک شیعیان دیگر مناطق هم بی تاثیر نبوده برای پیدایش همچین گروه هایی . وقتی ایران از اون طرف گروه های شیعی رو ساپورت میکرد و آشوب به پا میکرد به طبع سنی ها هم میان در جواب به این تحریک ها همچین روندی رو پیش میگیرن .
    اینکه من عرض کردم سر بریدن کار حکومتی ها نیست و کار دست‌پرورده های اونهاست، به این معنی نیست که من مقصر وضعیت فعلی سوریه رو هم اون کشورها میدونم!!
    ما از طاغوت در سوریه دفاع کردیم و دودش هم داره تو چشممون میره... هم سرمایه هامون داره میلیارد میلیارد میره، هم نیروهای نظامیمون دارن صدتا صدتا تلف میشن اونجا....

در حال حاضر آخوند علم الهدی گفته که : انگلیسی نه تنها زبان علم نیست بلکه زبان جهل و کلک است . ملت همیشه در صحنه هم باید بگن بعععععع .

کاش پی‌سیورلد بر میگشد به روزای قبل از انتخابات کذایی!! اون موقع می‌تونستیم با خیال راحت در این لحظه عرض کنیم که ..... ولی خوب، الان میدونیم که اگر این رو بگیم، فقط بن شدن رو برامون به همراه داره پس نمی‌گیم...

منم حرف رو مشخص کردم که گوینده اولیه حرفش چیز دیگه‌ای بود و فلان‌ها چیز دیگه‌ای میگن...

البته این مورد ربطی به دولت ساسانی نداره . این مربوطه به مقاومت مردم ایران و جنبش هایی است که در دوران های مختلف برای مبارزه با اعراب و کشتار اونا بپا خاست
    بله خوب، قطعا وقتی این مقاومت ها در زمانی صورت گرفت و اجرا شد که سلسله ساسانی به قولی Long gone بوده، ولی اصل بحث فرهنگی رو عرض میکنم...

امسال موزه شوش بودم، مجسمه های هرکول و اثار هنری شبیه به یونان باستان، اشک ادم رو در میاره که چقدر.... چقدر یک سلسله در ایران میتونست از نظر فرهنگی غنی، اما وابسته به فرهنگ یونان باستان باشند....(هرچند در ادامه خود اشکانی های عزیز لطف کردن و قدری از فرهنگ یونان فاصله گرفتن ولی خوب ریزه کاری ها همچنان همونه!)...

------

عرض بنده این هست که بخش اعظم فرهنگ ما، احتمالا نه از هخامنشی ها که از ساسانی ها میاد.... و به همین خاطر، ساسانی ها رو در نظر سنجی به عنوان قدرتمند‌ترین حکومت ایران برگزیدم....
    دلیلم هم، پاک شدن از حافظه تاریخ تمامی سیستم ها و سلسله های منطقه غیر از سیستم ایران میدونم که فرهنگ غنی تری نسبت به باقی داشت.... فرهنگی که کار ساسانیان بودش.... این فرهنگه مقاومت کرد و موند با وجود تمام مشکلات....

شما فک کن صفوی‌ها، افشار‌ها، و در اخر از همه، فاجعه‌ٔ دوران تاریک قاجاری بر این مملکت گذشت، ولی مملکت هنوز اون فرهنگه رو داره!!

(تلاشی برای برگردوندن تاپیک به موضوع خودش!)

6. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال قریب به یقین ادامه این بحث موجب حذف و برخورد خواهد شد که من امیدوارم پست قبلیم حذف نشه چون امروز ظهر واقعا 2 ساعت براش وقت گذاشتم و حتی ناهارمو ساعت 5 عصر خوردم ....

اما 1- اولا در مورد حرف شما که گفتید اوج دیکتاتوری و .... اگر چنین بود پس حکومتی که حتی به پوشش و خوردن و آشامیدن و ... و حتی اخیرا انتخاب زبان دوم برای آموزش را هم برای مردم تعیین میکند پس اینها چه هستند دوست گرامی؟ اگر آن اوج خفقان و شارلاتانیسم است پس این چیست واقعا...؟. 2- من با مطالعاتی که داشتم به این نتیجه رسیدم که: 1- یک پرسش دشمنان و مخالفان آخرین حکومت پادشاهی چه کسانی بودند؟ همینهایی که سپس به حکومت رسیدند ... شاهان پهلوی برای گذار از یک دوران بحرانی و برخورد با مرتجع ترین و منحوس ترین افکار برخی مواقع چاره ای جز مقابله به مثل نداشته اند کما اینکه بنظر من بسیار هم با رافت و نهایت بخشندگی و دست و دلبازی در مورد مجازات برخی از اشخاص عمل میکرده اند و مثلا به یک تبعید قناعت میکرده اند. 2- فرزند زمانه ی خود باشید 100 سال پیش و یا حتی 50 سال پیش گسترش دموکراسی خواهی و حقوق بشر خواهی به اندازه کنونی نبود آن هم در کشورهای مفلوک خاورمیانه.... 3- مگر نه اینکه آخرین پادشاه با پای خود از میهنش خارج شد ؟ امروزه بشار اسد و امثالشان را ببینید چگونه مردم تحت تسلطشان را مانند بز سر میبرند و سالها این رویه را ادامه میدهند ...

