تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 93

نام تاپيک: چه نوع کابلی بهترین نوع کابل مخابراتی برای اینترنت است؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بالاخره از مخشنو وزدم یکی رو آوردم سر پست تلفن تست و انجام دادیم .مقدارsnr =27ومقدارattentino =47 حالا موندم با 200متر کابلی که من میخوام بکشم که یه تیکه بشه این مقدار همین قدر ثابت میمونه یا همون افت سیگنال شاملش میشه چون بعدید میدونم نویزم بخواد خیلی تغییر کنه چون زیاد لب مرز نیست ولی قدر سیگنالم اگ از50بیشتر بشه مصیبت دارم.سرپست تلفن 47بود .
    خیلی مشکلی نیست

شما و اون عکسی که گذاشتید مشکل میرایی نداشتید اونجا 49 بودالان شده 47

مشکل نویز داشتید

خیلی هم بخاد بکشه خط شما تا 4 مگ میکشه ولی باید حواستون باشه که snr از 27 کمتر نشه تا شرکت بتونه بالا ببنده خط شما رو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پیگیریتون
    اتفاقا من فکر میکنم میزان میرایی من خیلی لب مرز هست چون گاهی اوقات مه به 52تا54میرسه دیگه کاملا قطع میشه از خود مخابراتم که پرسیدم گفت بالای یه مگ نمیکشه با این شرایط موندم شما چجوری میگید تا 4مگ جواب میده!!!!
    میزان نویزsnrسرپست که دیروز با مامور مخابرات خودم رفتم تست گرفتم 27بود بعدی میدونم اگه از اونجا 200متر کابل سالم بکشم خیلی نویزم بیشتر بشه خیلی بشه شاید بشه20من با نویز مقدارsnr9 هم کارکردم بد نبوده فقط میرایی رو میترسم که نکشه میگه هرچی پهنای باندتم بیشتر کنی میزان نویزتم بیشتر میشه منم یه خط 512دیگه توشرکت دارم اونو تست کردم دیدم مقدارsnr برابر27.5با همون اندازه کابل مسیر خط 1مگ دیدم پس احتمالا درست میگه ینی اگه دومگش کنم دیگه هم نویز افتضاح میشه هم میرایی یا قدرت سیگنالم میاد پایین که احتمالا بخاطر کیفیت بد سیم کشی مخابرات باشه

3. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پیگیریتون
    اتفاقا من فکر میکنم میزان میرایی من خیلی لب مرز هست چون گاهی اوقات مه به 52تا54میرسه دیگه کاملا قطع میشه از خود مخابراتم که پرسیدم گفت بالای یه مگ نمیکشه با این شرایط موندم شما چجوری میگید تا 4مگ جواب میده!!!!
    میزان نویزsnrسرپست که دیروز با مامور مخابرات خودم رفتم تست گرفتم 27بود بعدی میدونم اگه از اونجا 200متر کابل سالم بکشم خیلی نویزم بیشتر بشه خیلی بشه شاید بشه20من با نویز مقدارsnr9 هم کارکردم بد نبوده فقط میرایی رو میترسم که نکشه میگه هرچی پهنای باندتم بیشتر کنی میزان نویزتم بیشتر میشه منم یه خط 512دیگه توشرکت دارم اونو تست کردم دیدم مقدارsnr برابر27.5با همون اندازه کابل مسیر خط 1مگ دیدم پس احتمالا درست میگه ینی اگه دومگش کنم دیگه هم نویز افتضاح میشه هم میرایی یا قدرت سیگنالم میاد پایین که احتمالا بخاطر کیفیت بد سیم کشی مخابرات باشه
    نگاه کنید بهترین جوابو که اونم تخمینه رو خود مودم میگه

شما تو مودمتون که عین مودم من قابلیت diagnostic adsl tone رو اجرا کنید

اون بهتون تخمینی میده که تا چقدر میکشه

برای خط خودم تا حالا چند بار تست کردم از 21 مگ تا 17 مگ تخمین زده بود

اینکه چرا میگم تا 4 مگ میکشه بر اساس میرایی میگم

برای خودم با میرایی 25 تو سایتی که قبلا بهتون معرفی کردم زده تا 18 مگ میکشه ولی خب مودمم تو چندین بار تستی که ازش گرفتم نشون داده که از 17 مگ تا 21 مگ خطم کشش داره

شما هم بهتره اون قابلیتو امتحان کنید تا ببیند به شما چی میگه

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قابلیت کدوم قسمت مودم وچجوری فعال میشه؟diagnostic adsl tone
    ولی خود مخابرات گفت حداکثر 1مگ میکشه بیشتر نمیتونه نمیدونم رو چه حساب این حرف و میزنن .
    واسه شما قدرت سیگنالتون خیلی عالی 25در حد عالی حساب میشه ولی خط ما 50به بالا خیلی ضعیف میشه .
    درثانی یه موضوع دیگه هم هست به وقل شما توی اون سایت میگه که ما نهایت تا4مگ میتونیم پهنای باند داشته باشیم واگر هم این قابلیت و که شما گفتید و فعال کنم اونجا هم بگه تا 3یا 4مگ میکشه پس کجا کار مشکل داره که همین الان ما با 1مگ مشکل داریم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این قابلیت کدوم قسمت مودم وچجوری فعال میشه؟diagnostic adsl tone
    ولی خود مخابرات گفت حداکثر 1مگ میکشه بیشتر نمیتونه نمیدونم رو چه حساب این حرف و میزنن .
    واسه شما قدرت سیگنالتون خیلی عالی 25در حد عالی حساب میشه ولی خط ما 50به بالا خیلی ضعیف میشه .
    درثانی یه موضوع دیگه هم هست به وقل شما توی اون سایت میگه که ما نهایت تا4مگ میتونیم پهنای باند داشته باشیم واگر هم این قابلیت و که شما گفتید و فعال کنم اونجا هم بگه تا 3یا 4مگ میکشه پس کجا کار مشکل داره که همین الان ما با 1مگ مشکل داریم؟
    اون قابلیت رو تویه قسمت maintanance در بخش diagnostics قسمت adsl میتونید ببیند

این قابلیت فقط میگه خط شما تا چقدر میکشه با توجه به نویزی که دارید

اون سایت هم میگه تا 4 مگ میکشه ولی در صورتی که خطتون نویز نداشته باشه

شما طبق اون عکسی که گذاشتید با 1 مگ نویزتون روی 11 بود خب این اگر بره روی 2 نویز میاد روی 6

اگر هم snr بره روی 6 قطع و وصلی اتقاف میفته

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیدا کردن تست نمیگیره failمیزنه چند بار امتحان مردم .
    یه چیز دیگه هم هست اینه که الان که بعد انتخابات سرعتم یکم بهتر شده فقط یه چیز جالبه سرعت دانلودم خیلی خوبه وطبیعی 120کیلو بایت و میکشه ولی لود صفحه ها افتضاح نه رو گوشی خوب باز میکنه نه رو کامپیوتر در حد اینترت 512سرعت مرورگرها.
    بازم اول صبح یکم بهتره از ساعت 9صبح به بعد که خیلی کندتر میشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پیدا کردن تست نمیگیره failمیزنه چند بار امتحان مردم .
    یه چیز دیگه هم هست اینه که الان که بعد انتخابات سرعتم یکم بهتر شده فقط یه چیز جالبه سرعت دانلودم خیلی خوبه وطبیعی 120کیلو بایت و میکشه ولی لود صفحه ها افتضاح نه رو گوشی خوب باز میکنه نه رو کامپیوتر در حد اینترت 512سرعت مرورگرها.
    بازم اول صبح یکم بهتره از ساعت 9صبح به بعد که خیلی کندتر میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق عکسی که با مودم تی پی لینک زدید تا 2864 میگیره

میشه گفت تا 2 مگ بیشتر نمیگیره

اون قابلیت هم آره برای من که snr 25 بود تست انجام میداد ولی الان که snr شد روی 17 همش پیغام fail میده

ظاهرا به اندازه snr هم بستگی داره!!!

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا بخدا ما به سرعت یه مگ کامل راضی هستیم نهایتش اینه که دوتا ییا حتی سه تا خط میگیریم مشکل با همین یه مگ داریم که هنوز مطلو نیست وهیچیکی هم علتشو نمیدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •