گل سوم خطا رو کاسیاس مشخص بود...ولی از اونور هم پنالتی به نظرم درست نبود...انگار کاستا پاشو گیر داد به حریف.
در مجموع اسپانیا با همون بازی تکراری همیشه اومده بود و هلند متنوع تر به نظر می رسید.
گل سوم خطا رو کاسیاس مشخص بود...ولی از اونور هم پنالتی به نظرم درست نبود...انگار کاستا پاشو گیر داد به حریف.
در مجموع اسپانیا با همون بازی تکراری همیشه اومده بود و هلند متنوع تر به نظر می رسید.
سلام
به نظر من هلند انگیزش برای برد بیشتر بود چون می خواست انتقام فینال ۴ سال پیش رو از اسپانیا بگیره ! اما اسپانیا هم خیلی بد بازی کرد اصلا اسپانیا همیشگی نبود به زور می تونست از خط دفاع هلند رد بشه و موقعیت ایجاد کنه فقط از جناحین سانتر می کردند.
خدا عمری بده ببینیم 4 سال بعد هم اسپانیا طرفداری داره یا همه شدن برزیلی و آرژانتینی و ایتالیایی ؟
چهار سال پیش که گفتیم بارسلونا قهرمان جام جهانی شد همه خندیدن الان دیدیم اسپانیا بدون ژاوی و اینیستا هیچی نیست
حیف شد بازیکنای هلند میخواستن همه تو این جشنواره گل سهیم باشن اگر تو ضربات آخر از خود گذشتگی داشتن الان هفت تا خورده بودن ماتادورهاتورس هم که میبینمش اعصابم خورد میشه! انگار افسردگی داره لامصب! عجب گل خالی خراب کرد کرکر خنده بود
مگر اینکه معجزه بشه تا بالا بیان از گروه اونم با تفاضل منفی 4 ! باید استرالیا رو له کنن! از اینیستا خوشم میاد ولی وقتی هلندی ها داشتن پاسکاری میکردن و اینیستا عصبی شد رفت زدشون یکم خوشحال شدم چون بلایی که سر بقیه تیم ها میوردن امشب به شکل وحشتناکی سر خودشون اومد
![]()
اوه اوه... چه خبره توی بازی شیلی-استرالیا
استرالیا چی به سرش اومده اینجور شده؟!
نیمه ی اول این بازی رو که میبینی یه جوری برای ایران نگران میشی فرض کنید ایران جلوی مسی و... با استرس بازی کنه![]()
تبرييييييييك
پ.ن : اين دوستون كجاست كه منتقد بليند بود؟!!!! رسما بهترين بازيكن بعد از رابين و روبن بود....
Sent from my iPad using Tapatalk
اسپانیا مطمئنا صعود خواهد کرد اما در مرحله بعد باید با برزیل روبرو بشه!
هلند هم بتونه اول بشه در مرحله بعد با مکزیک یا کرواسی بازی خواهد کرد.
اسپانیا با این باخت کارش خیلی سخت شد.
شیلی در این گروه میتونه کمی اذیت کننده باشه مثلا شاید صدرنشینی رو از هلند بگیره و اسپانیا به صدر بره یا حتی ممکنه برای اسپانیا دردسر ساز بشه و باعث حذف این تیم بشه.
اما در حالت عادی اونقدر قدرت نداره که براحتی بالا بیاد
استرالیا هم امیدش به بازی امشب هست.در دوبازی بعدی حتی یک امتیاز گرفتن هم براشون رویا خواهد بود.
سرنوشت اين گروه همين امروز معلوم شد! شيلي با اين بازي فكر نكنم جلوي اسپانيا بتونه ايستادگي كنه و البته مقابل هلند زدم پيش بيني رو 6-0
به نفع هلندبا احترام خدمت طرفداران شيلي كه خودمم جزشون بودم!
![]()
تیم های اروپایی قهرمان جام جهانی در جام بعدی تا اونجا که من یادم بوده آخر گروه شدن! فرانسه قهرمان 98 در 2002 آخر گروه شد. ایتالیا قهرمان 2006 در 2010 تیم چهارم گروه شد. اسپانیا قهرمان 2010 تیم بعدی؟![]()
بازی هلند و اسپانیا که هیچی. دیگه حرفها رو همه گفتن.
ولی من بازی شیلی و استرالیا رو دیدم. درسته نتیجه 3-1 شد ولی استرالیا بد بازی نکرد. یه فوروارد داشتن تیم کیهیل که براش سانتر میکردن ولی واقعاً خیلی تلاش کردن و خوب سعی میکردن از دفاع به حمله منتقل شن. بهتر از اونچیزی که فکر میکردم بازی کردن و البته بدنهاشون هم نسبتاً آماده بود ولی خوب تکنیک بالایی نداشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)