آخرین پادشاه در آخرین کتابش (پاسخ به تاریخ ) جملاتی در همین مورد بحث با مضمون ذیل دارد که به نظرم صحیح است.
    "انتخاب ما در حقیقت انتخاب میان دموکراسی و دیکتاتوری نبود؛ بلکه انتخاب میان پیشرفت کشور و عقب ماندن و درجا زدن بود که ما پیشرفت را انتخاب نمودیم و تا رسیدن به آن به هر قیمتی کوشیدیم. "
    امیدوارم حذف نشه چون داره در چهارچوپ خوب و مشخصی و مطابق قوانین فاروم پیش میره.
    فرانکلین میگه : آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایستگی آزادی را دارند نه لیاقت امنیت را.
    دوست من هیچ بهانه ای برای لغو آزادی پذیرفته نیست چه ادعای دیکتاتور برقراری امنیت باشه چه پیشرفت اقتصادی یا هر چیز دیگه.
    درد مردم ما آزادی هست و لاغیر و در طول تاریخ برای این حقشون مبارزه کردند و جنگیدند و شهید دادند و حداقل از زمان مشروطه تونستند این حقشون رو به صورت قانونی و مدرن و به شیوه دموکراتیک طلب کنند. مبارزه با عقب مانندگی یا گذر از دوره بحران فقط یه بهانه هست از طرف مستبدین و دیکتاتورها برای توجیه نقض آزادی های شهروندان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امیدوارم حذف نشه چون داره در چهارچوپ خوب و مشخصی و مطابق قوانین فاروم پیش میره.
    فرانکلین میگه : آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایستگی آزادی را دارند نه لیاقت امنیت را.
    دوست من هیچ بهانه ای برای لغو آزادی پذیرفته نیست چه ادعای دیکتاتور برقراری امنیت باشه چه پیشرفت اقتصادی یا هر چیز دیگه.
    درد مردم ما آزادی هست و لاغیر و در طول تاریخ برای این حقشون مبارزه کردند و جنگیدند و شهید دادند و حداقل از زمان مشروطه تونستند این حقشون رو به صورت قانونی و مدرن و به شیوه دموکراتیک طلب کنند. مبارزه با عقب مانندگی یا گذر از دوره بحران فقط یه بهانه هست از طرف مستبدین و دیکتاتورها برای توجیه نقض آزادی های شهروندان.
    من پس از چند سال تجزیه تحلیل این موضوع و مساله به این نتیجه رسیدم که حکومت پهلوی بهترین حکومت پس از ورود اسلام به ایران بوده. نه هم سلطنت طلب ام نه از حکومت گذشته مال و اموالی به اجدادم رسیده که سنگشونو به سینه بزنم نه اگر دوباره روی کار بیایند قراره چیزی عایدم بشه و نه هیچ چیز دیگر... البته انتقادهایی جدی ای را هم به پادشاه دوم وارد میدانم اما باز هم در مجموع سیاستمدار خوبی بوده بنظرم.... به نظرم مردم ایران و بویژه مردم همان موقع (الان بخشی از مردم تکامل هایی یافته اند...) لیاقت برخی آزادی ها را نداشته اند و حکومت پهلوی همان آزادی هایی که لیاقت نداشتند را از مردم گرفته در عوض از نظر شهروندی/فرهنگی/اجتماعی/اقتصادی در نوع خودش یکی از حکومتهای آزادی آفرین بوده...
    Last edited by banii; 10-05-2016 at 10:47.

9. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من پس از چند سال تجزیه تحلیل این موضوع و مساله به این نتیجه رسیدم که حکومت پهلوی بهترین حکومت پس از ورود اسلام به ایران بوده. نه هم سلطنت طلب ام نه از حکومت گذشته مال و اموالی به اجدادم رسیده که سنگشونو به سینه بزنم نه اگر دوباره روی کار بیایند قراره چیزی عایدم بشه و نه هیچ چیز دیگر... البته انتقادهایی جدی ای را هم به پادشاه دوم وارد میدانم اما باز هم در مجموع سیاستمدار خوبی بوده بنظرم.... به نظرم مردم ایران و بویژه مردم همان موقع (الان بخشی از مردم تکامل هایی یافته اند...) لیاقت برخی آزادی ها را نداشته اند و حکومت پهلوی همان آزادی هایی که لیاقت نداشتند را از مردم گرفته در عوض از نظر شهروندی/فرهنگی/اجتماعی/اقتصادی در نوع خودش یکی از حکومتهای آزادی آفرین بوده...
    مشکل بزرگ از همین جا شروع میشه ، همه مردم دنیا در همه دوره ها لیاقت و شایستگی آزادی رو به صورت تمام و کمال داشتند. شما و متاسفانه برخی هموطنان بخاطر نهادینه شدن تفکر دیکتاتوری و خودکامگی فقط باعث شده که بنا به تفکرات و یا وضعیت فرهنگی و اقتصادی تون از یه دیکتاتور متنفر باشید از یکی دیگه خرسند، به همون دلایل شما افرادی هستند که با مسدود کردن آزادی به دلیل مذهبی موافقند و دقیقا توجیهات مثل شما دارند. تا وقتی بجای نفی دیکتاتوری و خودکامگی بیاید و مستبدین رو سلیقه ای در دسته خوب ها و بدها قرار بدید نمیتونید خواهان دموکراسی و آزادی باشید.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مشکل بزرگ از همین جا شروع میشه ، همه مردم دنیا در همه دوره ها لیاقت و شایستگی آزادی رو به صورت تمام و کمال داشتند. شما و متاسفانه برخی هموطنان بخاطر نهادینه شدن تفکر دیکتاتوری و خودکامگی فقط باعث شده که بنا به تفکرات و یا وضعیت فرهنگی و اقتصادی تون از یه دیکتاتور متنفر باشید از یکی دیگه خرسند، به همون دلایل شما افرادی هستند که با مسدود کردن آزادی به دلیل مذهبی موافقند و دقیقا توجیهات مثل شما دارند. تا وقتی بجای نفی دیکتاتوری و خودکامگی بیاید و مستبدین رو سلیقه ای در دسته خوب ها و بدها قرار بدید نمیتونید خواهان دموکراسی و آزادی باشید.
    دموکراسی خودش مانع آزادیه. یعنی اجرا شدن نظر اکثریت و از اونجایی که تعداد انسان های احمق و بی منطق همیشه بیشتر از آدم خوباست پس این سیستم خیلی خطرناکه.
    نمونه اش همین قانون ازدواج همجنسگراها

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دموکراسی خودش مانع آزادیه. یعنی اجرا شدن نظر اکثریت و از اونجایی که تعداد انسان های احمق و بی منطق همیشه بیشتر از آدم خوباست پس این سیستم خیلی خطرناکه.
    از اونجاییکه ما در اجتماع زندگی میکنیم یه سری از آزادی ها رو به اجتماع و نماینده اش یعنی نهادهای قانونی واگذار میکنیم تا اینجا مشکلی نیست چون جلوی آزادی های اساسی رو هیچ نهادی رو نباید بگیره (که متاسفانه در همه جای دنیا به نوعی خلافش عمل میشه) مورد بعدی نظر اکثریته که این نظر تا جایی محترمه که اقلیت ازش آسیب نمیبینه این هم خودش یکی از اصول اولیه دموکراسیه. مثلا به عنوان مخالف همجنسگرایی من و شما میتونم استدلال کنیم ازدواج همجنسگرایان و پذیرش فرزند از سوی زوج های همجنس به اون کودک آسیب میزنه. که متاسفانه تو کشورهای غربی با شانتاژ رسانه ای و بمباران اطلاعاتی باعث میشن مخاطب شستشوی مغزی بشه.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بانقلابیون برگشته میگن : ما همه چیز داشتیم به جز ازادی سیاسی (که به نظر من اون هم بود) ، انقلاب کردیم تا با حفظ همه چیز آزادی سیاسی به دست بیاریم که نه تنها اون رو به دست نیاوردیم بلکه بقیه چیز هامون رو هم از دست دادیم.

- - - Updated - - -

استدلال جالبی بود.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

بانقلابیون برگشته میگن : ما همه چیز داشتیم به جز ازادی سیاسی (که به نظر من اون هم بود) ، انقلاب کردیم تا با حفظ همه چیز آزادی سیاسی به دست بیاریم که نه تنها اون رو به دست نیاوردیم بلکه بقیه چیز هامون رو هم از دست دادیم.
    سلام
    یعنی واقعا در اون برهه ی زمانی شما قطره ای آزادی سیاسی هم میبینید!؟ اگه بشه فقط قطره ای از اون آزادیهارو بیان کنید. از زمان پهلوی اول تا اخر!
    البته با قسمت دوم موافقم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •