گویا از ساعت 4 محدودیت رو بر می دارن !![]()
گویا از ساعت 4 محدودیت رو بر می دارن !![]()
سلام
دوستان بنده هم میخوام از مخابرات کوچ کنم الان دو مگ 10 گیگ دارم.سرعت شبانه بین 100 تا 120 نوسان داره.احتیاج به سرعت 8 تا 10 مگ دارم که شبانه داشته باشه و سرعت شبانه رو محدود نکنه.
درود
الان تنها گزینه فقط اسیاتک هست ، اسیاتک سرعت شبانه رایگان رو فقط روی سرور های خارجی محدود میکنه ، با سرور های دخالی نهایت سرعت رو هم شب ه مروز میگیری
البته منم منتظرم خط دوم تلفن رو مخابرات نصب کنه تا برم اسیاتک
سلام.ممنون.بنده حدود 4 سال پیش آسیاتک داشتم خیلی جالب نبود قطعی زیاد داشت و پینگش هم افتضاح بود شاید الان خوب شوده باشه.شاتل هم دانلود شبانه رایگان داره اما من تا الان ازش سرویش نگرفتم.
منم خودم چند سال پیش اسیاتک داشتم و مشکلاتم دقیقا مثل شما بود قطعی و پینگ افتضاح ، الان مثل اینکه ارتقا دادن ، حالا اگه میخواید صبر کنید من توی اون هفته احتمالا خط دومم نصب میشه ، میرم اسیاتک سرویس میگیرم ، اگه خوب بود به شما هم پیشنهاد میکنم
شاتل سرعت رو محدود میکنه ، کلا جالب نیست
من بالاخره اومدم اسیاتک ، خیلی نسبت به سال های قبل بهتر شده ، هم از نظر پینگ هم از نظر کیفیت سرویس هاش
فقط اینو در نظر داشته باشید که شب ها سرعت رو محدود میکنه ، مثلا من که سرویس کولاک 10مگابیت خریدم روز ها سرعت حدود 1مگ دارم و شب ها حدود 300 کیلوبایت
در کل هر جایی میخواید برید ولی فقط دور مخابرات رو خط بکشید
شما بالاخره چیکار کردید با پس پرداخت؟
یک بار مخابرات خواسته از شما پول نگیره چه اصراری داشتید که پول بدید؟
والا این مخابرات از 1 ریال هم نمیگذره ؛ بعد از 3 ماه هزینه رو قبض تلفن اومد ، و ناچارا پرداختش کردم
با سلام
دوستان یک تست از اینترنت ایرانسل و رایتل بگیرین شنیدم شهرکرد تحت پوشش 4g ایرانسل قرار گرفته احتمالا سرعت و هزینه اون از adsl بصرفه تر و بهتر باشه.
مخابرات سرویس رایگان دانلود 7-1 صبح برداشته؟ و به جاش كرده ٢ ساعت درسته اين خبر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)